Aron Andersson Fru

Aron Andersson Fru
Aron Andersson Fru

Aron Andersson Fru – Medlemmar av Tempelriddarorden samlades vid Eskilstuna i ungefär ett sekel för att bygga det massiva centralhuset. över huset. Efter mycket detektivarbete kunde hon äntligen uppgradera till sina drömmars hem. Det är äntligen till salu för första gången. Det massiva centrala Eskilstuna stadshus är till salu för första gången sedan det byggdes 1929.

Elin, som växte upp i en Brooklyn Brownstone, hyste en hemlig önskan att ha ett sådant här hem en dag. Hon visste mycket väl att en sådan plats fanns. Svårigheten var dock att den inte var i tillräckligt bra skick för att någon skulle kunna bo där.

Men efter att ha läst i lokaltidningen att Tempelriddareorden hade problem med att rekrytera nya medlemmar och kanske måste lägga ner verksamheten i Eskilstuna, tog Elin kontakt med gruppen och förde ett längre samtal med dem innan de slutligen köpte bostaden.

Elin sa: “Alla som någonsin har handlat med fastigheter med en klubb vet att det inte är lätt; det finns särskilda regler och förordningar kring sådana transaktioner. Om klubbens huvudkontor också är bostäder blir processen ännu mer komplicerad.”

Efter några månaders möda fick husägarna tillstånd att bo i bostaden; den detaljerade planlösningen omfattade endast ett mötesrum och ett kontor. Efter att ha gjort lite mer detektivarbete kunde jag se husets originalritningar, där vaktmästarbostället skrevs.

Att huset alltid har fungerat som bostad gjorde att den relativt nya detaljutformningen som endast omfattade förråd och kontor kunde överges. Detta är vad Elin har att säga. Jag gick in i ett vackert men lite nedgånget hem när jag satte nycklarna i dörröppningen Allt var kalla toner och tomma mönster på vävtapeter och spnskivor och plastmattor.

Men alla småsaker fanns där, som dörrar och dörrskyltar och klädhängare och skohylla och de allra flesta fästingar och armaturer. Jag behövde den stora rean eftersom den låg nära, förklarar Elin. Jag hade byggmaterial för att sätta upp massiva skyltar i landets största köpcentrum, men det var något fel med planen, och eftersom ekonomin var tight på den tiden har det förblivit.

Elin, sugen på att sälja till en köpare som kommer att uppskatta bostadens unika karaktär, säger: “Jag har försökt få tillbaka husets karaktär genom att använda varmare materia färger och mörkormbunksfärgade golv.” Hem i hjärtat av Stockholm ? Absolut! Den vackra trädgårdsboden vid Odenplan finns nu att köpa.

Det är svårt att inte bli kär i detta bildsköna trädgårdshus, som Minna Johansson uttrycker det när hon beskriver tvårumsstugans kök och gemensamma utrymme. Vi börjar mitt i Vasastans gröna triangel, som består av Vasaparken, Observatorielunden, och Tegnérlunden.

Här hittar du den lilla trädgårdsboden i terrakotta med Odenplan och Gustaf Vasa domkyrkas förgyllda koppartak uppe på taket. Utan tvekan är detta innerträdgårdens lilla juvel, inbäddad bland vindruvsrankor och vackra 1800-talsfasader; och ändå har vi inte ens tagit oss in i huset eller ut till den fantastiska uteplatsen. takbjälkar, vitkalkade trapphus och rödkaklade tegeltrappor berättar om dess konstruktion 1882.

Som den 33-årige äventyraren Aron Andersson skriver på Instagram har han och hans vänner bestämt sig för att sälja sin villa i Viggbyholm. Äventyraren, löparen och berättaren Aron Andersson gör allt.

Aron Anderssons barncancerbehandling gjorde att han inte kunde gå, men äventyrsresor hjälpte honom att övervinna sin sjukdom och utveckla en önskan att hjälpa andra. Han gör mycket med sin syster, Anja Malmberg. Två personer bor i ett hus på Viggbyholm, Täby. Men de har bestämt sig för att sälja huset och har valt att göra det.

Huset har en separat, privat flygel. Här finns 3 sovrum. Det finns ett komplett badrum med badkar och dusch, samt en bastu och ett ångbad med räfflor. Härifrån nås också husets stora dubbelgarage.

Sebastian Wallster, murare vid det närliggande Mäklarhuset, kommenterade: ”Garaget har varit perfekt för Aron i hans arbete och idrottsutövning eftersom han har så mycket utrustning. Det är oklart vilken väg Aron Andersson och Anja Malmberg ska gå eftersom ingen av dem vet svaret .

Du vet mycket väl att Aron är en mycket äventyrlig person, och ändå har de ännu inte köpt ett nytt hem. De vill inte ha några band som hindrar dem från att ta sitt företag och sina äventyr till nästa nivå.

Aron Andersson Fru

Vart de tar vägen härifrån och vilken typ av bostadsarrangemang de bosätter sig i i framtiden kommer att framgå, spår Sebastian Wallster. Även om skolverksamheten på Kattnäs har lagts ner sedan 1951 finns mycket av skolans infrastruktur kvar.

Sörmlands Kattnäs är en stad direkt ur en Astrid Lindgren-roman, med samma kyrka, fort, skola och fattighuset (även om ett nytt hus byggdes på platsen efter en brand 2003). Landet är frodigt och fullt av sjöar, floder, bäckar, hav och vattenfall. Nu kan allt det här bli vardag för den som längtar ut på landsbygden men ändå har storstaden inom räckhåll – Kattnäs gamla skola är till salu.

Mellan 1868 och 1951 användes huset för utbildningsändamål och lyckligtvis har byggnaden lyckats behålla karaktären av en skola genom åren utan att förlora sin hemtrevliga atmosfär. På första våningen finns ett stort vardagsrum som tidigare användes som klassrum. Det finns fler sovrum, badrum och ett stort gemensamt område fördelat på två våningar i den andra flygeln.

Skolan är omgiven av en lummig, grön trädgård där eleverna kan koppla av och njuta av de många fruktträden och buskarna. Dessutom finns här ett stort växthus. Utsikten är vidsträckt med åkrar och skogar, Kattnäs kyrka och två små sjöar i närheten. Den tidiga 1800-talets skola finns på marknaden för 12,8 miljoner svenska kronor.

Det är ett “snällt” hus! Jag förknippar en bra stämning med det. Caroline Ekeroos, som gör reklam för huset, beskriver det som “mystiskt och varmt”. Det lilla röda huset mitt i Linköping har varit en mötesplats för de som ska ner till centrum under en längre tid.

Dessutom är byggnaden en av få på denna del av Linköpings äldsta gator som överlevde stadens 1700-talsbrand. Det lilla röda skjulet är verkligen genomsyrat av legender och historia. Två sovrum, ett vardagsrum och ett kök är inpackade i entréplanets 44 kvadratmeter.

Även om inte allt i det här huset är original, har det blivit omsorgsfullt underhållet, vilket bidrar till dess charm. Caroline Ekeroos, säljare på Magnusson Mkleri, berättade att säljaren omedvetet lyckades sticka i en originalfärg när hon pratade om dem.

Intensiv stress

Detta hem är en dröm som går i uppfyllelse för dem som har en mjuk plats för en mer rustik och pastoral estetik. Massiva takbjälkar, eleganta spegeldörrar, ett gjutjärnsspis i köket, ståtligt gammalt gngjärn och ett rejält inre tak in the furu är alla framträdande här.

Intresset för huset är stort, säger experten Caroline Ekeroos.

Aron Andersson Fru
Aron Andersson Fru

Leave a Comment