Katia Mosally Pappa

Katia Mosally Pappa
Katia Mosally Pappa

Katia Mosally Pappa – Ingenting om det låter som för mycket att hantera. Jag växte upp i ett strikt syriskt hushåll där alla förnödenheter var noggrant bevakade. Medicin är också mycket avgörande. Jag är en lugn, samlad person som lätt blir förvirrad när det hettar till runt damen i fråga. Det är så enkelt som ABC att göra Det är bra. Det bästa med Katia Mosallys hus: Koncentrera dig inte bara på prislappen. Huset måste ses som en förlängning av huvudet.

Katia Mosallys Förmögenhet

Det är dags för henne att spela bónorna på sin närvarande vän, den svenska skridskokaren som för närvarande bor i Los Angeles med henne. Som Katia Mosally uttrycker det, “Han är min livspartner och mitt personliga intresse.” Fans såg Katia Mosallys ögon lysa upp på förra veckans “Idol” när hon sa till Daut Ajvaz att ta plats vid juryns “live-b-t”.

Hon sa i programmet: “Du har gjort en fantastisk resa; du är fantastisk, du har lämnat mig i tårarSaker och ting värms upp just nu. Nu är allt bra. Okej, ni har rätt. Till vänster och höger om kameran, hävdar hon, spreds män så fort den stängdes av.

Pär Lernström, Anis och resten av idolerna i kontrollrummet omkom tillsammans med alla andra. På lördagskvällen var det en fantastisk fest, och alla som kan göra en bra fest förtjänar ett bra liv.Lär dig mer om effekten “Idol”-stjärnorna hade på Daut Ajvaz genom att läsa vidare. Ajvaz reservlag leds av Katia Mosally.

Hon var en del av TV4:s “Idol”-jury förra sommaren och har inte varit fascinerad av den plötsliga uppgången till berömmelse. Av någon anledning kunde jag bara inte linda huvudet kring vad det skulle innebära i praktiken.

När jag satt och smuttade på min drink kom någon fram till mig och sa: “Herregud, det är du!” varpå jag svarade: “Nej, jag är hennes syster.” Jag tror att hur du vill bli behandlad för tillfället är helt upp till dig. När jag kommer dit kommer jag inte att ändra vem jag är; Jag kommer bara att fortsätta vara jag. Nästan alla här är snabba, fokuserade och jättegula.

Det börjar p idolernas axlar att bestämma vad man ska göra med all den potensiella. Vad tycker du? Ajvaz Betrakta dig själv som rakad, du. Jag är övertygad om att han har allt han behöver. På alla möjliga nivåer.

Det är garanterat att du kommer att ha det bra om du lägger hans rap över ett långsamt R&B-spår. Tänk bara på att han bara är tjugo år gammal som mest. Föreställ dig hur mycket bättre han kommer att se ut efter några års träning. Han har också ett särskilt identifikationsnummer.

Tillbringar tid med familjen i Hollywood-området

Katia Mosally, Capitol Records internationella marknadschef i Los Angeles, är en 34-årig svensk immigrant. Där bor hon med sin svenska mamma, Jean Kartal. Jag skulle inte kalla honom en vän eftersom han är så söt, men jag skulle kalla honom min närmaste efterföljare och närmaste eftersökare i livet. Vi är “partners in crime”, men jag älskar honom djupt ändå.

Först och främst, låt mig vara tydlig: jag är inte särskilt ljus.

Jag har aldrig varit ett fan av lakritsen med den lilla grisan. Han är min sambo, så att kalla honom “pojkvän” kan vara en sträcka. Eftersom vi är nybörjare är det inte bara lätt och roligt. På många sätt är han mitten av mitt universum och mina personliga intressen.

Med en nära vän kan du prata om allt och vad som helst i livet. Katia Mosally behöver bara tillfredsställa ett behov för att gå med i “Idol”-juryn. En ny medlem i juryn berättar om sina upplevelser av “Idol” och tragedin som fick henne att dricka tequila. Katia Mosally har gått med i “Idol”-juryn som ny medlem.

Och vad hon behövde var en anledning att tacka ja. Snälla servera mig kaffe med havsmjölk, tack. Jag kan absolut inte fungera utan min morgonkaffe. Katia Mosally, som är 34 år, blir inte direkt redo för nästa veckas “Idol”-premiär.

Jag förstår att ångest är vanligt, men jag upplever det helt enkelt inte själv. När vi startade skjuta för första gången var jag inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara. När vi kom till den första staden vi filmade i, kom producenten fram till mig och frågade: “Nu Katia, nu sätter vi ljuset, är du ne?”

Katia Mosally Pappa

Katia Mosally tillkännager sitt senaste musikaliska erbjudande, “Blev kär”, Katia Mosally är en stilig och stilig kvinna som inte bryr sig om pengar. Dessa bevis stöder hans senaste djurköp. Hon skriver: “Jag blev en sorglös person.” Katia Mosally, 36, är mest känd för svenskar i sin roll som medlem av Idols jury, som hon har haft sedan 2021. Som examen från Harvard Law School har Katia arbetat med sådana musikstjärnor som Ariana Grande, Lady Gaga, Billie Eilish och Katy Perry. Hennes CV är åtminstone imponerande.

Katia har snabbt blivit en sommarfavorit i TV4:s nya eftermiddagsprogram Förrädarna. Det här är Katia Mosallys nya köp, som hon stolt visar upp. Katia Mosally delar sin tid mellan Stockholm och Los Angeles, och hon är inte övertygad om att det går bra för henne. Och det kan ha lagt till några svenska kronor på ditt bankkonto den här veckan.

Katia, som har över 60 000 följare på Instagram, visade precis upp sitt senaste lycra-köp. Katia sa: “Träffade en vintagedröm och blev passionerad” och döpte sin butik till A Retro Tale, som specialiserar sig på att sälja begagnade designvaror från hus som Chanel, Hermés, Loewe och Prada. Många av Katias vänner har berömt hennes nya Chanel handväska i kommentarsfältet.

Hur mycket kostar en Chanel-väska?

Kishti Tomita har hänvisat till Katias smak som “snyggeste CC fr 80-90 talet”, och “Förrädarnas” programmeringsledare Dragomir Mrsic håller med. Retro och ser ut som om de gjordes i mitten av 1990-talet är Katias stövlar en återgång. Deras berömda “kameraväska” är tillverkad av lammskinn och säljs för 35 000 till 65 000 svenska kronor på andrahandsmarknaden.

Att köpa en ny Chanel-väska är inte billigt, med priser från 50 000 svenska kronor (nästan 6 000 dollar) till långt över en miljon dollar (över en miljon pund, eller över en miljon euro). Sotheby’s Auction House har noterat den astronomiska efterfrågan på Chanels mest exklusiva intjänade varor och har dokumenterat fenomenet i denna artikel.

Som en ö” av “Idol”-deltagaren Katia Mosally.

Katia Mosally insuper solens strålar på balkongen i sin eleganta lägenhet i hjärtat av Los Angeles, innan hon tar ett uppfriskande dopp i poolen. Men natten har äntligen börjat närma sig sitt slut. Han eller hon kommer tillbaka inför “Idol”-juryn den 28 augusti.

Du hyr en plats i Greater Los Angeles Area. På vilket sätt bor du där?

Det är helt klart mystiskt. Och nu njuter jag av mitt morgonkaffe på balkongen. Det finns en saltvattenpool, en barnpool och en jacuzzi på denna plats. I Sverige hänvisar många högskolestudenter till detta område helt enkelt som “hem”, och motiveringen till detta är inte svår att förstå.

Jag har bott här i flera år och måste snart bestämma mig om jag ska stanna eller lämna. Var kommer de aktuella bostadsköparna ifrån. Självsäkert kollar in. Även om New York finns på min lista över potentiella semesterdestinationer, måste min idealiska destination vara London. Tydligen tror månen att London och Los Angeles ligger på motsatta halvor av tidszonen. För att uttrycka det enkelt, jag njuter oerhört av solen. Vädret och tillgängligheten för transporter tog mig till Kalifornien.

Hur skulle du beskriva ditt hem för en besökare?

Hon är en 74:e-percentil kvadrat. Ovanför mitt öppna kök håller jag en liten ukulele och en tavla från Capital Record. TV-bänkarna har en hög struktur prydd med käglor och en trofé med MTV-logotypen. Jag har också flera fotografier av sedan länge förlorade släktingar och vänner.

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

Jag älskar färgerna. Serviceområdet var vitt med blå accenter och innehöll en fluffig beige matta och matchande kuddar. Min soffa är täckt av en mängd olika trätoner och texturer, inklusive ljusvita, beige, ljusbruna och mörkbruna bockar. Jag satte upp en annons och köpte den begagnade bilen av någon som var på väg ner till centrum. Ska jag ut på resa kan jag sälja allt utom min fina kaffebryggare.

Jag har en stor hög med böcker nu. Mina tre katter och jag ignorerar tydligt Harry Potter som Kishti gjorde. Det bästa du kan köpa är…Min stora, fluffiga myskuddar finns i en separat låda från mitt soffbord.

På vilka sätt tycker du att ditt hem är mest värdefullt?

Katia Mosally Pappa
Katia Mosally Pappa

Leave a Comment