Peter Rätz Barn

Peter Rätz Barn
Peter Rätz Barn

Peter Rätz Barn – Infiltrationsförsöket lyckas, men ett inlägg i det efterföljande spelet visar sig vara katastrofalt för sabotörernas sak. Det skrevs om Rätz roll i händelsen och hur den misstolkades som en bluff i en artikel publicerad i Dalai-Demokratin. Hans bilder är pixlade, men hans päls är i enfärgad. Den bilden är rykande het. Samtidigt planerar han och hans flickvän att bilda familj.

Det man först och främst tänker på är förstås ens egen familj: föräldrar, syskon och barn. Peter Rätz säger i dokumentären att om en person skulle dö skulle deras “heta bild” försvinna. Man skulle kunna dra långtgående slutsatser av hans uttalanden.

Enligt Expressen slog JK fast att Peter Rätz hade rätt till 50 000 svenska kronor i skadestånd. Sedan Peter Rätz dubbelspel lades ner har huvudpersonen dolt sin sanna identitet. Summa summa. Enligt epilogen av Infiltrator använder han en mantel och dolk för att resa mellan rum och stjäla jobb. Kriminalskådespelares roller har historiskt sett krävt höga löner.

Det är jämförbart med att bli en skicklig skateboardåkare. Skillnaden är att skicklighetsspelare har en chans att kontrollera sina egna resultat. Du kommer att få en kula i huvudet om du misslyckas här. Han tillbringade nära ett decennium med att arbeta som hemlig agent för den svenska polisen.

Men efter att ha varit avslöjad gick han under jorden för över två decennier sedan.
På frågan om varför han lämnade Sverige sa han: “De visste att kungen hade två heta bilder, premiärministern hade tre och jag har fem plus”, enligt sändningen.

Peter Rätz var en välkänd figur i både mainstream- och undergroundsamhället under sin tid som bartender i centrala Stockholms krogar. På grund av hans omfattande kontaktnät rekryterade polisen honom som infiltratör och gav honom i uppdrag att infiltrera den kriminella undre världen. I “Mauri – Vad hände sen?”

Han var med och reda ut en hel del bråk, bland annat bevis på att många människor hade fått i sig stora mängder droger och de som dömts till döden för våldsbrott. Enligt advokat Johan Eriksson i programmet löste han en hel del brott tack vare sin penetration. Peter Rätz arresteringsorder lades ner 2004 i samband med en narkotikaoperation i Falun.

Cyniskt att förvänta sig att en privatperson ska göra som han gjorde. Johan Eriksson hävdar att en människas liv störs totalt i det ögonblick han eller hon är avslöjad, oavsett när det inträffar. Peter Rätz gick ner för cirka 20 år sedan och har tillbringat sitt liv sedan dess i luften. Nu har Mauri rest till Tyskland för att träffa honom, eftersom han efter omfattande förberedelser har bestämt sig för att delta i programmet.

Han tillägger att det bara går till fem. Mauri vill veta om han värdesätter sitt huvud. Den senaste siffran jag hörde var tre miljoner. Peter Rätz har folk som vakar över honom hela tiden, och han har alltid med sig vad han kallar sitt “nödgrepp och go-kit”. Det här är en liten väska med allt i som behövs för att lämna på mindre än 30 sekunder.

Han går ständigt runt på kanten; programmet avslöjar att han har en pistol i bakfickan. I dag lever Hans och hans familj ett lite normalt liv, men Mauri oroar sig för att Peter Rätz aldrig ska bli gammal med sina barn. Det är oroande, men de kan inte kidnappas ur mitt huvud, säger han. Han räknar med att tillbringa resten av sitt liv på den här platsen, men han hoppas att så inte kommer att bli fallet.

Om det inte är så att jag får rättvisa, så gör jag det inte. Om jag jobbar för polisen kommer de inte att komma efter mig och döda mig. Så länge det inte är officiellt erkänt är jag bra att stanna kvar. Egentligen borde ingen känna igen namnet “Peter Rätz.” I tio år spanade Rätz på kriminella motorcyklistgäng som Bandidos och Hells Angels inifrån deras led.

Han har blivit en legitim kändis vid det här laget. I alla fall hos dem som har intresse för modern kriminalhistoria. Och bland dem som håller sig nära kvällspressens förstasidor och rubriker. Alternativt i efterhand för det avsnittet. Det har helt enkelt snackats en hel del om.

Peter gick i sin mammas fotspår genom att ge sig in i besöksnäringen. Börjar som diskare och jobbar upp genom leden till serveringspersonalen och sedan in i köket. Hans prestationer inom det sociala området och besöksnäringen har drivit honom i framkant.

Peter Rätz har god tumme med klientelet. Efter att ha blivit tillräckligt känd blir han inbjuden att gå med i MC-brödraskapet. En organisation som i princip består av förbrytare med grov brottslighet som enda gemensamma intresse.

För att uttrycka det på ett annat sätt, motorcykling stod inte högst upp på klubbens prioriteringslista. Peter, som precis hade ett snatteri i sitt brottsregister, var faktiskt inte intresserad av att delta i någon motorcykelklubb.

Peter Rätz Barn

När Brödraskapet nämndes var dock den snobbige bartendern inte den ende vars ögon lyste. Hans arbetsplats besöks varje kväll av två poledancers. De vill att Peter Rätz ska skära djupt i klubbens ekonomi och infiltrera organisationen. För att få ersättning för sina insatser måste samhället som helhet redovisa dem. Men han måste också se till att hans “”varumärke” som brottsling förblir oskadd.

Att ha infiltratörer på din sida kan hjälpa till att förebygga katastrofer och öppna nya spännande möjligheter. Peter Rätz kunde känna sig stolt över sin investering trots att han arbetade i en ovanlig position. En, två eller kanske fem dagar senare kommer han att gå.

Men brödraskapet var aldrig så täppt som dess namn kan få dig att tro. Gruppen bröts upp på grund av bristande beslutsamhet och fientlighet. Han kunde avsluta sitt uppdrag eftersom infiltratören hjälpte till att plantera en mullvad bland medlemmarna. Men han har gjort sig ett namn som en formidabel och användbar mördare i underjorden.

Därför, snarare än att starta upp honom, kommer vi att tillåta honom att användas för ett annat syfte. Den norska polisen vill använda hans språkkunskaper för att infiltrera Bandidos-gänget för tillfället. Enligt dokumentären jobbar Peter lika hårt här och går snabbt uppåt i elitgruppen som han tillhör.

Bara polisen känner till Peter Rätz dubbelspel. Han brukar kallas för “handlare” på svenska. Han ses som en bov med vldskapital av resten av de styrande makterna och hans kriminella användare. Det kommer att bli mycket chock i hans röst.

Peter Rätz spelar en central roll i en massiv knarkoperation som ska äga rum i Visby. Istället för att ta kontroll över affärsaffärer ger du polisen tillstånd och visar dem upp till 1,5 kg råheroin. För att bekämpa den här formen av jordblödning på Gotland är lokala polischefer tydliga med behovet av mer resurser.

För att bekämpa smugglingen av amfetamin och prostituerade till Sverige via skyttelhandeln är en strategi att infiltrera den ryska organiserade brottsligheten som ansvarar för det. Arbetare som har slut på pengar skickas ett kilo ficusblad över östkusten.

Peter blir allt mer missnöjd med sin nuvarande arbetsmiljö, enligt Susanne Sambon. Han var särskilt störd av de unga kvinnornas svårigheter. I sin egenskap av hemtrevlig agent kunde han ge ekonomiskt stöd för grundläggande behov som mat och logi, men inte mycket annat utan att äventyra sin egen säkerhet.

Karriärkvinnan går hem för gott äntligen. Falun är hem för ett antal kriminella organisationer, av vilka några är bittra rivaler. de där skären och de där persiennerna. Lösningen är att Bandidos lämnar över en medlem för att upprätthålla harmoniska relationer emellan.

Peter Rätz Barn
Peter Rätz Barn

Leave a Comment