Åsa Gessle Ung

Åsa Gessle Ung
Åsa Gessle Ung

Åsa Gessle Ung – Per Gessle, 63, är en av Sveriges mest älskade artister genom tiderna. Men hur noga övervakar du Per Gessles fru, Nordin Gessle, och hans barn och hem? Läs allt du behöver veta om popikonet på Nyheter24.

Som medlem i duon Roxette och gruppen Gyllene Tider har Per Gessle blivit en av Sveriges ekonomiskt mest framgångsrika artister. Det har tittats närmare på Gessles rikedom och berömmelse på Nyheter24.

Per Gessle grundade tillsammans med Marie Fredriksson den legendariska svenska popduon Roxette. Gessle var ansiktet utåt för folkrockbandet Gyllene Tider innan dess och under deras återföreningsturnéer.

Enligt Expressen har Gessle konsoliderat sin musikverksamhet i tre olika bolag, varav han också är VD: Jimmy Fun Aktiebolag, Elevator Entertainment Aktiebolag och Roxette Recordings Aktiebolag.

Den 63-årige Per Gessle har arbetat hårt för att få ihop en tillräckligt stor förmögenhet genom framgångsrika skivor och försäljning av konsertbiljetter för att sätta sitt namn på en flotta av lyxbilar. En sammanställning av alla Per Gessles pråliga bilar, från Ferraris till McLarens, har sammanställts av Nyheter24.

I det här avsnittet av “Ursäkta”-podden diskuterar programledarna Johanna Nordström och Edvin Törnblom många lågprismärken. Dessa varumärken inkluderar bland annat Rusta, Costco och Gek’s Ullared. Då gick Johanna Nordström nerför gränden för att sträcka ut en känga för Geks Ullareds krog.

Nominerad till Humorpriset: “Ursäkta” Podcast

Nu är det klart vem som blir nominerad till Humorpriset. Som en del av Barncancergalan uppmärksammas svensk humor. Där styr folkprinsessan Carina Berg. Podden “Ursäkta” är aktuell för “årets roligaste podcast”, en kategori den är nominerad för.Geks Ullareds systerdotter Johanna Nordströms.Johanna Nordström har i sin senaste podcast varit kritisk mot lågprismöbelhandlaren Geks Ullared. Edvin och Johanna höll sitt vanliga hög- och lågvolymsamtal medan podden spelades.

Det finns ingen chans att Edvin Törnblom verkligen är med

Är inte det faktum att det redan finns en del av dess lockelse? Tänk på alla sidoföretag som kommer att gå förlorade; Jag tänker på hotellet och campingen. Dessa “fabriksarbetare” eller “korridorstoppare” tycker självklart att det är roligt att besöka Ullared.

På frågan om kritiken var särskilt välgrundad avslutar Johanna med att säga att hon faktiskt aldrig varit på Geks Ullared. Idag knöt Felix Herngren glatt ihop med sin syster Clara, även hon medlem i Bonusfamiljens grundargeneration. Paret har varit tillsammans länge, även om de båda var i olika förhållanden när de träffades första gången. På bröllopet var Felix Herngrens exfru Jenny Myrberg, som han delar tre barn med.

Förhållandet började med en affär av indiskretion som slutade dagen före jul. Förhållandet upphörde efter att Felix bil hade ett tekniskt fel. Hon hörde hela Felix förklaring av hans känslor för Clara via telefon. Lär dig mer om Felix Hernsgrens skumma hanteringen av obscena ämnen genom att läsa detta.

Chockerande mångmiljonvinster på Felix Herngrens byrå

Och det är inte bara kärleken som Felix trivs med. Man tar inte Hans pengar oärligt. Felix är aktiv i flera organisationer. Ett av hans företag, FLX tv AB, har idag tillgångar på cirka 90 miljoner kronor och omsätter mer än 200 miljoner kronor varje år.

Den totala finansieringen för Felix Herngren AB är 15 000 000 SEK. Han sitter i styrelsen för andra företag som också handlar med aktier. I januari 2023 omkom TV3:s programchef i Lyxfällan Patrick Grimlund i en bilolycka. 2017 hoppade han av programmet för att ägna sin heltid åt ledande företag.

Efter nästan 9 månader av att dela Instagram-stressen med sin flickvän Sara Grimlund bryter han äntligen ihop. Paret väntas fira 10 års äktenskap i september 2023. Det rapporterades första gången om av den svenska tidningen Svensk Damtidning.

Du gjorde mig till den lyckligaste mannen i världen, Patrick. Din kärlek och omtanke om mig, barnen och världen omkring dig flödade som en flod av medkänsla och slutade aldrig. Du överöste oss med kärlek och värme och vi kunde inte få nog av det från dig. Om jag fick uppleva det igen skulle jag göra vad som helst för att göra det.

Hela tiden, om och om igen”Aspyr och Embracerägda Sabre, som båda är svenska Embracers, har arbetat med att porta det klassiska rollspelet “Kotor” från 2003 till PlayStation 5 respektive PC.

Men på senare tid har “Star Wars”-fans märkt hur officiell information om det utökade spelet har tagits bort från sociala medier, inklusive teasern på Playstations kanal. Kotaku, en spelnyhets- och rykteswebbplats.

Åsa Gessle Ung

Tidigare i år rapporterade Bloomberg att utvecklingsteamet hade insett att deras ursprungliga koncept inte var tillräckligt bra och var tvungna att överge projektet. Och månaden därpå flyttade “Kotor”-utvecklingen från Aspyr i Texas till Sabre Interactive i Europa.

Sony och Embraer har båda varit tysta som svar på rykten. Sony har tagit kontakt med Kotaku för att förklara att trailern togs bort på grund av licensbegränsningar och att ryktet är falskt. Vilken inverkan kan reddit ha på gängkriminaliteten? I sin bok “lskade bror” hävdar Lisa dos Santos att svaret inte ligger hos någon enskild person. En rapport från Sverige gängvölds.

De senaste dagarna har hon pendlat från klagarkammaren i Flemingsberg till Bokmässan i Göteborg och liksom kvinnan i Aktuellt-sändningen från kvällen innan känner hon sig “trött p snackepsar. Även om jag inte arbetar inom socialtjänsten, inte är polismedlem och inte heller bor i ett särskilt farligt område, har jag ett perspektiv och det perspektivet måste se väldigt mycket.

Hon fick avslag när hon försökte ge råd till andra föräldrar under en bokdiskussion. Lisa dos Santos föreslog att man skulle hålla ett öga på barns mobiltelefonanvändning. Gangen skickar korta, skrivna brottsuppdrag till 13-åriga “springpojkar” via appar och hon gav exempel på appar som bör undvikas.

Sedan blev jag attackerad av någon som inte trodde att jag var specifik. Efter att ha gjort lite research kom jag fram till att detta är ett socialt problem. Människor tror att ingenting behöver göras om inte en detaljerad bruksanvisning om exakt vad vi möter har tillhandahållits.

Brottskarta med omritad

Den 1 december släppte hon sin femte roman, som utspelar sig i ett Sverige där brottskartan har förändrats drastiskt. Några veckor senare steg vattennivån i sjön till en nivå som inte har setts på decennier. Anders Thornberg, Sveriges regeringschef, sa under en intervju att han “lutar t” till att 2023 blir det värsta året någonsin för den globala ekonomin som helhet.

Döden har dock inte fällt de äldre under loppet av en natt. Man måste vara välanpassad och optimistisk på samma gång. Gängens konflikter har pågått för länge, säger dos Santos, och de har nu börjat gå åt rätt håll, där unga får betala det ultimata priset.

Vid sidan om sin heltidsanställning skrev Lisa dos Santos: först en uppmärksammad debattartikel där hon lade in “gangsteradvokaterna”, tvivelaktiga försvarsadvokater som tjänar storkovan i statliga pengar på komplexa gängrättseggar. Enligt forskningsdata hon citerar anser även de mest framstående försvarsadvokaterna att hon får för mycket betalt. Detta beror på att systemet inte har uppdaterats för att ta hänsyn till dyrare moderna juridiska prejudikat. Tar bort svårare skräp

Hon avvisar mer kraftfulla åtgärder som lösningen, och tror att de inte kommer att vara effektiva. Men hon analyserar den senaste lagstiftningen som gör det till ett brott bara att delta i ett kriminellt nätverk – något hon hävdar att andra länder framgångsrikt har implementerat.

Hon föreslår också en ny byrå vars främsta angelägenhet är ungdomsbrottslingar och som har fler utredningsverktyg till sitt förfogande än socialtjänstsektorn. Personer under 15 år bor vanligtvis på ett HVB- eller Sis-hem.

Det finns ställen där gängen rekryterar nya medlemmar, men ändå drabbas vi av oavsiktliga konsekvenser som ett resultat av våra misstag. Varför är vi så olika? Om vi gör allt rätt med de verktyg vi nu har kommer vi att skickas till ett Sis-hem där gängen kommer att fortsätta attackera.

Lisa dos Santos är inte intresserad av att befria politiker eller sociala institutioner från ansvar. Hon menar dock att alla nu borde börja fråga vad de kan göra. Till exempel kunde man fram till för en vecka sedan byta statusskjortor på NK mot “blodspengar” (svenska för pengar från försäljning av knogar). Möjligheten stoppades av ett valutatak. Men varför dröjde det till 2023?Vi har vetat ett tag att fotbollsarenor är populära samlingsplatser för gängmedlemmar. Och med det vi har sett nu borde alla fotbollsklubbar fråga.

Åsa Gessle Ung
Åsa Gessle Ung

Leave a Comment