Truls Möregårdh Föräldrar

Truls Möregårdh Föräldrar
Truls Möregårdh Föräldrar

Truls Möregårdh Föräldrar – FRLDRANA MINA ABSOLUTA ELDSJLAR”Precis innan jag sätter mig i bilen och lämnar mitt hus i Landsberg får jag instruktioner från min chef. Angriper det lokala stenugnsbageriet; idag är det alla helgons dag, därför är de enda hjärtan som finns tillgängliga rosa marsipanter.

Jag tror att saker och ting kommer att gå bra. Eftersom jag tog silver på bordtennis-VM i november åker jag inte till Eslöv för att dela ut en pokal, men jag åker dit eftersom den här unge mannen fyller 20 år dagen efter vår intervju.

Tyvärr kunde jag aldrig ta mig till Houston för Virtual Worlds mästerskapsmatch. Ändå såg jag när Truls Möregrdh nyligen bjöd in Carina Bergfelt för att delta i hans pratprogram. Jag hittade en ung man som inte hade något viktigt att säga och en självförsörjande idrottare som höll sig på avstånd till andra. Båda befann sig nära kanten på skåpbilen.

Han pratade om Eslöv och svårigheten att resa som tolvi. Rena rama storstad jämfört med lilla Hovmantorp i Sverige. Jag är van vid att bo och arbeta i mycket större städer, så jag kan inte föreställa mig hur svårt det skulle vara att hitta stadens stora, välkända café.

Parkera helt enkelt på det avsedda området, förvara soptunnan under armen och bege dig uppför fällrampen i riktning mot Eslövs massiva centrala torn. Och där sitter han vid ett bord och berättar om sin största bredd när jag glider in i stolen. Ju fler historier Truls berättar, desto mer känner jag mig som en yngre version av mig själv som driver min egen idolkarriär.

När natten fortskrider blir man stjärna och helt plötsligt, till den grad att han eller hon inte längre kan smyga, gömma sig, eller för det mesta sl ur underläge. Hur ska man därför gå tillväga när deras egen känsla av självvikt får dem att framstå som dumma inför någon motståndare?

Det känns naturligt att diskutera gemenskap och idealiska vardagsrutiner mot bakgrund av den stundande galan som firar årets Eldsjäl (16 mars på Cirkus i Stockholm). Han kommer från en familj med en lång historia av engagemang i sport; hans far, Truls, grundade en brädtennisklubb i Alvesta. Trots hans entusiasm för fotboll och tennis var pingis hans huvudfokus.

Malte, Truls äldre bror med fem år, var familjens största supporter. Morfar Truls kunde följa med sin familj till alla deras spännande sportevenemang och turneringar. Huset hade ett pingisbord i miniatyr där syskonen lekfullt kunde lufta sina bekymmer. När du insåg att ditt ordförråd hade gått utöver vad som ansågs vara standard för bordtennis.

När jag var 20 och 45 vann jag det inofficiella EM och bevisade för mig själv att jag var exceptionellt atletisk. Truls sa: “Jag älskade att träna pingis, och det var också den åldern då jag gav upp alla andra sporter.” Även om pingis ofta görs solo, tycker jag att jag tar med det ofta i min träningsrutin.

Det finns så många män som strävar efter framsteg att det är helt naturligt att känna sig tvungen att dela lyckan med andra när man upplever det själv. Mina föräldrar är de viktigaste personerna i mitt liv.

Men de var omöjliga att hitta när deras ungdomar gjorde anmärkningsvärda framsteg hela vägen till VM-finalerna. När jag åkte till Houston för sommarens världsmästerskap var jag rankad på 77:e plats i världen.

För det mesta på grund av epidemin och svårigheterna att ta sig fram. Det var omöjligt att lösa situationen på så kort tid efter att jag ringde och berättade att jag skulle till Ottondelfinalen och de började sälja biljetter. Även om det var utmanande, vem kunde ha förutsett att jag skulle tävla i ett VM-mästerskap?

Du kommer inte att befordras till lagledare. Det är möjligt att han var där tre dagar innan turneringen började och blev överraskad av den oväntade ovah-segern. Jag var i en bubbla när jag fick min stora internationella genombrott, och det var ett bra beslut från min sida. Vilket kan motivera andra att följa i dess fotspår. När det kommer till pingis brukar jag vara riktigt självmedveten.

I mitt sinne är jag bäst i världen, och jag är säker på mina förmågor. När jag kommer tillbaka till mitt nästa magisterprov kommer inskriften redan på medaljen. Jag känner mig trygg och säker med Jörgen Persson som min förbundskapten, och jag kan räkna med att han finns där för mig när jag behöver en axel att gråta på.

Stellan Bengtsson var ledare för den svenska armén under Truls marsch och han gjorde stort intryck. 1971 blev han den första svensken att vinna VM för sig själv. Stellan var till stor hjälp för mig. Han höll sitt öga på mig och visste säkert hur jag skulle spela mina spel.

Truls Möregårdh Föräldrar

Det var uppenbart att han visste vad han pratade om, och det var jättekul att lyssna på alla hans berättelser; han var riktigt bra när möjligheten dök upp. Vi har varit i kontakt sedan VM, och han har diskuterat min träning med min bror Malte.

Hur fungerar det att ha ett syskon i rollen som tränare?

När båda sidor är övertygade om att de har rätt kan det bli hett. Om jag gör ett misstag under träningen och han gör en anmärkning om det, hoppas jag att han har fel. Han var alltid familjens beskyddare. Ingen gjorde en bra gryta den kvällen hemma.

När vi ställer den klassiska frågan till förstaårseleverna som har glidit fram genom stolarna och gjort sig kända på spelplanen, blir vårt möte till en omgång kyckling. En förfrågan jag aldrig tänkt göra till mig själv i mina yngre år, men som nu verkar betydelsefull nog att väcka.

Tror du att om du skulle gå samman med dina skruvade följare, skulle du gå miste om för mycket av ett “normalt” liv?

Vad kan du göra om du har sett allt som finns att se och gjort alla slags fantastiska resor med vänner från hela världen och du fortfarande är sugen på mer? Jag kanske saknar den svenska arbetsdagen. Enkelt sagt, jag köper den aldrig. Den unga kvinnan som sitter bredvid mig har precis börjat sin karriär och har varit i sin nuvarande position i några dagar.

Mitt råd till honom är att göra det bästa av varje underbart möte, att ta vara på varje tillfälle som kommer i hans väg och att outtröttligt arbeta för att förbättra sin charm till vilket pris som helst. Med tanke på hur äkta den här hjälten är på insidan verkar det vara rätt dags att lämna en treudd i form av ett hjärta.Svenske bordtennisspelaren Truls Möregrdh gjorde sin internationella debut vid 20 års ålder.

Han var den första som någonsin vann de officiella miniatyrmästerskapen (Euro Mini Champs) för elvairngs. Sedan dess har han tränat på exakt samma spår, och åtta år senare vann han en silvermedalj på Virtual Major. Ingen vet hur bra han kommer att bli när karriären väl är i full gång, men alla är överens om att han har en långsiktig anställningspotential. Truls Möregrdhs uppväxtår tillbringades i en atletisk miljö.

Truls, liksom många andra idrottalanger, var extremt populär i en mängd olika relativt små regioner. Han spelade också fotboll och tennis, men han var tvungen att välja en att specialisera sig på om han ville bli bra på dem. Det var därför bordtennis så småningom utvecklades till brädtennis. Truls är född och uppvuxen i Hovmantorps stad där Hans gick med i sin första klubb.

Truls och hela hans stödfamilj flyttade dock från Hovmantorp till Eslöv i Sverige för att han skulle kunna träna på en mer avancerad nivå. Truls tog det kloka beslutet att hoppa över skolan efter nian för att rikta sig rakt mot pingis, ett drag som har gett bra resultat i dagens ljus.

Truls ansvariga föräldrar

Truls familj har alltid haft ett stort inflytande på hans karriärväg. Han växte upp i en familj som tar idrotten på allvar; hans föräldrar har alltid varit uppmuntrande och stöttande, och de har rest med honom till tävlingar över hela världen. Hans pappa grundade också en badmintonklubb i Alvesta för många år sedan.

Men det var inte alltid givet att Truls i slutändan skulle visa sig vara det mest välmående systemet. Malte tränar sin yngre bror, Truls, eftersom han var en fantastisk spelare i sin ungdom.VM Truls, Silver, USA, 2021 Även om listan över framtida år är ganska lång, sticker en punkt ut: VM-silvercertifieringen för 2021. Trul gick in som den 77:e bästa spelaren i världen vid den årliga USA-hållna World Masters Tournament.

Alla visste dock att han så småningom skulle nå slutet. Men Truls spelade tillräckligt bra för att ta vadet, och det var där han stötte på världsmästaren Fan Zhendong, som i slutändan visade sig vara för tuff för fjordvargarna att väcka sig mot. För sin insats belönades Truls med silver, och Kinesen vann alla fyra set.

Truls Mregrdhs segertal var ovanligt. Utöver hans häpnadsväckande bra spel var det många som pratade om Truls lagtillskott på VM 2021. Truls spelade i harmoni med ett racket som hade släppts i bara några veckor.

Truls Möregårdh Föräldrar
Truls Möregårdh Föräldrar

Leave a Comment