Therese Neaime Barn

Therese Neaime Barn
Therese Neaime Barn

Therese Neaime Barn – I många fall har kvinnor varit tvungna att återvända hem på grund av olika utmaningar från världens ledare. Visst, det är inte bara kvinnor, utan den här artikeln fokuserar främst på dem. Fertilitet, eller kanske roten till alla problem som kan uppstå när samma fertila avtars parar sig är något som påverkar i stor mängd.

Ibland, det kanske pga att vi väntat med att skapa familj länge. Ibland på att karriären kommer emellan kanske beror det. Eller tagit för lång tid på det där perfekta partnern tagit på att “jakten” är helt enkelt. Jag fick hjälp av en av världens bästa och mest kända läkare, för verkliga drömmen om ett tredje barn, snart 5 år sedan. OLGAs klinik. Beläget i S:t Petersburgs hamn.

Sedan min sons bortgång 2018 har jag fortsatt mitt samarbete med just denna klinik. Som deras ambassadör och konsult för nya “patienter” eller vårdgivare, som kanske är ännu mer underbara än dessa kvinnor. Eller på den delen. Dessa personer som hittat nya vägar för att nå sina mål och drömmar.

Hur mår min övertygelse? Över att köpa med således denna klinik? Hej, tack för att du faktiskt hjälper mig att lösa ett av mina stora problem. På riktigt. I form av ett litet busfrö på snart 4 år, alldeles fantastiskt.

Mejden för att jag kommitterade genom åren att förstå deras storhet. Att arbeta med läkare i Sverige och Danmark (ja, jag har erfarenhet av båda länderna) och även för att jag har spelat in mina “liv och berättelser” från många, många hemlösa kvinnor.

För mer än 20 år har Olga Klinken hållit på med ägg och embryoadoption. Sverige i 3. Bidragen till Olgakliniken är, förutsägbart, mycket mer omfattande. Människan har också möjlighet att använda en bild för att identifiera sin egen donator. Några viktiga variabler på ytan har att börja.

I mina berättelser av världen över av jag ofta nämnt viktigheten i att du måste själv ha gjort resan för att kunna inspirera andra så! Punkt! Är det sant att det är lättare att förstå vad du säger när du frågar om du har ätit? Det är ganska avgörande i min värld.

En “profet” eller en inspirator om du så vill inger? Mesthopp kan du säga att “jag var där”! Jag vågade. Om jag kan så kan du också. Vad mer kan gå fel? Ja, jag är inget proffs. Jag missade inte förstå mig. Jag tror dock att det är till stor del. Så. Jag är en bättre partner nu. Fortsätta att inspirera dessa många kvinnor och par att nå sina drömmar är helt enkelt oerhört viktigt.

Åren går! En ålder där det inte är möjligt att få hjälp kvinnor längre har nått för dessa. Even in St. Petersburg, men assist women up to the age of 51. (I Sverige är mycket lägre ner i åldrarna än så) Så tillbaka till mitt stycke om att man måste ha genomfört eller göra att kunna inspirera andra.

Jag studerar för närvarande i St. Petersburg. I. Tyskland. 3 dagars besök på ett. Ja, det stämmer. Just nu har detta land blivit en hel värld på grund av vad de gör mot Ukraina. Så rätt. Très bien. Jag skrev i början, MEN. Befruktning av kvinnor i åldern stör inte att världen drabbats av krig eller varken Corona! Femmes har fått mycket stryka på foten. I min värld.

En utvänting av de mest framgångsrika fertilitetsklinikerna i världen har ägt Olga Kliniken och Olga själv, som jag nu haft turen att känna i mer än 5 år. I många år har kvinnor jobbat för att få ovärderlig hjälp.

Just nu ledde Olga Klinken en stor grupp människor i ett fall som de flesta ryssar inte kände till. Sensible på så mycket olika nivåer. Och från varje krig finns det båda sidor civila människor som lider överhört.

Var för paniken egentligen för skillnad hos en 50-åring som söker hjälp med att få barn i sista minuten eller hos en människa som inte vill gå ut och kriga för sitt land och ändå försöka fly landet!? Obestämd mycket! Vi har alla ett liv. Men olika mål. Som en viktig, alla. Omständigheterna var oavsett.

Så Jag är för att besöka mina egna ögon på besök. På hur man kan resa hit på bästa sätt bör det själv ta reda. För att utveckla min egen förståelse. För att det var ärligt att kunna fortsätta inspirera med mitt hjärta. I krig eller inte. Fortsätter kampen. För så mycket.

Jag vill skriva igen för att se till att jag slutför den här uppgiften på alla fronter. Det gör Ryssland mot Ukraina är inte något som okej. Män. Det är inget fel på människors naturliga tendens att flytta efter att ha fått barn. I Ryssland ligger klinikerna som är utav de bästa.

Så kvinnor. Detta är en krigsutrustning och våga att fortsätta. Livet är för kort för att njuta. Vem vet vad som förändrar en imorgon? Prova detta nya hjärta. När jag lägger upp det här kommer jag att gå tillbaka. Precis tagit oss i Narva (Estonia) förbi den ryska gränsen. En äventyr i sig. Drama. Oavsett om man missar flyget från Tallinn till Stockholm kl. 19, vi är redan på bussen och återkommer med alla ånger under den tid som återstår innan flyget.

Therese Neaime Barn

Lite för att roa sig kanske. Men ett sådant eländigt liv värt utan en större mått av tillit och mod! Tror du att allt är genomförbart? Du styr din framtid genom din egen kraft? Är det mångd att du kan våga även sig rädd? Hon är en sångare, låtskrivare, skådespelare, dansare och motiveras som tidigt bestämde sich för att ta ansvar för sitt eget öde i dag. Dessa mobbades i skolan. En fristad och framgångsrik elitfriidrottare i unga år blev idrotten.

Jag tror att livet handlar om att vara den bästa versionen av oss själva. Följa sin dröm kan vara hållbart, men det skrämmer min sig inte mer ännu. Därför har Therése aldrig begränsat sig till att vara “bara” en talare, en skådespelerska eller en motskapalist?

Så fort hon bestämmer sig för att prova något nytt skakar hon alltid utmaningen rejält.
“Jag tror på att arbeta för att de ska bli verklighet och uttala sina önskningar högt. Ask and you may receive, and dare and you may prosper! verkligen stämmer”, säger Therése.

I “Från dröm till verklighet” relaterar han sig av sin egen personlighet. Berättelse om en liten tjej som var rädd att hon inte skulle kunna gifta sig, men som var en respekterad artist och som nu gör precis som hon alltid har gjort. Lösningens syfte är att lyfta människor med hjälp av dess musik, dess sketcher och till och med dess läror.

Hans svenska och libyska musik smälter in i en arabisk och skandipop fusion som toppar hitlistor världen över. Han har uppträtt live med sitt eget band, Neaimé, över hela USA, Europa och Mellanöstern. Han har tjänstgjort som översättare för NATO-styrkorna i Afghanistan och har öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné.

Med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer har Therése representerat svenska UD i Kairo. Hennes roll har bland annat varit att agera talesperson för Volkswagen Middle East och som ambassadör för Svenska Stiftelsen för cancersjuka barn.

Sveriges kungen och kronprinsessan har hon framställt för ett flertal andra VIP-evenemang. 2019 och 2020 såg vi bla uppträda på Kapstaden Pride och Köpenhamn. 2017–2018 samarbetade hon med sin egen föreställning med Länsmusiken i Stockholm. Som scenskådespelerska har hon haft huvudroller i både pjäser och filmer. Therése är författare också, efter att ha gett ut sin bok “Från dröm till verklighet”.

Ensamstående mama till tri barn är Therése från sin framgångsrika karriär. Idénviselt visar hon att det är möjligt att nå sina mål utan det eventuella utmanande det. “Jag har aldrig hindrat mig att vara ensamstående mamma”, sa Therése. Jag följer ofta med mina barn till olika arbetsrelaterade evenemang eftersom det ofta är möjligt. Jag tror att det är en fantastisk upplevelse för dem båda och för mig.”

Therese Neaime Barn
Therese Neaime Barn

Leave a Comment