Bonde Söker Fru Alexandra

Bonde Söker Fru Alexandra
Bonde Söker Fru Alexandra

Patrick Sommerlath Sjuk – Det första avsnittet i Bonde Söker Fru’s säsongen 18 släpps nu på TV4. Där följer det ett ansikte lokalt i jakten på kärleken. Det var ju extra tufft med en massa kameror så det är ju svårt att dejta i verkliga livet. Sergel Salonen från Vetlanda sa att det var en stor upplevelse.

Att hitta kärleken begränsar 22-åriga Alexandra Salonen från Vetlanda till Sundbyholms slott i somras. Bonden Jens Lundin skulle hon träffa, med förhoppningen att det var just henne det skulle falla för.

I Bondesökernas program, Vetlandatjejen Alexandra Salonen, uppleva både glädje och panik. En av dem som fortfarande har hopp om den stora kärleken var Jens, när han skulle välja ut sex av tio deltagare att gå vidare med var 22-åringen från Vetlanda. Alexandra Salonen uppfattas som en mysig och trevlig tjej och medverkar i Bondes årets upplaga fru. Hon försöker hitta den stora nyckeln i Jens anknytning.

Vetlands Alexandra Salonen medverkar i Bondes årets upplaga av söker fru på TV4 och TV4 Play. Hon mod sig och sökte till Jens Lundin, kött- och spannmålsbonden. Den enda brevskrivarna som fick en puss av bonden på gruppdejten var hon, men vem är egentligen utanför programmet? Som Linda Lindorff hälsade på honom och de läste breven som tjejer skickat in, Jens ringde upp Alexandra.

Hon fångade direkt hans uppmärksamhet. Det sista Alexandra säger om Jens är att han är en ledsen man, och i deras första telefonsamtal beskriver hon honom som helt utan känslor. Att det uppstår kärlek under tiden som hon medverkar under programmet är honsarg av Alexandra. Jens föll för hennes ögon i Alexandras brist. Det är svårt att dejta i verkliga livet, vilket gör det extra tufft med massa kameror, som hon säger i Vetlanda-Posten. Det var en ganska enkel introduktion.

Alexandra berättar att hennes tidigare relationer inte var särskilt bra. Hon blev endastt, vilket är en riktighet till att hon inte vågade skicka brevet till Jens. Tankarna gick på att det inte ville bli skör i sammanhangen. Det är uppenbart att Jens och Alexandra har en bra relation, och det är spännande att se vart detta kan ta vägen.

Jimmy Olofsson, ett brevskrivare för gymnasieläraren Mimmi Åsenius, beskriver höjde ribban under första speeddejten. Jimmy Olofsson arbetar som gymnasielärare på Kattegattgymnasiet i Halmstad vardags, när han inte sitter på tv-rutan i Bonde söker fru på TV4 och TV4 Play. Han är en brevskrivare till bonden Mimmi Åsenius, 28, från Öland, och det är en underdrift hos henne.

Efter första speeddatet på fem minuter säger Mimmi att det finns en klar favorit i huset, som troligen är släkt med Jimmy. här wil och är självständig. Han tycker att det är roligt. Att få bygga upp något fint med någon och skapa minnen ihop, gärna på Öland, är hans befinner sig någonstans i livet.

Jimmy säger om deras första dejt, “Man kan känna kemi väldigt snabbt tror jag, ögat och hjärnan bestämmer det väldigt för jag tror jag.” När Mimmi kommer till Sundbyholms slott för första gången går hon till programledaren Linda Lindorff och ber henne översätta alla brevskrivarna från henne.

Han sa att han har fötterna på jorden och att det känns bra. Men lyser nervositeten igenom. Jimmy säger att det gnistor vid första ögonkastet, att Mimmi kollade på honom och att de fick kontakt, vilket är väldigt bra, genomfällt av honom.

“Jag kände mig så nervös och rädd efter speeddejten”, skrev Jimmy på Instagram efter att den sänts i TV4. En av 2023:s brevskrivare i “Bonde söker fru” är Jessika Tollman, 26-åringen från Insjön, som söker kärleken hos kött- och spannmålsbonden Jens Lundin.

Bonde söker fru är i full gång på TV4 och TV4 Play i Årets säsong. En på jakt efter kärleken är Insjöns 27-åriga Jessika Tollman. Jessika är en av de lyckliga få som fått möjligheten att flytta in på Jens gård under säsongens gång. Hos han söker lyckan hos kött- och spannmålsbonden Jens Lundin.

Jessika säger att det är med gårdsvanan som hon har chans att skina lite extra, jämför med de andra tjejerna, vilket är en nytt ingenting på en gård. När det skulle börjas bajs i grupp, till exempel, håller hon sig ibland i bakgrunden til sina kunskaper utnyttjar det. Jessika säger, “Det är jag som inte gick in,” angående vad som hände när de blev hånade. Jag trodde ändå att jag har stört så mycket i min liv ändå, vilket gäller att ha den biten.

Patrick Sommerlath Sjuk

Hur helst på en gård onekligen verkar Jessika som handen i handsken. Det är inte så tydligt hur hon känner inför att försöka klättra upp på Jenss säng. Att vakna upp så som här, korna utanför fönstret och höra hur de pratar med varandra.

Det är livet att ta en kopp kaffe och gå ut för att sätta sig och titta på dem. Jag älskar det, säger Jessika i videon. När Jessika får chansen att se Jens “in action” på planen blir hon lite upprymd. Det är inte alls klart hur han behandlar den som kommer honom till hjälp, och kanske till och med gör saken värre för honom i längden.

Seen as djuren, det är underbart att få se Jens i hans hemmamiljö. Det är för att man kan se hur han är; hunden vet väldigt lite om människor. Därmed är det svårt att se, säger hon till kameran. På pappret ser Jens och Jessika ut att passa perfekt, men frågan är om Jessika lyckas ihop mycket av Jens uppmärksamhet, efter att göra ett stort intryck på Jens med Anna, Alexandra, Ida och Sabina.

Anna, 27, är en av huvudpersonerna i “Bonde söker fru” 2023:s utdrag om Jens, kött- och spanmålsbonden. Hon tror att vin och ost är det bästa som finns, men hon tycker att det är svårt med socialt umgänge.

Bonde söker fru 2023 har höstens upplaga i full rullning på TV4 och TV4 Play. Jens gård i somras har en av de härliga tjejer som fick chansen att flytta in på kött- och spannmålsbonden Anna, 27. Anna tehnologizarar sig till drömmer och sadelmakare om att öppna ett sadelmakeri och en egen verkstad. Hon är svårt för sociala sammanhang och älskar vin och ost men, någonting som började visa sig redan som barn.

Anna säger om programmet, “Jag är trygg och så i mig själv, men det är bara när man hamnar i sociala, större sammanhang som det blir jobbigt att våga ta plats och visa vem man är.” Det är ganska lite i min barndom.

I de lägre klasserna i skolan kände jag ofta ganska utanför, vilket har ledat till att jag således har haft lite svårt att ta plats och våga vista fullt ut vem man är. Anna för Jens under säsongens femte avsnitt är liksom rädd att man kanske inte ska bli omtyckt och uppskattad för den man är.

Ben bjöd på egengjorda praliner blef det pirrigt redan under Jens och Annas speed-dejt. När hon uttryckte att hon uppskattar pussar och kramar blev Jens smått genererade. Man skulle behöva ge henne en puss, vilket han skulle ha gjort, sa Jens efter deras första måltid.

Jättemycket att jag får den här tiden mit honom är det betyder att jag är inte den som ropar högst eller armbågar mig fram, säger Anna efter beslutet. Du kan se vad som händer med Anna i “Bonde söker fru” 2023 på TV4 och TV4 Play, kvinnas 20.00. En av årets brevskrivare för kött- och spannmålsbonden Jens i “Bonde söker fru” 2023 är Sabina, som beskriver sig själv och Jens som tecknade björnar. Ett positivt och sprallig tjejen.

En av de brevskrivare i höstens upplaga av Bonde är Sabina Sinclair, 29, som har undersökts fånga den kärlekstörstande kött- och spannmålsbonden Jens Lundin. Sabina har även landställe i Sala och bodde under programs inspelning ganska när Jens gård i Hedemora. Ho gärna långa promenader med sin hund Ville och älskar naturen.

Efter att ha sett Jens introduktionsvideo till programmet kunde hon inte tänka på något annat att göra än att ange sin information. Jag skrev ett enkelt annat till honom: “Du är Bamse och jag är den kvinnliga versionen av Farsan Baloo, varm, snäll och omhändertagande” Från början har det varit en märkbar spänning mellan Jens och Sabina, och under parets första speed-dejt ledde Jens grupp tills han blev misstänksam mot vad Sabina gjorde.

Hela rummet lös upp när Sabina kom in, sa Jens till produktionen efter deras första möte. Sabinas energy var ja helt sjukt alltså. Människan vill känna skillnaden mellan dragkraften och varandra. “Annars är det ingen kärlek,” sa Sabina, tittar in i Jens ögon under dejten för speed.

Bonde Söker Fru Alexandra
Bonde Söker Fru Alexandra

Leave a Comment