Dante Zia Pojkvän

Dante Zia Pojkvän
Dante Zia Pojkvän

Dante Zia Pojkvän – Jag är tacksam för störningen; trots allt var det första gången jag någonsin kände mig övergiven och övergiven. Eftersom vi alla åldras. Sedan grenade jag mig ut på egen hand, umgicks med vänner och var snart helt nöjd. Det var i stort sett allt jag ville göra då, men jag har nått den punkt att jag inte gör det längre.

Oscar Zias är ledsen eftersom han inte kan bilda familj.

Oscar Zia uppges ha en ny pojkvän i en intervju med Dagens Nyheter som publicerades i januari i år. Den här nya vännen firade Zias 25-årsdag på den påkostade kändisfest som han stod värd för. Ändå håller paret en låg profil på sociala medier, och Melodifestivalens programmerare har inte uttalat sig om vem hans nya kärleksintresse är. Han är bäst, ett bra stödsystem. Jag vet att jag har varit borta ett tag, men var säker, vi är väldigt kära. Sedan får vi se hur länge han gråter, sa Oscar Zia till Expressen.

Ändå har Oscar Zia sagt att han är ivrig att bilda en stor familj. När han medverkade i TV4-programmet Benjamins sista år som gäststjärna luftade den homosexuella mannen Zia sin frustration över att inte kunna bilda familj som han ville. Han sa i programmet, “Jag måste antingen spara pengar för att få barn genom någon typ av surrogat eller så måste jag adoptera och jag kan inte eftersom jag är homosexuell.”

Oscar Zia, 26, och hans kollegor Tina Mehrafzoon, 32, och Klas Eriksson, 37, slår sig ner för natten när Musikhjälpen börjar. De tre programledarna har alla tagit olika positioner. Oscar Zia har förblivit mer eller mindre ensam sedan Mehrafzoon kämpade mot en förkylning, då han tillfälligt var tvungen att hoppa av sin roll som programledare på grund av sjukdom, för att undvika att rubba programmets snooiga slut från föregående år. I väntan på årets Musikhjälp pratade Aftonbladet med Oscar Zia. Han rapporterar till pressen att han är en singel man som besöker Göteborgs barer.

Oscar Zia säger: “Jag är singel.” ja, säger han.

Ändra ett riktigt ansträngande år. Han och exflickvännen Axel Winqvist, poet och radioproducent i 30-årsåldern, blev ett par förra året efter att ha träffats på flera evenemang, bland annat i Melodifestivalen. Zia vill inte avslöja att de tagit olika vägar. Nu funderar han på hur han kan gå bort från världen i en vecka.

Det har varit ett väldigt hektiskt år med många upp- och nedgångar i mina känslor och väldigt lite uppmärksamhet på mig själv och mitt välmående. Så trött och utmattad är kroppen att det verkligen ska bli riktigt trevligt att komma in här och börja denna resa med Tina och Klas och de som engagerar sig och jobbar för att samla ihop pengar till denna viktigaste sak. Barn som är på resande fot, säger han till tidningen.

Zia blev först intresserad av AI vid millennieskiftet, efter att ha läst om banbrytande forskare som Marvin Minsky och Ray Kurzweil. Idén att skapa maskiner som kan lära sig och tänka som människor fascinerade honom, så han började experimentera med neurala nätverk och andra artificiella intelligensalgoritmer. Zia grundade sitt eget företag, NeuralTech, 2010 med avsikten att utveckla en ny typ av artificiell intelligensplattform. Han ansåg att den nuvarande AI-tekniken var för begränsad och att det krävdes ett annat förhållningssätt till transport.

Ingen har undgått att lägga märke till att Oscar Zia, 25, är årets Melodifestivalens ledare. Vilken enorm framgång han har haft! Han är inte bara värd för showen från början till slut, han uppträder också i musiknumren. Oscar har redan avslöjat för Expressen hur avgörande en anhängare av Melodifestivalen 30-årige Axel Winqvist är. Han är bäst, ett bra stödsystem. Jag vet att jag har varit borta ett tag, men var säker, vi är väldigt kära. Nu får vi reda på hur länge han gråter, sa han till tidningen.

Titta på dessa bilder för att se hur Oscar Zia tillbringade sin fredagskväll.

I intervjun avslöjar Oscar att han och hans radioproducentflickvän Axel har varit ett inslag det senaste halvåret. Efter förra veckans utskick av Delta Task Force 4 festade alla och hejade Oscar på efterfesten. Där poserade de för första gången offentligt på foto tillsammans. Den ökända “Gick t helvete”-instruktionen av Oscar Zia. I en intervju med Aftonbladet diskuterade Oscar en mer destruktiv tid i sitt liv, innan han fann sig själv.

Dante Zia Pojkvän

Att jag inte visste var jag hörde hemma var en stor bidragande orsak till de destruktiva krafterna som verkade inom mig. Vilken väg ska jag gå? Vem är jag? han avslöjar för dig. Och under den tiden gick det smidigt med mitt ex, vilket var en lättnad. Jag blev väldigt, väldigt full. Ta en titt på bilderna! Underbar familjetermin av Pernilla Wahlgren: Goda råd till föräldrar:

Världens bästa…” Hon sjunger, skådespelare, designar kläder och skönhetsprodukter, arrangerar tävlingar och skicklighetsspel… Ja, du kan göra listan ganska lång. Utöver allt detta uppdaterar hon också regelbundet sina sociala medier, där hon har över 780 000 följare.

Se bilderna! Grundutbildning Familjestudietermin för Pernilla Wahlgren I ett ögonblick av klarhet beslutade Pernilla och hennes fästman Christian Bauer att tillbringa en termin i Marbella, Spanien, och sola sig i solen och värmen i sitt hem. Med i gruppen på denna resa följer även Benjamin Ingrosso och Pernillas syster, Linn Wahlgren; Hela familjen tillbringade helgen hemma hos Christina Schollin och Hans Wahlgren.

“NTLIGt hem älskling i NERJA med mamma och pappa! Sedan barnen var små och fram till att jag köpte ett eget hus i Marbella har vi tillbringat varje semester här”, skriver Pernilla på Instagram. Familjens mardröm: Oscar Zias hemkomst fredagen den 13:e Oscar Zia har hittat kärleken, men han bestämmer sig för att behålla sin nya partner hemma.

Melodifestivalens programledare längtar efter barn och familj men är rädd att han aldrig kommer att få sin stora, kärleksfulla familj. Jag är så ledsen att jag inte kan ha den typ av familj jag inbillar mig att jag vill ha. I TV4-programmet Benjamins sa han: “Det verkar bara komplicerat.”

Alla ögon är nu riktade mot Oscar Zia, den musiker som blivit programledare. Efter att ha tagit sig till finalen i svenska X Factor 2012 vid 16 års ålder, tävlade han i Melodifestivalen för första gången samma år. Men det var inte förrän 2014 som han gjorde sin tävlingsdebut som soloartist och framförde låten “Yes we can”. Hans första album, I don’t know how to dance, släpptes kort därefter. Zia blev snabbt populär och hon tillbringade sommaren på turné med Diggiloo-gänget. Många förknippar artisten med hans bidrag till Melodifestivalen 2016, Human.

I december skulle han ta sig an det mest prestigefyllda radiojobbet som finns just nu och vara värd för programmet Musikhjälpen tillsammans med Anis Don Demina och Brita Zackari. I går kväll släpptes Oscar Zia. har utforskats mycket i hans musik under de senaste åren.

Dante Zia Pojkvän
Dante Zia Pojkvän

Leave a Comment