Dree Low Död

Dree Low Död
Dree Low Död

Dree Low Död – Fans har uttryckt sitt ogillande; varför har Dree Low tagit bort sin musik från YouTube och Spotify? “Jag lägger ner min musikarriär för att fokusera på det som är bättre”, skriver han på Instagram, berättar rapparen nu om anledningen bakom beslutet.

De senaste dagarna har det varit rykten och spekulationer om varför den svenska rapparen Dree Low, eller Salah Abdi Abdulle, som han mer passande kallas, har tagit bort hans musik från Spotify och YouTube. Han berättar nu själv om beslutet på Instagram.

Jag varnade min musikaliska karriär för att koncentrera mig på det som är bättre. Kommer på andra sätt än mint kreativa arbete. “Tack”, skriver han i en Instagram-story. I veckan var det tidigare som flera av hans låtar försvann från Youtube. Hela hans album “Flawless” var streamed från Spotify två dagar senare. En av de låtar som försvann var “Pippi”, som hade över 60 miljoner spelningar.

2018 slog Dree Low med albumet “No hasta mañana.” I kategorin “årets hiphop/r’n’b” har Han varit nominerad och vunnit priser på Grammisgalan och P3 Guld-galan, bland annat.
En av Sveriges mest streamade artister på Spotify under 2021 var Dree Low. Hov1 och Einar spelades mer endast.

Dree Low har sökt aftonbladet.I november, efter att ha rånat en kiosk i Akalla, dömdes Dree Low till ett års fängelse. Menar Rapparen att det hela rör sig över ett missförstånd, har det överklagat domen.

Jag är en god vän med ägaren, och jag tränade med honom tidigare. Jag fick tillstånd, men han glätts mig att gå och plockade lite varor, vilket de anställda inte regelbundet. Konstnären har uppgett i förhöret om tragedin att det har blivit en betydande sorg. Salah “Dree Low” Abdulle, en kände rapparen, lägger ner sin musikkarriär.

Han delar dessa på sin Instagram.In a narrative, he write, “Jag lägger ner musikarriär för att fokusera på det som är bättre apparen” Dree Low meddelade på söndagen att han avslutar sin musikarriär. Jag varnade min musikaliska karriär för att koncentrera mig på det som är bättre. Kommer på andra sätt än mint kreativa arbete.

“Tack”, skriver han på Instagram.Många av de mest kända låtarna av artisten har tagits bort från Spotify och Youtube på senare tid, vilket har retat upp fansen.Dree Low har redan dykt upp i flera kategorier som P3 Guld. Enligt polisen har Dree Low, eller som heter Salah Abdulle, varit “drivande på flera nivåer” i det kriminella nätverket Husbys hyenor:

Han och flera andra män gick in i butiken Akalla Direkten den 18 augusti 2021, där de tog snus, godis och cigaretter för över 5.000 kronor utan att betala. Således tagit tillbaka sina uppgifter har Butikens personal, som först uppgav att de blivit rånade och hotade till livet.

Salah Abdulle har uppgett att han har en tvist med butiksägaren om att behöva betala tillbaka krediten. Tingsrätten köpte den inte. Artisten dömdes till fängelse ett år. Så det här var ett maktspråk som vi såg som ett underförstått hot, hela agerandet bygger på att man räknar med att ingen vågar anmäla dem. Patrik Alm, rättens ordförande, och chefsrådmannen då.

Husby räknas av polisen som ett särskilt utsatt område, där Salah Abdulleh är uppväxt. En polis som jobbat i lokalpolisområde Järva, där Husby ingår, har skrivit i ett PM om hur personer i hans kretsar och rapparen tar sig rätt på andras bekostnad utan att folk inte säger till. Man blir hotad och många är rädda för dessa personer gör det så.

Boende och näringsidkare kunna vet så mycket vilka dessa personer är och hur de är rädda för att säga till egen hand eller prata med polisen. Att de har tillgång till vapen och är inblandade i konflikter är veten av ungdomar och näringsidkare.

Å sin sida menade rapparens försvarare Alain Soussi att Dree Lows raptexter kan ha spelat i hur rätten bedömt fallet, kring vapen och kriminalitet, känd som kretsar. Sedan han efter domen, gör den beskrivning han gör i sin konst och som artist har påverkat rättens syn på honom.Ukraina har följt EU-paketet på 560 miljarder kronor till stöd.

Låt oss vänta till morgondagen på premiärminister Viktor Orbáns veto.Efter ett år väntar nu nya förhandlingar.Beskedet från EU-toppmötet Bryssel kom beskedet mot fredagen. Människan har inte kunnat komma till rätta med den reviderade långtidsbudgeten som han gick med på att hantera.

Den första och viktigaste punkten är att mer behöver göras för att hjälpa Ukraina och samtidigt hjälpa dem som gör motstånd mot den ryska aggressionen. Den behandlade dock också frågan om att få fler arbetstagare inom industri- och migrationssektorn, skriver TT.

Det visade sig att det var informationen om Ukraina och den tyska inställningen till det som var oroande. Efter ett halvdussin timmar skrev Ungerns premiärminister Viktor Orbán på Veto för den reviderade budgeten för långtid.Nästa år kommer vi tillbaka till frågan efter en ordentlig förberedelse.

Dree Low Död

Ukraina har inte slut på pengar de närmaste veckorna, har vi fortfarande lite tid på,” sa Mark Rutte, premiärminister för Nederländerna. Det var 26 länder som kom över. Victor Orbán frågt inte på budet ännu, men jag har en säkerhet på att vi kan få fram en överenskommelse tidigt nästa år. Vi önskar er en trevlig januari.

En överenskommelse med president Joe Biden för en camp mot republikaner i kongressen att godkänna ett stödpaket därifrån till Ukraina är misslyckandet för EU. Här har republikanerna tagit upp en diskussion om gränssäkerheten mot Mexiko, där de vill att USA ska agera mot Ukraina. Lottningen för EM sändes i Sverige på TV4 Play och SVT den andra december.

Allt hände som förväntat när de tidigare spelarna klev in på scenen och försökte dra lotter. När det var dags för C-potten att åka kom den danske dansaren Brian Laudrup ut.
I lokalen hördes stönande sexljud. Världen överfreds två sändningar med ljuden.

Giorgio Marchetti, lottningens programledare, tittarna och de lokaliserade förklarade att det var något oljud som störde sändningarna. I lokalen där lottningen ägde rum och spelade upp oljuden tagit sig var det som hände. De ska ha tagit sig innan lottningen via cateringentrén på morgonen.

Uefa har skrivit The Times en heftig oro kring de tyska organisatörernas säkerhet nästa års EM-slutspel. Aklagare i Hamburg, där lottningen ägde rum, letar efter personerna som fångats på kameran och startat en brottsutredning. The Times hävdar att Uefa enligt uppgift har sagt till EM-arrangörer att säkerhetsintrånget är “oacceptabelt” och att om en mobiltelefon tappas bort skulle det vara något väldigt ovanligt.

Time skriver också att det kan ha varit tre personer inblandade i händelsen. En komiker från Engelsk som påstår att han gjort samma sak under en tv-sänd FA-cupmatch från BBC. Leif GW och Kim Persson, två professorer i polis, har varit tillsammans i tre decennier.

De stötte ihop från en vernissage på 1995 första gången. Hon var 38 år äldre än hon. När han kom dit hade han sällskap av en annan kvinna, som han kände igen och bad om hennes telefonnummer. Han ringde alla kväll, vilket han berättat för Expressen tidigare.

Hon var inte så långt borta. Av tiden hade jag ett jävla dåligt rykte, så jag hade börjat sköta mig, sa han då. Ett par dagar senare åt de middag tillsammans. Kim Persson berättar för Dagens Nyheter att ha följt hjärtrusning när de började omgås, eftersom hans alkoholkonsumtion gick upp till 300 procent.

Helt nytt var att dricka vin till varje måltid.Ändå var en av tillsammensna. Efter en paus i förhållandet gav han sig själv 2003. Kim Persson beskriver sig som ”en liten planta uppdriven för att vara tillsammans med Leif” och är en pappa som drar med åtta halvsysko och hel.

Jag kan underhålla mina själv, klara mig själv, prata med roll och inte är en anklagande person. Jag käftar emot. Leif sagt, att jeg är helt svärlig. Men, säger hon till Dagens Nyheter, skulle han bli uttråkad om jag bara lade huvudet på sned.

Sammantaget har 13 barnbarn och paret sex barn. Kim Persson satellit att några gemensamma var aldrig aktuellt – eftersom hon då blivit i stort sett blivit ensam med ansvaret.Niklas, 35, fick ett fallande betongblock över sig i februari 2023 under arbetet på en byggarbetsplats i Norrtälje.

Han var förvånad, men resan tillbaka har inte varit lätt.Samma företag som hade säkerhetsansvar för bygget där fem personer dog i hissraset i Sundbyberg var huvudentreprenör på byggarbetsplatsen Andersson Company.

Heimersson, AliciaParet tittar ofta på deckare tillsammans och delar intresset för mat och dryck. På att lösa mordgåtorna från tv-soffan är hon den snabbare av dem. Som kredithanterare på Telia har Kim Persson bland annat slutade jobba när de gifte sig.

Hon sa till Dagens Nyheter att hon redan kommit fram till att det var fel.Jag har inte kunnat skaka av mig huvudvärken och virkat antimakasser, och jag har hållit i hopp om att Leif ska komma och hämta mig. Så har det varit inte. Jag har funnits till mina händer.

Dree Low Död
Dree Low Död

Leave a Comment