Josie Capllonch Barn Pappa

Josie Capllonch Barn Pappa
Josie Capllonch Barn Pappa

Josie Capllonch Barn Pappa – Josie Capllonch vill inte att hennes barns pappa ska upptäckas på sociala medier av just denna anledning. Några veckor efter hennes son Kenzos födelse stuvar Josie Capllonch undan bak i en taxi med ett gäng bebis. Ändå kan många tittare inte få nog av pappa till barnet Barney.

Josie Capllonch, 34, tillkännagav sin graviditet för världen ett år i förväg från Paradise Hotel. Josie ska ha fött barn på Mater Maternity Hospital i Sydney, Australien. Josie uttryckte tacksamhet till alla som deltog i hennes sons namngivningsceremoni och hjälpte henne att fira hans nya namn.

Josie Capllonch har ögonen på vad, exakt?

Josie har bestämt sig för att dela med sig av några tips om sin lillebrors identitet. Och männen som håller med henne är riktigt unga.”Ja, jag är med min lilla pappa och vi har legat lågt ett tag.” Du hittar hashtaggarna “Tro inte på allt på internet” och ” Made in Singapore” efter huvudinnehållet.

sa “Efter att jag berättat för alla att jag var gravid,”Så har hon lärt sig ännu mer om sin far att dela med sin unga dotter. Dagen som Josie äntligen lägger upp ett foto av sin babybula på Instagram är en dag som många av hennes beundrare ivrigt har sett fram emot. Den dåliga nyheten är att byggnadens framsida inte är särskilt inbjudande. Han delar inte sina planer för mig att vara romantisk med många människor.

Min relation med Kenzos pappa är fantastisk. Eftersom han är en privatperson som jag själv (LOL) vill han helst inte bli upptäckt på Instagram. Han förklarade på ett indignerat sätt: “Jag vet att det är irriterande.” Hon erkänner att hennes bror är hälften vietnames, en femte spanska och en femte svensk. Allt vi vet om Josie Capllonchs frånvarande far finns i den här artikeln.

Kocken Josie Capllonch från Paradise Hotels vill ha ett barn, men hon vill inte säga vem hennes far är. Alla detaljer Nyheter24 kunde hitta om honom presenteras här. Josie Capllonch, 34, legenden om Paradise Hotel, väntar sitt första barn tidigare i veckan, enligt senaste rapporter. Hon laddade upp en Instagram-video av sig själv medan hon var gravid och tittade på solnedgången över Sydney.

Kommentarsektionen “Ett omtänksamt hjärta, bortsett från alla andra” under artikelns bilder fylldes snabbt i med svar. Detta är sista ordet. GRATIS!!!! Piccolo på Paradise Hotel, Emma Hellström, utbrister, “S vacker video.” Till exempel skulle Julia Franzén skriva “GRATTIS” följt av två hjärtögda emojis.

Läs mer information om Josie Capllonchs fest. Den andra sidan av myntet är att Josie Capllonchs graviditet är extremt riskabel. Josie skrev på Instagram att hon och hennes bebis pappa är “tillsammans och har varit låååånga” som ett svar på frågorna om henne graviditet.

Du hittar hashtaggarna “Tro inte på allt på internet” och “Made in Singapore” efter huvudinnehållet. Förutom det faktum att hennes son föddes i Singapore, vad vet vi om hennes snälla pojkvän och hans kärleksfulla familj ?PH-Josephs pappa nämns inte på någon större webbplats på sociala medier.

I en video som hon delade på Tiktok berättar hon om hur exalterad hon är över att se sin vän Devin. Eftersom han inte använder sociala medier har hon gjort ett utmärkt jobb med att göra det klart att hans följare aldrig kommer att ta reda på vem det är.

När träffades Josie och partytjejen egentligen den kvällen? Här är det en suddighet.
I en Tiktok hon postade den 31 oktober förra året sa hon: “Jag börjar prata med en ny mördare varje gång jag vänder mig om. .” Hon fortsatte sedan att dansa felfritt till Abbas “Hunny hunny” på repeat. Hashtags som “singelliv” och “singel över 30” kan ses i hela klippet.

Om vi antar att de inte sminkade sig medan videon spelades upp, så är detta den mest rimliga förklaringen till hur hon och hennes pojkvän blev tillsammans. Josie Capllonch har väntat barn genom konstgjord insemination.

Ljudet i videon indikerar att Josie Capllonchs “aussie” pojkvän verkligen är av australiensisk härkomst. Ämnet om Josies Pojkvän-nationalitet har nu tagits upp i tre distinkta Tiktoks. Enligt videons beskrivning kommer den inkommande hybriden att bli fantastisk eftersom “baby daddy” inte växte upp i Australien. Hon fick ett barn i en framtidshistoria i “Paradise Hotel”-stil.

Det är mycket sadistiskt roligt

Josie Capllonch är en lycklig kvinna eftersom hon nyligen födde en pojke. Du har gett mitt liv mening, och den kärlek jag känner för dig är något jag aldrig trodde var möjligt. Det här försöker Instagramprofilen “Paradise hotel” förmedla. 33-åriga “Paradise Hotel”-stjärnan Josie Capllonch tillkännagav sin graviditet i april. Hon förklarade: “Jag har varit tillsammans med pappan till barnet länge.” Å andra sidan blev hon alltmer orolig över sitt gamla utseende.

Josie Capllonch Barn Pappa

Captain Capllonch, “Mina färger och blekning var en fantastisk upplevelse, mycket bättre än jag hade hoppats på, och jag kommer att berätta mer snart.” En ny profil bör fokusera på “Paradise Hotel” matriark Josie Capllonch.

Orkanen gör land. Josie Capllonch, 35, är nybliven mamma. Vid en ordentlig timme på en måndag introducerades världen för Kenzo Zion Chung. Livet känns komplett, säger Aftonbladets krönikör Josie Capllonch. I april meddelade “Paradise Hotel”-stjärnan Josie Capllonch att hon avslutar sin graviditet.

Nyligen avslöjade hon för Aftonbladet “Jag har alltid velat bli mamma.” Det finns nu ett mycket vidsträckt landskap. Kenzo Zion Chung anlände till 3,2 poäng på den globala scenen en måndagsmorgon. Han var hela 50 centimeter lång. Allt var en succé. “

Det är som om livets alla behov har uppfyllts. Ingen har någonsin haft en tur när det kommer till kniv. Vem som är hennes barns biologiska far är fortfarande ett mysterium.” Han har inga sociala medier och vill inte bli känd”, sa Josie Capllonch i en intervju i april. det är något folk borde respektera.

Enligt äktenskapsreglerna är Josie på Paradise Hotel berättigad till en pojkvännen nära sitt hem. Nyheten att Josefin “Josie” Capllonch väntar sitt första barn överraskade alla förra veckan. Människor blev förvånade när inga tweets eller memes dök upp för att göra ljus över situationen.

Hon vänder därmed på sitt tidigare svar till Hänt. Paradise Hotels sexigaste profilerade gäst har meddelat sin graviditet. Fast nu 34 år gammal kommer Josefin “Josie” Capllonch för alltid att bli känd som “Josie” tack vare sina många säsonger i dokumentärserien Paradise Hotel.

Även om Josie misslyckades med att ta hem en trofé under ett givet år, deltog hon ändå i varje match under både säsongen 2019 och 2020. Hon sa till Aftonbladet: “Jag tycker bara att den mannen borde lägga ner skidorna”, med hänvisning till det nya Paradiset. begrepp.

Entusiastiska fans svalt efter uppdateringar

Många av Josies följare tror fortfarande inte att hon kan resa jorden runt utan hjälp från någon, trots att hon har gjort det i många år. Beskedet att hon väntade barn med mannen hon varit tillsammans med så länge kom som en chock för många män. Komplimangen togs med ro och hon berättade för Aftonbladet att hon regelbundet följer upp sådana nyheter.

I sin Instagram-bio skriver hon, “Ja, jag är med min lilla pappa och vi har varit tillsammans väldigt länge.” Bildtexten länkar till en video där hon visar sin snabbt växande bebosamling. Hon beskriver hur tillfredsställande det skulle vara att uppfylla sin livslånga dröm om att bli mamma. Vi räknar med att Barnet kommer i september, men vi har inte hört något som tyder på om han kommer att presentera som en flicka eller en pojke.

Varför firar vi hemma?

Mördaren av Josie och fadern till bebisen är klar efter bebislyckan. Något som inte diskuterades brett före eller efter att det blockerades från sociala medier. Nu förklarar hon för Hänt varför hon föredrar att tillbringa helgen hemma med sin familj.

Han har inget intresse av att delta i revolutionen i sociala medier och äger inte ens en dator. Men ingen känner honom eftersom han är Aussie. Hon skriver till sin man, “Hent, att hon har hållit sina nära vänner och familj för sig själv.

Två veckor efter att ha återvänt till Australien letar hon och hennes sambo fortfarande efter en lämplig bostad. Det blir första gången de delar ett hem tillsammans, eftersom de aldrig har gjort det förut, när den nya valpen kommer.

Josie Capllonch Barn Pappa
Josie Capllonch Barn Pappa

Leave a Comment