Kimberly Idol Pappa

Kimberly Idol Pappa
Kimberly Idol Pappa

Kimberly Idol Pappa – I dagens upplaga av “Idol” juryn Cimberly Wanyonyi med sin sång golvar. Något tittarna inte fick se, men det var på håret att hon ens skulle få söka till programmet. Jag berättar 18-åringen med ett blankt nej.While Cimberly Wanyonyi, 18, from Sweden, didn’t have many expectations going into “Idol, “hennes mamma uppmuntrade henne att försöka.

Hon växt för att åka till Luleå och söka via det kända som helt “Idol-expressen”, vilket innebär att man kan söka på plats och dyka upp vid auditionsstoppet. Men när Cimberly, som växte upp av sin mamma och yngre syskon, kom ut fick hon en dystopisk gåva: “Idol-expressen.”

De sa att jag fick söka i en annan stad var svarade de Göteborg när jag frågade var nästa stopp. Det är lite långt från Skellefteå, och det är svårt att komma över när jag går tillbaka till skolan. Jag har betydelse som väldigt mycket att inte få chansen.

Det kom som lite av en chock, säger Cimberly Wanyonyi. Hennes mama och småbror bestämde sig för att verkligen åka hem helt enkelt. Så fort brodern och systern satte sig i bilen gick de till en butik och medan de väntade tittade Cimberly kvar och tittade på de auditions som andra höll.

Han kom ur produktionen och sa att jag måste gå. Jag kunde fly från en lastbil och förbereda mig för ett testförsök på detta sätt. Jag hade fått göra det jag kom dit för då, jag kände mig nöjd där.Men dock kom nästa glädjande besked after några minuter – Cimberly skulle få sjunga för den riktiga juryn.

En guldbiljett vidare till slutaudition och stående ovationer fick hon för sin sång inne hos juryn.This was truely a “hallelujah moment” when something finally clicked, sa Kishti Tomita efter att Cimberly svängt klart.Så kan Cimberly skritta åt alla turerna och se tillbaka på det hele. Det var också en hel del andra frågor som väcktes.

Det var en bergochdalbana; Jag var nervös och upprörd, och som ett resultat hade jag en blank huvudvärk. Sen till att få sjunga för testjuryn och sen för riktiga juryn hade jag inte väntat mig det med tanke på hur dagen startade, tillsatte Cimberly Wanyonyi, som sagt: Men jag är också väldigt tacksam för att jag hade sån tur.Nobel 2023: helt är det dags äntligen.

Följ vad som förändras mellan nu och då genom att gå direkt till Expressens liverapport.Ladda ned den här för Expressens nyhetsapp, som ger dig alla nyheter.Milan har det kämpigt i Serie A. Atalanta var det starkaste laget och vann med 3-2 efter att ha skickat avgörande av Luis Muriel.

Milan har inga poäng upp till serieledande Inter och sju poäng till tvåan Juventus, men det ligger visserligen trea i Serie A. Enligt den italienska tidningen La Repubblica är Milanos ligamästare 2022, Stefano Pioli, just nu på väg att gå i pension. En tänkbara ersättare på Tidningen tänkas till Pioli om han skulle få sparken.

Det handlar om tidigare Milan-spelarna Ignazio Abate, 37, och Zlatan Ibrahimovic, 42. Zlatan Ibrahimovic lämnade klubben för Paris Saint-Germain, så fredag och Abate spelade tillsammans i Milan 2010–2012. Ignazio Abate tränar för Milans ungdomslag i dag och avslutade ses spelarkarriär 2019.

Zlatan skulle bli en “superkonsult” åt ägaren Gerry Cardinale nära laget, som la Repubblica spekulerar. Zlatan har vara aktuell för en roll i klubben sedan han avslutade sin spelarkarriär i somras. Skickat som uttalade sig den förre anfallsstjärnan över saken i helgen tillfällen.

Jag visste inte. Vi pratar och bevittnar vad som förändras, från Zlatan till Sky Italia. Barnvåldtäktsmannen hade försökt sitta liv och pratat över det flera gånger i häktet. Men Kumlaanstalten missat hans historik och satte han i ett besöksrum som inte var apropriad för att skydda självmord på grund av platsbrist.

Han tog sitt liv på den låsbara toaletten från natten.In the 1960s, men were dömdet förra året för att totalt 19 grova våldtäkter på 00-talet dömdes mot en flicka som då var under 15 år. Att lättare kunna tränga in i henne hade han klippt upp flickans underliv med en sax i ett av fall. Av åtta års fängelse blev straffad.

I flera månader efter att domen vunnit laga kraft blev han kvar i häkte. En riksmottagning i Kumla var orsaken att det var fullt på de som döms till långa fängelsestraff ska utredas innan de placeras. När han så småningom anlände till Kumlaanstalten den 21 maj samma år rapporterade polisen att häktet inte var avsett att användas för avlidna människor.

Så mannen placeras i ett besöksrum, det var fullt både på riksmottagningen och på de vanliga avdelningarna på Kumla. Anpassad för att skydda självmord var inredningen inte för rummets toalett med låsbar dörr.Värpå påbörjad två kriminalvårdare väckningen på avdelningen vid 07.30 morgonen.

De fick inget svar efter att de knackade på mannens dörr. En kända sängkläderna kunde se att låg vikta och oanvända på sängen. En matkniv öppnade den låsta toalettdörren utifrån, hittade mannen död och tog sig in i rummet. När han hittade, en läkare betömde senar.

Kimberly Idol Pappa

att han varit död i mellan fyra och sextimmar.Nu är det klart hur kriminellvårdaren utreder dödsfallet. Utredaren afirmararar att situationen med platsbrist på anstalten och häktet spelat in i skeendet. Det nämndes ingenting angående potentialen för dråp i avtalet mellan polisen och transitmyndigheten.

En mejl från häktets sjuksköterska fick Kumlaanstalten ett inomra för den 22 maj, när mannen redan var död. Enligt utredaren är det “absolutely an olycklig omständighet.” En så kallad suicidscreening gjordes när mannen skrevs in på Kumlaanstalten, vilket gör det möjligt att svara på ett antal frågor. Han besarade sig på frågan bland annat nej om han hade försökt att sitta livet.

Ingen slagning på honom görs däremot i kriminalvårdsregistret, vilket ska göras i rutiner av anstalten. Om människan hade gjort det skulle hon bland annat ha kunnat erinra sig detaljer från sin tid på sjukhuset om hur han kände sig under kniven efter att ha lärt sig om självmordsmetoder, hur man letar efter sitt eget liv och hur man kan förutse självskadebeteende.

Förutom suicidal screening av nyanlända rekommenderar Kumlaanstalten att kommunicera till de anställda hur viktigt det är att göra bakgrundskontroller i kriminalvårdsregistret.
Siv Frid, 72, ett år sedan, var dog en syrgasöverdos för nästan.Sjukhuset i Skånes har lex Maria-anmält dödsfallet nu.

Jag är glad att sanningen äntligen har kommit tillbaka. Men anhörig är inte riktigt klokt och man ska behöva kämpa så mycket och under så lång tid, sagt dottern Camilla Frid.Siv Frid åkte in till Skånes universitetssjukhus akutavdelning i Lund på nyårsafton. En lindrig kol ledande i 72-åringen hade blivit sjuk i influensa.

Den 3 januari 2022, personalen Siv medvetslös hittade. Upplivningsförsök gjordes, men hon blev dödförklarad under natten. Morgonen därpå fick dottern Camilla Frid samtalet över mammans död klockan 4. När han kom in antog vi att han skulle komma tillbaka.

Men det var bara för lätt, sa hon. Efter att hennes mamma dog började Camilla skriva i sin dagbok. Hon läsa att Siv fått en livsfarlig dos syrgas, totalt fyra liter, i denna kunde.Därmed har de varit bekanta med henne i flera gånger här och har lett henne till en slampa medvetslös. En mälan till Inspektionen för vård och omsorg gjorde Hon.

Men betegnet utredningen. En resultat var att det gick inte att elucidara hur syrgasen ökats och vilka personer som hade gjort det. Det var ganska svårt att dokumentera. De skyddade de varandra och hade inte skrivits när de höjde syrgasen, sagt Camilla.Sjukvården inledde en intern utredning i höstas.

Och nu, inte ens ett år efter Sivs död, har vården glidit in i en laglig Maria-anmälan.Syrgasöverdosen beskrivs i den som en “allvarlig vårdskada”. Jag är glad att sanningen äntligen har kommit tillbaka. Men det ska behöva man kämpa mycket och under så långt tid där anhörig är inte riktigt skyddande. Det har tagit mycket energi.

Helt ens liv har raserat nästan, säger Camilla. Man har verkligen behövt kämpa.En mama som satte familjen före allt är beskriver av dottern.Allt var barnen, barnbarnen och familjen. Min far och jag hade blivit begåvade för femtio år sedan. I år ha de skulle firat guldbröllop.

Som har också skrivit om lex Maria-anmälan, har Benny Ståhlberg, chefsläkare på Skånes universitet, pratat. Han anmälde sig att det dröjde eftersom man ville ta del av Ivos utredning först och invänta.Handelsen är sorgligt och väldigt allvarligt. Han sa till Skånska Dagbladet “Det är en allvarlig undvikbar vårdskada som ska anmälas enligt lex Maria.”

En kvinna för en våldtäkt av en eller flera män utsattes under natten på ett hotell i Stockholm. Ytterligare en kvinna har blivit drogad, enligt polisen. Båda har börjat må illa. På söndagsmorgonen larmades Polisen till platsen vid nummer.

Politikerna säger att de misstänkta brotten ska ha börjat på en fest inne på hotellet tidigare under natten. Nu har polisen inkommit två utredningar: en om misshandel och en gällande våldtäkt. Ola Österling, presstalesperson vid polisen, säger “Vi håller hand och skakar hand med dem som har förmåga att utföra handlingar.”

Ingen som är mistänkt har grepp. Kriminaltekniker ska studiebrottsplatsen.En hemmaplan på blytung söndag hade de svenska damerna.Kritiken kom därefter och ingen av dem nådde hela vägen fram till pallen.Frida Karlsson var en som hade en rekordsvag tävling.

Kimberly Idol Pappa
Kimberly Idol Pappa

Leave a Comment