Madelen Janogy Föräldrar

Madelen Janogy Föräldrar
Madelen Janogy Föräldrar

Madelen Janogy Föräldrar – För att komma närmare sin familj övergav hon sin Hammarby nattklubb och drabbades, som hon senare avslöjade, av psykisk ohälsa. Hon har flyttat tillbaka till landet och trivs på en nattklubb i Stockholm för närvarande. För närvarande kommer hon efter den bästa säsongen i hela sin karriär. När Madelen återvände till Sverige från sina utlandsresor var tvillingsystern Victoria Janogy redan djupt inne i spelet.

Frasen “Hon vet allt” används ofta för att beskriva honom.

Under intervjun blir hon märkbart galen efter att ha blivit sjuk av sin tvillingsyster. Utan henne skulle jag inte vara så framgångsrik som jag är nu. Att ha dig som kompis är det finaste som någonsin kan hända mig, och vi har gått igenom så mycket tillsammans. Mina planer för framtiden är lika tjejiga. Utan hennes stöd hade jag aldrig varit här eller ens övervägt att åka till Bajen.

Vid 2019 FIFA Women’s World Cup hjälpte Madelen Janogy Sverige att slå Chile i deras inledande möte. Men vem är denna Madelen Janogy? Sverige gjorde en riskabel satsning i den första omgången av gruppspelet vid VM för damer 2019 genom att slå Chile. Madelen Janogy, du gjorde en fantastisk pjäs, och jag uppskattar den. Kan vi förvänta oss att Janogy ska behålla sin imponerande form? Vi två håller tummarna. Lär dig allt som finns att veta om stjärnan här!

Bakgrunden

Född i Falköping, Sverige den 12 november 1995, är Madelen Janogy nu 23 år gammal. Hon fick också lära sig att sparka boll för första gången i Falköpings KIK. Flygningen nådde så småningom Värmland och Mallbackens IF 2014. Där stod Janogy ut på egen hand och Pite IF skrev på henne för säsongen 2016. Hon och hennes lagkamraterna-regemente vann svenska mästerskapet 2018. Resten är som man säger historia då Janogy kom till VM-laget 2019.

Syrran är hennes mest högljudda försvarare.

Janogys tvillingsyster Victoria var också en begåvad ungdomlig field goal kicker. Och därmed tog hennes tid i ett korsband slut. Madeleines tidigare största fan, Victoria, har ersatts som hennes VM-cheerleader av den senare. Efter Chile-matchen smsade de två bröderna varandra och njöt av lite kvalitetstid tillsammans.

Hungerkänslorna började i min mage. Visa din fantastiskhet för världen. Efter matchen, i en intervju med SportExpressen, avslöjade Janogy, “Det var då jag nästan tappade det.” King’s Proper Royal Title Kanske har du inte tagit upp det ännu i texten. Madeline och Victorias historia är lika fascinerande.

Båda är utmärkta och får namn på våra härskare. Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine är våra primära mål. Min mamma, Christina, insisterade alltid på att vi skulle använda deras namn när vi namngav våra barn. Hon föreställde oss oskyldigt som sin alldeles egna prins och prinsessa. För SportExpressen citerar Janogy henne som sa: “såg oss som det.” Peter Gerhardsson gillar att gå sin egen väg.

Men efter två matcher och två mål i det virtuella fotbollsmötet har han utvecklat mer nyanserade tankar. Det har hävdats att en framgångsrik strategi inte bör ändras. Men jag har alltid varit av den åsikten att man bara ska satsa på den starkaste handen. Detta leder dock till några nya idéer.

Herr Gerhardsson, Peter Vet du om platsen är kontrollerad? Den sista gruppspelsmatchen för All Whites kommer att vara mot Argentina, och allt kommer att komma till sin spets efter tisdagens presskonferens på Hamiltons Waikato Stadium.

Dagen är torsdag, konstaterade Gerhardsson med eftertryck.

När man är på semester på andra sidan jorden är det lätt att bli en slapp förbundskapten. Han har också många aktuella idéer; hans nyckelkoncept var inspirerat av virtuell verklighetsspelets inledande kickoff.

Förra sommaren gjorde VM-premiären Madelen Janogy från Sverige ett ensamt mål för sitt land i en match mot Chile. 24-åringen flyttades till Wolfsburg från Pite under semestern trots att han nyligen vunnit SM-guld 2018.

Min historia är ganska imponerande och hjälper mig att sticka ut från mängden. Men jag har aldrig gett upp; Jag har varit så sedan jag var liten. Även om jag inte har delat denna information med någon annan. Fotbollssporten, sa hon till Expressen, “har alltid varit min flykt.”

Det har skett ett brott i min mentala integritet.

Janogys nysningsavsnitt började långt innan han flyttade till Wolfsburg. Efter att ha tävlat för Sverige i Algarve Cup flyttade hon tillbaka till Tyskland i mars. Den flyttade positionen. När jag tränade på egen hand eller när jag var ute på en grupppicknick eller upptäckt med lagkamraterna lyckades jag inte underprestera.

Kvällen var dock en skrämmande upplevelse. När jag först kom till Wolfsburg kände jag mig hemsk, men saker och ting har sett upp sedan dess. Hon förklarar för Expressen att hon inte informerat någon om det.

“Jag kan inte stoppas nu”

Janogy kommer dock inte att vara i Tyskland på minst en månad till. Klubben utvisade henne på grund av psykiska svårigheter och nu behöver hon professionell hjälp. Jag har alltid värderat fotboll högt. Även om jag inte alltid lyckas i köket så hindrar det mig inte från att försöka. Jag lovar att jag kommer tillbaka. Men nu måste jag erkänna hur skönt det är att jag inte spelar fotboll och istället är hemma hos mig i Sverige. Förra året vann Hammarby cupen efter att ha besegrat BK Häcken i finalen.

Matchens presenterande sponsor, Svenska Spel, och Svenska Fotbollförbundet belönade Madelen Janogy med Hejapriset för hennes enastående prestation. Madeleine Janogy har bestämt sig för att ge tillbaka till sitt samhälle genom att överlämna sina Hejaprispengar till Falköpings KIK. När jag är på Falköpings KIK känner jag mig direkt som en del av familjen. För att citera Madelen Janogy: “Utan dem skulle jag inte vara här som en sakristan idag.”

Madelen Janogy var avgörande i Hammabys cupseger över BK Häcken, då hon gjorde två mål och hade en strålande match. Madelen Janogy, som hedrades för sin roll som spelets maskot, tilldelades Hejapriset och 10 000 svenska kronor av Svenska Spel. Hon planerar att ge pengarna till en välgörenhetsorganisation för barnfotboll i Sverige.

Att Madde Janogy fortfarande anses vara en av “våra” spelare efter alla dessa år är anmärkningsvärt. Trots sina ömma år tjänar hon som inspiration för många kvinnliga fotbollsspelare både inom och utanför vår organisation. Till förmån för i synnerhet våra unga spelare måste vi fördela prispengar på ett klokt sätt.

Madde har varit på många av våra årliga lägerträffar för ungdomar. Vi har även börjat anordna en fotbollsutflykt för alla KIK-tjejer. Vill du veta vad som är på gång i svensk fotboll just nu tipsar Falköpings KIK-kapten Maria Skölving att resa till en Hammarbymatch så att du kan möta Madde på arenan innan match.

Madelen Janogy Föräldrar

Svenska Spel, det svenska lotteriet, är landets främsta idrottsstödjare. Det borde vara självklart att vi underlättar återkomsten av några av våra bästa fotbollsspelare. Idrotten är en viktig samlingsplats för unga och gamla, som påpekats av Sara Pettersson, därför har jag tilltro till att Falköpings KIK kommer att använda resurserna på ett ändamålsenligt sätt.

Madelen Janogy visar 397 av Sveriges nyaste fotbollspoddar. Hammarbyanfallaren berättar om varför hon har valt att förlänga sitt kontrakt med klubben, inklusive den snabba expansionen av laget, läget på planen, chansen att vinna SM-guld, spänningen i den offentliga debatten och ambitionen att tävla. för koppen.

Hon kommer nu att bidra med Svenska Spel Hejapriset på 10 000 svenska kronor till klubbens CSR-satsning i Samhällsmatchen som ett resultat av att hon utsetts till Månadens spelare.

Även OBOS Damallsvenskans skyttekung Madelen Janogy har tre assist på sitt namn. På grund av hennes enastående spel i maj månad utsåg OBOS Damallsvenskan henne till ligans mest värdefulla spelare. Det är en underbar sensation. Madeline, som tror att hon har upptäckt en klubba vars spelstil matchar henne perfekt, tar detta som ett bevis på att både du och hon gör något rätt.

Jag har hittat en grupp som faktiskt arbetar tillsammans och når sina mål. På grund av hur lätt det var att dyka in i historien och spelet, känner jag att jag hör hemma i båda. När alla är på samma sida och gör sitt jobb är fotboll lätt. Det är som om själva marken hade höjts.

Den gemensamma poolen är nu $10 000.

Madelen Janogy tog emot Hejapriset, utdelat av svensk fotbolls största sponsor, Svenska Spel. Prissumman på $10 000 kommer att skänkas till klubbens välgörenhetsinsatser i det lokala samhället. Hammarby har sedan länge varit platsen för gemenskapssammankomster, gemensamt kallade Samhällsmatchen (de senaste tre åren).

Samhällsmatchen är drivkraften bakom en mängd olika projekt, från improviserade fotbollsmatcher på helger till kontorsutställningar. Till exempel kommer de i sommar att vara värdar för ungdomsutflykter i stadsdelarna Skärholmen och Fisksätra i Stockholm, där de har främjat långvariga relationer med lokalbefolkningen.

Vi har ägnat mycket tid åt att tänka på de här frågorna, och det har gjort det möjligt för oss att lära känna lokalbefolkningen bättre. Det är där framsteg är mest sannolikt att göras. Alla hälsar varmt på varandra, använder varandras namn och pussar och kramar. Dessutom har vi de senaste sju-åtta åren kallat Skärholmen för vårt hem. Enligt Abel Abraham, klubbens CSR-chef, strävar Hammarby Fotboll efter att fortsätta växa utanför sitt nuvarande fotavtryck i södra Stockholm.

Svenska Spel, den största spelsponsorn i Sverige, har åtagit sig att göra spel tillgängligt för alla svenskar. Därför är det viktigt att månadens bästa spelare får Hejapriset i slutet av månaden så att de kan delta i evenemang som Community Cup. Gemenskapsmatcher är bra för att ge positiva bidrag till samhället genom rekreation. Idrotten fungerar som en unik social kraft och banbrytande strävan.

Madelen Janogy Föräldrar
Madelen Janogy Föräldrar

Leave a Comment