Bonde Söker Fru Hedemora

Bonde Söker Fru Hedemora
Bonde Söker Fru Hedemora

Bonde Söker Fru Hedemora – En av deltagarna i årets deltävling av Bonde söker fru är 27-årige Jens Lundin från Hedemora. Jag känsla är det väldigt konstigt. Han säger att det är en närhetsstörre för att bli känd över en natt.

Och en av skönheterna som tittarna förhoppningsvis får se hitta kärleken i sommar är Jens Lundin från Hedemora, som är häst- och spannmålsbond. EN HEDEMORA. Årets upplaga av “Bonde söker fru” i TV4 kommer att innehålla Bonden Jens från Hedemora. Hans personlighet är “ett riktigt kap”, enligt programledaren Linda Lindorff. “Han är mycket stor, stark och påverkad. Säger hon precis som Bamse.

Jens är en kött- och spannmålsbonde som ätter även snickare och är 27 årig. Jens är jordbruk och snickeri både med sin far. Gården är en släktgård och Jens valde att arbeta där när han var 15 år. Det har alltid varit en stark prioritering och självklart att bli bonde och ta över familjegården. Vid det här laget hoppas Jens kunna hitta sin drömtjej som han vill öppna sig för och vara romantiskt involverad med.” Kärlekslängden har vuxit sig starkare över tid”, förklarar Jens.

Enligt TV4:s pressmeddelande säljer Jens Hedemora för att han älskar Dalarna mest. Hans största dröm är fortfarande att resa jorden runt med sin framtida kärlek, vilket säkert kommer att förstöra hans goda knän, även om han aldrig har sovit på hotell. Klockan 20.00 den 6 april, på TV4 och TV4 Play, sänds första programmet, Bonde söker fru – casting 2023. Så fort tjejerna flyttar in på Jens Lundins gård i “Bonde söker fru”, dramat börjar.

Enligt Sabina fick hon en liten klump i magen när hon hörde att Anna varit här sedan igår, en nyhet som mött starka reaktioner från de andra brevskrivarna. Anna har verkligen haft en extra natt med bebisen.”Bonde söker fru” visar 27-årige Bond Jens Lundin, som planerar att fria till fem kvinnor.

Egentligen får 27-åriga Anna åka till Jens gård i Hedemora en dag före alla andra.- Anna har svårt att ta sig i grupp, så jag bjödde mig inte när hon bjödde en dag före. “När jag var yngre tänkte jag att det skulle vara skönt att tillbringa en dag ensam med henne”, säger programledaren i avsnittet. Jens säger att han känner sig mycket på Annas insiktsfulla sätt igen. Han hoppas att han kan lära känna henne bättre om han spenderar lite tid med Anna.

Att Anna kände sig utanför skolan berättar att hennes blyghet är i hennes barndom.- Hon säger att det har gjort att hon är i vissa ålder svårt för att ta plats och våga visa fullt vem man är eftersom man är rädd att det kanske inte blir omtyckt och uppskattad för den man är.

Enligt Jens hade han också en tuff skola där han var riktigt ensam och utanför.- Hemsk var det. Dagen efter dejten på tu man hand är både Jens och Anna glada över tiden de har haft tillsammans.

“Fru söker Bondde”-Jens: “Hårt”

Hon blir dock nervös när de andra brevskrivarnas löner närmar sig. De har ju inte aning om jag är där på plats redan. Jag hoppas verkligen att det inte blir en dålig situation, för jag är lite orolig för hur de kommer att reagera. Till och med Jens är orolig för hur de andra tjejerna kan reagera.

Om det var dramatik från dag ett är det det som är mest problematiskt. Han säger att det var tufft. Anna står högt i bakgrunden när de andra tjejerna gråter över Jens när tjejerna kommer. En av sju tävlande i årets upplaga av tiodelade serien Bonde söker fru är kottebonden Jens Lundin från Grådö utanför av Hedemora.

Jens Lundin är lite nervös efter att den första avsnittet sänds den 6 april. “Det är klart att det är nervöst men man får väl släppa på känslor och inte tänka så mycket”, säger han.Jens Lundin, en kärlekslängande kött- och spannmålsbond, är besök i säsongen 2023 av “Bonde söker fru” på TV4.

En av deltagarna som längtar efter kärleken i höstsäsongen av Bonde söker fru 2023, som sänds för fullt i TV4, är Jens Lundin, en 27-åring från Hedemora. Jens följde på skolan eftersom han fick chansen att börja jobba på gården eftersom han började på gymnasiet. Det började som bonde redan eftersom han var 15 årig. Sedan barndomen har han vetat att han bara skulle vara blyg, och när han provade de blå kläderna för första gången kände han att de aldrig skulle passa.

Friheten är den bästa delen av att vara bondee. Jens säger i sin introduktionsvideo till programmet att det är det bästa som finns att anpassa dagen efter sig själv, att man har inget schema för vad det ska göra, utan att komma på gården och börja med ett vårdbruk, sätta plogen i backen och börja på att harva och så.

Ihopp med att hitta den stora kärleken har Jens valt att medverka i programmet eftersom livet på gården börjar bli väl ensamt. När han lämnar Hedemora trivs Jens mest i Dalarna. Han har alltid kärlek i sin framtida kärlek, men.

Bonde Söker Fru Hedemora

Jag har valt att vara ensam också samtidigt med inte många gånger kär och det har varit rätt ensamt. Att jobba och brunnit för jordbruket har alltid tyckt mig, men nu sista åren är det helt enkelt att längta efter en livskamrat.

Om det skulle träffas rätt, skulle det innebära mycket. Att vara ensam och tänka på mig själv är utmattande för mig. Jag har mycket kärlek att ge känner jag, så jag vill tänka på något annat alternativ. I introduktionsvideon berättar Jens historien om hur han har så mycket kärlek att ge till någon annan. I höstsäsongen av Bonde söker fru 2023 i TV4 får du lära känna 24-årige Alexander Stenklyft från Ramsele, som trots sin ringa ålder drömmer om att träffa sitt livs kärlek.

Alexander, en 24-årig hästbonde från Forsnäs utanför Ramsele, är en av de kärleksdrabbade svenskarna som har fått chansen att hitta kärleken i höstsäsongen av Bonde söker fru 2023. Alexanders största intresser är några av att snöskotera, skida och rida, men på första plats kommer passionen för lastbilar och största höjdpunkten på året är när den årliga lastbilsträffen

Jag bryr mig mycket om Ramsele och den här staden. I sin introduktionsvideo till programmet säger Alexander, “Det är skogen, miljön, jag är verkligen hemmakär här.” Kommer upp på TV4 2023, Alexander Stenklyft är med i bonde.Stenklyft, Alexander. Tittar: TV4.

“Inte jätteenkelt att träffa någon”

Alexander känner sig väldigt beredd att hitta en kvinna att dela resten av sitt liv med, trots sin ringa ålder. Det är inte konstigt att han vände sig till TV4 för att hitta kärleken eftersom det har varit svårt för honom att hitta rätt partner på egen hand i den där lilla staden.

Kanske är det inte mycket jätt att få någon såhär genom denna bygden. Det hade varit mycket möjligt att få den rätta för mig. Jag vill känna kärlek, den där kärleken. För tillfället känns det som en grav inom mig. Det kräver mycket ansträngning”, förklarar en nervös Alexander i sin introduktionsvideo till showen.

Joel, en 23-årig energinipp från Valbo utanför Gävle, som känner sig mer än redo att träffa sin framtida drömpartner, är årets yngsta deltagare i “Bonde söker fru” 2023. I höstsäsongen av Bonde söker fru i TV4 är det nu full fart på gården och hästbonden Joel är en av årets kärlekskrossande ungkarlar. Den yngsta deltagaren i år, Joel, som är 23 år, är mitt uppe i ett seriöst förhållande som ska pågå hela livet. Joel skulle älska att hitta en seriös partner som vill bygga en framtid med honom.

Jag letar bara efter en följeslagare som du verkligen känner allt för. Joel errättar i sin introduktionsvideo into programt att det är välklart att man blir själv rädd eftersom de blir ju så himla sårbar.Joel är en del av en stor familj med elva syskon; han jobbar som hästtränare och försäljare i Valbo, strax utanför Gävle. En av anledningarna till att han har en lång väg kvar innan han får sina egna barn är förmodligen för att han har så många syskon.

Jag tror att det är ganska svårt att hitta människor som vill börja på något seriöst eftersom många vill vara unga länge också. “Men jag tror fortfarande att det är möjligt att vara ung, skaffa barn och göra saker”, säger Joel i sin introduktionsvideo.

Det första jag gjorde var att tacka nej till programmet. I en intervju med QX förklarar Joel hur han till en början bestämde sig för att tacka nej till programmet, men i slutändan bestämde han sig för att tacka ja på grund av produktionens ihärdighet.

Anmälde mig var en kompis. Jag tackade nej och sade att det inte var läge när TV4 ringde. Sedan ringde de ut igen och lägenheten var tom och ett team kom hem till mig för att prata. “Och så kom nästa team och samarbetade, och ja, då var jag med [scratch],” säger Joel i intervjun med QX.

Bonde Söker Fru Hedemora
Bonde Söker Fru Hedemora

Leave a Comment