Dante Zia Familj

Dante Zia Familj
Dante Zia Familj

Dante Zia Familj – Sedan hans medverkan i “Sveriges mästerkock” och framåt har Dante Zia blivit en mycket populär kock och barn-tv-värd. Dante Zia har program både på SVT Barn och TV4 i år. Här hittar du all information du behöver om Dante Zia och hans nya show “Weekend hos Zia” som han arrangerar tillsammans med sin bror Oscar.

Att delta i tävlingsshowen “Sveriges Mästerkock” gav Dante Zia berömmelse bland alla svenskar. Dante fick sjätte plats i programmet år 2018. Förutom att vara en mycket hyllad programledare på SVT Barn är Dante inte bra på att laga mat. “Dantes maxade mat” och “Fixarfesten” är två av Zias program som hon har kunnat leda. “Fixaräventyret” är ett annat projekt han är involverad i. Han arrangerar den tillsammans med Malin Olsson, som han skapade “Sommarlov” med förra året.

Dante och Malin kommer även att vara programledare för “Sommarlov” i år. Tillsammans med Alexander Hermansson, Ida On, och Angelika Prick gör de detta. Förutom Dante själv har Dante Zia en stor familj på fem syskon. Paolo Zia är Hans pappa, medan Elisabet Zia är hans mamma. Han har artisten Oscar Zia som syskon.

I familjen Zia är det inte bara Dante som är en officiell person. Oscar Zia, Hans bro, har även mitt lyra strängar. Oscar kan faktiskt säga på sitt CV att han är en artist, programledare och skådespelare. “ÄNTLIGEN får vi berätta! I mars skrev Dante Zia på Instagram, “Till sommaren åker jag och Oscar till Italien för att filma “Weekend hos Zia”, som kommer att sändas på TV4.

Han är inte särskilt öppen med hur det går för Dante Zia på kärleksfronten. Han publicerar mest bilder från olika tv-program han har varit med i sina sociala medier, men han nämner inget om en eventuell partner.

Dante Zia är en nykomling i gänget, vilket blir kul att följa, när programledarna för Sommarlov på SVT 2021 avslöjades. Men vem är egentligen Dante? Dante Zia är idag 28 år gammal, född den 19 februari 1993.

Dante är väldigt familj med pappa Paolo Zia 55, Elisabet Zia, 55, och fem syskon, med ett av dem är det populära artisten Oscar Zia.Oscar held out hope that Dante would do well in the program when he medverkande i Sveriges mästerkock.

Oscar Zia har tidigare sagt i ett sms till Nöjesbladet “Jag gör allt för att jag ska kunna äta hans mat så ofta som möjligt.” Han envisades: Jag är ganska nervös och hoppas att allt kommer att gå bra. Men jag tror på honom, han är riktigt bra. Jag hoppas också att han införlivar lite autentisk italiensk mat i TV-rutinen.

Pasta al Dante blev vinnaren av Dante Zia i Sveriges Mästerkock.Dante lagar mat för matlagning. Han medverkade även i tv-programmet “Sveriges mästerkock” 2018. Han slutade på första plats i tävlingen. Å andra sidan stannade han inte för det. Hans fantastiska matresa blev början.

I december 2020 släppte Dante sin egen kokbok som heter Pasta al Dante. Recepten i boken är organiserade efter svårighetsgrader i tre nivåer, så att läsaren kan hitta det rätta efter sin kunskap och tid.Berättelsen om Dante Zias kärleksliv.

När det kommer till kärlek är Dante Zia reserverad. Hur fungerar det egentligen med kockens kärlek? Även för Dante verkar det som ett främmande koncept. – Haha, lite otydligt, säger Dante Zia till Hänt. Något som många undrar över Dante är hans längdLängre eller kortare är storebror? Mycket kort. Förutom sitt arbete som kock och värd är Dante mycket aktiv på sociala medier. Han har för närvarande över 13 000 följare på Instagram under användarnamnet dantezia.

På den sociala medieplattformen delar Dante med sig av mycket mat, men också annat. Lyssna upp: Det är därför Malin Olsson vinner av SVT och Sommarlov. Oscar Zias vackra ord om sin äldre bror Dante Zia: “Är supernervös”Hans karriär började på ett tv-program som var helt nytt på den tiden och som sedan dess tagit honom till nya nivåer. Du kan läsa mer om Oscar Zia och hans liv här!

Oscar är i skrivande stund 26 år gammal, eftersom han föddes i Malmö 10 oktober 1996. En liten tätort på landsbygden i Svedala kommun i Skåne, han växte upp i Holmeja. Han är den femte av sex syskon som föddes till civilingenjörsprofessorn Paolo Zia och läkaren Elisabet Zia. Känner du Oscars äldre bror, Dante Zia? Av de fem syskonen är det faktiskt inte bara Oscar som har setts på tv.

2018 tävlade Dante i Sveriges Master Cooking och kom på första plats. Han har varit programledare för flera barnprogram i SVT, lagat mat i TV4 Nyhetsmorgon och gett ut två kokböcker: Pasta al Dante och Dantes bästa mat. Oscar Zia var trettiosex år gammal under den första och enda säsongen av X-Factor Sverige när Sverige såg första gången honom på tv.

Dante Zia Familj

Zia kännde ett ringande “ja” från alla i juryn under sin audition på TV-programmet, vilket var en musiktävling genom Talang. Tyvärr lämnade han programmet och kom på en åttonde plats; vinnaren blev Awa Santesson-Sey. Oscar har mött på Melodifestivalen tre gånger sedan han framgången i X-Factor.

Medan han stod upp framförde han låten “Human”, vilket fick honom att känna sig som en sångare. Zia nominerades av den internationella juryn, men i slutändan var det den franska artisten som framförde låten “If I were sorry” som tog hem priset. Melodifestivalen webbpris i kategorin “Songtext” fick dock Oscars “Human” som vinnare.

2021 var Zia tillsammans med Anis Don Demina värd för Melodifestivalen. Året därpå var han återigen värd, denna gång med Farah Abadi vid sin sida. Utöver Melodifestivalen har Oscar även varit med i Let’s Dance, där han även nått semifinal. Zia familjen har ursprung i Italien. Mama Elisabeth kommer från byn Feltre, cirka en timme bort, medan Pappan Paolo kommer från Venedig.

Familjen har ett sommarhus i Feltre, där även bröderna Oscar och Dante medverkade i Zias tv-program Weekend förra året. I början av 1900-talet byggde brödernas morfar huset där de tillbringade en hel helg med 19 kända svenskar. Oscar sa för Aftonbladet i priset en sälle där vi alltid var som barn och det är en del av vår kultur, arv och familj liksom.

Miriam Bryant, Daniela Rathana och Edvin Törnblom var bland de kända personerna som var inbjudna. Vill du, precis som många andra, veta vad som händer i Oscars liv? Ändra gå bor du på sociala medier!

Han finns även på TikTok och Instagram, där du hittar honom under handtaget @oscarzia. Ingen mindre än Lovisa Worge klev in och tog positionen när Bianca Ingrosso satte sig efter sin första assistent 2018. Hon gick från ett småstadsliv i Norrköping för att bo i Stockholm och arbeta för en av Sveriges största influencers, vilket så småningom ledde till en framgångsrik karriär för henne själv.

Efter att Lovisa valde att meddela sin avsikt att sluta som assistent öppnar Bianca upp om hur deras relation ser ut nu i podcasten Högt i tak. Lovisa började jobba för Bianca när mycket hände och 2021 meddelade hon att hon avgick efter fyra år som assistent. Utöver att vara partner med Bianca i smyckesföretaget ANI Jewels är hon också en influencer med över 180 tusen Instagram-följare.

Lovisa Worge y Bianca Ingrosso são vänner?

Bianca skrev hyllande ord på Instagram om sin uppskattning för jobbrelationen, som ledde till en stark vänskap, när Lovisa slutade jobba som assistent. Den person jag lutar mig mest mot, min största hejarklack och min största supporter. Du har gjort ett fantastiskt jobb med varje steg i min karriär hittills!”

Ingrosso berättar för Sanna Guidetti och Rosanna Charles, som är programledare för podcasten “Högt i tak”, om hur relationen med den tidigare assistenten ser ut idag, två år efter uppbrottet. Vi älskade längre sammanhen. “Hon jobbar helt med ANI, där vi båda är delägare,” Bianca säger i podcasten om hons vida. Men hon jobbar inte längre med mig.

Men hon försöker lugna Lovisa med att hon är hennes närmaste vän, trots att hennes vänner har fyllt schemat. Jag är tacksam för störningen; trots allt var det första gången jag kände mig överväldigad och överväldigad. Eftersom vi ändras mig. Efter det ställde jag frågan på egen hand, var omgiven av vänner och snart var jag helt lycklig.

Vid den tidpunkten var det i stort sett allt jag ville göra, men jag har nått en punkt där jag inte gör det längre. Det avslöjades i en intervju med Dagens Nyheter som publicerades i januari i år att Oscar Zia har en ny pojkvän. Zias 25-årsdag firades på den dyra kändisfesten som han var väldigt involverad i av denna nya flickvän.

Ändå har paret en lite social media profil, och Melodifestivalens program har inte uttalat sig över en ny kärleksintresse av han. Han är bäst, ett bra stödsystem. Jag vet att jag har varit borta ett tag, men jag var säker på att vi är verkligen älskade. Oscar Zia sa till Expressen att vi får se hur länge han maler efter det.

Dante Zia Familj
Dante Zia Familj

Leave a Comment