Shima Niavarani Pojkvän

Shima Niavarani Pojkvän
Shima Niavarani Pojkvän

Shima Niavarani Pojkvän – Under Shima Niavaranis gästspel i TV4 och intervjuprogrammet Hellenius Hörna avslöjades att hon nu är förlovad, vilket också är ganska ovanligt – med tanke på att hon bara är tjugotvå år!.

Skådespelerskan Shima Niavarani har lärt sig mycket om skådespelarbranschen, och hon har synts i många olika tv-program de senaste åren. Vi pratar om allt från semesterschemat till stora biopics, och Shima har varit med i ett 50-tal produktioner inom teater, film och tv.

Vi bör också nämna att hon har en otrolig röst och är typ en sångerska i prototypen! Men det är precis då hon öppnar sig och blir personlig i intervjuer – oftast när hon är involverad i mer officiella sammanhang berättar hon om sina pågående projekt.

Hon var med i TV4:s Hellenius Hörna i helgen och delade några tankar om sitt privatliv. Programledaren David Hellenius konstaterar snabbt att Shima Niavarani sällan diskuterar sitt privatliv i officiella sammanhang, och han undrar hur hon känner för det.

Det är inte något självändamål, faktiskt. Jag har aldrig velat vara så här “åh, integritet är så viktigt”, eftersom du fortfarande är i det officiella rummet och har sociala medier, det är fortfarande 2020. Så, vad är integritet då? Shima Niavarani förklarar allt. Det finns inget behov för Shima Niavarani att berätta historier om saker som bara påverkar henne eftersom hon tror att det hon delar borde vara användbart för andra.

Det är bara mig som är angeläget, inte alla fantastiska för världen. Så om jag har något om min liv eller mina erfarenheter att säga – och jag tänker att det kommer att kunna få andra effekter och betyda något.

Om du vill att jag ska berätta en historia från mitt liv, så gör jag det gärna. Det är bara hur människor ansluter sig. Då måste man åtminstone släppa ett album om detta hjärtesorg: det. Hur är det med Shima Niavaranis kärleksliv? Hon har tidigare berättat att hon blir en älskare först när hon är sexton år. Han fnittrar och fortsätter att det verkligen är så för henne, vilket är lika att jag firar något slags skottår.

Jag känner att det är stämmerligt eftersom jag klockar in det och projicerar all min kärlek på ett stackars objekt då. Och jag tycker det stinker.Shima Niavarani slår även på grund av att det är ett “skottår” ny och att hans liv innebär kärleken.

Hon säger att hon är kärleksfull och att det är hennes sjätte år just nu. Förutom att vara helt slagen, är hon just nu med som Lily i TV4-relationskomedin Sjölyckan och vi såg henne nyligen som karaktären Molly i musikalfilmen En del av mitt hjärta. Hon har lärt sig allt om skådespeleri på egen hand. Shima Niavaranis familj gick från en medelklassmiljö till ett liv med minimilöner, utan arbetslöshetsersättning och socialbidrag, efter att ha flytt från Iran.

Varje streamingplattform kommer att ha Shima Niavaranis “Man Didam” släppt på fredag. “Shima Is A Punk Rocker” spelades in framför utsålda salonger i våras och prisades och hyllades av kritikerna. Låten är med i programmet. Till hösten är det dags att ge sig ut på vägarna igen och det blir totalt 23 föreställningar i 22 städer.

Den här låten är speciell eftersom publiken har gjort den speciell. Jag har aldrig under mina 19 år på scen varit en del av en publik som kommer springande fram till mig under showen, med deras jubel ekande, och ger stående ovationer till en låt på ett språk som jag inte talar. Den här låten måste höras och förstås av publiken, det är därför jag släpper den.

Jag tror att de meddelar den här låten som om den lilla människans upprättelse och vittnessmål i en värld som är omfattande av problem. “Man Didam” är i grunden ett frihetsbrev som kom ur de iranska protesterna.

Under mina upprepningar fick min pappa diagnosen Parkinsons sjukdom, och jag bad honom skriva ett stycke, ett bevis på hans styrka om det ögonblick han insåg att hans liv och samhälle höll på att kollapsa. Jag visste att han hade en gömd poesibok sedan 60-talet, och jag ville ge en röst till den förlorade generationen, de som delades på mitten och aldrig såg tillbaka.

Karl Frid, min musikaliska partner, och jag kunde transkribera ett manuskript som min pappa hade skrivit. Karl skrev ett arr för en 20-manna stråkorkester som spelade på låten under ledning av dirigent Erik Arvinder och producerade låten på sina. “Det här handlar inte om mig eller ett specifikt land, det handlar om hela världen,” han sarade där min pappa fick mig att lära hur man uttalar alla ord och vad dom betyder.

Det har varit en otrolig upplevelse att stå på scenen och sjunga den i hela Sverige, att se människor i alla åldrar, från mor- och farföräldrar, samlas i salongen för att applådera, och känna en tillfällig känsla av samhörighet i salongen över vad det är att vara människa, att vi ständigt.

Jag kommer från en familj som redan innebar att alla saker vi är mest rädda för i vår tid. Dessutom kan jag ha fel, men jag tror att den här låten kan lägga en hand på mitt hjärta. Vi kunde med klappande hjärtan se att vi kanske hade lyckats med det folket gav tillbaka under evenemanget. Här är det.

Shima Niavarani Pojkvän

Shima Niavaranis nya show är helt och hållet musik och ingen politik. Hon talar klar engelska om Iran, olivträd, blod – och om utdraget och dess geografi. ” Arrangemanget, både musikaliskt och i hur hon använder olika refränger, är fantastiskt. Hon levererar de oväntade och lustiga one-liners.

Publikens applåder kommer aldrig att ta slut förrän hon spelar sista tonen. Shima kanske skrattar, men hon låter oss inte glömma vad som har hänt och vad som händer i världen just nu. En viktig show som du måste se meddigt!

Shima Is A Punk Rocker är en musikalisk komediföreställning som erbjuder stora musiknummer, extas, humor och några cheesy ögonblick, tänk “larger than life”. Föreställningen är en timme och fyrtiofem minuter kort. I oktober åker hon ut på turné igen och gör 23 shower runt om i Sverige.

Hurtigt ung började hon jobba och mycket. Samtidigt hade hon ingen fast bostad utan flyttade istället runt. På slutet kom terrorn och katastrofrädslan till full kraft, bland annat i form av scenfreaks. Förändringen inträffade när hon inte längre ville uppleva de svåra känslorna.

Jag klev över en tröskel och kände ingenting så. Jobbet har fortsatt att rulla på. Med Melodifestivalen, “Stjärnorna på slottet” och många fler prestationer under bältet är 35-åriga Shima Niavarani nu en av våra mest älskade skådespelare. Kjolen på den röda jackan faller i golvet när Shima Niavarani längtar efter den.

Hon har ägnat hela natten åt att skriva ett manuskript och njuter just nu av en kopp kaffe i receptionen på Alma, en medlemsklubb med kontor för konstnärer. För varje steg hon tar på sig sina livfulla platåskor avger de skimrande byxorerna ett förtjusande ljud.

“Hör du hur min fejklack brallor låter som?”

Under en mörk bakgrund av orientaliskt rött från parfymen “Portrait of A Lady” sänker hon sig på en flådd fot i stolen. Hela hennes personlighet skulle vara perfekt för en tv-serie.”Sjölyckan” (en relationskomedie på TV4) just nu funktioner Shima.Shimas karaktär “Lily” har fött barn i den tredje säsongen av serien.Hon och hennes pojkvän “Tomas”, spelad av Henrik Schyffert, är i bebisfasen och är lite nervösa kring varandra.

De har en väldigt fort push att studsa tillbaka när kvinnor klämt ut en unge och gåva livet. Enligt min närhet upplever de var det som var förebarnet idealt. Varför är man rädd för att synas och vara som förr? Nu har det kommit ett nytt kapitel och ett ändrar deras barnafödande.

Sedan början av året har Shima synts i “Stjärnorna på slottet” och har varit värd för Melodifestivalen och Guldbaggegalan. För henne har det varit säkerhetsproblem och många coronavirusinfektioner när hon arbetat på tv och bio. Efter att ha träffat folk kommer hon att vänta några dagar innan hon besöker föräldrarna, som bor åtskilda och tillhör riskgrupper.

– Min mamma hade nyligen en knäprotes. Någon måste se henne. När jag går till doktorn vill jag verkligen se ut som om jag inte är sjuk. Om jag fortsatte att känna smärta skulle jag aldrig kunna leva ensam.

Shima Niavarani Pojkvän
Shima Niavarani Pojkvän

Leave a Comment