Hur Lång Är Tareq Taylor

Hur Lång Är Tareq Taylor
Hur Lång Är Tareq Taylor

Hur Lång Är Tareq Taylor – Så du vet mycket om Tareq Taylor, eller hur? Den varma och engagerande tonen i Tareq Taylors on-air expertis har vunnit många svenskars hjärtan. Tareq Taylor, 52 år, blir ett välbekant ansikte för alla SVT-tittare som ny programledare för Trädgrdstider och Matresan.

Han kör inte bara restaurangen utan läser även för äldre i det närliggande värdshuset och tar med mat till Stjärnorna i Slottet, förutom att han leder teveprogrammet. Här är fem föga kända fakta om chefen för programpersonalen. Vid den 50:e årliga Kristallen-galan hedrades Tareq Taylor som “årets tv-personlighet” och Matresan utsågs till “årets livsstilsprogram.”

Här är fem saker om programledaren som du kanske inte vet, med tillstånd av Tareq Tyler. En person som hade en ensamstående mamma under hela sin barndom. Annie Taylor, Tareqs mamma, var en ensamstående förälder som uppfostrade honom och hans bror Zafer. Hon försörjde sig själv och sina barn genom att arbeta fem jobb samtidigt.

Min mamma hade inga pengar, punkt. Min mamma hoppade av skolan kort efter att mina styvföräldrar skilde sig. I Aftonbladet avslöjade han att hon jobbade som dagmamma, sålde tidningar, satt i orkestergraven på en konsert i Malmö och körde taxi och last-mile-cabs.

När Tareq provade en av sina favorithobbyer för första gången för två år sedan, övergick hans nacke till kitesurfinglinjer. Han släppte årorna och dök med huvudet först ner i vatten som bara var 25 centimeter djupt. Mirakus styrka gör att han kan överleva utan att använda händerna.

Hans fullständiga och juridiska namn är Frank Tareq Daoudi Taylor. Seif Daoudi, Hans far, reste från Jerusalem, Palestina, och anlände till Sverige ombord på Titanic. Tareq och hans far pratade aldrig riktigt länge. Idol 2021-tävlingen använde Tareqs system.

Sunny Taylor, Tareqs syster, var en skönhet från det ögonblick hon föddes. Och hennes äldre bror klickade på henne och postade på Instagram: Jag tycker att hon är helt fantastisk, så det skulle vara coolt att träffa henne personligen. Enkelt uttryckt är hon en magisk varelse.

Hans skilsmässa från ex-frun Kristina Taylor kommer att bli slutgiltig sommaren 2021. De var ett ungt par i början av tjugoårsåldern och deras dotter hette Ellen. I mars 2022 tillkännagav han sin nyfunna kärlek, och det var ingen mindre än Sofia “PT-Fia” Sthl.

Taylor, vänd på Aftonbladet-sidan, snälla Tareq, om

Tareq Taylor är en fanfavorit i svensk tv och en av landets mest framåtsträvande bartendrar. SVT- och DR-programmen han arbetat med, “Trädgrdstider” respektive “Tareq Taylors Nordic Cookery”, har blivit enorma betygssuccéer. Tareq utsågs till “Bästa Malmöambassadör” och “Kockarnas Kamp” 2017-vinnare. 2021 vann han två Crystal Awards, som översätts till “Årets tv-personlighet”. Han fick även SVT:s semesterhedersbefattning det året.

Tareq har skrivit ett antal kokböcker fyllda med läckra och hälsosamma recept. Hans acceptansgrad för presentationer om “Matkultur” och “Entreprenörens resa” har varit ganska höga. Tareq är inte bara drivkraften bakom sin egen Malmö restaurangkedja, Kokeriet, utan också den första cirkulära stekpanverksamheten, ONEPan, och den första verksamheten som erbjuder gratis alkoholdrycker, “Maten é klar.”

Tareq förverkligade sin barndomsdröm om att uppträda inför publik för första gången 2022. Efter att ha framfört en låt i mask i den svenska versionen av TV-programmet “Masked Singer” och till sist vunnit tävlingen och tagit hem ett pengapris , fick han stor uppmärksamhet i sitt hemland Sverige. Sedan gick han tillbaka till att hantera saker.

Den här gången med en av Sveriges bästa sångerskor, Sarah Dawn Finer. December månad på Hamburgs Börs var en virvelvind av glädje. Tareq Taylor ger en lång lista med motiveringar på frågan om vad som driver honom, inklusive “avkoppling”, “kreativitet”, “vård om jorden” och “personligt ansvar. “

Vi möter en kosmisk politisk opportunist som tidigare missbrukat sin auktoritet över sina underordnade. Skne, en grym sådan. En helt ny måndag hälsar oss välkomna i Lomma, långt norr om Malmö, med spridd skurf, stålblå himmel, och friska sydliga vindar. Om du är en surfare ute på vattnet skulle du kunna gilla den friska vinden, men efter en lång vinter kommer du troligen att stå kvar på stranden.

När Tareq Taylor närmar sig stranden utbrister han: “Det är nästan juli!” Tareq Taylor har tillbringat de senaste 18 åren med sin religionshistorikerflickvän Stina och deras 17-åriga dotter Ellen. Håll avstånd till stranden, eftersom det är där vinden är som starkast och kan vara farlig för små barn. Vi är villiga att dela vår trädgård med gudskelov.

Hur Lång Är Tareq Taylor

TV-serien Hans’s Nordic Kitchen, som redan har setts i 117 länder, kommer att fortsätta sändas på lika många platser inom en snar framtid. Det är möjligt att Tareq Taylors liv slutade precis där på stranden. 2019 gjorde den typiska kitesurfaren ett plötsligt språng när någon snabbt klättrade sex meter högre upp i luften. Slangbellan förvandlades till en bumerang, sa han. Jag flyter tillbaka ner i det mörka, dystra vattnet. Hör hans förutsägelse att detta kommer att komplicera saken.

Tareq Taylor lyckades få till en mirakulös flykt trots de mycket värre utfallen av flameout och död. Hans näsa var kirurgiskt sydd, och han var tvungen att titta på den igen. Det är rimligt att anta att Olympus satte stopp för allt surfande, inte minst av rädsla för att detta skulle hända igen, ändå är hans svar på min fråga nästan lugnande.

Tareqs liv på havet har kastat en lång skugga. Vindsurfingbygeln skyddade honom från mobbning i grundskolan, gjorde honom fysiskt starkare och gjorde honom till slut till klassens clown. Jag hängde på det klippiga berget hela dagen, varje dag, med ingenting annat än vinden, regnet och vattnet att behålla mig sällskap. Min frihet varade till det sista.
Tareq återvände till sitt barndomshem med sina föräldrar, Seif Daoudi och Zafer, efter att ha varit borta i över halva sitt liv.

Den palestinske fadern Hosh el Hellow lät sin son Tareq skugga honom under hela året, men Tareq fick alltid samma svar: “smalnare inte just nu, kanske senare, vi ses nästa år.”Hans äldre bror, Tareq, var i samma ålder som honom när tragedin inträffade. Vi skulle ta bussen, mamma, Zafer och jag, men vi blev kalla och fick vänta på nästa. Även om han inte kunde styra bussen under året, upptäckte han en alternativ forskningsväg.

När Tareq och hans bröder var unga började de växa ifrån sina föräldrar och en turbulent tid följde. Barnen bodde hos sin mamma, Annie Taylor, och togs till sin pappa varje onsdagskväll. Tareq och hans bror tappade kontakten ett tag och blev klängiga över vissa obesvarade frågor. Vad är skillnaden mellan de två?

Varför vill inte pappa komma och hälsa på oss?

Det var uppenbart att detta var ett stort bakslag. Min hud reagerar inte negativt på toner. Min pappa var blomsterhandlare i Malmö och jag och min bror vek snabbt bort blicken när vi såg hans bil köra upp till en korsning. Det råder inga rimliga tvivel om att min far begick en handling av liknande karaktär. Det är tur att Zafer och jag behövde hans hjälp med denna fråga.

Döden läser ditt liv som en bok och flyger tillbaka in i din låda. Det är utmanande att komma igång. Innan jag fyllde 18 började jag fråga mina föräldrar om deras ägodelar. För han är onekligen min pappa. Åh, vad jag längtar efter ögonkontakt med honom.

Hur Lång Är Tareq Taylor
Hur Lång Är Tareq Taylor

Leave a Comment