Molly Hammar Gravid

Molly Hammar Gravid
Molly Hammar Gravid

Molly Hammar Gravid -Söndagens Molly Sandén-inlägg på TikTok som väckte sådan uppståndelse bland hennes legion av hängivna följare gick viralt.Det står på engelska, “If I miss, I’m pregnant”, och sångerskan saknar verkligen sin baby.Och Benjamin Ingrossos bästa vän är Molly Hammar.Bara några dagar efter att albumet släpptes hade det redan nått toppen av “Spotifys” listor.

Pris för Eric Saades Brawn

På Instagram, där hon har delat många bilder på sig själv och sin växande babybula, såg Sandén också till att meddela den glada nyheten. Artistens andra bidrag lyder “Jobbar p nästa kapitel…” Mycket krydda och bra feedback, så tack!Berömda svenskar som Zara Larsson, Pernilla Wahlgren och Molly Hammar har alla lämnat hjärtliga gratulationer i kommentarsfältet.

Eric Saade, Sandéns ex-pojkvän, har kommenterat ett av hennes inlägg, skrivit “Boss Mamma” och sedan lagt till tre hjärtemojis. Dessutom har Sandén tagit med sig sin pojkvän från de senaste åren, musikern och skeyspelaren David Larson, in i stycket.Allt du behöver veta om Molly Hammars bakgrund, “Idol”, och hennes koppling till Benjamin Ingrosso.

Som en av deltagarna i årets “S mycket bättre” är Molly Hammar bland de bästa i världen. Den senaste “så mycket bättre”-trenden Molly Hammar, nu 27 år gammal, fick först ett stort erkännande 2011 när hon gjorde sin “Idol”-debut som Molly Pettersson Hammar . Nu är hon en av Sveriges popdivor och den svenska motsvarigheten till Nalas fanskara till 2019 års “Lejonkungen”.

Läs om Molly Hammar i “Så mycket bättre”

I årets “Så mycket bättre, det vill säga att hon kommer att vara kvar i programmet hela säsongen” är Molly en av de framstående artisterna. Det är förstås inte första gången Molly Hammar medverkar i “Så mycket bättre”.När hon var värd för 2020 års program sjöng hon Benjamin Ingrossos “Tror du att han bryr sig” med Silvana Imam.

Molly Hammars andra hälft: Har någon sett Molly Hammar på sistone?När Molly var med i “Idol” i år slog det gnistor mellan henne och Robin Stjernberg, som också var med i programmet. Robin är 31 år gammal.Fram till 2013 då det tog slut mellan dem var de ett par. Molly Hammar har varit singel sedan hennes förhållande med Robin Stjernberg tog slut.

Hon har dock aldrig varit motvillig att diskutera människorna i sitt liv i sina författarskap.Som Molly Hammar uttrycker det i en årlig sammanfattning av årets “Så mycket bättre”, har hon träffat så många skurkmördare att hon anser att den här låten borde vara ett krav att lyssna på för dem alla.Läs mer om hur Molly Hammar gjorde slut med sin nya pojkvän, eftersom han var hennes nya pojkvän, här.

En dotter, en syster och en uppväxt med Molly Hammar

Konstnären Molly Hammar är född och uppvuxen i Ume stad. Hennes föräldrar är också musiker; Mimmi Hammar, 54, och Andreas Pettersson, 58, är hennes föräldrars åldrar. De två är jazzmusiker. Moa Hammar, Mollys syster, är 24 år och jobbar även i musikbranschen.

Se Molly Hammar i “Idol” och “Melodifestivalen”

En tävlande på “Idol” 2011, Molly Hammar tävlade då som Molly Pettersson Hammar. I tävlingen slutade hon på femte plats. Hennes medverkan i 2015 och 2016 års upplagor av musiktävlingen “Melodifestivalen” är också anmärkningsvärt. Första gången hon åkte ut var det för första deltävlingen, och andra gången var det för “Andra chansen”.

Tillsammans med den 25-årige artisten och textförfattaren Benjamin Ingrosso känns Molly Hammar ganska lätt. Både musikaliskt och personligt är Molly och Benjamin oskiljaktiga. När Molly skulle sjunga Norlie och KKV:s “Ingen annan rör mig som du” klev Benjamin Ingrosso in för att hjälpa henne komma på ett namn.

Registrera dig för ett text- och faktablad Prenumerera på Medieval Cops

Enligt Molly Hammar, “Jag är inte helt singel.” Det är ett nytt år med fräscha låtar och inget mer Tinder. En omfattande intervju mellan ELLEs Louise ström och Molly Hammar där de diskuterar kreativitet, ångest, tillgivenhet och kroppslighet. På min regniga promenad hör jag Molly Hammar sjunga: “Ingen annan rockar mig som du.”

Norlie och KKV-låtar har jag hört otaliga gånger förut, men i en fräsch tolkning tack vare Mollys bidrag till S så mycket bättre. Låten klättrade hela vägen till toppen av Spotifys svenska topp 50-lista. Molly bekräftar att det finns på film inom några sekunder. Kastade i en grop inför stormatchen.

Jag skulle helt kunna sälja min musiksamling. Och du vet att jag sov i två dagar innan. Det är då listan uppdateras och jag kan bara skriva mitt namn överst. Totalt jag bryter ihop. Det jag såg var på en gång bisarrt och mer verkligt än något annat jag någonsin upplevt. Det är timmar jag aldrig kommer att glömma, lovade hon mig.

Molly Hammar Gravid

I mitten av januari kan du hitta oss på Soho House i den avdelning som vanligtvis kallas biblioteket. Vi har gått två dagar utan att se solen. Allt är toppen, men med en Ipren och en kaffe är vi igång. Jag kan bara höra ur ena örat på grund av öroninflammation, och Molly har en psykisk sjukdom. Två kvinnor mitt i yrkeslivet.

Mollys Instagram-beskrivning för den vinnande videon lyder: “Under alla dessa år har jag aldrig slutat tävla.” Vad exakt menar du med det? Jag känner en skuldkänslor när du säger det, men jag inser också att jag har kommit en lång, slingrande väg. Det har gått många år där jag inte har vetat om jag vill eller hur jag ska fortsätta som artist.

Här i Sverige har jag haft det tufft. Delta i handlingen på något sätt; gå med i mängden. Få min respekt som ett kreativt proffs. Det började hända saker på riktigt när jag lade ner min sex-EP. Jag började först etablera mig som musiker under namnet Molly Hammar. Innan dess drogs jag in i världen av idoler och popularitetstävlingar, vilket kan vara jättebra men också kan förstöra livet för unga kvinnor totalt.

I mitt fall även de unga vuxna. Det var precis vad som hände. Det har tagit mig lite tid att komma överens med vem jag är. Jag har tvingats ompröva varför jag har funnits så länge. Vilket väcker frågan: varför? Som ett resultat kände jag att “jag kan sluta just nu och ingen kommer att störa mig.

Jag bestämde mig dock för att inte avsluta det eftersom jag hela tiden kom ihåg att det var här jag kände mig mest fridfull.När ingen annan gör det, fortsätter jag att bry mig. Det är en terapeutisk metod. Allt jag gör är att lyssna på, äta och andas musik.Molly Hammar släpper ny musik varje år, förkortat “ny musik” på svenska.

Mina öron har behandlats med ljuden från tre olika lats. Alla verkade vara vid gott mod. Ja, det är så det är. Det finns en sur ton, åtminstone på svenska. Under hela mitt liv, i mina relationer och de saker jag har arbetat igenom internt.För mig är det avgörande att kunna sätta penna på papper om de senaste åren.

Jag brukar vara en optimistisk person, men jag tycker att det är fascinerande att det finns denna kontrast. Jag kan känna det i musiken jag lyssnar på.Har processen att göra musiken varit mödosam eller njutbar?För mig känns det ganska lugnande. Jag har använt några av pennorna för att skriva saker som jag inte har förstått tidigare.

Jag lär mig mer om mig själv när jag lyssnar på dem. På så sätt känns det ganska kraftfullt och sofistikerat. Jag har alltid känt ett avstånd mellan mig själv och min musik, både i skrivprocessen och när det gäller att vara ovillig att visa mitt verk för andra.

Jag har kommit fram till att jag måste vara den här okrossbara kvinnan på egen hand. Och nu inser jag att jag inte behöver vara så hela tiden. Att vara ödmjuk kan vara en källa till stor styrka. På vilka sätt har du förberett dig på att vara sårbar i den här miljön? Hon skriker, “Terapi!” och säger det högt.

Precis som du ska jag skratta och säga att hon i mina tankar är en väldigt glad person som ler mycket. Molly har intervjuats av mig på i princip varje röd matta hon någonsin har gått ner på. Att använda Zoom som kaos råder. Och nu är vi tillbaka i den verkliga världen. Hon är ständigt fokuserad på sig själv.

Medan hon gör det avslöjar hon att hon har en introvert sida och att hon behöver tid ensam för reflektion och föryngring. Är det en stor börda att inse att man är både och? Ja. Det finns tillfällen då jag känner att allt händer på en gång. Det är ett enormt åtagande. Det här är en bergochdalbana, för att vara exakt. Det verkar som om du känner en hel del känslor.

Det får mig att känna mycket. Allt är så fruktansvärt syndigt. Och det börjar se ut som en riktigt bra grej för mig. Jag har alltid tyckt att det varit skönt att känna mycket känslor. Under det senaste året har jag dock insett att jag måste hitta ett sätt att kanalisera den energin till mindre strömmar så att det inte blir okontrollerbart kaos.

Dina inlägg på sociala medier avslöjar en hel del om dina intressen. För att säga det rakt ut, du har min största ångest.Ja, jag lider av generaliserat ångestsyndrom (GAD). Jag såg den här första gången för ett halvår sedan. Att ha GAD är bara något jag måste leva med. Varken en början eller ett slut är nödvändigt för min ångest.

Hon bor med mig, och jag antar att jag borde säga att hon är en del av mig nu när jag accepterar det. Människan måste arbeta med det.Utforska möjliga rutter genom och runt den. Jag har bestämt mig för att anförtro mig till en pålitlig vän om mina bekymmer. Hon är där och allt är bra med det.

Var det en enkel process att få en diagnos? Så var det verkligen. Extremt. Och då verkade det som om jag hade svimmat när vi läste GAD-kriterierna. Den där känslan av “hur har jag inte fattat det här förut?”Ångest har varit mer intensivt och utmanande att hantera under andra halvåret än under det första. Men känslorna har stadigt överkörts av en våg av lycka och framgång.

Molly Hammar Gravid
Molly Hammar Gravid

Leave a Comment