Ted Åström Son

Ted Åström Son
Ted Åström Son

Ted Åström Son – Ett blott minne är de vilda festerna med skådespelarkollegorna. Det numera lugna hemmakvällar med 18 år yngre frun Charlotte som gäller är folkkäre Ted Åström. Hänt schilderar sig om kärlekslivet, hälsokampen och bajdramat till Hänt.

Hej, så jag är helt säker på att jag har problem med mina fötter. Nerverna har blivit trötta längst fram i fötterna, vilket har gjort jag lite svårt att gå. Men i allmänhet är det utmärkt. Aldre. Det betyder mina fysiska märke. Jag har kommit långt; Jag har varit en maraton löpare.

Men det var då. Jag kan inte ens röra mig så lätt nu. Fysiken är något som har märkbart väldigt. Ja, i verkligheten! Farsan hade uttryckt intresse för att göra det. När han simmade, jag var med honom väldigt mycket, men han krökade lite väl mycket.

Han var en stolt också, så… Det var en helt annan historia, men Morsan tyckte att han hade druckit mycket. Du så ibland, det blir. Det var inte riktigt sant att han var blind, men Morsa gav inte upp lätt. Han tyckte att han borde använda kvinnorna till något annat. Det var dyrt att kröka på 50-talet.

Jag vet ingenting om det; Jag är inte bekant med det. Ibland kan jag ta en tequila på helgerna. Plus, när jeg går ut med Charlotte kan jag ta en öl. Det är ganska svårt att börja dricka och använda alkohol på egen hand när man är sjuttiosex år. Det är inte särskilt trevligt. I stället får man göra andra prylar. Se TV, exempel.

Ja, man får inte säga något. En jävla massa rödvin tillsammans med mina kamrater från teatern drack jag på 70- och 80-talet. Det var en jävla drickande då. Fy beundrare. Men jag har inte tagit återställare helt klart.

Du spelade huvudrollen i “Madicken”-filmerna, skurken i “Repmånad”, kotten i “Trolltider” och reseledaren i “Sällskapsresan”. Dessutom har du – för att nämna några saker – spelat “Olyckan” i det klassiska spelet “Trazan & Banarne.” Vilken förutsägelse har fått mest dragning i fallet.

“Olyckan”, sa Jarg. Jag kunde vara rätt bra på det och göra “Olyckan” på olika tillställningar. Du vet, pengar svarta. Firmafester och så… Ja, senare användes rullar på scenen. Få nya roller var helt enkelt svårt. Min attraktionsvärde som skådespelare blev helt klart tilltufsat, men jag har i och för sig aldrig ringt och bett om att få roller. Jag kom över när jag ville spela Strindberg. Sedan skrev han: “Olyckan spelar Strindberg.

Ja, utan tvekan, men med tiden har det börjat smälta ihop med andra språk. Ihåg mig som reseledaren i “Sällskapsresan” och militären i “Repmånad” nu för tiden gör det ju repriser hela tiden. Jag är inte längre så bekant som jag var en gång.

Jag kom precis när vi skulle starta “Repmånad”. Vi spelade en scen där jag bar en militäruniform, en ryggsäck och en hjälm. Fullständig stamning. Vad som var på gång var stannade och frågade av en bilist. Det är bäst du åker härifrån, jag säger: “Jag är en förrymd mördare, jag har skjutit ihjäl tio personer.”

Jag var rädd. Jag hade bajs på byxan, frågade en av instruktörerna. Även om det inte var särskilt trevligt, var det inte dåligt. Jag hade en chokladbit i ena fickan, men det låter egendomligt. Den hade blivit.

Ja, det är jag som skäller ut henne. In reality, hon gör inte mycket här hemma. Han sätter sig och “hänger”. Jag kan inte sluta prata om henne. Du förstår, kvinnor som är 58 år eller äldre talar som fans. Hän pratade nästan ingenting förr om åren. Jag kommer att be för henne hela dagen.

Det vid jag inte så mycket för att jag lyssnar. Ibland, Jag säger väl ”ja”. I januari var det ganska svårt, men nu känner jag inte så för mig själv. Jag accepterar de nuvarande omständigheterna. Det är faktiskt på näsan. Jag har allt livat nio-till-fem, där skådespelare har oftast jobbar på kvällarna.

Den där sitter är. Jag är en nattuggla. Skivbolagen sa direkt att bandet hade något unikt, så de gick till Ted och “Top Teens” och fick dem att skriva på ett skivkontrakt. Ted, men trots att hett musiker och älskade sig för att satsa på den drömmen, alltid burit på en dröm om att en dag bli skådespelare så i slutet av 60-talet.

Te dkom in på Göteborgs scenskola och gjorde extra med imiterationer av andra Johnny Cash på Cabaret Skrotten. Det är ju hittar i dag alla de här grejerna, Madicken och Olyckan, Sällskapsresan, Repmånad. Alla säger att jag var ganska jävligt känd på den tiden, men det var jag inte.

Det jag är mest stolt att jag har fått en helt större förmåga att vara en bra skådespelare både sjunga och rolig. Jag har lyckats göra alla där sakerna omväxlande. Ihåg vad du gjorde för 25 år sedan kommer stolt, liksom någon sa.

There may be something in there.Åström har även medverkat i musikaler från West Side Story och Jesus Christ Superstar under karriären. Han har genomfört en hyllningsföreställning till Johnny Cash och kört stand-up på Lisebergsteatern i Göteborg hos Hagge Geigert.

helt större förmåga att vara en bra skådespelare både sjunga och rolig. Jag har lyckats göra alla där sakerna omväxlande. Ihåg vad du gjorde för 25 år sedan kommer stolt, liksom någon sa. Kanske ligger det något i det, sa han och syftade på Hallands Necker.

På frågan om Charlotte, som jobbar inom krogbranschen, har paret levt ihop i över 20 år och skämmer bort honom svarar han: Ja, det är jag som skäller ut henne. In reality, hon gör inte mycket här hemma. Han sätter sig och “hänger”. Jag kan inte sluta prata om henne. Du förstår, kvinnor som är 58 år eller äldre talar som fans.

Ted Åström Son

Hän pratade nästan ingenting förr om åren. Jag kommer att be för henne hela dagen. Det vid jag inte så mycket för att jag lyssnar. Ibland, Jag säger väl ”ja”. I januari var det ganska svårt, men nu känner jag inte så för mig själv. Jag accepterar de aktuella omständigheterna. Stjärnan fyller nu 78 år. Äldre människor har börjat ta sin rättmätiga plats på kroppen.

Han har genomgått två knäoperationer och opererats för spinal stenos.
Men att bli äldre är något som kväver honom. Ted Åström, en musiker som var besatt av skådespelaren, var följd av en kvinna. Efter femton år slutade hon höra det, men nu kan hon höra igen.

Det är ganska olyckligt, säger han till Hänt Extra.Skådespelaren och musikerna har kändts sich med barnprogrammet “Trazan Apansson och Banarne” 1980, men det blev folkkär. Han har stabilitet en roll i “Trolltider”, minnesvärda uppsättningen av julkalendern 1979.

Bonden har dock en baksida. Ted Åström berättar i en intervju med Hänt Extra att han var utsatt för en stalker, en kvinna som följde honom, under många år. Hon trodde att hela mig var ihop. Säger han och fortsätter, Hon skrev en massa konstiga brev och hade ett fantasiförhållande med mig.

Det var ganska svårt att vara med henne; det tog 15 år. Men nu verkar det som att återigen, kvinnan, har sett upp till honom. Som julkort har det nyligen börjat komma post från henne.
Det är inte förvånande att artister blir offer för stalkers.

En av de mest kända fallen tillhör konstnären Sven-Bertil Taube. Detta psykiskt sjuka kvinnan var först besatt av Sven-Bertils pappa, Evert, och kallade sig Carmencita efter Taubelåten. Sedan hon lämnat familjens Taubehem i Sjösala gick hon in. Sonen Sven-Bertil startade följelserna när hon kom ut.

Ytterligare två svenska kvinnor som sticker ut är Petra Nordlund, 49, och Jessica Almenäs, 42. Jessica Almenäs har tidigare berättat i tidningen Plaza Kvinna om en stalker som följde mig överallt och hoppade på mig så fort jag talade dengan en annan kille. Mannen beträfade upptill att tv-stjärnan sa att hon var tillsammans med någon.

Dan sa: “Jag vet att du inte är.” Jag vet att du inte är ensam, och jag har inte hittat någon att gå in med dig. Jag frilstil på Hellnerstadion var Jessie Diggins omöjlig att rå på i lördagens distanslopp. American vann tvåa Ebba Andersson med en marginal av över 20 sekunder.

I stället placerades 32-åringen före Rosie Brennan, Sophia Laukli och Julia Kern på första sträckan. Expert Anna-Karin Strömstedt sa: “Det är många som blev förvånade över att hon kör första sträckan.” Moa Lundgren, den första som nådde toppen av svenska förstalaget, var en som gick lite längre än genomsnittet.

Viaplay fick veta av 25-åringarna att hon var en “paff” av det amerikanska facket. När jag insåg att Diggins skulle behöva göra sitt första steg kände jag mig lite orolig över att vara där. Det kändes som inte en tacksam uppgift, utvecklar svenskan för Expressen, jag hade en så dålig känsla i går.

Ted Åström Son
Ted Åström Son

Leave a Comment