Carla Sehn Pojkvän

Carla Sehn Pojkvän
Carla Sehn Pojkvän

Carla Sehn Pojkvän – Att vara ärlig om det faktum att jag inte försöker sätta en ljus snurr på saker och ting. Jag kan inte säga att jag alltid är förälskad i ljuset. När andra försöker lägga den tittar jag på. Så jag kan väga för- och nackdelar med att göra det. Folk har kommit fram till mig och sagt: “Tack, det är väldigt coolt att du inte verkar oroa dig för det.” Det har blivit uppenbart att mitt grispiano inte har några egenskaper som liknar dem hos någon modell.

Som ett resultat lägger jag en premie på hur jag framstår för andra. Men jag kommer från en familj där alla alltid har blivit uppmuntrade att välja sin egen väg till toppen av högen och fokusera på sig själva. Det är farligt att vidta omoraliska handlingar eller bära omkring på omoraliskt bagage. Där är kroken.

Min familj anser att det är lämpligt att klä ut sig för vissa tillfällen, men det är något med detta som inte passar oss. Okej, jag kan vara helt nöjd med det. Tanken att en kvinnas fullhet är det som gör henne mest provocerande är fascinerande. Jag kommer inte att svara på denna punkt. Jag får aldrig något trevligt av mina föräldrar och syster.

Eftersom jag är kille blir jag ensam i en mängd olika situationer. När jag vill kan jag justera temperaturen i mitt rum. Och politiken i Polen har nått ett alarmerande steg på senare tid. Jag har hört att det finns gayvänliga stadsdelar, och det kan betyda mycket för mig. Ta reda på hur icke-binära män behandlas i Polen.

Din egen introspektion och tid som spenderas i samtal med dina närmaste (kollegor, vänner, familjemedlemmar, etc.). Jag tycker att det är ganska betydelsefullt inom antropologiområdet. Handlingen att anstränga sig för att lära känna sig själv genom att gå inåt. Förutom att se bortom deras gemenskap efter vänlighet och trygghet, måste man se inom den.

Jag har velat bli sångare ända sedan jag var liten. Men jag har bestämt mig för några principer. Jag sökte till Handels direkt efter att jag gått ut gymnasiet. Efter det lämnade jag Sverige och skrev in mig på en psykologutbildning i England. Jag var väldigt ur den när jag klättrade in i den. Det var då jag äntligen bestämde mig för att gå på scenskola.

Att samarbeta med spännande regissörer och testa nya projekt vore ett drömjobb för mig. Lär dig om nuet från en mängd olika källor. Istället för att uppehålla sig vid våra tidigare misstag, anser jag att vi bör gå vidare. Det är möjligt att sakna en dröm. Kanske kan du ge någon en ny dröm. Det är säkert möjligt; logiken antyder lika mycket.

Planerna hade krävt att paret skulle spendera lite kvalitetstid tillsammans, men Mabels värld rasade när Nick ringde några timmar senare för att säga att han måste stanna sent på kontoret. Jag känner att jag kan se en del av mig själv i den där ena kvinnan omgiven av män som misshandlar henne.

Carla Sehn minns inte exakt hur hon först hörde talas om A Woman Under the Influence, men det kan ha varit när hon googlade “bra filmer” medan hon sov en söndag. Rent grafiskt har gratisversionen av John Cassavetes sexdrama på YouTube tagits emot mycket väl.

När hon var fem år började hon ta pianolektioner på Lilla Akademiens Musikskola i Stockholm som fortfarande erbjuder privatlektioner en gång i veckan. För ett år sedan gjorde hon sin teaterdebut i en bearbetning av Jämra Stockholmare vid innerträdgrden i stadens centrumbyggnad. Efter en slingrande väg som innefattade besök hos psykiatriker i södra England och en längre vistelse i handelsdistriktet Handels, skrev hon in sig på Stockholms scenskolan som 21-åring.

Carla har varit med i en rad svenska filmer och tv-program, både före och efter att hon tagit sin examen, men hennes roll som den älskvärda neurotiska receptionisten Caroline i Netflix-serien Kärlek och Anarki är det som verkligen fått henne att sticka ut för allmänheten. Innan andra säsongen av Sjukt hade premiär i juni 2022 fick hon också sin första stora tv-roll i Sverige.

Jag hade praktiskt taget alltid spelat dramatiska roller innan jag började skriva in mig på Karlek och anarki. Det verkar som att folk blev förvånade över att jag kunde spela humor när den kom ut. Min fortsatta framgång i branschen efter att ha landat min första stora position inom den är beroende av en hel del tur från min sida.

Mina favoritfilmer är dock konsthusproduktionerna i regi av Michael Haneke och Lars von Trier. Och filmer som “Little Miss Sunshine” som visar oss att människor kan vara vänliga mot varandra. Jag gillar von Trier också; mitt enda klagomål är att det verkar ta en evighet innan någon form av tur visar sig efter att ha sett filmen.

Verkligheten som skildras i några av dessa filmer avviker från normen som visas i de allra flesta filmer som produceras nuförtiden. Jag tycker att det är roligt när någon visar dig en video som kräver att du improviserar en scen där du och andra deltar. Hanekes’s Amour var det senaste jag såg. Fan av dessa briljant deprimerande män.

Carla Sehn Pojkvän

Hon svimmar över kamerans vy, tror att vem som helst kan skoja vad som helst och är väl medveten om att hon är svag för argaleksen. ELLE träffar Carla Sehn, och de två pratar om mörk humor och konsten att få det till synes otillgängliga att verka mer lättillgängligt.

Hennes roll som den sprudlande receptionisten Caroline i Netflix-succéserien Kärlek & Anarki kommer omedelbart att få tillbaka en känsla av förtrogenhet. Carla Sehn är just nu populär på grund av sin roll i Folk med anges, en roman av Fredrik Backman som snart blir ett Netflix-original serier.

Serien har beskrivits som en ovanligt mörk komedi eftersom den kretsar kring ett gisslanddrama. Ett förbryllande mysterium där en mindre lycklig bankrånare stöter på en maskerad man, två upptagna Ikea-missbrukare, en högklassig kvinna, en massmördare och en guru i samma hus under en demonstration. Carla spelar rollen som Julia, den pålitliga florist som alla förväntar sig att hon ska vara.

Det pågår mycket spring i den här långa korridoren. Och mycket pengar går till spillo. Som en “whodunit” för vissa aspekter. Hon tror att berättelsen i grunden handlar om hur människor lär sig att hitta en gemensam grund med varandra. Vilket upplopp! För att uttrycka det enkelt, det var fantastiskt. Det blev dock ganska bra.

Det var en knepig affär, trots framträdanden. Jag var nervös över att bli gravid eftersom jag aldrig hade varit gravid tidigare. Det faktum att min regissör, Felix (Herngren), också hade sex barn gjorde mig lugn.

I slutet av oktober, en fredag, träffas vi. Carla delar samma vitalitet som många av hennes rullar. Hon dricker te lika snabbt som jag dricker kaffe, och hon och hennes pojkvän har långa samtal. Vi ska ta hand om möblerna i konferensrummet så att ingen får McFarland-känslan. Istället kommer det att se ut som att ett avsnitt av “The Oprah Winfrey Show” uppdaterades, komplett med två breda fallluckor som vetter mot en vacker trädgård.

Carlas kommentar: “Om det hade varit två mördare hade de definitivt suttit mitt emot varandra vid bordet som två nyhetsuppläsare.” Jag ska följa med och göra mitt bästa, men jag måste vara ärlig och säga att jag inte vill att spela Filip eller Fredrik idag. För det blir inte så slick på film. Carla Sehn dyker ofta upp i komiska roller. Hon lägger de mest utmanande spelpjäserna i ringarna. Cancercell(er) eller celler. Och levnadskostnaderna är ganska höga.

Det är en mycket förtjusande humor, enligt mig. Mina morföräldrar är polska invandrare. Trots att jag är född och uppvuxen i Sverige bor hela min familj för närvarande i grannlandet Polen. Min humor har en mörk sida som jag växte upp med. Jag kan fortfarande se det roliga även med slutna ögon.

Det är den typen av kontorskomedie som gör min dag också. Enligt mig är de roligaste historierna de med tragiska huvudpersoner. Men vid dessa tillfällen är det verkligen avgörande för mig att arbeta med vem jag än gör.

Jag kan inte bestämma mig om jag gillar författarens skrivstil eller inte. Om jag tar det steget vet jag att även de svåraste och svåraste uppgifterna kommer att slutföras på en enda dag. När jag känner mig överväldigad, det är då jag säger till mig själv att det är dags att sätta mig själv i rollen.

Receptionist Carla Sehn i Kärlek & anarki säger “Alska mig.” Jag är nyfiken på om det är tv-världen där hon hoppas hitta sin framtid. Carla svarar med ett rungande “nej” och förklarar att hon faktiskt aldrig har provat sina komiska roller.

I fortsättningen säger hon “Okej, s det kommer att bli en glad kopia”, efter att ha gjort en trumrörelse med smällar på en virveltrumma. Man måste vara säker på sin egen säkerhet om detta. Jag har dock aldrig gått upp för jag trodde att det skulle vara kul. Sprid mycket av det om. Trots framträdanden är det här dramatisk komedi, inte Grotesco.

Det är mer en reflektion över den visuella stilen i vårt berättande, enligt min mening. Och lady rulltjeers. Unga kvinnors roller som visar hur samhället ses och var kvinnorna står i samhället just nu. Jag har en känsla av att från och med nu kommer det bara att bli värre.

Men när det kommer till de ämnen som talas mellan två kvinnliga tävlande under matcher känner jag mig lite av en frånkoppling. Använd Bechdel-testet som en illustration. Det är svårt att inte ha tur när man hör två kvinnor prata om ämnen som män vanligtvis inte diskuterar.

Kamerans vy är inget jag ägnar alltför mycket uppmärksamhet åt. Och det spelar ingen roll för mig hur stor eller liten den är. Som ett resultat agerar ingen man på ett gentlemannamässigt sätt. Kanske om någon skulle spela en central roll. Hon hävdar att människor skulle reagera annorlunda om ett sådant scenario faktiskt inträffade.

Ett stort ansvar faller på kares axlar att kategorisera män som de faktiskt framträder och agerar. Att inte förstöra det är ett stort ansvar. Folk kanske misstar dig för en filmstjärna vid den tidpunkten, trots att du inte är särskilt bra på att skådespeleri.

Carla Sehn Pojkvän
Carla Sehn Pojkvänv

Leave a Comment