Cindy Unga Föräldrar

Cindy Unga Föräldrar
Cindy Unga Föräldrar

Cindy Unga Föräldrar – Sindy Niklasson var tillsammans med Michael “Knivmicke” Sjöberg i Unga föräldrar för sex år sedan. I en intervju med Hänt berättar Sindy hur hennes liv har förändrats sedan dess och hur hon blev misshandlad. Hon säger: “Idag har jag ett helt nyktert liv sedan flera år tillbaka.” Dessutom har Sindy kämpat med misshandel och psykiska problem. välbefinnande.

Killar, vad betyder detta idag – sex eller efter showen? I en intervju berättar Hänt om sin betydande livsförändring. Sindy hade ett långt samtal med lärarna och är glad att hon presenterade sig för Unga föräldrar, eftersom hon tror att många har en ny bild av henne.
Min äldsta fyller har sjukdomatt snart år sedan nu, det var ju väldigt länge sedan nu.

Säger hon och fortsätter: “Vi spelade i själva programmet med egna kameror, så det blev ett fint resultat.” Det var något helt nytt, men det var ju så klart annorlunda. Det var intressant att lära sig lite mer om Michael och mig, eftersom det fanns många obesvarade frågor om våra liv. Inte rättighet var det skönt att få visa att jag är på riktigt här.

Sindy och Michael kände sig tvungna att vidta drastiska åtgärder efter att ha insett att deras andra son hade dött. Efter att Luna gick bort blev det ganska destruktivt mellan Michael och mig på kort tid. Allt kulminerade i att barnet flög ifrån oss för att vi inte orkade förlora något i våra liv. Jag ledde av psykisk ohälsa och måddet psykiskt dåligt. Vi behövde en paus. Detta resulterade i att min bebis placerades under två och ett halvt år gammal. Jag hade tillräckligt med tid att ta hand om mig själv.

Sindy Niklasson gjorde att hon behövde behandling då av ett missbruk. Jag har drabbats av övergrepp, men idag har jag ett helt annat liv än jag hade för några år sedan. Jag fick behandling för mitt psykologiska välbefinnande, och idag är jag mycket mer sårbar i min mammaroll.

De bor jag heltid på ett år tillbaka, sedan sedan ungefär. Jag är tydlig med min process. Jag är med dem ensamstående, vilket går hur bra som helst. Luna går i förskolan och Ozzy har börjat i ettan. Jag jobbar med mammor som är problematiska, som har upplevt övergrepp eller som har båda. Lyft eller lyft en brottsplats. Mina gamla erfarenheter använder jag.

Jag har alltid varit en QRUT-mamma. Jag går att det går att förändras och att det går att få sina barn tillbaka med mina erfarenheter. Vi är med dem hela vägen; majoriteten har adopterat sina barn. Det känns bra att “ta” på mitt gamla liv och kunna inspirera andra med det. Varje barn har en ny chans, säger hon och förklarar:

Här är vad jag skulle vilja göra. Jag känner också mycket empati för de känslor de går igenom och de mår det klart. Jag har med rätt väg med det hjälpa dem. Den första sezongen av Unga föräldrar på TV4 sändes sju år sedan.Så har efter sin medverkan i tv några av de populäraste paren idag.Under 2015 sändes första avsnittet av Unga föräldrar på TV4, där vi kunde bevittna föräldrarna till en litet barn som hade blivit övergivet.

Under den första säsongen såg vi bland annat Linn Berg, 16, och Thomas Conradsson, 23, som i sin tur förlovade sig med Amy, Michael Sjöberg, 24, och Sindy Niklasson, 22, som utan tvekan hade blivit far till Ozzy Lucifer. I en annan händelse som inträffade samma år presenterades vi för Fanny Ståhl, 16, och Pontus Rosenborg, 14, som var Melanies fosterbarn. Pontus var också den äldsta fadern i Sverige.

Idag är dagen då vi fick bevittna de första scenerna av showen, som innehåller föregående personer som interagerar med nya, förmodligen äldre scener. Några av dem lever här idag!
Linn var sexton när vi första gången träffade henne och hennes sambo Tomas, som vi senare kallade Tompa för att han var flera år äldre än Linn. Vi åkte till sjukhuset under första trimestern för att se Linns förlossning och under fölssningen när Amy gick bort.

Tompa och Linn har inte lagt ett par idag. Idag har det bli sju år gammalt att det gå skilda vägar 2017 och dottern Amy som delad vårdnad. Jimmy, Linn Bergs hund, är hennes pojkvän. 2019 blev Ellie hennes partner. Av glimtar från vardagen med familjen om fyra Michael “Knivmicke” Sjöberg och Sindy Niklasson slog igenom TV4-serien Unga föräldrar delar Linn ofta på Instagram.

Efter programmets lansering avslöjar Knivmicke nu sitt nya samarbete med bloggare. Jag vill i alla fall inte prata eller säga det högt för att det blir på något sätt verkligt. Jag är dock lite av en rakt på sak. Jimmy och Jag har gjort slut tillsammans efter fyra år. Here, Isabelle in the video and foretelling, hände för ungefär en månad sedan och anledningen till att jag inte sagt något förrän nu är för att jag helt enkelt inte har klarat av det.

Det har varit ett utmanande yrke, och jag har letat efter de bästa möjligheterna att lära och växa, så att mitt framtida jag kan lyckas. Jag har helt förstörd vissa dagar och hav helt bara grät och sa då.Följarna har fått se en hel del av Michael Sjöberg på Isabelle Strömbergs sociala kanaler efter uppbrottet. Knivmicke ar tatuerare och äger en tatueringsstudio i Stockholm, där de synts ihop på många ställen.

Bloggerskan hade varit romantiskt inblandad med Michaels ex Sindy Niklasson under en längre tid, men efter att en spricka utvecklats i sociala medier surnade förhållandet och Isabelle började dejta Michael Sjöberg på heltid. ställning för, sagt Carola.

Cindy Unga Föräldrar

Alla spelar sig själva, men på ett väldigt aggressivt sätt jämfört med originalpersonen. Risken för missförstånd är mycket hög. Folk kommer in tveksamma trots att vi är så där på riktigt, men det ska sägas att så då måste väl få vara. Majoriteten av änkorna kommer från bloggar och sociala medier. Någon säga något ansikte mot ansikte vågar Sällan.

En frågor som är typiska att unga mammor ska vara omtanke för att få tillbaka sin gamla kropp. Carola tycker att de flesta mammor prioriterar andra grejer efter att man fått barn, eftersom mammor säkert känner sig bekväma i sina kroppar.I allmänhet säger jag till dem att jag går innan min dotter säger till dem att jag lämnar dem i vardagsrummet eller något annat.

Folk borde skämmas för att hon har en pappa, säger Carola. Janica håller med det, som Carola tycker, en något unga föräldrar stöter på mycket. När jag träffat min bebis lösa kompisar, till exempel, och har en tuff och omtumlande relation med dem, hör jag, långt efter händelsen, “Hur kan du göra ditt barn till en riktig handfull? Du har ett ansvar och ska vara ute med din kompisar.

Carola säger att det är tvungen att ge upp allt bara för att man får ett barn. Carola har några svar på lager när både folk och ensamhet var hon lämnat babyn. Jä verkligen hav jag mitt barn i bakluckan en gång. Den där personen blev ganska tyst. Man kanske tänker att det går ut på att vara ute och gå med vagnen och sitta på kaféer med babyn och så, men man vet ju att man kommer att ha ansvar över något stort. Men så enkelt är det inte, säger Janica.

Men det finns inte rum för så mycket mammabloggare att alla mammor skulle kunna blogga, jusom vi bloggar. Jag tror många bloggar på låsta bloggar som är helt för en själv och familjen som däremot. Bloggar är enkelt för att spela in barnets hemma. Mamacitas har fredag (30.10) premiär klockan 20. Du kan se videon på YouTube eller på någon av bloggarnas hemsidor. Pauliina Fellman, Elisabeth Sundqvist, Sofia Nybäck, Carola Ekman och Janica Santala heter mammorna som medverkar.

Du kan kolla in trailern här unter.Joanna Eriksson, aka “Ica-Cindy,” har blivit mamma.
Sonen Loe föddes förra veckan och berättar nu om lyckan för Aftonbladet. I ett sms skriver hon, “Vi är nu hemkomna och i full gång med att hitta vardagslunk och rutiner, vilket vi snabbt insatt inte gäller när man har en nyfödd spelevink.” som heter Loe.

Allt har gått smidigt och jag vill också rikta ett stort tack till all personal på Södersjukhuset i Stockholm, som har varit helt underbara! Joanna Eriksson skrev i ett sms: “Vi är nu hemkomna och i full gång med att hitta vardagslunk och rutiner, vilket vi snabbt insatt inte gäller när man har en nyfödd spelevink.

Det är så att man förknippad med ses reklamkaraktär och missar en del roller. Men det är något som vi alla har innebåttat. “Du skulle passat svinbra till den här rollen, men,” har man hört. Man känner “fan också” då. I samma veva förtydligade Joanna Eriksson att även om det finns specifika planer för vad hon ska göra så är det fortfarande nödvändigt att ta små steg.
Jag är inte så bra på detaljer, men det finns några exempel i processen. Jag ska helt få det här med mammalivet.

Cindy Unga Föräldrar
Cindy Unga Föräldrar

Leave a Comment