Elin Kjos Dotter

Elin Kjos Dotter
Elin Kjos Dotter

Elin Kjos Dotter – Dessa system är vältränade och entusiastiska när det gäller träning. Bild: Konfidentiellt. En av deras mest populära lärare, Elin Kjos, klädde ut sig till en cool Wonder Woman och en rolig clown till Halloween. Ida och hennes man bygger ett miljövänligt, arkitektritat hem. Lars Frölander, 47, är just nu OS-kommentator för SVT och har varit med i nätverket i flera år. Hon skriver i ett Instagram-inlägg att paret “båda brinner för holistisk hälsa”, varför de vill bygga ett hus som håller högsta möjliga miljö- och hållbarhetsstandard.

Målet med samarbetet mellan arkitekt Leif Gulliksson och hantverksvaruentreprenören Naturliga Hus är att bygga ett hus som är så naturligt och fritt från skadliga ämnen som möjligt. Trädgården går på samma tema och har med hjälp av landskapsarkitekten Nina Eklund bland annat klorfri simbassäng, inbyggt odlingssystem samt klimatvänlig hantering av regnvatten och avrinning.

Elin Kjos, en 35-årig före detta elitsimmar, fick en livsförändrande förutsägelse vintern 2020. Hennes läkare gav henne en specifik diagnos av stadium IV lungcancer och sa att hon hade mellan tre och sex månader kvar att leva.

Elin Kjos fick också veta att hon hade en tumör på 20 centimeter i höger lunga, som måste opereras bort tillsammans med en del av hennes lunga. Det har gått över tre år, och träningsprofilen kämpar fortfarande mot sjukdom. Det har gått upp och ner de senaste åren och Elin Kjos har försökt allt för att hålla sig frisk och vältränad. Hon har deltagit i många forskningsprojekt, bland annat ett på Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm som syftar till att utveckla ett vaccin mot cancer. Något som blev bra.

Och de kunde se att sjukdomen var begränsad till en liten ö, vilket betyder att den inte hade spridit sig ytterligare eller förvärrats. Elin Kjos rapporterade detta i SVT:s Go’kväll för över ett år sedan: “Så just nu är hon i vilda attityder, vilket är fantastiskt.”

Förhoppningar om Elin Kjo: En ny studie

För några veckor sedan fick hon en del oroande nyheter i form av ett nytt jobberbjudande. Min läkare berättade för mig i morse att mina patienter inte längre var i behov av sjukhusvård och att de till och med hade checkat ut sig själva från sjukhuset. Hon skrev i april förra året, “Mitt leende i spegeln de senaste veckorna är baserat på den största sannolikheten för det, och någonstans på vägen förstod jag det redan i förväg.”

Efter det fortsatte hon att jobba på

behandlingar mot stamning, och i slutet av november berättade hon om sin önskan att delta i en ny medicinsk studie. Instagram-inlägg från hennes familj bekräftar att fitnessgurun och före detta It-tjejen Elin Kjos gick bort i sömnen i lungcancer. Så hon antog den utmaningen. Till livet och omgivningen med medkänsla, styrka och kärlek”, står det att läsa. På söndagen berättade Elin Kjos familj den sorgliga nyheten om hennes bortgång till allmänheten. I ett Instagram-inlägg säger de:

Vå Så hon antog denna utmaning.

D Vi älskar henne djupt och hennes frånvaro känns starkt. Jag vet att det är många av er som vill hjälpa oss just nu, så låt oss alla ställa upp.Tills dess borde vi göra det som Elin gjorde varje dag: leva. Nu och här.

Vänta inte på “Diagnos: Lungcancer, 2020.” Elin Renees brygga var gäst hos henne för några år sedan. Hon avslöjade att hon hade kämpat mot en envisia hosta under en tid innan hon fick veta att hon hade lungcancer. År 2020 upptäckte läkare en tumör i hennes övre lunga, och hennes liv förändrades för alltid som ett resultat.

När de testade min genetiska mutation, fann de att det var onormalt. Eftersom “det inte fanns något de kunde göra”, lades hon in på palliativ vårdavdelning i maj 2020, och hennes förväntade livslängd förlängdes som ett resultat. “De trodde att jag inte skulle klara mig genom året.” Enligt Aftonbladet kom beskedet två år efter den första diagnosen att sjukdomen var “vilande”, och att en av de största metastaserna (även kallad dottertumörer) hade krympt. Ändå, tragiskt nog, metastaserade cancern så småningom till skelettet.

Elin Kjos Dotter

“Började leva på ett annat sätt” Elins syn på livet förändrades när hon fick diagnosen cancer. Hon säger med Renees röst: “Det är då Jag började fokusera på det faktum att allt jag vet är just nu och just nu.” Hon På grund av detta började jag leva mitt liv annorlunda. Jag kämpade inte mot någon sjukdom, jag var frisk. Och det är en enorm skillnad, eftersom jag inte levde förut förstår jag nu.

De har två extra nervsystem, som också är fästingar.

Ida och Elin har två syskon, och de är båda tvillingar, så du vet att tvillingvurmarna är i full gång. Martin och Emma är två år yngre än du. Emma är liksom Ida jurist och liksom Martin jobbar hon inom lager och logistik. De är bara två, så småbarnsommaren var intensiv för deras föräldrar, som fortfarande bor i huset där deras avkommor växte upp.

Båda är före detta elitidrottare och har tävlat i SM

Både Ida och Elin Kjos har tränat entusiaster ganska länge och mellan dem har de vunnit dussintals nationella titlar på olika tävlingar. Ida slutade när hon fyllde 19 och fick börja studera juridik, men hon fick veta att de tränade fyra timmar extra per dag med simning innan dess.

Elin slutade samtidigt göra sin simning och ersatte den med sin träningsrutin. Sedan dess har hon arbetat som personlig tränare, fitnessinstruktör, påverkan på sociala medier och hälsocoach. Syskonens intresse för samhällsengagemang har väckts av föräldrarnas insatser. Elin fortsätter att träna och motivera andra varje dag trots sin dödliga lungcancer, medan Ida var med och grundade #metoo-upprop (#medvilkenrätt) rörelsen inom advokatkåren tillsammans med deras andra syster, Emma. Syskonen är åtminstone intressanta och motiverande människor, något Ida sa till M’Bra som åtminstone delvis kan tillskrivas deras framgång.

Vi har lärt oss att det är viktigt att säga vad vi tycker och har alltid känt oss bemyndigade att dela våra åsikter. Hon säger: “Även om vi ibland har olika åsikter hemma, har vi alltid kunnat föra livliga diskussioner och känna att vår rosa färg betyder något.” Elin har konsekvent tränat som Wonder Woman och DET-clown. Elin har arbetat som tränare på Barry’s Bootcamp sedan 2017.

Deras nisch är att ge medlemmarna den bästa träningen i sitt liv varje gång de går till gymmet, genom högintensiva träningspass och kamratskap efter öppettider. De har också robusta träningsprofiler som coacher som motiverar och ger råd till praktikanter i realtid. Glada Elin och Ida Kjos

Elin Kjos Dotter
Elin Kjos Dotter

Leave a Comment