Fredrik Robertsson Pojkvän

Fredrik Robertsson Pojkvän
Fredrik Robertsson Pojkvän

Fredrik Robertsson Pojkvän – Prinsessan Silvia och hennes modevänner Fredrik Robertsson var “inte beredd” när han fick en smäll av Johan Hellström. Skräddarmästaren Fredrik Robertsson och frisörmästaren Johan Hellström har sytt ihop väskan. Robertsson har äntligen stängt den oväntade gourmetbutiken.

Jag är fortfarande mitt i ett tillstånd av panik. Publicisten och modeikonen Fredrik Robertsson och skådespelerskan Sarah Dawn Finer var medordförande för en välgörenhetsbal denna vecka till förmån för Svenska Musikernas välgörenhetsfond.

Robertsson, som precis fyllt tjugo, bestämde sig för att göra det istället för att fira sin milstolpefödelsedag med den mer traditionella födelsedagsfesten. Däremot påminde han sig om sin minnesvärda ungdomsdag med sambon och hovfrisören Johan Hellström på ett matställe i Stockholm. Johan lämnade plötsligt Fredrik Robertssons liv vid lunchtid och vände upp och ner på allt.

Hans medverkan på sociala medier bekräftades med meddelandet “JAG SADE JA!! Jag är fortfarande av chocken; jag hade verkligen inte förväntat mig att detta skulle hända mig Johan och jag hade planerat att ta en promenad, men när vi kom dit insåg han att några av hans arbetskamrater också var där och han meddelade att de skulle hålla ett möte istället.

Han är vanligtvis bra på att hålla igång konversationer, men han var för nervös och snubblade över sina ord. Efter det satte han mig i soffan och frågade om jag ville vara hans vän. Alla började skriva rasande och jag hängde med som en trasig liten fläck. Det såg vackert och sofistikerat ut på utsidan.

“Gå bara runt och läs”

Fantastisk känsla, verkligen. Vi går bara långa promenader utan en destination i åtanke, lyssnar på musik, tittar på varandra och skämtar om med våra telefoner. Jag fick en ring i vitt guld med tre små diamanter; han skapade den personligen. Fredrik Robertsson säger sarkastiskt “Johan har en liknande ring, bara utan diamanterna; han är lite mer maskulin än jag”, innan han överlämnar telefonen till sin blivande man.

Det ser riktigt bra ut, men jag var för nervös för att njuta av det mest. Och tänk om han blir arg och säger “nej”? Jag trodde bara inte på det då. Under två och ett halvt år har Fredrik Robertsson och Johan Hellström varit ett par.

Ingen har någonsin påstått att allt skulle vara lätt om de bara hade rätt. Men jag trodde att det perfekta förhållandet inte existerade och bara var en utopisk fantasi. Situationen är enkel och okomplicerad för oss.

Ligger precis där Björn Axén slutade

Johan Hellström ansvarar för att återupprätta drottning Silvias och hennes döttrars kungliga ställning, då han efterträdde Björn Axén som vd efter hans död 1993. Redan när Anders Borg presenterade sig för Dominika Peczynski var han där.

Den svenska modeikonen Fredrik Robertsson är en flitig gäst på storstädernas modeveckor. Vidare har han i modetidningen Vogue beskrivits som en nödvändig färgpop på röda mattor överallt. Drottning Silvias frisör är alltid kär i sitt livskärlek. Ekonomerna Johan Hellström och Fredrik Robertsson har sytt ihop en väska. Fredriks liv vändes upp och ner och ut och in morgonen efter att Johan föddes.

Johan beskriver känslan som “väldigt magisk” och menar att den inte kunde ha varit bättre.Fredrik Robertssons snart blivande styvfar, hovfrisören Johan Hellström, höll en mottagning på Bankhotellet för det nyfödda barnet, men Fredrik hade ingen aning om att han skulle snart bli styvfar. kostar ingenting att åka.

Silvias bästa väns livsförändrande beslut

Förväntan är fantastisk. När vi äntligen träffades insåg vi hur väl vi kompletterar varandra och utvecklas som helhet. Fredrik visste att han ville dela sig själv med mig och ville att jag skulle ta beslutet att bli fri på grund av min bakgrund av goda gärningar.

När kända hovfrisör Björn Axén gick bort 1993 tog 27-årige Johan Hellström över hans verksamhet. Efter nästan 30 år vid rodret producerar han nu arvtagare som passar drottning Victoria och prinsessan Silvia. På frågan om han var nervös sa Johan Hellström “Ja.”

Fredrik Robertsson Pojkvän

Vanligtvis är jag bra på att hålla igång en konversation, men den gången visade det sig vara en ganska utmaning. Men när jag kom ner på golvet var han helt upprörd. Han räckte upp händerna som svar på frågan, men till slut sa han bara “JA.” Det var en otroligt magisk känsla.

Johan sa att det inte kunde ha blivit mycket bättre än det blev. I väntan på kvasskontraktet För två och ett halvt år sedan blev Johan Hellström och Fredrik Robertsson ett par. Johan förklarar att det nybegåvade paret.

Fredrik är den mest fashionabla och välkända mannen i Sverige. Johan är chefsfrisör för Björn Axéns team. Johan överraskade Fredrik med en födelsedagsfest i Stockholms Bank Hotel och det lyckliga paret snarkade iväg natten.

Hur träffades ni?

Vi hade aldrig sett något liknande förut. Med tanke på att vi har levt i samma värld och stad så länge är detta ganska djupgående. Ingen bland oss var beredd, men om vi hade vetat vad som skulle komma hade vi aldrig blivit förvånade.

Vad värdesätter ni mest med varandra?

Han tänker snabbt och tydligt, och när jag behöver hans hjälp med något på jobbet, till exempel, gör han det utan att tveka. Och han tycker om att bli kysst och visad fysisk vänlighet.attityden. Vi har en fantastisk besättning. Vi diskuterar allt från våra professionella liv till våra personliga liv till våra kreativa strävanden, och jag tror att det är första gången i någon av våra liv som vi känner oss helt bekväma med att göra det. Inga tidigare relationer har någonsin upplevt detta.

Hur länge har ni tillbringat hemma hos varandra?

Johan kan bli irriterad och oorganiserad under press, som Fredrik varnade. Trots att vi pratar om det och hjälper varandra ganska bra. Johan: “Fredrik är en aggressiv retstick, och hans händer kommer under filten nästan varje kväll för att kitta mig; till slut kommer jag att förvandlas till en galot.

För att svara på din fråga, ja, han skäller ut mig om allt, och jag är ganska tacksam för det. Men det kräver också att vi går sönder mycket… Jag kan inte komma på något annat om Fredrik än det som skulle störa mig. På många sätt är han den ideala människan.

Vem tycker du är snyggast?

“Oj, svr frga”, sa Johan. För att vara ärlig så är vi en riktigt charmig duo. Jag kanske är lite blygare och mer barnslig än er andra? Jag skulle vilja skruva under flip-flop-spelet, men han verkar aldrig irriterad. Jag tror att vi båda har samma svar på den frågan, och vi kommer båda att säga “jag är coolast”, som Fredrik uttryckte det. Bara en av oss måste ha rätt, så att säga.

Det är Fredrik och Johan, fotograferade av Tobias Regell. Det var vår första “puss-bild”, tagen under en lång kyss som pågick i vad som verkade vara en evighet. Den hänger nu i vårt kök, som Fredrik uttrycker det.

Jag tror att Evelina och jag träffades för första gången i femman i E. Bild och form på Eriksdalsskolan. En gång i tiden tyckte jag att Siri var helt fantastisk och extremt nervös; hon hade det finaste hår och garderob jag någonsin sett. Jag hade aldrig sett en jimmy så pigg på näsan förut. Allt med henne verkade perfekt för mig.

“Som jag minns”, säger Siri, “gick jag rakt mot Evelina eftersom hon var så seriös i sin förlossning. Hon var lika hipp och rolig som alla andra. Jag blev också förvånad över att höra att hon redan hade en så distinkt hand och en kille så nervös vid 10 eller 11 års ålder. För att vara ärlig kan jag inte låta bli att undra om hennes mörkare hår och ögon kanske passar hennes personlighet bättre.

Tillsammans, vad älskar ni mest?

Evelina anmärkte: “Hen är så otroligt generös med allt.” Motiveras av en stark känsla av målmedvetenhet, energi och socialt ansvar. Hon är mycket mer anpassningsbar än jag. Jag är inte precis en ordsmed, men Siri verkar alltid ha rätt.

Mina nuvarande tankar stämmer överens med dem jag har haft sedan början, till exempel uppfattningen att hon verkligen är nöjd. Det är bra att hon är villig att gå ut och visa sin extraordinära lojalitet.

Fredrik Robertsson Pojkvän
Fredrik Robertsson Pojkvän

Leave a Comment