Irma Schultz Mamma

Irma Schultz Mamma
Irma Schultz Mamma

Irma Schultz Mamma – Det var här Irma Schultz popkarriär tog fart. Efter att ha blivit en formidabel konstnärlig kraft tillsammans med sin syster Idde på 1980-talet har Irma Schultz fortsatt en framgångsrik solokarriär. De senaste åren har artisten undvikit rampljuset, men nu har hon har dykt upp igen i ett oväntat förhållande.

Idag är den här för Irma Schultz! Irma Schultz och hennes syster Idde Schultz var bara 15 år när de smög igenom med bandet Zzzang Tumb och uppträdde på ställen som Reeperbahn. Efter att ha tillbringat en tid med sin syster bestämde sig Irma i mitten av 1980-talet att hon skulle bilda paret Paris Bis med Tom Wolgers.

Även om många förknippar Irma Schultz främst med hennes lovande solokarriär under de kommande decennierna. Hon var en populär sångerska på 1980- och 1990-talen, när hennes låtar “Stureplan”, “Decembersnö” och “Precis” var radiohäften. Irma Schultz ville flytta uppmärksamheten från retromodeller från 90-talet till extremsportidrottare.

Hon gick ut Stockholms Teaterhögskolan 1999 och har uppträtt med Rederiet och Rnarna sedan dess. Irma gifte sig år 2000 med Nino Keller, hornisten för rockbandet Caesars, och paret fick två barn tillsammans, en son 2005 och en dotter 2008. Som ett resultat av ett tidigare förhållande har Irma också ett barn . Efter att ha varit tillsammans i 15 år bestämde sig Irma och Nino äntligen för att gå skilda vägar 2015.

Du kan kolla där om du vill. För ordens skull, jag heter Irma Schultz. Irma och Uno Svenningson tävlade i Melodifestivalen 2007, men deras låt “len God morgon” tog sig inte till sista omgången, och Irma förlorade till slut. Irma har arbetat inom kultursektorn borta från rampljuset, snarare än framför kamerorna, sedan artistens senaste album, Songs from the Sunshine, släpptes 2015. Irma tjänstgör i flera befattningar inom Svenska kyrkan och har studerat vid Biscops-Arnös institut för liturgiska studier.

Trots att det har gått sex år sedan hennes senaste släpp, kan Scarpen ha ett mycket tydligt minne av att se Irma Schultz nyligen. Under det senaste året har hon följt historien om Doktor Kosmos-sångaren Uje Brandelius och hans kamp mot Parkinsons sjukdom i Henrik Schyfferts regidebut Vr Uje vr. Irma Schultz Keller hänfördes av Joni Mitchells musik på grund av dess tonala skönhet.

Och hon har fantiserat om att bli adopterad av Mitchell. De delar samma födelseår. Hon har satt ihop en samling låtar som heter “Blank is” för ett album. Ett av de språk som talas på fartyget är en översättning till svenska av Joni Mitchells “River”; de två albumen delar samma titel.

Att översätta böckerna var en språklig utmaning, och jag märkte att det engelska språket behöver fler kommatecken och apostrof än vad svenska gör. Samtidigt är svenska mitt moderna språk och har därför större tyngd. Irma hävdar att det finns ett annat sätt för svenskar att upptäcka sina egna rosor.

Se bilder

Under de mellanliggande åren tog hon och hennes fotografvän en resa till Kanada för att besöka Joni Mitchells hem. Som ett resultat spelar Irmas anhängare upp filmens karaktärer medan publiken tittar på. Vi tänker att konserten borde vara mer än att bara Irma spela sketcher. Det var fascinerande att berätta vad jag hade lärt mig om henne och vissa händelser i hennes liv att använda. Så att vi kan förena bitarna.

Översättningsprocessen hjälpte mig att få en djupare förståelse för de ämnen som diskuterades i var och en av de olika skrivstilarna, vilket var en bra fördel. Att hålla sina tankar för sig själv vid en sådan tidpunkt vore själviskt. Fenomenet kommer att utvecklas till en mindre förekomst inom en snar framtid. Briljant: “Mycket lågmäld.

På 80-talet blev Joni Mitchell allt mer populär. Jag märkte henne först när jag var 18 eller 19, och jag tror att män är mer öppna för nya upplevelser vid olika tillfällen i livet, vilket cementerar dessa ögonblick. 1965, när Joni Mitchell bara var 22 år gammal kom hon med en chockerande uppenbarelse: hon hade fött och adopterat en flicka. Irma, Jons syster, kände effekterna av detta också eftersom deras födelsedagar är så nära.

En röd tråd

En riktigt hjärtevärmande fantasi. Eftersom hon föddes samma år som jag kan du använda hennes födelsedag som ett lackmustest för att avgöra om så verkligen är fallet. Idde Schultz drabbades av en sjukdom som angriper äggstockarna precis när hon förberedde sig för att släppa ett nytt soloprojekt. Musiken som hade varit en så integrerad del av hennes liv togs plötsligt ifrån henne. Den berömda artisten Irma Schultz kommer att ändra sitt synsätt.

Konstnärerna Irma Schultz-Keller och Nino Keller förklarar sig själva. På måndagen skickade alla in en gemensam ansökan om en kompetensmässa. De har varit extremt välgörande i mer än ett decennium. I måndags lämnades en gemensam ansökan om ett svenskt konstpris från 45-åriga trumpetaren Nino Keller och 49-åriga artisten Irma Schultz-Keller.

Irma Schultz Mamma

Nino Keller har varit medlem i det svenska indierockbandet Ceasars (även känt som Ceasars Palace) sedan år 2000. Irma Schultz yrkesliv startade med sin syster Idde Schultz med bandet Zzzang Tub. Hon är begravd med “Precis som du, “Stureplan” och “Decembersnö” böcker.

1995 började hon sin karriär i filmbranschen efter att ha skrivit in sig på Teaterhögskolan. Hon känner sig bekant här, från platser som “Rederiet” och “Rnarna”, och ännu tidigare i livet. Hon uppträdde även i Melodifestivalen 2007 med komikerkollegan Uno Svenningson , vars låt “God morgon” vann tävlingen. Insamlingen fortsatte med större framgång.

Hon har varit tydlig med Aftonbladet om att hon vill ha sexuella möten med både och. Jag har haft pauser mellan de teatrar jag har hållit på med musik och det börjar bli jobbigt, sa hon. Vidare har Nino Keller spelat med sin bror Robin i popgruppen The Slaves. Jag ställde in P3:s “Morgonpasset” i klassrumsradion på sommaren. När Tommy Nilsson skrev “Dina färger var bl” visste programledaren direkt att det var en Pripps-reklam. Först var jag nervös och blek av kylan, men sedan hörde jag Tommy svara med ett ja.

Varje förnuftig individ skulle tycka att Tommys radioframträdande var obegripligt. Men han kommer att prata länge om den alternativa genren som kallas “svensk musik på svenska” i sin replik. Frasen “svensk musik på svenska” har svävat omkring i cirklar ett tag nu, ända sedan den svenska albumlistan slogs ner i små nischer som tidigare var oöverträffade.

Genrer som engelsk indie, techno, amerikansk oväsen, metal och rap ses ibland vara i utkanten, men de har faktiskt legat i toppen av listorna ganska länge. Män som gillar rap engagerar sig ofta i långa diskussioner om Oasis, medan fans av Soundgarden är mer benägna att återfinnas i raden av The Prodigy. Och de som fastnat i “svensk musik för unga, talad på svenska” bör fortsätta. till grönare betesmarker. Vid första anblicken tillgodoses deras behov på ett mycket adekvat sätt.

Det fanns en tid då män som lyssnade på en mängd olika populärmusik tillsammans kallades “allätare”. Männen i denna grupp var välkända för sin “breda musik”. Fast det var ett tag sedan. Soundtracket “Pulp Fiction” har, vad jag kan minnas, genomgående varit ett av de mest populära svenska albumen genom tiderna, mest tack vare bidrag från kända svenska musiker. Användning av alternativ har blivit vanligt. Och kanske känner hon sig mer hemma här än någon annanstans.

I de brittiska tabloiderna tävlar Oasis och Blur om topplatsen. I Black United States pågår en het musikalisk tävling mellan West Coast g-funk och East Coast Wu-Tang Clan. Varje land har utvecklat sin egen uppsättning massmedia som kan förstås av dess medborgare. Vi använder Idde istället för Irma i Sverige. För att vara i takt med mainstreamen vid sekelskiftet bär Idde Dr Martens och samarbetar med Popsicle, Olle Ljungström och Staffan Hellstrand. Irma har bestämt sig för att sträva efter seger.

Frasen “Andas fritt” förekommer flitigt i traditionella gamla svenska sånger. David Wilczewskis sopransax låter aldrig där. Texter borde istället diskutera gröna stränder, blått vatten, öppna fönster och guld, silver och röd sol går upp och går ner i en värld där djupstudier av svart pianotango, broderade koftas och slingrande landsvägar fortfarande är i framkant. Att sjunga om värme, skönhet och ljus är precis där det hör hemma. Det blir kyligt i oktober och soligt i september, och »han lg ombonad i en kärra av bomull och blad.

utmärkt svensk kvalitet. Vi säger det igen: Alla lammull. I samma veva som Pripps reklam. Irma Schultz sa: “Har aldrig varit intresserad av det förut”, på frågan varför hon tog upp rampen. Nästan 10 sekunder Den legendariska artisten Irma Schultz gästar på torsdag. Efter kvinnor. Hitlåten “Precis som du” från 1990-talet gjorde henne känd. Hon övergav scenen till förmån för religiös plikt.

Hon borde dock fokusera på den närmaste framtiden för att marknadsföra sin första roman, Härd. Sex dagar i veckan arbetar Titti Schultz som radioprogramledare och programledare över hela landet. Sommaren är dock när hon slappnar av: “Jag njuter av känslan av att inte ha nätt att göra, att vara sysslolös.”

Samtidigt som Itti Schultz förbereder sig för att slå sig ner för lunch innan en fotograferingssession. Det här är inte en vanlig synpunkt, därför bör ni alla ta det lite övervägande. För mig är det lika roligt att förbereda en sommarfest som att poppa champagnekorkar. Jag bär dem dock inte runt hela dagen.

I Sveriges Radios Stockholmsstudior möts vi. Sedan 1998 har Titti arbetat som radioprogramledare. Hon tog över P4 Extra i somras när 1,5 miljoner lyssnare satte in dagligen genom att sända på Rix FM, NRJ och P5 i Stockholm.

Irma Schultz Mamma
Irma Schultz Mamma

Leave a Comment