Celine Dion Sjuk

Celine Dion Sjuk
Celine Dion Sjuk

Celine Dion Sjuk – De största namnen inom musik måste klämma in resten av sitt turnéschema.Hennes syster har precis fått flytta in hos henne för att hjälpa till att ta hand om henne. Céline Dion, vid en mogen ålder av 55, är ett slående exempel på tillståndet av stela personer, ibland känd som puckelryggssjukdom.

Enligt Socialstyrelsen är det en autoimmun sjukdom som ger stela muskler och påverkar det centrala nervsystemet. Hon var tvungen att ställa in resten av sin turné, inklusive showen som var planerad till Friends arena i Solna den 30 september, på grund av sjukdom.

Céline Dions syster, Claudette, har nyligen fått nyheter om behandlingens framsteg. Hon avslöjade för den franska tidningen Le journal de montreal att hon lyssnar så mycket hon kan på de ledande forskarna som arbetar med denna samhälleliga sjukdom.Claudette berättar för artisten att hennes syster Linda har flyttat in hos henne för att hjälpa till att ta hand om henne.

Att hon behöver medkänsla mer än något annat uttrycktes på ett sätt som berörde mitt hjärta. Hon strävar efter att vara starkast och störst hela tiden. Din lilla hjärna och kropp kommer att förklara allt för dig en dag.Nu talar superhjältinnan om sjukdomen som har präglat hennes liv så dramatiskt: stiff person syndrome.

Kan inte hitta några droger

Det är omöjligt att “hitta några mediciner som fungerar”, säger hon, trots Célines bästa ansträngningar för att återhämta sig från sin sjukdom.Trots dessa svåra tider säger Claudette att hennes familj fortfarande har hopp.Den skrämmande sjukdomen känd som stiff person syndrome gjorde anspråk på Céline Dion.

Céline Dion lider av den autoimmuna sjukdomen stiff person syndrome.I en lång Instagram-video förklarar hon allt.Dessa spasmers tyrannier, hävdar Superstjärnan, påverkar varje aspekt av hans liv, inklusive hans förmåga att boka fler konserter.Céline Dion, nu 54, har länge tyckt om försvagande muskelvärk och har kunnat boka konserter som följd.

Enligt Socialstyrelsen är det en autoimmun sjukdom som ger stela muskler och påverkar det centrala nervsystemet. Ni vet alla att jag alltid har varit en öppen bok. Jag var tidigare ovillig att kommentera, men nu känner jag mig redo att göra det. Jag har haft hälsoproblem ett tag, och det har varit svårt för mig att prata om dem, säger hon i en känslomässigt distanserad Instagram-video.

Stiff person syndrome är det vanliga namnet för denna åkomma.Konstnärer fortsätter sitt arbete.Äntligen har jag en diagnos för en sjukdom som drabbar en av en miljon män: stel people syndrome. Alla spasmer jag någonsin haft kan spåras tillbaka till denna allvarliga sjukdom, som vi kommer att fortsätta att lära oss om.

En smal europeisk höst

Céline Dion säger i en tårfylld intervju att hon är upprörd över att behöva informera fansen om att hennes kommande Europa-turné, som ursprungligen var planerad att avslutas i februari nästa år men sköts upp på grund av pandemin och sedan hennes hälsa, är slutsåld.Hon avslutar med att säga att hon hoppas kunna återvända hem en dag.

Nu publiceras på hennes hemsida hennes schema för kommande sommarkonserter för 2023, liksom hennes fullständiga konsertschema för de kommande åren. Sommarkonserter i Sverige är planerade att fortsätta utan problem fram till den 30 september 2023, enligt regeringens hemsida.

Céline Dion krediterar sin “fantastiska” medicinska personal och “mina fantastiska barn” för hennes förbättring och säger att de “stöttar mig” och “ger mig hjälp.”Hur mycket jag saknar dig.I ett försök att bulka upp säger hon att hon tränar hårt varje dag med sin egen personliga tränare, men att det har varit en kamp i uppförsbacke.

Att sjunga är det enda jag någonsin gjort och det enda jag någonsin gillat att göra; det är det enda jag vet hur man gör och det enda jag någonsin har gjort. Hur mycket jag saknar dig.Jag saknar att kunna titta på dig på den stora sfären. När hon spelar ger hon alltid allt, men hennes nuvarande kontrakt hindrar henne från att göra det för sina fans.

Genom att visa tillgivenhet på sociala medier

Mitt mål nummer ett är att återvända till denna plats, så jag gör allt i min makt för att få det att hända. Jag uppskattar verkligen den vänlighet och det stöd du har visat mig genom olika onlinekanaler. För mig representerar den hela världen. Så att det får sägas direkt: du är skev. En hand sträckt ut till dig.

Eftersom jag älskar dig så mycket hoppas jag verkligen att se dig snart igen.Jag har haft problem vart jag än går på grund av dessa spasmer, och jag kan inte använda mina stämband för att sjunga som jag brukade på grund av dem.På grund av hälsoproblem har Celine Dion ställt in resten av sin turné.

Socialstyrelsen rapporterar att symtom på stel persons syndrom inkluderar minskad flexibilitet, ihållande muskelsmärta och andra irrationella krav på kroppens muskulatur. Symtom som ångest och panikattacker ingår också. I Sverige dras en individ per år skattemässigt.

Celine Dion Sjuk

Alla Dions kommande föreställningar 2023 och 2024 har ställts in.På Twitter bad 55-åringen sina följare om ursäkt och skrev: “Jag är väldigt ledsen över att få göra er alla besvikna igen.Det krossar mitt hjärta att behöva ställa in föreställningen, men det är för det bästa att vi gör det tills jag är redo att uppträda igen.

Till slut sa hon “Jag ger inte upp och jag kan inte vänta med att se dig igen!”Den franska kanadensiska artisten tillkännagav sin SPS-diagnos och ställde in sin europeiska turné i februari 2023 i en uppriktig Instagram-video.Hon hävdade att muskelspasmer orsakade av hennes tillstånd hindrade henne från att sjunga med samma lätthet som tidigare.


Dions 2019 Courage World Tour avbröts efter 52 uppträdanden av Covid-19-epidemin.Hon sköt upp den europeiska delen av turnén efter att ha ställt in de nordamerikanska konserterna på grund av hälsoproblem. Dejter i London, Dublin, Paris, Berlin, Amsterdam, Stockholm och Zürich var bland de som avbröts på fredagen på grund av att den uppskjutna europeiska turnén ställdes in. konserter.

Turnén släppte ett uttalande som uttryckte “fruktansvärd besvikelse” över att behöva ställa in evenemangen. Dion citerades för att säga: “Jag jobbar otroligt hårt för att bygga tillbaka min styrka, men att turnera kan vara ganska utmanande även när du är 100 %.

Efter att Rene Angelil, Dions man och manager, gick bort i cancer 2016, skulle detta ha varit hennes första världsomspännande konsertturné på ett decennium. It’s All Coming Back To Me Now, All By Myself, och My Heart Will Go On är bland av Dions mest kända låtar.

Kan stelhet botas, och vad orsakar Stiff Person Syndrome?SPS är en sällsynt och dåligt förstådd medicinsk störning. Förutom en ökad känslighet för stimuli inklusive buller, beröring och känslomässigt lidande, beskriver National Institute of Neurological Disorders detta tillstånd som markerat genom att omväxlande perioder av stelhet i bålen och extremiteternas muskler.

Enligt institutet har personer med sjukdomen generellt onormala ställningar, som sjunkande och stelhet. Vissa personer med SPS kan inte gå eller röra sig alls, medan andra undviker att lämna huset av rädsla för att skadas av höga ljud, som t.ex. tutandet av ett bilhorn.Enligt den brittiska tidningen hävdar många källor att Céline Dion har fallit från listan, medan andra röster har ändrats.

De flesta personer med SPS är benägna att falla, och eftersom de saknar de normala skyddsreflexerna kan skador från sådana fall vara ganska allvarliga. Det finns för närvarande inget känt botemedel mot SPS; dock kan mediciner som ångestdämpande läkemedel och muskelavslappnande medel hjälpa till att stoppa tillståndets tillväxt.

Efterdyningarna av Céline Dions hälsofara

Rolling Stone magazine har precis släppt en lista över de 200 bästa låtarna genom tiderna. Men sångerskan Céline Dion uteslöts från listan, vilket fick många att svara negativt, som rapporterats av Daily Mail. Rolling Stone har nyligen uppdaterat och utökat sin lista över de 100 bästa låtarna genom tiderna för att inkludera ytterligare 100 artister.

Beyoncé, Kurt Cobain, Ozzy Osbourne, Michael Jackson, Billie Eilish, Whitney Houston och Stevie Wonder är bara några av namnen på listan.Aretha Franklin, souldiva, är listad överst på Rolling Stones.Céline Dion ingår dock inte i denna grupp. Fler personer har reagerat på och kritiserat Rolling Stone på grund av artisternas plötsliga uppträdande på listan, som rapporterats av Daily Mail.

Orsakad av onaturlig sjukdom

För nästan en månad sedan meddelade Céline Dion att hon hade diagnostiserats med en mystisk sjukdom. Artistens hjärtlösa video i sociala medier: “Jag fick just diagnosen den extremt sällsynta neurologiska störningen stiff person syndrome, som bara drabbar en av en miljon människor.”

När vi fortsätter att lära oss om denna konstiga sjukdom vet vi nu att den är orsaken till alla de spasmer jag har upplevt. Tyvärr påverkar dessa spasmer varje aspekt av mitt liv och orsakar svårigheter när jag går och tillåter mig inte att använda mina stimband för att sjunga som jag gjorde tidigare.

DAT R DEN STIVE PERSONKOMPLEXET

Autoimmuna sjukdomar kännetecknas av att immunsystemet angriper kroppens egna vävnader och organ. Debuten av symtomen är vanligtvis förknippad med vuxen ålder och kännetecknas av ihållande muskelsvaghet, återkommande muskelkramper och ibland onormala muskelryckningar.

Många människor lider även av andra autoimmuna sjukdomar inklusive diabetes. Behandlingen varar mycket länge och syftar till att minska symtomen och bromsa immunsystemets svar. Socialstyrelsen skriver att sjukdomar tenderar att utvecklas gradvis eller i återkommande episoder under loppet av månader eller år.

Dion berättade också att hon var tvungen att skjuta upp delar av sin nästa Europaturné på grund av hennes hälsodiagnos, som var planerad att börja i februari. Hon gör nu allt för att komma tillbaka till sitt gamla jag. Att sjunga är allt jag någonsin har kunnat gjort och allt jag någonsin älskat att göra; det är allt jag vet hur man gör och allt jag någonsin har gjort.

Celine Dion Sjuk
Celine Dion Sjuk

Leave a Comment