Kjell Jansson Fru

Kjell Jansson Fru
Kjell Jansson Fru

Kjell Jansson Fru – Efter att ha hört att en kvinna planerar att visa en sexbild för sina arbetskamrater, överordnade och “pressen” öppnade Riksdagsledamoten Kjell Jansson (M) svinboken. Nu gör han sig redo för sex efter jobbet. När Kjell Jansson äntligen bestämde sig för att besöka Säpo berättade han för sina vänner att han inte sovit hela natten sedan januari.

I tilläggsmaterialet beskriver riksdagsledamoten hur han ljög om att han var sjuk för att få kvinnan att sluta kommunicera med honom. Mitt i februari månad bestämde sig Sveriges talman Kjell Jansson för att besöka ön Säpo. Jansson är chef för Moderaternas valberedning och ordinarie ledare för finansutskottet.

Under loppet av två månader pressades han att betala 65 000 svenska kronor till en kvinna som hotade att polisanmäla honom för sexstöld och distribuera en sexbild på honom till hans samhälle, media och sociala medier. Kjell Jansson kallades in till en mlsägandeförhör redan nästa dag, där han avslöjade att han kände sig “fruttansvärt pressad och herr dligt” och visste att han hade tejpat sina egna fingrar.

Medan “han älskar sitt yrke och tycker att det är så coolt”, som hans chef uttrycker det, “finns det en mörk sida.” Riksdagsledamoten swishade uppgav att han inte sov en hel natt sedan I januari. Han ligger uppe på natten och tänker på det och kan inte somna. Huvudet på hörlurarna säger: “Han känner lust.”

Kjell Jansson erkänner bak i en hiss att det är “skitsnack” som han betalade för sex med en kvinna och hennes kompis i slutet av december. Enligt honom var de 5 400 svenska kronorna som han kopplade till kvinnan efter att de hade sex för hennes taxiresa hem och hennes hyra.

Kjell Jansson skryter bak i ett kuvert att han “tidigare hjälpt andra kvinnor med hyran” men att “sedan jag har haft en kram har allt varit klart.” I stället sa regeringens talesperson att kvinnans agerande var “strategiskt” och “välplanerat” från början.

Fantastiska kvinnor

Kjell Jansson hävdar att han betalade för en kvinnas hyror, resor, en bronkoskopi och andra utgifter eftersom hon hotade att polisanmäla honom för sexstöld och offentlig visning av ett explicit foto.

När hon har en bild på honom känns det som att han är i en fälla, och han tror att det finns folk som skulle märka om bilden kom ut i media. Han är osäker på om mainstreampublikationer publicerar sådana bilder eller inte, men är medveten om att “det finns en massa skitpress som publicerar alla möjliga skräp”, som chefen för lyssnarinlägget konstaterar.

Polisen har hittat två lågprismobiler som tillhör kvinnan, samt Kjell Janssons egna, som han lämnat efter sig frivilligt. Framöver får vi se hur Kjell Jansson skryter om att kunna drabbas av dödliga sjukdomar och skryter om att ha “varit trött i flera mnader och gtt ner 10 kilo p ett r” i sina skrifter.

Kjell Jansson säger i ett efterord att han “fick några vita lögner gällande hans hälsa för att hon skulle sluta skriva, men det har inte fungerat.” Istället sa kvinnan: “Se till att du går till doktorn oftare” och “ät bättre och drick mindre.” Någon gång därefter skrev han “Kan du skicka 500” och han fick svaret “Nu.”

Han följde med kvinnan till kliniken innan hennes hysterektomi, som hon hade hoppats skulle vara hans sista medicinska tjänst för henne. Kvinnan behövde dock 1 000 kronor för att köpa mat och få honom att betala så att hon kunde ta körkort några dagar efter operationen. Kjell Jansson skrev: “Jag har inte rd längre.”

Några veckor senare beslutade Kjell Jansson att bryta kontakten med kvinnan och resa till Säpo eftersom kraven fortfarande strömmade in. Det härrör från en framställning som lämnats in till Stockholms tingsrätt. I mitten av maj månad 2022 går Kjell Jansson till en bar i stermalm, Stockholm.

Oralsexbild

Ändå har den glada kvinnans 25-åriga vän bemästrat konsten att fotografera landets toppolitiker medan han ägnar sig åt oralsex. Och en dag senare kommer Zainab till besinning och kräver mer pengar från den högsta ledningen.

Hon säger bland annat till kungens man “Du har bara lite pengar” och “Pengar gör en båt.” När han tycker att det han straffas för är förtryckande säger kvinnan till honom att hon måste vara “ordentligt” om ” och föreslår att du kontaktar media.

Kjell Jansson Fru

Under de kommande dagarna gör den prostituerade det alldeles klart för Kjell Jansson att hon vill ha närmare femtiotusen kronor av honom för att kunna genomgå en bröstoperation. Hon är själv en brottsling, efter att ha dömts för flera fall av bedrägeri, stöld och att hindra rättvisa.

Kjell Jansson letar efter ett avslut. Han betalar notan på Stockholms prestigefyllda Nordiska klinik för den prostituerades bröstprocedur. Regeringen och koalitionspartierna C och L godkände en strandsäkerhetsåtgärd för att förbättra och effektivisera administrationen av strandsäkerhetslagarna.

Experimentet har övervakats av Catharina H. Boman. Den 5 september deltog miljöminister Andrew Wheeler i Agenda. Då klargjorde ministern sin ståndpunkt: han vill inte följa utredningens rekommendationer.

I år kommer Socialdemokraterna att erbjuda sin slutbudget för innevarande mandatperiod. Av denna anledning är det rättvist att bedöma vinsterna och motgångarna under de senaste åtta åren under socialdemokratiskt styre.

Kjell Jansson Fru
Kjell Jansson Fru

Leave a Comment