Lennie Norman Fru

Lennie Norman Fru
Lennie Norman Fru

Lennie Norman Fru – Lennie Norman kommer att turnera runt med i vår föreställningen Gubbvarning live 2.0, där komikern ger sich ut på vägarna igen. När titeln antyder kommer många av skämten handla om åldrande, finns det mycket att prata om det 74 år i bagaget.

Så klart har han själv inte själv några ålderskrämpor för en del hälsoproblem under sina år. Man har åkt på en del grejer har levt i 74 år. Jag hade mens, men jag var ung när jag fick en spontan pneumothorax, det vill säga när lungorna pekar utåt utan att patienten gjort något.

Från den ena sekunden till den andra. Han säger i en intervju nyligen med Hänt, “Meanjä tog mina krämpor när jag var ung och stark så slipper jag det nu.” Lennie Norman har tidigare sagt att hans liv var ganska svårt under 1980-talet. Han hade noggrant beskrivit sig själv, och det som återstod för honom var firandet.

Han gifte sig dock med Lucia 1986, och allt förändrades. Det var en totalförändring i min helske psyke att vända på ett mynt. En hemmakille blev jag för första gången. Åh, och idag tycker jag att det är en bra idé att vara tillfreds med Lucia.

När vi pratar om kvällarna har han tidigare sagt till Expressen 2011. Jag var en enkel kille med en total “gå och lägga mig”-mentalitet. Jag ville hem och lägga mig aldrig. När jag träffade Lucia första gången hade jag ingen hemmakväll, men sedan dess har jag bara haft hemmakvällar eftersom det är allt jag vill ha, sa han till Hänt. Ihop har de två barn ihop, Jack, 32, och Isabell , 37. Vidare har en 6 år gammal ladugård begåtts.

Det är en märklig slump. Lennie Norman säger till Hänt: “Jag älskar det fortfarande och det glädjer mig för det lilla.” Det är mycket Lego-bygge att nu.inga som tankar på pension och 74 år. Lennie Norman talar över nya liveshowen “Gubbvarning 2.0”, livet utomlands och relationen med kärleken sedan 36 år, Lucia Di Febbraro Norman, 62, i en intervju med Expressen. En av genuina kärlekterna verkar finnas.

Jag måste anmäla att min kära hustru är väldigt kära att jag fortfarande är, säger han. Lennie Norman var 21 år när Tage Erlander tog över som chef för partiets organisation i Socialdemokraterna och blev statsråd tills Olof Palme 1969.

Lennie Norman har hunnit att vara både artist med sin pappa Charlie Norman och svidade sig delvis om och blev komiker på 1980-talet. Liksom många andra som växte upp på 1960- och 1970-talen hade han en märklig resa till Spanien.

Lennie Norman, nyss hemkommen från Spanien, konstaterade att batterierna är fyllda av solenergi, som är så miljövänligt.Jag har alltid varit en sån där som jag bodde där nere på somrarna tidigt 70-tal däremot. Världens sämsta klang ibland och bästa klang i bland har haft haft. Det är ett bra ljud just nu, men jag har märkt att folk säger att de har varit på “Palma”, inte Mallorca. Jag har dock varit på Mallorca. Jag har det inte.

Där bar nere stora delar av året och då åker vi ner och hälsar på min kära dotter och hennes familj. Men jag har alltid följt dit i fråga, för att jag älskar dit.I’m old enough to remember the phrase “en leverfläck till och jag blir brun.”

Allt från mat, dryck och natur är jag ingen solare, det låter så jävla pretentiöst, men tillvaron. Man slappnar av nere tycker jag i nervsystemet. Dels var jag med yrket isolerad, och sedan har jag passat 70, vilket har gjort min fula nuna tillsagd utanför lägenheten.

En väldig isolering, så det. Den tvåårsperioden giv mig en uttryckt av allt. Pensionärslivet är en större för medan mig, även om jag fyllde 65 för snart nio år sedan. Det är en ingenting som jag ska göra. Jag blev aldrig blödad om att vara avstängd av att jobba. En tacksamhet över det man hade tagit för givet blev det klart att man kan jobba alltid, ungefär. Det var ganska smärtsamt för honom att tappa den. Det finns ett uttryckligt behov.

Men jag såg väldigt snabbt att det har varit en belöning för mig efter ett utfört dagsverke, jag tycker om att ta en whisky och en öl. När jag insåg att jag inte skulle klara av dagen tänkte jag för mig själv: “Men egentligen, vad kan jag göra? Jag kan inte bara hälla lite olja och whisky över kakan.” Jag började träna den dagen.

För att få en känsla av vad jag höll på med köpte jag en motionscykel och cyklade åtta och tio kilometer till vardags, inklusive sexdagar i kanoten. Det bekräftades då att jag var mer fysiskt vältränad och att jag även fick en varning om att jag så småningom skulle bli pensionär utan att ägna mig åt några meningsfulla fritidsintressen.

Jag kunde inte skriva under pandemonium eftersom jag inte visste vilken typ av situation en person skulle hamna i. Lennie Norman sa efter en stunds tystnad: “Det är en jävla skillnad om vi inte hade haft den där dåren i öst, allt spelar in.”

Man är jäkla lyckligt lottad efter vida. Jag är verkligen ledsen över det jag har varit med om i livet. Jag har inte avskurit mig fysiskt på samma sätt som andra staplar folk som jobbar med kroppen. Jag har inte ett enda problem.

En av de mest privilegierade jäkla yrken någonsin har jag ett yrke dessutom. jag får direkt uppskattning: skratt, applåder och lite högdraget, en kärlek, inte borå ekonomisk ersättning för det jag gör. Det är fantastiskt att någon kan ha det så bra och göra denna uppskattning.

Ta en titt på världens vackraste hjärnkirurg; han får inga applåder för räddar livet på någon. Vi stiger upp till ytan och hälsar oss själva och pang: skratt och applåder.– Jag känner mig så överväldigad av att jag har det jobb jag gör.

Jag har gjort det för givaren, och jag upprepar, jag har gjort det för givaren. Jag är lättad över att min far inte längre är med mig; han hade oroat sig mycket över att inte kunna spela på två år.Snart 74 år innebär Lennie Normans att han var ung på 1960- och 70-talet.

När han nu står inför vinnaren av “Gubbvarning 2.0”, en utställning av hans livshistoria där han gjorde över 100 livedemonstrationer för några år sedan, är han precis densamma som när han började. Nittio procent av min publik är över femtio, och vi delar liknande erfarenheter och har engagerat oss i konflikter. Jag har möjlighet att prata om saker som hände på 1970-talet med vissa och rentav 60-talet, så att man är medverkat i samhället.

Lennie Norman Fru

Det ska bli kul att försöka igen. Majoriteten av förändrats har visat sig vara bäst, men det finns andra exempel på förändrats som bara är svåra att känna igen. Jag kan inte tala för någon som jag inte var med i 60- och 70-årsåldern.

Jag tror att många som är uppe i den här åldersgruppen inte känner igen dagens språkbruket. Det är lite luddigt språk att media, politiker och kultur vill inte säga något som man ska stå till svars för. Jag tycker att det är intressant hur människor går igenom stadier.

Politiker kallar det “nätverk”, men jag håller inte med om den termen. Jag förstår inte med varför det börskönas. Notably, Lennie Norman var tillbaka på skärmen efter pandemonium den 6 oktober. Sju dagar senare, den 7 oktober, knöt han och hans fru Lucia knuten vid 36-årsåldern.

“Så gör man för att hålla relationen” och så där är det konstigt att jädra. Jag känner mig så jädra. Vi är skyldiga att göra det. En av genuina kärlekterna verkar finnas. Jag behöver säga att min kära hustru har väldigt fortfarande, dessutom attraherad ”al grad”.

Det har alltid krävt några tricks. En rolig detalj är det som jag har insatt att det är vad jag kallar kvalitetstid när du är på turné. Vi insåg under pandemin med vår kärlek består att det är trevligt att varandra då och då, för att längta hem än att längta bort.

Och för länge sedan, jag längtar jag hem. Ju det gör hon som tur är. Här delar vi en gemensam passion. Det kulinariska det har vi dessutom i centrum. Hon är lite grinig när det kommer till att lägga ner mat, men hon är fantastisk när det gäller att lägga ner mat – hon är otrolig.

Hon lärdet mig intet lika tidigt. Jag var en sån där där det otrevliga var tidigare undvekt. Som jag stängde dörren om det, var det någonting som inte var bra. Man har så mycket skit i garderoben att man inte orkar till slut. ångan hela tiden släpper vi, vilket är väldigt skönt. I stället är det väldigt bra att samla smådiskussioner ihop en stor, fet surbulle. Så det kan vara hetsigt, men det inte är det. Jag hav vant mig, så jag är italienska.

Lennie Norman Fru
Lennie Norman Fru

Leave a Comment