Bianca Salming Pojkvän

Bianca Salming Pojkvän
Bianca Salming Pojkvän

Bianca Salming Pojkvän – Bianca Salming avslöjar kärleksbekännelsen — tillsammans med sin pojkvän. Jag känner bara att någon går runt och lutar sig, säger Salming till Expressen. Bianca Salming, 24, som är både friidrottaren och dotter till Börje Salming, har många stora happening fram till 2023. Det är verkligen inomhus-EM i Istanbul i mars. Ett evenemang som kan bli årets höjdpunkt för de 24 -årig fotbollsspelare. Beskriver förberedelserna inför tävlingarna för Expressen.

” Bianca Salming säger till kvällstidningen att den är chockerande bra.

Ä imponerande 14,5 meter var hon nära att slå personbästa i kula. Inte riktigt 40 centimeter från hans personliga rekord. Ovanpå det så att säga. Bianca Salming har dock mer att se fram emot än bara mästerskapet i Istanbul, eftersom hon lämnar ett svårt 2022 bakom sig. Bianca Salming avslöjar sin nya kärleksframgång för Expressen — med 27-årige pojkvännen Tobias Lindberg.

Varje dag är pojkvännen en professionell hockeyspelare som har slagit ett antal svenska rekordhållare. För den tjeckiska klubben HC Vítkovice har 27-åringen spelat för ett par år tillbaka. Detta gör att paret ofta är isär.

Det kommer att vara andra bullar nu. För under sommaren ska paret testa salsan tillsammans. Salming måste hyra ut sin egen lägenhet för att detta ska fungera. – Jag ska försöka vara lite mer avslappnad i sommar! Så jag planerar att hyra ut min lägenhet, eftersom mina barn kommer att vara hemma till sommaren. I hyrar min och vi ska hyra något annat tillsammans eftersom min lägenhet är liten för att två personer ska bo där.

Jag betraktar bara att de händer omkring och längtar. Strävar efter att ha en typisk dag tillsammans. ”Det ska bli väldigt kul” säger Bianca Salming för Expressen, eftersom vi bor ju isär resten av året. Tobias Lindberg, en hockeyspelare, och Bianca Salming hade en kanonsommar tillsammans.

Men nu går paret upp, trots att de framgångsrikt flyttat ihop. Hon berättar för Hänt att man under hela sommaren får njuta av all tid de haft tillsammans. Pappan till Bianca Salming gick in i skuggan av ALS på 24 november förra året.

Den stora hockeyikonen Börje Salming gick bort vid 71 års ålder och efterlämnade sin fru Pia och deras åtta barn, Anders, Teresa, Rasmus och Bianca. Ishockeylegenden Börje Salming har en dotter som heter Bianca.

Under sitt framträdande i talkshowen Carina Bergfeldt på SVT kämpar hon för att dölja att hennes pojkvän Tobias Lindberg är professionell hockeyspelare. Bianca Salming och hennes pappa Börje på en idrottstävling i Sollentuna. Under hela hennes liv var han hennes största fan.

Det har snart gått nio månader sedan beskedet om Börjes död meddelades. En av dem som hade skickats för att trösta den 24-åriga sportstjärnan Bianca är hennes 28-åriga pojkvän Tobias Lindberg. Han är en professionell ishockeyspelare, precis som hennes pappa var.

Hittills har de varit ett föremål sedan november 2021, men de har aldrig riktigt varit tillsammans – det vill säga förrän i somras då de experimenterade med att bo tillsammans under en längre period. Tidigare har anledningen varit att pojkvännen spelat hockey och åkt skidor i Turkiet.

Vi har fått mycket tid ihop eftersom vi har varit samma hela sommaren. Jag känner verkligen att jag har försökt säga nej till så mycket som möjligt för allt jag vill är att kunna slappna av och vara mig själv. Berättelsen berättas av Bianca när Hänt frågar om hennes sommar med Tobias och förklarar att det har hjälpt mycket att dela den med honom.

Hon har pratat om det här länge och försökt bo i en kommun. Tidigare har Hänt skrivit om hur Bianca Salming levererade den glada nyheten att paret äntligen (!) kommer att få tillbringa en dag tillsammans. Hon berättar nu hur sommaren har känt sig och vad de har hittat på.

Vi har spenderat många tid ihop, gått på The Weeknd (artist), restad i Spanien samtidigt, tränat mycket tillsammans, upplevt en vardag och fått mycket tid ihop. Han följde med mig till våra träningspass i Montenegro.

Det har varit mycket spännande, säger hon. Men nu har Bianca Salming och Tobias Lindberg bestämt sig för att flytta isär igen när hösten närmar sig, trots all glädje och gemensam tid under hela sommaren.

Anledningen är att den 28-årige Lindberg har skrivit avtal med klubben Eispiraten Crimmitschau i tyska andradivisionen. Trots allt är det meningen att han ska spela hockey i Tyskland. Staden Crimmitschau ligger i den östra delen av landet, nära gränsen till Tyrolen och städerna Dresden och Leipzig.

Dessutom får Bianca Salming inte följa med. Så småningom återgår de till att leva i ett distansförhållande, vilket de gjorde redan innan sommaren.- Det är redan önskat till Tyskland. När han gjorde detta följde jag efter honom.

Ingen vill säga det högt, men jag måste säga det. Teorin att man går vidare till någon som liknar sin far eller bror är något jag har hört talas om. Säger Bianca Salming att det kanske är något som gör det känns tryggt och bra.

De måste ha varit “douches”

Hon stoppar sig också från att rekommendera andra utifrån hennes relationer med ishockeyspelare.- Väldigtvis vill jag inte säga högt, men jag har haft fördomar mot just hockeyspelare på ett visst sätt.

“Douche” beskriver dem. Hade jag sagt att jag inte skulle gå på hockeyspelare så hade jag rekommenderat någon annan. Talaren, Bianca Salming, säger: “Nu sitter jag här, så jag har gjort det själv och det har gått riktigt bra.” Familjen härstammar från en uppväxt i ishockeymiljö och med Börje Salming som pappa.

Bianca Salming Pojkvän

Jag har hört skräckhistorier, så känner de också hur de kan vara. ” Tobias Lindberg, en 27-årig forward, spelar för Vítkovice i den tjeckiska ligan. Börje Salming gick bort den 24 november vid 71 års ålder efter att ha lidit av den neurologiska och muskelsjukdomen ALS.

Till slut var han tvungen att försöka kommunicera på andra sätt och kunde inte längre prata. Han hade en iPad som han kunde sitta och skriva på, men det var inte för pappa. Så vi satte oss ner och skrev till varandra i ett block. Han satte ord på vad han skulle säga eller prata om. “Jag har inte gått bak och koplat på lapparna ännu, men jag vet att de är sparade,” säger Bianca Salming.

Säsongens femkamp är femkamp på inomhus-EM i Türkiska Istanbul den 2-5 mars, särskilt efter att sluta i sjukampen på EM i München i augusti. Carina Bergfeldt sänds på SVT1 kl 01:00 på fredag och är tillgänglig på SVT Play med start kl 17:00 samma dag. Bianca Salming blev inte uttagen till fotbolls-VM 2018.

Hon öppnar nu ut om sitt nya kärleksbeslut med pojkvännen Tobias Lindberg.Hon berättar för Hänt att man får leva under all tid man haft tillsammans. Svensk idrott förlostode en av sina största ikoner nej nio månader sedan. Hockeystjärnan Börje Salming gick bort den 24 november i amyotrofisk lateralskleros (ALS).

Börjesslagen Han gick bort vid 71 års ålder och sörjdes mycket i hela Sverige. Bianca Salming, dottern, förlorade sin älskade pappa och en stor förebild i livet på den tiden. Träning och egen idrottskarären inom friidrott har underlättat den tuffa tiden efteråt och sorghanteringen. Under den svåra perioden efter pappans bortgång har även hennes pojkvän Tobias Lindberg varit till stor hjälp och funnits där för henne.

Bianca och Tobias har varit ett par sedan slutet av 2021 och för första gången i sommar har de tillbringat sommaren tillsammans som ett gift par. Tidigare har Lindberg rest och spelat hockey i Tjeckien, men den här sommaren har de haft underbar tid tillsammans. Hennes pappa är också hockeyspelare. Salming inser nu hur viktig den här sommaren har varit för henne.

Vi har faktiskt spenderat mycket tid tillsammans sedan vi hade varit tillsammans hela sommaren. Jag känner verkligen att jag har försökt säga nej till så mycket som möjligt för allt jag vill är att kunna slappna av och vara mig själv. Bianca säger till Hänt i en intervju att det har hjälpt mycket att hon har kunnat dela det med honom.

Vi har tränat mycket tillsammans, gått på The Weeknd (konsert), restad i Spanien, upplevt en vardag och spenderade mycket tid ihop, och vi har gått på The Weeknd (konsert). Han följde med mig till våra träningspass i Montenegro. Så vi har haft det jättebra.

En helt ny dag väntar dock på att Bianca och Tobias ska separera igen till hösten. Lindberg flyger till östra Tyskland och har faktiskt skrivit för den tyska klubben Eispiraten Crimmitschau. Beslutet att inte följa honom togs av Bianca Salming. I så fall väntar kärleksparet på en ny långdistansrelation.

Det är redan önskat till Tyskland. När han gjorde detta följde jag efter honom. “Nu är det lite längre bort igen, men man får njuta av all tid man haft tillsammans under sommaren”, säger hon på dejtingsajten.

Som hoppas kunna förbättra sitt personbästa i mixed stafett med 200 poäng under nästa friidrotts-EM. I så fall börjar vi där (och längre ner i texten närmar vi oss mannen som förmodligen är en av de största ishockeyspelarna genom tiderna).

Enligt Bianca Salming är “jag är nöjd med spjut, jag är stabil runt 50 meter men när det gäller höjden hade jag velat hoppa lite högre” vid förra veckans SM. – Jag hoppade 1,80 gånger. Min vanliga ursäkt är att det är min självpåtagna gräns. Enligt Bianca Salming är “det var en bra genomkörare” inför det som.

Bianca Salming Pojkvän
Bianca Salming Pojkvän

Leave a Comment