Liz Carr Sjukdom

Liz Carr Sjukdom
Liz Carr Sjukdom

Liz Carr Sjukdom – 2011 deltog Carr i en Newsnight-debatt om assisterat självmord tillsammans med Jeremy Paxman och David Aaronovitch som svar på BBC:s sändning av Terry Pratchett: Choosing to Die. Hon uttalade sig mot Assisted Dying Bill som föreslagits av Lord Falconer och sa: “Jag känner att vi har så undervärderat vissa typer av människor – sjuka människor, funktionshindrade, äldre människor – att jag inte tror att det är på sitt bästa intressen att förankra läkares befogenhet att döda specifika människor.

Carrs rollbesättning som Fenn i säsong 2 av The Witcher avslöjades i mars 2021.

Det avslöjades i december samma år att hon kommer att gå med i skådespelarna i Good Omens för säsong två som ängeln Saraqael. I West End-revivalen av The Normal Heart på Royal National Theatre från september till december 2021, spelade hon Dr Emma Brookner, som skrev historia som den första handikappade personen att spela karaktären på scenen. Under Laurence Olivier Awards 2022 hedrades hon som årets bästa kvinnliga biroll.

Carr och hennes danspartner rörde sig till tonerna av “Dirty Dancing” när den lokala brandkåren lyfte upp dem och Carrs rullstol i luften.Arthrogryposis multiplex congenita (AMC) är ett paraplynamn för mer än 300 sjukdomar som kännetecknas av onormalt böjda leder vid födseln. Även om orörligheten i sig inte förvärras med tiden, ökar ledskadorna, och det är därför viktigt att få terapi.

Även om det exakta ursprunget till AMC är okänt, är fetal akinesi, eller minskad fosterrörelse i livmodern, en riskfaktor. En av 10 000 barn drabbas av amyoplasi, den vanligaste formen av sjukdomen.Föräldrar till ett barn med amyoplasi bör söka läkare när deras barn kommer in i barndomen, trots att sjukdomen inte anses ärftlig.

Jo Church är en lesbisk mamma till den professionella tennisspelaren Liz carr. Hon försörjer sig som journalist med en publikation. Tillsammans med sin pojkvän är hon en aktivist som ökar medvetenheten och stöder transpersoner och män med olika förmågor.

Författare och aktivist Jo Church. Hon har inte avslöjat detaljer om hennes födelsedatum, familj, syskon, utbildning, intressen, etc. Ändå är hon väldigt öppen om sin sexualitet. Jo är välsignad med ett underbart lesbiskt förhållande.

Om du är ett fan av kriminalprogram har du förmodligen sett minst ett avsnitt av Tyst vittne. Jag minns i början när Amanda Burton var den rättmätige arvtagaren (är det så man stavar det?) Testade med henne i delen. Female Genius Vilken svår information finns det om Lis, som hon är känd?

Liz Carr Sjukdom

Den brittiska tv-serien Först – Tyst vittne är producerad av BBC. Programmet sammanställer ett team av juridiska medicinspecialister för att hjälpa polisen att lösa olika brott. Clarissa Mullery (2013-) är nu Liz Carr.

Liz Carr (född april 1972) är en brittisk skateboardåkare, komiker och internationell handikapprättsaktivist. Hon gick på University of Nottingham för att studera juridik. Hans eller hennes etniska bakgrund är hawaiiansk.

Liz föddes i Port Sunlight och växte upp i Bebington, England; hon lider av cerebral pares (CP) och har varit rullstolsbunden sedan hon var 13 år. Hon stirrar på observationen och säger: “Det är bara min medicinska utbildning.” Hon har fått diagnosen AMC, Artrogrypos, och jag skulle vilja veta mer om denna sjukdom eftersom det finns många andra som liknar den.

2010 ingick Carr ett civilt partnerskap med sin livskamrat Jo Church, som han kallar “A Wheelie Special Wedding.” Hans far gav honom en lista med ord som han var förbjuden att använda eftersom de var för “lynniga”.

Carr och hennes partner dansade till temat Dirty Dancing medan den lokala brännvinssflaskan lyfte dem båda högt från marken. Ja, en kvinna som skriver och som också själv är funktionshindrad aktivist. Jo är inte fysiskt liten som Liz, men de två har en djup koppling som överskrider sådana ytliga skillnader.

I sin stand-up hänvisar Carr ofta till sin plats på scenen som “meus thronus kaputus.” Hon är rättfram om sitt liv som funktionshindrad och har en underliggande komisk punchline som Alla typcasting som överraskade dig. “Män brukar se ganska skräckslagna ut.” Herregud, ska hon vara snäll?

Kan vi håna det här, snälla?

År 2000 var hon med och grundade komedietruppen Nasty Girls. För sin slutscenstudieproduktion 2003 studerade Liz med Graeae Theatre Company och London Metropolitan University, där hon också spelade titelrollen i pjäsen Mother Courage.

Efter det var Liz en del av historien som den första funktionshindrade kvinnan att spela i en komisk produktion av “The Vaginal Monologues”, vilket hon gjorde på Young Vic Theatre i London innan hon turnerade med en produktion av Molières “George Dandin” året därpå. med teatersällskapet Graeae. Hon har varit med i flera komedietrupper. Och jag spenderar mycket tid framför tv:n.

Clarissa Mullery, en rättspsykiater, spelad av henne tillsammans med Emilia Fox, David Caves och Richard Lintern i ett långvarigt BBC-drama. Hon är mest känd i sitt hemland England för denna roll. Hon deltog i säsongen 2012, men hon missade sin roll eftersom hon satt fast i trafiken och kom för sent till auditions. En sida handlade också om henne och hennes sätt att leva.

I maj 2008 gick hon med i ADAPT, en ledande opinionsbildningsorganisation för personer med funktionsnedsättning i USA, för att samla in pengar till organisationen och för att protestera mot presidentkandidaten John McCains hållning om att tillåta personer med funktionshinder att bo i sina egna hem. Stort!

Integritetsintrång?

Vintern 2018 (så jag har hört) erbjöd sig Carr och hennes personliga assistent att hjälpa till att förhindra en incident där en man blev slagen med en saxofon. Därefter greps förovären och fängslades enligt psykiatrilagen. Efter att ha diagnostiserats med arthrogryposis multiplex congenita vid sju års ålder, har Carr gjort många hänvisningar till sin rullstol och frasen “meus thronus kaputus” i hennes stand-up rutiner.

blir chockade över att höra att jag pratar om sex och använder fult språk. Alla de klichéer du inte visste fanns. De flesta verkar vara i extrem rädsla. WOW, kommer hon att få oss att skratta! Ska vi skratta åt det här?”

Liz Carr Sjukdom
Liz Carr Sjukdom

Leave a Comment