Mattias Djuse Olycka

Mattias Djuse Olycka
Mattias Djuse Olycka

Mattias Djuse Olycka – Mattias Djuse, poårebrotravet, skadade sig allvarligt. Operation och lång frånvaro väntar nu för 34-åringen.He told Trav365, “Jag blev helt enkelt överkörd, det blev inte bra.” Såna saker här ska bli bättre att undvika, men ingen gör såna saker med flit, säger kusken Sybille Tinter, som körde på Mattias. En allvarlig olycka skedde under måndagskvällen, i lopp 2 på Örebrotravet.

Fyraåriga stoet Devs Demimonde körde Mattias Djuse, men strax efter starten gick allt fel.
Kusken Sybille Tinter körde på Mattias och var inblandad, med hästen Reine des Renards.
Jag blev helt förbluffad av Sybille. Jag höll mig, men hon flyttade till slut förbi mig. Det var inte bra. Jag fäste min hand med hälen i hans strumpa och allt hände väldigt snabbt.

“Jag varit på sjukhus då jag har varit inte pratat med Sybille något,” träds Mattias Djuse frör Trav365.Det blir svårare och svårare, och jag blir sjukare. Jag vet inte bara nu hur snabbt jag kan operera, men jag har brutit nyckelbenet och jag väntar på en operation. Läkarna hade förbjudna på förmiddagen. Hem i går fick jag från sjukhuset.

Det är uppenbart att det här kommer att bli en dag. Jag hade mått dåligt ett tag, men det ser inte bra ut. Man får göra det helt enkelt som bästa. Det är värre med mig, hon verkar ha klarat sig förhållandevis bra. Sybille Tinter, kusken, är dagen efter illa berörd. Han och hans frus huvud rensade helt utan fysisk skada. Såna saker här ska bli bättre att undvika, men ingen gör såna saker med flit.

Mattias var precis nu med mig, det blev så mycket stort igår. Det är synd att det gick illa med Mattias, vilket är bra med min läget. Säger Tinter och avslutar: “Jag blev själv lite tagen i går.” Altt gick väldigt fort. Björn Goop kom ner och var utanför mig, men sådant ska det inte ändå hända. Jag hörde Mattias ropade och så hängde han i min dröm. Jag hade blivit slagen av ST och hade kunnat resa mig, men jag blev något slagen av Goop.

Hemmahörande på Solvalla, Proffstränaren Mattias Djuse, har haft ett rekordår. Han gick 20 miljoner kronor i inkörda pengar för första gången i karriären i december. Stallet har kört in 20,7 miljoner kronor i skrivande stund. Han som tränare har visat flera stora lopp under året, med hästen A Teaser i miljonfinalen i E3. I böter, avstängning 240101-240114, fick Kusken Sybille Tinter 1 500 kronor för snäv körning/ridning som grovt stört medtävlare.

Loppet kördes om och blåstes av.Vi får tag i Mattias Djuse dagen efter han körde hästen Devs Demimonde i lopp 2 på olyckan på Örebrotravet. En sväng påkörda vi blev. Jag vet inte mycket mer. Nyckelben brukar bli bra så det är lugnt, förutom att nyckelbenet är av så det gick bra. Hästen gjorde en stor röjning. En annars rekordår med över 20 miljoner inkört för stallets hästar blev en annorlunda slut på 2023 för Solvallatränaren.

Fjolårets dryga var rekordet tidigare som 15 miljoner kronor. Hästarna går bra, det är ett lagarbete, det är kul. Mattias Djuse sa, “Bättre hästmaterial, mycket jobb och bra personal är förklaringen.” Mattias Djuse ligger åtta i tränarligan bland de travesti tränare i landet, en lista som toppas på 33,5 miljoner kronor av Daniel Redén.

Dagarna är tävlingsdagarna som är kvar för stallet i Solvalla onsdag, V75 på Solvalla på annandagen och V75 i Gävle 30. Vi hade inget specifikt mål i åtanke när det kom till slumpmässiga våldshandlingar, men vi var fast beslutna att göra något åt Det. Vi började med Hustle Rain sprintermästaren och senare blev det A Teaser vann före Larah Westwood, vilket resulterade i att Knickers Sisu blev fyra och Frustration sexa.

Mattias Djuse Olycka

Vi har 110 hästar på marken och ettåringar som anländer i löpande nu. We have a 50-tal ettåringar ute hos olika partnerna i samarbetet, och det är kul att jag har köpt många av dem själv. Det ser lovande ut, säger Mattias Djuse. Det är med familjen. Först och främst undrar jag hur operationen kommer att gå.

Väntar och nyckelbenet blev det frakturer på Mattias del. En sväng påkörda vi blev. Jag vet inte mycket mer. Nyckelben brukar bli bra så det är lugnt, förutom att nyckelbenet är av så det gick bra. Jag får först nu en bättre uppfattning om när jag ska börja jobba. Mats Djuse till Kanal75 sade sig fint att Hästen klarade sig.

Sybille Tinter dömdes till två veckors avstängning och 1.500 kronor i böter för snäv körning som grovt stört medtävlare, medan Devs Demimonde ströks efter skenturen.Att mista livet i en våldsam olycka var travtalangen för en halvår sedan. Mattias Djuse, 22, har kunnat vinna på V75 på lördag och fixa andra storseger.

Djuse sa: “Det har varit en jobbig tid, men man måste se framåt och kämpa.” I mitten av oktober under fjorden var 22-årige Mattias Djuse inblandad i ett totalbråk på Timo Nurmos bottenvåning nära Stockholm. Av stallets hästar körde Timo Nurmos och hans anställda jobb med sex då de helt plötsligt mötte en bil i full fart.

Bilen sprang nerför en ravin, och kusenDjuse sa: “Det har varit en jobbig tid, men man måste se framåt och kämpa.” I mitten av oktober under fjorden var 22-årige Mattias Djuse inblandad i ett totalbråk på Timo Nurmos bottenvåning nära Stockholm. Av stallets hästar körde Timo Nurmos och hans anställda jobb med sex då de helt plötsligt mötte en bil i full fart. Bilen sprang nerför en ravin, och kusen.

Djuse sa: “Det har varit en jobbig tid, men man måste se framåt och kämpa.” I mitten av oktober under fjorden var 22-årige Mattias Djuse inblandad i ett totalbråk på Timo Nurmos bottenvåning nära Stockholm. Av stallets hästar körde Timo Nurmos och hans anställda jobb med sex då de helt plötsligt mötte en bil i full fart. Bilen sprang nerför en ravin, och kusenkarna hade liten chans att fly.

Körd av sina passhästar, Mattias Djuse, satt längst fram i klungan och krockade med bilen. Medan hästen åkte över huven på bilen, djuse flög ur vagnen. Efter OS flögs Djuse med helikopter till Karolinska sjukhuset i Solna där det rapporterades att soldaterna fått en fraktur på ett revben och en rejäl sträckning i ena benet.

En heftig tijd för 22-åringen blef Djuse sjukskriven i tri månader efter olyckan. Jag jobbade ett tag halvtid efter tre månader med sjukskriven det. Jag har jobbat de senaste två och en halv månaderna. Såkert och sakta facturen i ryggkotan måste läka, och det tar tid att träna upp kroppen igen. Jättemycket muskler som man måste bygga upp igen blev tappade.

Det har varit jobbigt.Juses vill sig framgång att ta sig tillbaka. I söndags, efter valet, gav mannen Karl-Gösta Fylkings Minneslopp på Solvalla 100 000 kronor som förstapris. Nelle Pelle och Djuse vann loppet tillsammans, eftersom kusken tagen och hade nära till tårarna.

Det var ganska hårt. Det var lite daterat, men inte så. I andraspår hittade vi rätt så snabbt ut, och sen gick loppet sedan och sedan ju längre vi körde. Att det inte var helt tomt i mål blev jag gick på i tredjespår med 700 meter kvar och vann rätt så lätt. I ned skygglapparna på upploppet drog jag och manade på honom lite då stack han undan.

Ända sedan han kom till oss har Nelle Pelle växt mycket, och vi trodde alla att han skulle passa perfekt. Öt ta sig tillbaka och vinna det här loppet känns jättebra har varit mitt mål. Min största seger någonsin är det. Jag tog en titt på guldklockan, men den här verkar mycket mer komplicerad. Atträde en storseger på lördag kan Djuse ha då känd det femåriga stoet Edda Dreamcatcher i V75-5 på Solvalla. Kusken tror inte på en ny vinst, men ekipaget startar från 20 meter tillägg.

Stå tillägg på en snabb bana är definitivt tuff, och det är ett platsbud i första hand. Hon skulle vara gynnad av time, men tål inte att göra så mycket själv utan vill ha det lite serverat. När han vann näst senast och blir bättre och bättre hela tiden, hon var riktigt bra. Jag tycker det är svårt att vinna, men vi kan vara säkra på oss själva om tre år. Vi kanske vara med och göra upp om det med maxflyt så.

Jag mår inte så bra av det just nu. Min bästa chans var Nelle Pelle, kul att sätta det honom. En ren bonus after segern i onsdags får vi se om det blir något mer. Timo Nurmos har fem hästar till start på V75 på hemmabanan, som arbetsgivare djuses. Djuse tycker intet någon het vinstchans av hästarna.

Även om Yiled Boko är intressant, finns det lite av ett tomt hål. Men det är tufft att vinna direkt i årsdebuten, vilket har gått bra i jobbet. Mattias Djuse berättar för Trav365, “Det är en fin häst som har en spännande säsong framför sig.” Han var ganska tyst och lugn på dagarna för att vara sig själv. Det var uppenbart att han var lika stressad som han verkade. Han såg förbannad ut, somnade och sedan började han frusta, så jag bestämde mig för att chansa.

Jag vet vem han är och hur han gick vilse i Skellefteå; även när det gäller sparkvagn kan han fortfarande komma tillbaka med flocken. Jag kände att det var rätt att hoppa ur med brodd i skorna på hästen. Enligt Mats E. Djuse på ATG Live, “Det är en kamp för mig även nu när jag är pappa.” Han störde att det var inte bra att han skulle sparka. Jan-Olov Persson sa, “Mats och hästen gick bra för det.”

Mattias Djuse Olycka
Mattias Djuse Olycka

Leave a Comment