Maximilian Artell

Maximilian Artell
Maximilian Artell

Maximilian Artell – Sedan han först dök upp i “Efter fem” har Maximilian Artell blivit en fanfavorit bland TV4-tittarna. Men hur ser den ekonomiska situationen ut för programmeringsledaren? Alla som har sett “Efter fem” i TV4 någon gång kommer att känna igen Maximilian Artell. Han är faktiskt en av flera showrunners på aktualitetsprogrammet, med Tilde de Paula och Axel Pileby.

Men hur väl kompenserad är den tv-personligheten, som också har varit nyhetsuppläsare?

Maximilian Artells rikedom – han är så användbar. Enligt uppgifter inhämtade från Skatteverket och delats av Nyheter24 hade Maximilian Artell ett fast oväntat 675 884 svenska kronor under 2020. Det gjorde att tv-personligheten kunde tjäna stadiga 56 300 svenska kronor varje månad.

Ta reda på var Artell står ekonomiskt med sin kollega Axel Pileby. Läs mer om hans inkomst här. Maximilian Artell, 31, är ett välkänt ansikte för TV4-tittarna tack vare sin roll som “tätt syns” i programmet Efter fem. Maximilians närmaste medarbetare är bland andra Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Axel Pileby och Henrik Alsterdal, som han ofta korrespondensväxlar med.

The Newborn Fader: En uppdatering om uppbrottetHan är en välkänd tv-personlighet, men han är också en helt ny pappa. På sommaren, kanske runt september, välkomnade han och hans fru Julia sitt första barn tillsammans. En liten flicka föddes och hon fick namnet Ilse. För Aftonbladet utvecklar han tiden fram till hennes introduktion i världen.

Personalen på BB Stockholm, inklusive Julia, var fantastisk. Det kändes väldigt overkligt när vi gick in, men alla där var ganska professionella. Jag försökte vara så stödjande som möjligt under min egen begravning. Julia gjorde ett fantastiskt jobb, och att titta på vår dotter var en av de mest gripande upplevelserna i mitt liv.

Jag kände mig skyldig till allt och alla.

Igenkännliga band till Matilda Boza – graviditetsregler På frågan från TV4 om hans kändisförälskelse namnger han Matilda Boza. Det blir tydligt att de är barndomsvänner, vilket inte alla kanske känner igen.

Närmare bestämt är det Matilda Boza. Jag känner mig fortfarande närmast henne, eftersom vi har känt varandra sedan vi var unga. Matilda är för närvarande gravid, därför kommer Maximilian förmodligen att bli tillfrågad om Julia och förväntas ge Matilda några graviditetsråd.

Jo, min syster Julia hade en lång lista med saker som vi behövde kolla innan festen, och jag hade ingen aning om vad det var. Jag uppskattar att hon tar en chans med mig så mycket. Jag sa till Matilda att man kanske inte behöver allt på den listan, men att mycket av det var ganska bra och det var bra att vara förberedd.

Maximilian Artell föddes den 25 maj 1991, vilket gör hans ålder 31. Maximilian är ansvarig för programmering. Bekant från bland annat “TV4News and Sport” och “TV4News and Weather”. Använd våra filter nedan för att till exempel hitta de mest populära eller de med bäst IMDB-betyg som har Maximilian Artell.

Maximilian Artell, 31, journalist och nyhetsdistributör, har vunnit över tittare med sin karisma och anmärkningsvärda professionalism, och blivit en stor favorit i betyg. Han har hjälpt till att utveckla TV4-programmet till den framgång den har nu tillsammans med sina kollegor Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Axel Pileby, Henrik Alsterdal med flera.

Tv-branschens eget pris, Kristallen, har delats ut för Aktualitetsprogrammet. Hundratusentals tittare ställer in dagligen för att se sändningarna där de senaste nyheterna blandas med djupintervjuer och obskyra historier från hela landet.

För två veckor sedan skickade den alltid charmiga Maximilian några underbara nyheter.

Även om nummer fem hittills bara har varit på vägen i fem år har den blivit en ofrånkomlig del av många människors dagliga liv. Till sist belönades Aktualitetsprogrammet, där Tilde de Paula Eby deltog och aktivt deltog, för sina insatser. Nu har redaktionen anledning att glädjas ännu en gång, men det är inte första priset som står för skratt; snarare, det är något mycket bättre.

Maximilian Artell

Ordning i fängelsehålan Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Axel Pileby och Maximillian Artell är stammisar i vår verkstad. Gänget har snabbt vuxit upp och blivit ett legitimt recept för framtiden i svensk tv. Men när man jobbar så nära och intensivt är det inte alltid så att saker sker utan friktion.

I ett klipp som sänds i TV4 får Tilde frågan när hon senast var arg på sina arbetskamrater och hon svarar inledningsvis på ett undvikande sätt att det aldrig hände. Men sedan dess har hon varit argare än någonsin, och det måste göra henne ont. Nej, mina damer; Anna; Henrik; Max; Axel… Nej, jag har inte varit arg på dem.

Den enda gången jag har varit arg på Axel var faktiskt när han var överdrivet kritisk mot sig själv, och jag sa faktiskt till honom att “Nu kan du äntligen göra slut! Vi sänder live två gånger om dagen”, säger han i klippet. Tja, irritation verkar ha sprungit ur en omtänksam attityd, därför är det säkert att säga att kollegor trivs i varandras sällskap.

Förlorade mig; Jag blev min pappa.

Den mest observanta tittaren har lagt märke till ett märkligt ljud som kommer från högtalarna; detta är relaterat till Maximillian Artell. Nu förklarar gruppen i studion varför han blev pappa.

Tilde skriver i sitt brev att många tittare har hört henne och undrat hur det står till med Max, och Axel Pileby fyller i tomrummet med att säga att Max och hans samojed Julia har blivit föräldrar. Det lyckliga paret har nu en flicka. De sa att han kommer tillbaka nästa vecka efter att ha tillbringat lite tid hemma med sin nya familj.

Och visst är det lämpligt att titta på och njuta av babybubblan! Mitt i skrivandet är det svårt att ge henne en del: hon vacklar mellan att vara influencer, entreprenör, programledare och dokusåpadomare, vilket troligen är en av anledningarna till att hon har en så ljus framtid.

När Bianca intervjuas av den amerikanska finanstidningen Forbes beskriver hon sin framtid på följande sätt: “Jag är verkligen nära och kommunikativ med mina följare. De har inte bara sett mig bli berömmelse på tv, utan jag har också öppnat ut till dem om några av mina mest sårbara och prövande tider genom plattformar som YouTube och Instagram.”

Även om tidningen kunde ha intervjuat vem som helst, valde de Ingrosso på grund av hennes massiva sociala medieföljare (1,33 miljoner Instagram-följare och 400 000 YouTube-prenumeranter). När 22-åriga Bianca Ingrosso provspelar för Let’s Dance blir hon besviken på pengapriset.

Hon erkänner att hon har fuskat för att komma vidare ekonomiskt i podden “Tankar med”. Det de lovade att ge mig innan de var riktigt trasiga. Jag hörde att det var $10 000 per avsnitt och sedan $50 000 på en gång för träningstid. Ingrosso förklarar att hon inte kunde acceptera de erbjudna pengarna. Det skulle krävas lite mer ersättning för att hon skulle vara med i det populära TV4-dansprogrammet.

Jag var en sakkunnig prutare. Jag lyckades få tag i några hundra. Ett av de mer publicerade paren på senare tid är William Poromaa, 22, och Frida Karlssons, 23. Skidåkarnas kärlekshistoria började långt innan de gick på gymmet, och den fortsatte att utvecklas under flera år.

De bodde tillsammans i ett hus i Sollefte ett tag. William och Frida flyttade utomlands för att slippa regnet för ett år sedan. Då avgick Karlsson till stersund, medan Poromma begav sig till Sundsvall. Beskedet om att skid-VM i Planica hade avslutats kom strax efter början av mars. Frida Karlsson sa i slutet av sin tid på Expressen “Men vi är fortfarande goda vänner”, så vänskapen har inte tagit slut.

Maximilian Artell
Maximilian Artell

Leave a Comment