Nike Sellmar Barn

Nike Sellmar Barn
Nike Sellmar Barn

Nike Sellmar Barn – Nike Sellmar vann inte bara “American Idol”; hon fann också kärleken med Albin Tingwall. När hon är gäst i podden Alltid hungrig berättar hon om sina framtidsplaner. Idol 2022 bjöd båda dessa saker. Även om 27-åriga Nike Sellmar korades till vinnare fann hon också vänlighet i sin 19-åriga rival, Albin Tingwall.

Ett par dagar efter att Idol-finalen insåg att de hade blivit mer än bara vänner, och fem månader senare är de fortfarande tillsammans. Ja, vi gör det för att det känns bra. Vi är båda i början av våra karriärer och tror på varandra, så det finns ingen anledning att inte spendera så mycket tid som möjligt tillsammans. Så vi ska träffas, ta några drinkar och se hur det ser ut i framtiden, sa Nike till Hänt några veckor efter den stora matchen.

Hon har kunnat stanna hemma med pojkvännen Albin och hans föräldrar när hon har besökt Stockholm. Artisten avslöjade i början av året att hon faktiskt hade tagit den stora lönesänkningen och flyttat till huvudstaden eftersom jobbet var mycket enklare där.

Trots idéns bristande originalitet är det skönt att vara här nu. Det verkar mest logiskt att stanna kvar eftersom man förväntas göra huvuddelen av sitt arbete här. Nike hade redan sagt till Hnt att det skulle vara lite jobbigt att lämna Pite. Hon antydde också att hon skulle flyga solo och att hon och hennes pojkvän Albin inte skulle gifta sig när som helst snart.

Jag tar dig på en soloflygning. Nike säger att Albin fortfarande bor hemma och att hon antar att han kommer att tillbringa mycket tid med henne. Mycket har hänt i Nikes liv sedan hon vann “American Idol”, och nu har hon börjat skapa ny musik. Hon är också förberedd för sommarens landbaserade Diggiloo-turné.

Nyligen bjöd Nike in tv-personligheten och kocken Sofia Henriksson på sin intervjupodcast, Always hungry, där hon öppnade upp sin syn på livet 2020. Då kanske jag har släppt tre fullängdsalbum, ett antal singlar och eventuellt ytterligare en eller två utökade pjäser. Jag kanske har barn. Jag kanske fortfarande kan vända trots att jag har familj.

Tjugo år är en lång tid och jag fyller snart 28, men jag kan fortfarande se tjugo år in i framtiden och veta att då kommer jag att ha en familj, som Nike uttrycker det. När Hänt träffar Nike kan hon berätta för henne att hon inte är helt säker på var hon vill bo när det är dags att bilda familj; hon bor för närvarande i Pite, men huruvida hon flyttar uppåt norrut eller inte är uppe i luften.

Nike skriver i ett privat meddelande till Hänt, “Det beror helt på vem jag tar med barn och om de är villiga att följa med oss till Pite” eller om det kommer att bli en sommarstuga där uppe.” År 2022 kommer att vara Idols zenit . Det kommer också att finnas en Idol-baby. Årets American Idol-säsong var en rasande framgång på båda fronterna.varandras sällskap.

Att gänget skulle beväpnas med en bebis släpptes också som en stor nyhet. Ingen förväntar sig att få barn mer än Carmen Toubia, som beskrev sig själv på Instagram som en “Idol-bebis” när hon delade nyheten. – Jag har skrivit gratis grejer och sånt, och hon sa att hon skulle få en pojke, och det är bara jätteroligt att höra. Så du hänger på åkturen i sommar, förklarar Nike för Hänt. Och hon tycker att det bara är häftigt att det snart kommer en Idol-bebis.

Jag har alltid velat ha en bebispojk, och Max och jag har varit kända för att hoppa runt lite mer på en pojke än vad som egentligen är nödvändigt. Även efter det första ultraljudet, när de flesta i området såg en kvinna, var vi övertygade om att det var en hona. Även på sociala medier fokuserade de flesta på en kvinnlig karaktär.

Det var därför vi blev så chockade. Vi skulle ha varit jätteglada oavsett vad. Bebisen mår bra och växer, och det är det viktigaste.” Sedan Nike vann American Idol har de varit på en rikstäckande turné som just har avslutats. På grund av detta har hon inte kunnat interagera med Idol-skådespelaren så ofta som hon vill.

Jag har inte hunnit det generellt allt, jag har knappt hunnit hänga med mina kompisar som jag har haft sedan innan. Så det har varit tufft i frontlinjen, men det vi verkligen saknar är folk, ska jag säga, säger Nike. Och trots att Carmen fick lämna under den andra torsdagsfinalen kom hon och Nike nära varandra, och segraren är glad över segrarens skalle.

Nike Sellmar Barn

Hon gick snabbt, men vi kom nära under den korta tiden vi var tillsammans. – Hon kte ut s snabbt. Att höra att det går bra för henne är en trevlig överraskning. Eftersom Nike har varit borta mer än ett år sedan segern har hon kunnat pendla fram och tillbaka mellan hemmet i Pite och sin anställning i Stockholm. Hon har dock bestämt sig för att permanent åka tillbaka till Stockholm.

Bostäder nära Arlanda flygplats är vad jag behöver, så jag ska snart flytta dit. Det kommer att bli riktigt sött. Nike berättar att hon fortfarande måste tillbringa lite tid på landet eftersom “man bor nära staden men inte i staden.” När hon har varit i Stockholm tidigare har hon kunnat bo hos Albin, som bor hemma med sina föräldrar; bonus: de ligger också nära Arlanda flygplats. Det är skönt att vara nära varandra!

Ja, men jag har fått tillstånd att göra det för hans räkning eftersom han bor nära Arlanda flygplats. när vi faktiskt gick på turnén sa Nike till Hant vid ett tidigare tillfälle. Efter att Nike Sellmar vunnit “Idol” för femte året i rad bestämde hon sig och tävlingens tvåa, Albin Tingwall, för att stanna tillsammans. Sedan dess har paret spenderat mycket tid tillsammans på sociala medier. Men hur är det mellan dem nu?

När Nike Sellmar gästar podden “Alltid hungrig” som leds av Sveriges mästerkockprofil Sofia Henriksson avslöjar Idol-vinnaren att hon och Albin blev ihop igen efter att tävlingen avslutats, men att de först började känna känslor för varandra under förra veckan.

Då kanske jag har släppt tri album och fler singlar, såklart. Kanske någon annans EP, säger hon och tillägger sedan: Idag är en bra dag för lite introspektion. Lägg lite tid på att tänka på vart du vill åka och vilka utmaningar du vill övervinna.

Idag är en bra dag att inventera förändringens tillstånd. Var mottaglig för nya perspektiv och idéer i både ditt professionella och privata liv. Små justeringar kan ge betydande resultat. Du har utmärkt kommunikationsförmåga. Använd denna kraft för att stärka banden med människorna i ditt liv. Ett samtal kan leda till oväntade och spännande möjligheter.

Dina känslor är i centrum idag. Ta dig tid för saker som hjälper dig att slappna av och återfå din jämvikt. Att uttrycka dina känslor kan förbättra ömsesidig förståelse och harmoni i dina relationer. Njut av dina naturliga ledaregenskaper idag. Ditt initiativ och din generositet motiverar omgivningen. Samtidigt ska du inte vara ovillig att be om hjälp eller vägledning när du behöver det.

Använd dessa förmågor för att förverkliga dina planer och projekt. Upptäckte den stora överraskningen i det lilla paketet. Idag är relationer där det är. Använd den för att förbättra din interaktion med vänner och kollegor. En liten ersättning kan ge en märkbar skillnad.

Din primära oro bör vara att förbättra dig själv. Lär dig mer om något du brinner för eller utforska andra intresseområden. Detta kommer att ge dig inte bara glädje, utan också nya perspektiv på dig själv. Jag känner mig väldigt framträdande inför ditt äventyr idag. Utnyttja möjligheten att prova något nytt, oavsett om det är en sport, ett tidsfördriv eller till och med en maträtt. Ditt sinne är vidöppet för nya upplevelser.

Ditt praktiska genomförande hjälper till att effektivt lösa problem. Tänk strategiskt och hantera omkörningar. Att dela dina erfarenheter kan gynna både dig och människorna runt omkring dig. Det är dags att inventera dina långsiktiga mål nu. Tänk noga på dina mål och justera dem vid behov. Din entusiasm och ditt engagemang är nyckeln till den framtid du ser.

Idag är en bra dag att lita på din magkänsla. Om du har problem med att fatta ett svårt beslut, lita på din magkänsla. Du kan få en bra inblick i dig själv och din kreativa process genom att fokusera på ditt sug efter mat. Familjelivs horoskop för föräldrar kan hjälpa dig att få en inblick i din familjs och dina barns framtid. Här kan du hitta dagshoroskopet för föräldrar, veckohoroskopet för föräldrar och månadshoroskopet för föräldrar.

Nike Sellmar Barn
Nike Sellmar Barn

Leave a Comment