Pa Modou Badjie Familj

Pa Modou Badjie Familj
Pa Modou Badjie Familj

Pa Modou Badjie Familj – Pa Moudo Badjie berättar historien om sin svåra barndom. Panetoz-musikern Pa Modou Badjie minns sin barndom och den svåra resa hans familj hade från Gambia till Jordbro. Av olika anledningar hade jag en hel del ångest och stress, eftersom Pa Modou Badjie uttrycker det.

Byggare, trädgårdsmästare, läsare och entreprenörer. Den kraftfulla Pa Modou Badjie från Panetoz är inte allt. Artikeln diskuterade Pa Modou Badjies arbete med ungdomar från föregående år. Nu berättar han om vägen du har varit på, som inte alltid har varit lätt. Innan jag flyttade till Sverige hade jag ett rykte om att vara lite av en tjock. Badjie kommenterade, “Jag hade det relativt okej, men det var fortfarande väldigt svårt.”

Pa Modou Badjie växte upp i Gambia och immigrerade till Sverige vid 12 års ålder. När han var pojke övergav hans mamma och pappa honom i en främmande nation. Ett tag bodde han ensam med sin syster och hennes familjs husdjur innan han flyttade till Jordbro för att komma närmare sin pappa.

Han älskade sin resa till Sverige och uppskattar allt landet har gett honom. Som ett litet barn vill du bara känna dig trygg och återförenas med dina nära och kära hemma hos din pappa. Men någon gång började det kännas extraordinärt.

Allt var OK tills de insåg att det fanns ett högre bord. Jag började träffa nya människor och mingla med lokalbefolkningen utanför Haninge. En dag befann jag mig på Täby och fick en inblick i lokalbefolkningens vardag. Insikten om att en nivå du trodde var hög är faktiskt ganska låg kan vara ett oförskämt uppvaknande. Badjie expounds, “Men det blev högt eftersom jag kom från ett ännu lägre nivå i samhället.”

Jag bodde i Jordbro, med allt vad det innebär. När han går ut i en trädgård beskriver han att han ser husen till människorna som bor där. Hur han tänkte “shit, här vill jag också bo”, men hade ingen aning om vad han skulle behöva göra för att verkligen flytta dit. Han valde att jobba hårt och kämpa för sin väg, men han insåg snart att han skulle möta utmaningar på vägen.

Med allt vad det innebär gjorde jag mig hemma i Jordbro. Även om det finns mycket kärlek och optimism, förklarar Pa Modou Badjie att det fanns andra alternativ som inte var lika bra och snälla. Med hotet att skickas tillbaka till Gambia för att ha begått ett brott, där han inte längre hade några levande släktingar , Pa Modou Badjie var motiverad att göra rätt val för sig själv.

Ärligt talat borde jag ha fått en bättre utbildning. Bättre utbildning leder till bättre jobbmöjligheter och bättre jobbmöjligheter leder till ännu fler möjligheter. Sedan insåg jag att stegen som jag tidigare hade tyckt var för hög för att klättra på faktiskt inte var så svår.

Vad önskar du att din storebror skulle ha sagt till dig idag?

Ko, ko, ko. Det kan vara tufft just nu, men det kommer snart att jämna ut sig. Du kommer snart att leva det liv du bara har föreställt dig. Lätt körn. Du styrker det, så d. Han envisas Jag minns att jag kände mig orolig, upphetsad och allmänt irriterad över en mängd olika saker när jag var yngre. Samtidigt med min framåtrörelse grävde jag min egen grav med min egen agg.

Jag kunde öppna allt med bara mina bara händer. Du kanske har undvikit min humör och irritation. Det kommer att bli vackert”, avslutar Pa Modou Badjie. Panetoz-medlemmar, Melodifestivalen, familjeliv och dansrepetitioner. Efter ett långt uppehåll kommer svenska bandet Panetoz att uppträda igen i Melodifestivalen 2023.

Vilka är medlemmarna exakt och hur tog de sig från framgången med Dansa Pausa till Sveriges största musiktävling? Du kan hitta proffs, familjer och pensionärer bland Panetoz-medlemmarna här. Det svenska bandet Panetoz bildades i Jordbro samma år, 1997 Gruppen består av fem personer. Gruppens moniker härleddes genom att kombinera initialerna för dess ursprungliga tre medlemmar.

TV4-programledaren och kungamakaren Pa Modou Badjie

I dagsläget 39 år gammal föddes Pa Modou i Gambia innan han flyttade till Sverige 1996. Han läser sitt manifest mot bland annat ungdomsvåld och diskriminering på musikens andra sida. Han är också välkänd för tittarna på TV4:s Pappapanelen. Pa Madou är en av de ursprungliga medlemmarna och grundarna av bandet. De är stolta föräldrar till tre barn: Pa Modou Badjie och hans fru, Marinka Vrstrand. Pa Modoy är 5 fot och 10 tum lång.

Songzay-appen, skapad av Johan Hirvi, blev en stor succé i Draconica. Efter att ha träffat Nebeyu och Pa Modou 2001 bestämde sig 41-årige Haninge infödd Johan snabbt för att gå med i gruppen. Grundare och verkställande direktör för musikappen Songsay, Johan är civilingenjör utbildad på KTH som var med i SVT:s Draknästet när Lena Appler bestämde sig för att investera 3,5 miljoner dollar.

Karaktären Somphit Hannok är en gåva till Johan Hirvi. Anmälan till 2015 Thailand Bröllopspresent.Nebeyu är 39 år och kommer från Haninge. Förutom att vara en grundare som Pa Modou är han också en av de ursprungliga medlemmarna. Nebeyu har etablerat sig som en framgångsrik musiker och affärsman.

Pa Modou Badjie Familj

Baby Nebeyu Lindström föddes till Nebeyu och hans fru Josefine. Nebeyu är 178 centimeter lång och väger 5 fot. Njol Ismail Badjie är en känd skateboardåkare som har varit med i filmer. Njol, 33 år gammal, är den yngsta bandmedlemmen.

Han var mer än bara den yngsta medlemmen i gruppen efter att han räddade Christian Omonomben. Du kan lära dig mer om Njols karriär som skateboardåkare om du söker på hans namn på Google. Han har varit med i ett antal filmer, inklusive Streams och Desolate.

Daniel Nzinga, rekreationschefen i Nynänshamn

1990 immigrerade Daniel, nu 40 år gammal, till Sverige efter att ha fötts i Angola. Panetoz å sin sida kommer att fortsätta tillbringa sina dagar i Nynänshamn som chef för två olika kommunala verksamheter. Som ett resultat av detta kom Paus Dansa att bli allmänt känd som Panetoz. Första gången vi hörde talas om Panetoz var 2008, då bandet deltog i tv-programmet Hitmakers, som då leddes av Carolina Gynning.

Phatphase erbjuder dem ett större kontrakt om de står ut med Efterfestens managementstil. Bandet fick ett stort genombrott med sin singel, “Dansa Pausa”, 2012. När det tog dig att läsa den här meningen har 53 miljoner män lyssnat på musik som fortfarande spelas flitigt på radio och på nattklubbar.

Panetoz fortsatte att släppa bomber efter det. Över 20 miljoner människor har spelat “Hold on to me”, vinnarlåten från förra årets Melodifestivalen-tävling. Gruppens Spotify-sida tar emot närmare 170 000 lyssnare varje månad.

Vart tog Panetoz vägen, exakt?

Panetoz har vunnit Melodifestivalen två gånger. Efter att ha debuterat det året med singeln “Efter Solsken” fortsatte bandet att tävla i mästerskapsspelet, där de till slut slutade på femte plats. 2016, med hjälp av Hör om mig, såg vi Panetoz tillbaka på TV. De hade en annan väg till mästerskapet den här gången (en längre semifinal) och slutade på en åttonde plats.

Om du inte har hört från Panetoz sedan deras senaste Melodifestivalen framträdande, kanske du undrar var de har gömt sig. Det var vad gruppen frågade Hänt. När paniken lagt sig gick alla tillbaka till jobbet och vi kunde sprida oss lite längre, som Panetoz uttryckte det när han berättade för Hänt.

När Panetoz uppträder igen i Melodifestivalen 2023 kommer han att ta med sig några hemtrevliga inslag. Efter ett uppehåll på sex år kommer Panetoz tillbaka för Melodifestivalen 2023. Det känns som att vi har etablerat en rutin nu när vi har gjort de här tre gånger. Det enda som fungerar är att laga det igen. Panetoz säger till Hänt att deras mål är att “ha kul”, och han medger att deras största motståndare är vi själva.

Donationer till texter och musik till en låt. Det är den tid på året då dans- och teateruppsättningar står i centrum. Som ett resultat bör vi tänka mer på de spel vi faktiskt spelar. Och vi har dansare i år som vi aldrig har haft förut, säger Panetoz till Hänt, och de fortsätter.

Innan vi säger det frågar de “Innich?”

Artister fyller Instagram med glada meddelanden genom att lägga upp länkar till deras inlägg. Instagramanvändaren Pa Modou Badije skriver: “Mänskligheten är på lägsta nivå.” Pa Modou Badjie, Panetoz-folkets far, är återigen en stolt patriark. Instagram-användaren Pa Modou Badije skriver, “Människan är på sin lägsta ebb.”

Pa Modou Badjie visar upp sin nya bebis på Instagram. Sngaren, i det populära bandet Panetoz, blev pappa för andra gången. Kompatibilitet, som en fyrverkerier i en fjärilars mun. Väldigt svårt att lägga ifrån sig boken. Människan är mitt i avgrunden”, skriver Pa Modou Badjie på Instagram och han fortsätter skriva det.

Pa Modou Badjie berättar i ett brev för sina barn om sin mammas död. Paret skaffade en granpistol. Och jag är väldigt tacksam för det hon har talat till mig. Min. Superwoman. För mitt liv kan jag inte förstå varför jag är så nöjd och avslappnad hemma.

Pa Modou Badjie Familj
Pa Modou Badjie Familj

Leave a Comment