Petra Malm Familj

Petra Malm Familj
Petra Malm Familj

Petra Malm Familj – Följande är en omskrivning av följande: Hon tillbringade tjugo r medlem i den svenska SAS, Special operations group (SOG) eller brittiska SAS, American Navy Seals. Hon arbetade över hela världen samtidigt som hon skyddade sin hemliga identitet, och hon var alltid beredd att möta det oväntade på några av världens farligaste platser.

Ändå var det dags för Petra att börja om. Hon och hennes nuvarande följare har bestämt sig för att bilda familj efter att ha väntat i över 20 år. För mig var inget viktigare än att se till att min syster fick en lycklig barndom. Världen har lärt mig att det finns en man som är viktigare än jag.

Äntligen kunde jag lägga mitt ego åt sidan och erkänna för mig själv att jag inte vill ha något mindre än det bästa möjliga livet för min dotter. Än idag är Petra Idas mamma och ledare på civil- och programnivå. Förutom att vara författare är hon även en gymråtta och en ivrig löpare. När mamma frågar om några SOG-soldater fortfarande är på jobbet trots att de bara är barn är svaret ett rungande “ja”.

Finns det könsspecifika skillnader mellan nyblivna föräldrar och etablerade föräldrar?

Jag tror inte att kön spelar någon roll för att ta sig framåt i sin karriär; Det viktiga är att du är en individ som gör framsteg mot ett mål. Tappaden på min käke. Att gå till området där utrustning tillverkas och en större uniform utfärdas blev en extremt obehaglig uppgift. Ska du titta på Ekot just nu.

Det är enkelt att säga att man inte tänker p vad man säger om att man inte säger att man säger ngot. Jamen det var det, absolut! Som kvinna tenderar jag att vara ganska undergiven. Översättningen är som följer: Jag är ganska snabb och jag är inte särskilt klumpig.

En man som bara är 1,89 fot lång och väger 120 pund kan känna sig överväldigad och orolig. Jag kan inte minnas att jag någonsin gjort något sådant i mitt liv. Jag har alltid varit den blyga lilla och jag har använt det till min fördel.

Om du följer det här resonemanget till dess logiska slutsats kommer du att se att när jag sätter mig ner och har ett samtal med en taliban – den sorten som driver män till självmord – så ser han inte på mig som han gör en av mina manliga. arbetskamrater. Det har varit till stor hjälp att ha det här. Den där känslan av att inte vara sin egen person är resultatet av hårt arbete. Hur är det att plötsligt befinna sig i andra hörnet av en kvinnodominerad “mammavärld” efter förlossningen?

Vad tycker ni om det, killar? Att resa till området där överskottsartiklar samlades och köpa en större uniform var en mycket anständig sak att göra efteråt. Eftersom du är gravid hela tiden är du gravid och bara tjock när du är klar med att bära barnet. En av, eller båda, jabberwockies.

Petra säger att nästan alla män hon arbetade med, och särskilt männen i specialintressegruppen, var väldigt trevliga mot henne när hon var gravid, hon kände ändå att hon inte blev rättvist behandlad.They were quite nervous around me; de öppnade sina armar och sträckte fram en hjälpande hand; det här var väldigt trevligt; ändå visste jag att jag måste vara oberoende.

Att övergå till det civila livet efter att ha lämnat militären visade sig vara utmanande. Det här är ett par olika sprkliga möjligheter att hjälpa dig att stödja med dig. Tyvärr har du rätt; Jag lider av en identitetskris. Med varken en uniform eller en kjol att gömma mig bakom, kände jag mig helt bekväm i min egen hud.

Jag vill att Ida ska vara som Pippi Longstrump och tänka “Det här är något jag aldrig har gjort förut, men det är helt klart att jag klarar det.” Att hon ska bli självständig och självsäker. Det verkar tydligt att du anser att det är svårare att ta hand om våra äldre än att hantera en elitsoldat. Har du funderat seriöst på vilken typ av mamma du vill vara?

Sanningen är att jag äger det. Ja, det har jag också. Jag vill att Ida ska vara som Pippi Longstrump och tänka “Det här är något jag aldrig har gjort förut, men det är helt klart att jag klarar det.”

Petra Malm Familj


Familjen Malm i Arvidsjaur, med Petra Malm i spetsen, utövar livsstilen “lyxliv”. Sveriges första elitsoldat, Petra Malm är också en välrenommerad talare och programmerare. För Robinsons hängivna publik dyker hon upp på skärmen nästan varje dag. När den översätts till engelska blir frasen “Elitstyrnas hemligheter 4:e säsongen” “Elitstyrnas säsongen.”

Att återvända till de lugna kvarteren i Arvidsjaur är enligt henne en underbar känsla. Att Petra och hennes föräldrar, William och Ida, har köpt en bostad i Arvidsjaur är utan tvekan en bra sak. Hon tycker att det var ett klokt beslut att anställa William som K4 skvadronchef. Hon kan arbeta långa timmar på egen hand.

Karlsborg är en vacker liten stad, men det är faktiskt inte i Norge, där jag arbetade i specialoperationer. Och det var svårt för familjer att förstå sitt dagliga liv. Flygningen till Arvidsjaur har totalt förändrat situationen: Det här är första gången på länge som vi alla tillbringar dagen tillsammans.

Superlyrisk

Hon har sett en likhet mellan de väpnade styrkorna i Karlsborg och Arvidsjaur. På den ursprungliga tyskan lyder frasen: Arvidsjaursjaursborna är mycket välkomnande och vänlig. Det vi har här är en vacker komplimang till en vacker sak. Vi är väldigt intresserade av att höra mer om det! Tänk när Ida fick ett brev på posten från sin morföräldrar.

De skrev ett brev till henne och sa att hon var välkommen att komma förbi när hon ville. En man blir arg. Man kan lugnt säga att alla har gjort det bra för Ida. Hon har imponerat på alla hon mött, inklusive sin femteklasslärare på Ringelskolan.

Petra föreslår att mammor åtnjuter en annan sorts självständighet. Livet är märkbart lättare och mer okomplicerat här. Det är säkert och bekvämt för allt du kan behöva.Paradise Arrested Development by way of the Arc of Comedy.You tappade “het” on the market.It’s challenging to jongle all I want to do, that’s for sure.

Så fort jag bestämt mig för att offentliggöra min förklaring om vad som hände vid den tiden, blev jag i centrum för uppmärksamheten, och inte bara för att jag var den första som blåste i visselpipan om skandalen. Oavsett hur många människor ring och försök reta Petra, det är viktigt att umgås med sina nära och kära.

När jag kommer hem lämnar jag min telefon här så att vi kan samordna våra ansträngningar. Dessutom kommer det att bli ett stort antal gymbesök: Det är viktigt att upprätthålla fysisk kondition. Samt att vara en plats där jag har fått ett varmt välkomnande. Arvidsjaur är en lugn stad där alla känner varandra och ingenting förändras.

För framtiden måste jag säga att det bådar gott. Kiruna, där Petra Malm är född och uppvuxen. Hon var den första kvinnan som klarade SOG specialstyrkans rekryteringsexamen, vilket gjorde henne till Sveriges första kvinnliga elitsoldat.

Trots extrem fientlighet och fysisk och psykisk press kunde Petra under två decennier leva ett bekvämt liv bland avdelningens elit. Totalt förbrukades 17 års stridskraft. Om jag hade en dotter skulle jag vilja att hon var lika cool som Pippi Longstrump, säger Petra Malm. Den sägn av ett sägn av ett sägn av ett sägn av ett sägn av sägn av sägn av sägn av sägn. Petra Malm har nyligen anslutit sig till rollistan i “Robinson” som programmets nya exekutiv producent.

Petra Malm har gått igenom några intensiva veckor. Hon förklarar hur ensam hon känner sig efter att ha återvänt till Ume från ett nytt hemtrevligt tv-program som har spelats kontinuerligt på kabel den senaste veckan. Hon ger också bort statyetten varje söndag i TV4-programmet “Robinson”. Medan hon håller sin 2-åriga jaktlabrador, Dimma, vid sina fötter, beskriver hon de steg hon tog för att bli programmets ledare.

Jättehäftigt, som svenskarna skulle säga. Att bara vara en del av gruppen var en fantastisk upplevelse i och för sig. I’m only the main coder, but everything revolves around them.Petra var hemma i mer än två månader medan filmen “Robinson” spelades i Malackasundet i Malaysia.

Hur var det att vara skild från sina nära och kära under så lång tid? Var sitter din syster Idas öga?

I allt vi gör, som familj, stöttar vi varandra. Hons svar var “Män, mamma, ni skulle aldrig säga till mig att jag inte kunde fortsätta med gymnastik eller leka med mina kompisar!” The Klark svenskt svenskt svenskt svenskt svenskt svenskt svenskt svenskt” This seems quite large to me, and it say a lot to boot.

Petra Malm Familj
Petra Malm Familj

Leave a Comment