Petra Nordlund Föräldrar

Petra Nordlund Föräldrar
Petra Nordlund Föräldrar

Petra Nordlund Föräldrar – Den är bosatt på Bahamas nära Atlantkusten. Vi lever inte ett typiskt liv på det här sättet, och det är mycket komplicerad logistik som måste fungera. Men det fungerar. Att ta sig runt med två små barn är mycket jobb. Och jag reser ofta med dem på egen hand. Men jag har bestämt mig.

Båda har flugit och rest nästan en gång i veckan sedan de var mycket unga. De är ganska smarta. De har ingen illvilja mot någonting eller någon. Det är inte lätt att integreras i okända miljöer och träffa nya människor, men belöningarna är värda ansträngningen.

Nyhetsabstinens

Petra är osäker på hur hennes liv kommer att utvecklas nu när hon är mamma. Hon är glad över att vara tillbaka på jobbet som nyhetsankare för TV4. När Petra fick höra om vulkanutbrottet på ön Island, känd som Eyjafjallajökull, tänkte hon: “Idag skulle jag vilja jobba.” Jag kan avstå från nyheterna.

Jag saknar att känna mig lycklig, riktigt glad. Det är spännande att arbeta med de senaste nyheterna och känna pulsen i branschen. Med tanke på det rådande läget med små barn är det dock inte möjligt att göra resan till Sverige för att genomföra de senaste nyhetssändningarna. Det finns dock några planer på ett flyg tur och retur.

Det finns för närvarande inga fasta linjer till Sverige.

Vi har bestämt att när vi går i pension ska vi dela vår tid lika mellan Sverige och Bahamas. Petra Nordlund, 42, Londonbor, har varit tillbaka i Sverige i en månad. Både för att se sin mamma i Sverige och för att hinna med nyheterna inför den brittiska prinsessans abdikation.

Mor och dotter Nordlund är närmare än de någonsin varit sedan den stora tragedin som ödelade deras familj för snart sex år sedan. Petra Nordlunds pappa fick en stroke bara en vecka efter att ha träffat sin nyfödda son, Fred. Ingenting är bättre än en man som älskar dör. Jag kan inte säga att det har kommit något bra av det.

herr medvetn”

Ändå har vi inom familjen blivit mer medvetna om att vi vill stanna tillsammans. När Extra kommer på besök säger hon till dem: “Min mamma är här mycket, och min bror och jag låter våra barn umgås så mycket vi kan.” Hennes mamma är framträdande i TV4-profilen. Petra Nordlund sökte hjälp hos en psykiater efter faderns död. Och hon har lärt sig att leva med oro genom åren. Petra saknar sin pappa varje dag, och hon blir ständigt påmind om honom av sin feminina son.

Petra Nordlund, 41, förvarade en bild på en stuga i engelska Cotswolds i sitt hems flickr-rum. I så fall är allt sant, hon bo. Och nu är den bilden TV4-personligheten Petra Nordlunds egen dag. Lille Björn kommer att finnas med när hans mamma, Petra Nordlund, flyttar från London till Stockholm om några månader. Christian rnbergs foton

Av någon anledning har jag alltid fantiserat om att besöka England, och så blev det. Peter har pendlat till sitt jobb i London på helgerna ett tag nu, men med två små barn vet vi alla att det har blivit lite av en börda mot slutet. Därför var det helt naturligt att skicka planet till England och börja ett nytt liv på Kents pastorala landsbygd. Det är väldigt gott. Vårt hem ligger högt ovanför, vilket ger oss en vidsträckt utsikt över landskapet som har gett det beteckningen “ett område med enastående naturlig skönhet.” Den är med andra ord ljuvligt söt.

Det är lämpligt banbrytande i skandinavisk stil, med stora fönster som sträcker sig från golv till tak för att ge en panoramautsikt. Petra, som var uppe på en gård i norra Sverige, blåses omkull av den brusande staden London på avstånd medan hon tittar på norrskenet. Men jag är ingen stadsbor, så låt det vara som det är.

Hushållet Nordlund-McGonagle utökas till att omfatta fyra barn eftersom Petra blir mamma över semestern. Då ska Peters ex-barn, flickvännens Henny, 10, och Julien, 8, resa till England. Nu när de har flyttat till Paris går de i en brittisk skola. Ändå tar de oss snabbt mellan Frankrike och England. Tanken, eller förhoppningen, är bra att de snart kommer hit och börjar lektioner.

Den stora oro

Hon har varit mamma hela året medan hon varit värd för program som “America’s Got Talent” och “The Polar Plunge”, och Petra har kämpat för sitt liv hela tiden. 2005, när Fred föddes, rådde kaoset högsta. Petra blev mamma för första gången vid 36 års ålder. Hans föräldrar kom på besök från Sverige och var förståeligt nog glada över deras nya lilla glädjeknippa. Petras pappa, Kjell, dog plötsligt i en stroke under besöket, en vecka efter att Fred föddes.

Det var helt ologiskt för mig att sitta där och se min pappa dö efter att ha haft sån tur. Det har gått fem år, och hon säger att det fortfarande är svårt att prata om, men på söndag berättar hon för första gången öppet: “Jag tänker på honom. Jag minns att jag satt i kyrkan under begravningsgudstjänsten och kände mig ganska känslosam. Det var verkligen olämpligt. Överlag var hans hälsa utmärkt.

Och alla de där konstiga tankarna om vad hon kunde ha åstadkommit om hon hade kunnat göra något. Innan dess hade jag varit känslomässigt frikopplad från allt; sen hände något. Jag kan inte säga att det kom något värdefullt från det; det var bara slöseri med tid. Jag har nu en djupare uppskattning för hur människor påverkas av ett liknande tomrum av mening. Annars har jag bara känt en enorm, obefogad oro över det.

Petra Nordlund Föräldrar

Hon har gått igenom vårdprocessen, sökt terapi och är nu redo att tala offentligt – en monumental prestation. Ändå är detta en av anledningarna till att jag inte har gjort så många intervjuer som jag skulle vilja; att diskutera detta ämne har varit svårt, och kan fortsätta att vara det.

Försvinner vid sista utväg

Det var en tid av tumultartade känslor mellan den mörkaste tyngd och den lättaste av moderlig glädje. Fred var min klippa genom allt. Han var ritningen jag förankrade mig vid. Han försäkrade mig om att allt skulle ordna sig eftersom jag tog hand om en frisk, glad bebis. Hjälpte mig mycket, faktiskt. Och på grund av det är Fred och jag väldigt nära.

Jag vet att min pappa var riktigt stolt över Fred. Och utöver sina tre andra barn har min bror också fyra barn. Jag kommer ofta på mig själv med att reflektera över detta och känna en viss tröst i ett givet scenario. När söndag hittar Petra kommer hon att vara i Stockholm och gå igenom revidering inför nästa anställningstillfälle: att hjälpa till med kronprinsessan Victorias bröllop. Hon kommer att leda TV4:s morgonprogram tillsammans med Jesper Börjesson med början på nationaldagen.

Det ska vara roligt; trots allt är det här ett stort evenemang och vi satsar stort på gäster, diskussion och bevakning. Båda barnen kommer till Stockholm med dig. De kan inte ta semester medan mamma fortfarande pendlar till sitt jobb i Sverige. Familjen har även ett hem i Stockholm, förutom sina två andra boenden där.

Petra Nordlund Föräldrar
Petra Nordlund Föräldrar

Leave a Comment