Thérèse Hellström Pojkvän

Thérèse Hellström Pojkvän
Thérèse Hellström Pojkvän

Thérèse Hellström Pojkvän – Tre år senare, hon tog sitt pick och pack och flyttade till modets huvudstad. Thérèse Hellström från ELLE har räknat varenda minut. Det är inte vettigt att intervjua ELLE:s bloggare och modeprofil Thérèse “Tess” Hellström innan man presenterar Netflix-stjärnan Emily i Paris.

Tess var precis som huvudpersonen i den pulserande, franska huvudstaden. Lägenheten ligger på vänstra flodsidan i 7:e arrondissementet. Saint Germain och Eiffeltornet ligger åt en hållet. Hon arbetar inom mode som modechef för danska Custommade.

Tess har arbetat som tolk från Stockholm, London, Oslo och Köpenhamn. Den andra lägenheten i Paris som hon och Pojkvännen Johan Wessman bor i är femrummaren. Ett klassiskt Haussmann-hus från mitten av 1800-talet har det mycket utmyckningar, balkonger och valv.

I lägenheten finns parkettgolv i chevron-mönster, kakelugnar, stuckatur och klichéutsikt nummer ett: den över Paris takåsar. Är det inte mer filmiskt? YSL, Prada och Celine ligger på vår gata Rue de Grenelle. Vi kom precis till platsen för den första låsningen två år tidigare, och vi hade alla möjligheter att gå med i motståndet när samhället började kollapsa.

Det avslutas med en lång resa genom landskap som helt naturligt är uppdelade i mer privata och mer offentliga domäner. Mot gatan vardagsrum, kök och matsal, mot gården sovrum, kontor och Tess makalösa walk-in-closet. En restaurang har Johan och Tess gärna people på middagar, och matsalen är inredd som ett appartement separée.

Vi har en vinkyl som en del av inredningen och direkt utgång till den åtta meter långa balkongen där vi kan sitta upp till tio personer. Tess sa, “Läget högst upp gör att vi ser himlen och hela lägenheten känns ljust.”

Det märka trägolvet gräber mot de väggarnas liv. En klassiska stuckatur i Haussmann-stil är också utmärkande. Och det finns en hel del gröna inslagen. “En viktig färg här hemma är grönt. Den syns på lampor, konsten, Gubi-stolarna och soffan.

Hur ser ombonadens femte rummaren ut? Hej, ni med olika material och texturer som smälter in. En ytterligare indikation är hur många fransktalande Tess och Johan har. En utställningslokal ska vara inte vårt hem; det ska vara kännas levande. Naturligtvis har Paris inspirerat mig, men här finns också en nordisk touch, med möbler från Melimeli, Layered och Gubi, säger Tess som är den som presenterar.

Johan är tydlig med att han inte förstår sig på färg och form, men hemma vill ha det fint.Jag har kommit långt sedan dess, när jag var yngre och började kollage modefoton. jeg förstår att jeg är på rätt plats i världen. Mina dagar varierar, vilket gör det en ynnest att arbeta med min största intresse.

Jag jobbade på internationella storbanken BNP Paribas som pojkvännen Johan Wessman i femrummare i centrala Paris. Skriv en kommentar till veckan av en ny skribent (hej!), som sa att jag inte kunde låta bli att berätta lite mer om mig själv för de som är nya här.

Exceptionellt! Jag tror att det är svårt att antaja “vem är jag?” men jag ska det såklart göra min bästa. Ett mer spännande inlägg för alla är det, tänkte även prova på lite nya saker i gamla läsare inte vet om mig. Låt oss börja!Mitt spanska namn är Perez de Muniain, men jag är faktiskt en spansktalande som modersmål som har bott hela mitt liv i Sverige.

Thérèse Hellström är mitt namn (ja, folk skriver ofta Therese med accenter över bokstaven “e” på spanska). Och som ni hör så är jag verkligen glad över min spanska bakgrund! Jag är från Stockholm, men under mina 27 år har jag tillbringat mycket tid i Spanien med min spanskalärare, och jag talar språket flytande.

Jag har bott i Stockholm och London i två av mina barndomsår. Jag tillbringade också mycket tid i Köpenhamn där jag arbetade för olika danska modemärken. Jag är i Paris just nu med min sambo Johan, eftersom vi reste dit på grund av hans anställning på en fransk bank i samband med Brexit 2019. Vi bor i en stadsdel i centrala Paris som jag känner väl 7:e arrondissementet.

När det kommer till min bakgrund när det gäller sysselsättning, mode och utbildning har jag skrivit hela historien i dessa tre artiklar – nr. 1, nr 2 och nr 3 – som du bör läsa om du är intresserad! Alltid vetat jag att jag har länge strävat efter att göra just det jag gör idag, med kort och gott så.

Hittills har det varit lätt för mig att lägga en strategi för hur jag vill lämna denna svåra relation bakom mig. Jäger 5 års universitetsutbildning i både mode och ekonomi har jag tillskillnad från de fördomar som finns över mode, vilket är något jag är väldigt tacksam för att ha lagt tid på.

Så vad gör jag idag, nu? Jag arbetar som modedirektör på Custommade, hanterar konton i sociala medier, skriver för ELLE och FORNI och övervakar mitt eget företag, som alla har som mål att uppnå samma mål.

Thérèse Hellström Pojkvän

Jag har en stor intresse i att jobba och för att göra just det, än att jobba med något man älskar. För mig är den vackraste människan en som är sysselsatt och uppfattar verkligheten på olika sätt. Mitt jobb är därför så kreativt att jag skulle behöva spendera 24 timmar om dygnet på det.

Jag är en riktigt utåtriktad person som kommer bra överens med de flesta, men jag har också väldigt hög integritet och låter ingen skada mig. Det är möjligt att vara en så bra vän / partner som möjligt och förvänta mig att jag kommer tillbaka, vilket är väldigt stor vikt.

Efter fyra år tillsammans åkte jag och Johan på en fest i London 2017. I var in en anda relation, men dock hade vi stött på varandra på ett tidigare evenemang i Båstad 2014. Efter bara en kort stund tog han med mig ut på en dejt i Los Angeles där vi deltog i Coachella-musikfestivalen – där vi blev vänner!

Av det som jag älskar mest mellan vår relation är att vi har en precis samma körning för karriär, vilket gör att vi förstår varandra på långa arbetsdagar, kan stöta den andra i alla situationer och älskar att “fira” framgångar med upplevelser vi båda tycker är kul!

Som spansktalande har jag ett litet temperament. Om någon skulle jobba med mig som partner tror jag att jag skulle ha mycket hud på händerna, lol. Dessutom har jag verkligen svårt att se på min egen hud och arbeta resten av mitt liv för att förändra de saker jag tror måste förändras (som mitt temperament).

Jag skulle säga att jag har ett språk helt duktigt. Jag talar svenska, engelska och spanska. På mitt modersmål talar jag Väldigt Lätt och kan samtala på både italienska och portugisiska (alla dessa språk har latinska rötter). Jätt så bra franska har jag lyckats få under det senaste året, vilket jag hoppas ska vara flytande dagen vi flytta hem till Sverige. Dessutom har jag jobbat mycket i Danmark samt Norge, vilket är även min förståelse för deras språk.

Nåväl, nu till min viktigaste fråga: vilken är du? Eftersom jag inte kan säga vem av er som är läsaren skulle det vara ganska intressant om ni kunde svara och berätta vem av er det är.Mig? Vem är jag? Ett par okända fakta om mig själv Lägg till Google Translate till det.Vårmode!

Jag är helt kär i kombinationen blått och konjaksfärgat likt ovan inför våren så. Är det inte så? Titta: Ritningen är utan tvekan den idealiska stilen för varje scenario. Jag vilken garderob som helst kommer att få en långvarig vistelse i kap som jag tror är skjortan. Voila! För att inte prata om denna fantastiska Celine väska vid namn!.

Ny vecka! Vad hände i påsken? Jag tog en liten paus från skrivandet och koncentrerade mig på att kopiera det, men han fortsatte också med att börja sakna det. Det är skönt att vara hemma i Paris och jag ser en ny jobbvecka. För mig är en av de bästa sakerna med situationen att jag återgår till min rutin och arbetar. En ändå betydelse måste vara att jag älskar min jobb… eller?

Enkelt väder, fin natur, bra skidåkning och riktigt bra mat är det påsken som sagt i alperna. Jag kommer att ladda upp en artikel med fler bilder och råd i veckan. I Paris, möttes vi av kyla och lite snö… vädret svänger är otrokket vad nu.

Det var sågt samma i Sverige! För tjugo år sedan åkte han till Paris och vann igen. En helt vanlig vecka med jobb, skrivande, plåtningar, franska lektioner etc. är det helt med Annars så! Trots det skulle jag vilja ge några tips om tre poddar som konsekvent får mig motiverad inför en ny vecka.

Thérèse Hellström Pojkvän
Thérèse Hellström Pojkvän

Leave a Comment