Zainab Sattar Rustum

Zainab Sattar Rustum
Zainab Sattar Rustum

Zainab Sattar Rustum – Zainab Sattar Rustum, 27, anklagades för att ha pressat den moderata svenska riksdagsledaren Kjell Jansson på totalt 65 000 svenska kronor efter en enda sexkväll. Det är inte första gången hon har blivit felaktigt anklagad för ett brott, och hon verkar ha haft liknande brottstillägg tidigare. Artikeln utforskar kvinnors kriminella karriärer.

Zainab Sattar Rustum, 27, är kvinnan som blir falskt anklagad för famlande och famlande av den moderata ledaren för Sveriges riksdag Kjell Jansson. Efter deras natt tillsammans lade kvinnan märke till Kjell Jansson som tog ett sexfoto och bestämde sig för att offentliggöra det.

Därför tvingade hon Jansson att betala totalt 65 000 svenska kronor, pengar som gick till bland annat en bröstförminskningsoperation. Det verkar lite slumpmässigt att Kjell Janson råkade springa in i Rustum.

Närmare bestämt avslöjar bulletinens bakgrundskontroll att kvinnan är en hårdhänt brottsling med en lång historia av brott som går tillbaka många år. Zainab Sattar Rustum använder ett falskt namn och förekommer i 30 olika bedrägeridatabaser, enligt Verifieras svarta lista. Sedan 2015 har hon drabbats av en rad allvarliga fall där fängelse varit en faktor.

Tog kvinnan som gisslan

I augusti 2015 dömdes Rustum till daglig isolering för att ha brutit mot lagar som rör skjutvapen och vapen. Ett år senare, i juni 2016, dömde ordföranden kvinnan till 18 månaders fängelse för bedrägeri och kränkning av hennes klienters rätt till yttrandefrihet.

Tillsammans med två andra ligister förde de bort en ung kvinna under knivspets och misshandlade henne genom att gnista mot henne och tvinga henne att ta av sig kläderna. Efter att ha fotograferat kvinnans naken var Rustum ivrig att lägga ut bilderna på nätet, och drog uppenbara paralleller till det tryck som utövades på Kjell Jansson.

Efter misshandeln tog paret kvinnan till en bordell och dumpade henne där. I augusti i år fastställde Högsta domstolen Tingsrättens beslut men begränsade behörigheten till mål som rör mindre dråp. När pesten först bröt ut var Rustum 20 år och författare i Göteborgskvarteren Angered.

Jag använde en kniv för att attackera sambo.

Zainab Sattar Rustum dömdes nyligen till två år och sex månaders fängelse för totalt sju brott, inklusive grov stöld, vållande till kroppsskada, misshandel, misshandel, hot mot tjänsteman, vägran att samarbeta med en offentlig tjänsteman och innehav av narkotika. Den 18 november attackerade Rustum sin sambo på Göteborgs centralstation med en kniv. Hon greps av polisen med en stor mängd narkotika i handväskan.

Eftersom hon inte fyllde 21 när hennes skyddstillsyn började förlängde domaren hennes straff till ett år och två månader. Sommaren 2021 stängdes hon av för ringa narkotikabrott. Senare samma år dömdes hon till ett års fängelse för att hon olovligen tagit sig in i ett spärrområde utanför polisens avspärrningsband och därmed försvårat deras ansträngningar att återvinna stulna medel.

En 27-årig man anklagades felaktigt för att ha utövat våldsamma påtryckningar mot riksdagsledaren Kjell Jansson i februari i år. Flickan ska ha hettat upp sig med Jansson och hennes bröder, och brodern är ihågkommen som lunden. Hon hotade också att skicka explicita bilder till Janssons unge och media. Den 17 mars väcktes åtal mot Zainab Sattar Rustum och på torsdagen inleddes huvudförhandlingarna vid Stockholms tingsrätt.

Zainab Sattar Rustums brottshistoria inför Kjell Janssons presskonferens (M)

Zainab Sattar Rustum är kvinnan som bötfälldes med totalt 65 000 kronor för att ha utpressat den svenska regeringens vice statsminister Kjell Jansson (M). Den kriminella historien i Rustum är omfattande; han har dömts för ett flertal brott, inklusive narkotikahandel, bedrägeri, misshandel och stöld. Insight24 ger en omfattande titt på Zainab Sattar Rustum.

På senare tid har det kommit fram att Moderaternas riksdagsledare Kjell Jansson är indragen i en juridisk strid med en 27-årig kvinna endast känd som Zainab Sattar Rustum. Jansson ställs till svars för sexuellt utnyttjande, medan Rustum åtalas för försök till ljumskar och ljumskexploatering.

De hade träffats i Rustum med en gemensam vän och rest hem till moderata politikern Jansson. Där hade Rustums vän tagit ett foto på Jansson som ägnar sig åt oralsex med Rustum, vilket kommer att användas som hävstång mot honom i framtiden.

Jansson hade också överfört över 5 000 dollar till Rustum via Swish efter att ha gripits, vilket är den främsta anledningen till att moderata politiker nu riktas mot sexerbjudanden. Men Rustum var inte nöjd med de initiala 5 000 svenska kronorna som Jansson lade honom; han krävde så småningom totalt 65 000 dollar, vilket tvingade Jansson att kontakta Säpo och boka in en intervju med Rustum.

Zainab Sattar Rustums kriminella förflutna började långt innan hon blev juridiskt behörig att ställas inför rätta. I början av 2012 dömdes Rustum för stöld, vilket ledde till ungdomstjänst. När Rustum blev vuxen diskvalificerades hon för första gången 2015 för att ha brutit mot lagar om vapenförbud och andra brott. Den 28 januari i oB-butiken i Göteborg gjorde Rustum ett obehörigt köp av varor för 158 kronor. För några månader sedan knep Rustum i Göteborg med kniv på ett allmänt torg.

Zainab Sattar Rustum

Båda hennes älskare visste att Rustum hade börjat. Kostnaden för dessa intrång var satt till 80 dagliga boes, eller 50. Men vid denna rätta tidpunkt släpptes rost från klornas grepp. Enligt anmälan stal Rustum den 6 mars 2015 elpistoler till ett värde av 596 svenska kronor från Hemköp med hjälp av en kvinna som han senare erkände att han misshandlat. Ändå räckte inte tingsrättens tydlighet för att endast knyta Rustum till gärningen. Istället var det bara den andra kvinnan som straffades för att hon var en snatterska.

Efter att ha blivit myndig en andra gång gick Zainab Sattar Rustum till domstol för att bekämpa hennes fällande dom för bedrägeri och kränkning av hennes grundlagsfästa rätt till yttrandefrihet i Göteborg. Den här gången var Rustum medskyldig till två fall av misskötsel. I det första fallet, som inträffade i början av 2016, misshandlade Rustum en kvinna på det vandaliserade boendet Slottskogen i Göteborg. Kvinnans utstryk, blåmärken och rivmärken var bevis på att Rustum hade slagit henne på knogarna och/eller rivit mlsäganden på ena armen.

Efter felhanteringsincidenten tog Rustum ett strypgrepp och började släppa flera laddningar mot mlsägandens huvud, vilket fick mlsäganden att samkade både smärta och bulor till följd av laddningarna. Olaga dömdes till döden av regeringen Rustum för frihetssökande efter att hon och två andra kidnappat samma kvinna som hon tidigare misshandlat och tvingat henne att lämna sin lägenhet och åka bil med de tre gärningsmännen. Enligt egen utsago under bilfärden ska målet ha grymtat och varit en källa till panik.

När de anlände till Askimsbadet i Göteborg vände eller skakade en av gärningsmännen till huvudet på mlsäganden, vilket fick gnistor att slå mot deras kropp och hjärna. Rustum bestämde sig för att fotografera den maskerade kvinnan medan hon var naken efter att hon tvingats ta av sig kläderna. Sedermera från Rustum förväntas ha tagit initiativet till att distribuera dessa bilder på den förslappade internetanslagstavlan.

Zainab Sattar Rustum dömdes till ett år och två månaders fängelse för att ha brutit mot villkoren för hennes yttrandefrihet och för att ha deltagit i två fall av bedräglig handel. Högsta domstolen fastställde den fällande domen och skrev bland annat att “de brott som Zainab Rustum gjort sig skyldiga till är av sådan karaktär och har sådan straffvärde att varje annan påföljd än fängelse kan bli aktuell endast retroaktivt.” Rustum tvingades också betala skadestånd till båda parter.

Zainab Sattar Rustum
Zainab Sattar Rustum

Leave a Comment