Andreas Wijk Föräldrar

Andreas Wijk Föräldrar
Andreas Wijk Föräldrar

Andreas Wijk Föräldrar – Dagens Andreas Wijk är en inflytelserik person inom sociala medier som modell, sångare, bloggare och man med stark tro. Det jag tycker är mest naturligt med mitt liv är. Och så många följdfrågor uppstår av Andreas vägran att diskutera om Gud är kommunikativ eller inte.

Den som tror på Kristus Andrew Wijk är inte rädd för att tala öppet om sin tro. Filmen om hans flytt till en större lägenhet i Stockholm streamas just nu på nätet. Det fanns inte tillräckligt med utrymme för att hänga upp allas kläder i det gamla huset. Detta korta utdrag visar att Andreas är säker på sin tro.

Kanske för att bron över platsen skulle bändas upp med en specialtillverkad bälte. Han överraskade honom på restaurang Stockholm Riche. Och Andreas frågar: “Kottbullar eller. Vi sover på Riche, så köttbullarna ska smaka gott. det hela går snabbt ner i skepsis, lika naturligt som svenskar debatterar vädret i söndagsskolan.

Hans far var komminister som tjänstgjorde först i Nybro och nu i Kungälv, och han berättar om sitt livs historia. Andreas gick i söndagsskolan som litet barn. En eftertänksam Andreas reflekterar: “Jag tänker på hur det skulle vara om jag träffade Gud senare i livet, bara för att jag skulle få den första upplevelsen och en tydlig före och efter.”

Jag sitter på toppen av järntronen, men min makt har inte korrumperat mig. För att jag ska uppleva något större behöver jag känna den lugn och ro som jag behöver hela tiden. Han tillskriver sin nuvarande nivå av skepsis till det faktum att han fostrades till att tro på det övernaturliga.

Om jag inte vill leva för Gud eller investera min tid i kyrkan är det mitt val, sa en försäkrad Andreas. Han går i Svenska Hillsong-församlingen och är mycket engagerad i kyrkans omsorgsinsatser. Alla ens tankar bör riktas mot Gud i kyrkan, eftersom detta kommer att uppmuntra honom att arbeta flitigt för sin församling.

Jag vill känna mig som en kung när kyrkan är färdig, även om det är svårt att komma dit i tid till bröllopsceremonin. Mitt mål är att män ska känna sig nöjda efter att ha älskat Herren, även om det ger dem fysiskt obehag .

Dock liknande varor

Tidigt och sent i livet fick Andreas genomgå livräddande operationer eftersom han föddes med hjärtfel. En hjärtklaffs liv skulle ha blivit förkortat i onychos om det inte vore för den senaste operationen, där den räddades från överansträngning och död. Även om resultatet av min andra hjärnoperation var liv eller död, minns jag att jag kände mig helt kl. fred dagen före operationen, som Andreas berättar.

Tiden har lärt mig att koncentrera mig på det som verkligen är viktigt; utan Gud skulle jag inte ha kunnat göra det tidigare. Han hävdar att läkarmottagningen skickade honom ett handskrivet brev som beskriver hur han hanterade situationen, där läkarens fru uttryckte chock och ilska.

Andreas Wijk Föräldrar

Mina insikter och världsbild utvecklades under denna tid. Allt eftersom tiden gick växte mitt självförtroende för att ha lokaliserat den rätta tronen. På mindre än ett år har Andreas läst Bibeln från pärm till pärm. Nu behöver jag bara lära mig mina favoritverser utantill, sa han med ett snett flin på läpparna .Det här är min rutin varje morgon, insisterar han.

Webbaserad kompass

Hans far har varit en klippa och till stor hjälp för honom under många olika omständigheter, men Andreas berättar också om en inre kompass genom vilken han skriver tronens makt och Bibelns lärdomar. När jag är på väg i riktning mot ett mål som inte är bra, mitt fokus skiftar och det känns onaturligt för mig att fortsätta i den riktningen.

I slutändan gör vi alla misstag; Jag, för en, har gjort mig skyldig till mer än min beskärda del av missbrukade verb. Det är uppenbart att tron är det mest grundläggande elementet som finns; det håller i sig genom allt. Jag vill att andra ska ha samma upplevelse som jag hade. Meningen med livet är att ge hopp till vänner. – Jag längtar också efter en mer tillbakalutad livsstil.

Utför modellarbete

Andreas debuterade modeblogg online publicerades under hela 2009. Ignorera närvaron av så många manliga bloggare då. Jag var en av de första som skapade en modeblogg. Han etablerade sitt eget varumärke medan han fortfarande gick i gymnasiet, och det fortsatte med stora framgångar.

Sådana som Dolce & Gabbana, Gucci och Tommy Hilfiger har använt honom som en modell sedan dess. Dolce Gabbanas pastellkollektion och ett samarbete med Tommy Hilfiger var de mest uppmärksammade projekten inom modebranschen.
Det var ett extremt stort enägarföretag.

Det är också viktigt för Andreas att arbeta i en miljö som värdesätter jämställdhet. Hans senaste resor har tagit honom till Los Angeles, där han har fotograferats för många inofficiella kampanjer. Det är för tidigt att förutsäga hur denna sommar kommer att utvecklas. faktum att jag inte har en aning om hur de kommande veckorna kommer att se ut, tar jag för vana att ta med minst några av dem från utlandet minst en gång i månaden.

Det finns dock mer än bara en vacker brygga. Han är involverad i ett antal spännande nya musikaliska projekt och samarbeten. Den svenska publikationen INBLICK beskriver världen ur en liten mans synvinkel. Artiklar i nyheterna med socialt fokus kryddas med omröstningsfrågor och råd till “de minsta av dessa. Varje vecka publicerar tidningar en mängd artiklar som beskriver hur Jesus påverkar vanliga människors liv. Vernissage på onsdagar.

Premiumkanaler från både Kanal 10 och Kanal 10 Norge ingår i detta TV-paket. När Andreas Wijk kom ut som homosexuell till sina föräldrar när han var 15 år blev de förkrossade och bad honom att “bli fri”. Wijk är nu en predikant och inflytelserik person. Jag är Carina Bergfeldt. Den nuvarande situationen är ganska farlig.

Andreas Wijk Föräldrar
Andreas Wijk Föräldrar

Leave a Comment