Elin Kjos Barn

Elin Kjos Barn
Elin Kjos Barn

Elin Kjos Barn – Tillsammans med tvillingsyster Ida, som också simmar på elitnivå, har hon de senaste åren drivit podden “Systrarna Kjos”, där de har diskuterat allt från relationer och barn till hälsa och Elins resor. Ida Kjos postade på Instagram, “Vi älskar henne evinnerligt och saknaden är bottenlös.”

Flera personer vill uttrycka sina kondoleanser under “familjen publicerad”-posten. Mitt hjärta agerar så irrationellt. Sarah Sjöström beklagar att “kommande dagar” kommer att bli “utan av hennes utsökta smittsamma skratt och kärlek.”

Mycket fruktig och vårdande. Elin har varit en inspiration för så många. Så kraftfullt och så fantastiskt på alla sätt”, skriver tv-personligheten Jessica Almenäs profil. I december avslöjade Elin Kjos sina tankar efter att ha fått veta att hon hade cancer 2020.

Jag kom knappt ur min dvala de första veckorna; Jag var svag. Men jag var inte svag, insisterade Elin Kjos. Det är med stor sorg vi idag får veta att en av våra Neptuna, Elin Kjos, har lämnat oss på en för tidig tok.

Elin hade en mycket framgångsrik simulerad karriär, till vilken hon bidrog med många mästerskapspoäng för klubben både i junior- och senioråren. Elins satsningar var avgörande för utvecklingen av damfotbollen i Sverige under mästarnas tidevarv. Elin fortsatte simma tills hon var 23.

Elin var en mycket optimistisk person som förlitade sig mycket på sina egna styrkor och såg bara möjligheter. Hon var alltid omtänksam och gav 100% av sig själv i varje situation. Elin gjorde stort intryck; som simmare och person har hon varit en inspiration för yngre simmare.

När hennes modellkarriär tog slut fortsatte hon att motivera och inspirera många människor i sin roll som personlig tränare. Tillsammans med sin syster ritade Elin en mycket framgångsrik podd, som gav hennes syster ännu fler möjligheter att lära känna henne och fånga hennes entusiasm.

Elin Kj Hon blev 35 år gammal. “Ida Kjos om symmetrins död” Det har varit ganska ansträngande. Elin Kjos, en ledande tränare, vägrade prata om döden trots sina egna hälsoproblem. Det säger Nyhetsmorgons satiriker Ida Kjos. Tidigare i veckan spreds nyheten om att Elin Kjos gått bort.

Det har varit ganska prövande. Jag har aldrig bett henne att bära min oro och rädsla för hon har redan fått nog av sina egna. När jag var glad och optimistisk skötte hon sig som bäst, säger Ida Kjos. Familjen har överösts med kondoleanser och svar. Ida Kjos konstaterar att detta gör det mindre trovärdigt att överväga hur många hon kränkt.

“Det är med ett väldigt tungt hjärta som vi skriver detta från Elins Instagram. Vår älskade Elin lägger sig för natten till Eva Cassidys dova toner. Sjukdomen gick snabbt framåt i sina senare skeden, och hans kropp orkade inte mer, sa de bredvid en Instagram-bild på en glad Kjos.

Hälsningar, systrar!

“Underbara, extraordinära systrar. Du har varit utan din fysiska kropp i tre dagar nu. Hon som gömde sig så länge och gjorde som du sa att hon gjorde. Även när hon egentligen inte brydde sig om det. Men ditt hjärta var väldigt starkt.” Det blir tydligt genom hela artikeln att Elin inte ville diskutera sin sjukdom, utan hellre pratade om trevligare ämnen.

Ingen älskat mig som dig. Du är jag, och jag är du. Och dottern måste alltid segra”, fortsätter hon att skriva i den hjärtskärande texten. Tvillingssteren tyder på att det är många som vet på savnet efter Elins avgång.

Det “känns som en sekund” och “verkar som en evighet” sedan du tryckte på knappen för sista gången. Tvillingsstrene började arbeta på en podkast medan Kjos sov och döpte den till “Sstrene Kjos”. De pratade öppet och hade flera samtal om händelsen.

Mycket sycophantic

För tre år sedan fick hennes träningsprofil det förödande beskedet att hon hade en okontrollerbar kreft. En långvarig värdinna avslöjade sig vara lunge-kreft, och läkare upptäckte en stor svulst i hennes övre lunga. De gick bortom point of no return och kunde inte ge någon ytterligare vård. Kjos rapporterade att svärmen äntligen hade mognat i januari. Tre månader senare dök kontroversen om spridningen av kreften till skjelettet upp.

Elin Kjos Barn

Kjos åkte till Tyskland för att prova en ny behandlingsmetod, och medan hon var där deltog hon i en kreftstudie och fick en skräddarsydd dos av valerianaextrakt. Hon bestämde sig för att ta lite ledigt från skolan för att ägna sig åt andra forskningsintressen. Det gavs aldrig någon indikation på vilken typ av forskning som genomfördes. I januari skrev hon på Instagram att efter en vecka på sin nya skola var alla hennes blodtrycksvärden normala.

Om studien har några medicinska effekter får vi reda på efter några månader. Bara en dag som går på det vanliga”, skrev hon då. Elin Kjos, en framstående figur inom fitnessbranschen, har dött vid 59 års ålder i lungcancer. Det sa hennes Instagram-familj.

Trainingprofile fick diagnosen stadium IV lungcancer för tre år sedan och har sedan dess påbörjat ett hälso- och friskvårdsprogram med sin syster. Hon har varit ganska öppen med att diskutera sin sjukdom, både i podden och i andra nätf

Jag har genomlidit mycket krävande behandlingar och procedurer, och även om det har haft en betydande inverkan på mitt liv, har jag inte tillåtit det att definiera mig. Det tog lite tid för mig att komma hit.
Luckan är helt fylld.

De senaste dagarna har gått lugnt till och hon har njutit av familjetid. Kondolanserna strömmar in under inlägget. Mitt hjärta agerar så irrationellt. Mycket fruktig och vårdande. Elin har varit en inspiration för så många. Så kraftfullt och så fantastiskt på alla sätt”, skriver Jessica Almenäs, showens exekutiva producent.

Elitmodellen Elin Kjos fick diagnosen terminal lungcancer för tre år sedan. Sedan dess har hon använt Instagram för att uppdatera sina miljontals följare på sina resor. Hennes familj skriver på sin Instagram att hon somnade till ljudet av Eva Cassidy på söndagskvällen.

SjMed medkänsla, styrka och kärlek till världen och alla i den. Du är den mest älskade medlemmen av vår familj, som det står i brevet från våra nära och kära. Innan sin cancerdiagnos var Elin Kjos en tävlande i toppklassen som regelbundet tävlade i SM. Hon har också varit en effektiv personlig tränare, träningsinstruktör och hälsocoach.

Elin Kjos Barn
Elin Kjos Barn

Leave a Comment