Claudia Galli Barn

Claudia Galli Barn
Claudia Galli Barn

Claudia Galli Barn – “Det är ett fantastiskt upplägg. Vi har alla varit där, skriver författaren. Du är ett fantastiskt exempel att följa! Någon annan skriver: “Jag tycker att du är så vacker, cool och klok, och en fantastisk mamma (och, jag är säker på, en helt underbar fru!). Du kommer att känna igen henne från ett antal svenska filmer och TV.

Claudia Galli Concha, en professionell skridskoåkare och tvåbarnsmamma, satte sig ner med Motherhood för ett mellanmål för att prata om hur hon blev mamma vid fem års ålder, hur det är att vara mamma nu och glädjen och utmaningarna att bilda familj. En härlig bit som hyllar moderskap och föräldrakärlek kan hittas i en och annan napp. Tillbringa dagen hemma hos den energiska och snälla skridskoåkaren Claudia Galli Concha.

Redan på 1990-talet gjorde Claudias stora roller i svensk tv och film henne till ett känt namn där. Dagens tv-mammor, skateboardåkare och Hollywood-producenter driver alla Instagram-konton som inspirerar miljontals fans dagligen med vackert innehåll. Allt från det senaste modet och moderskapet till de där små detaljerna som gör varje dag speciell.

Hon berättar om sin moderskapsresa, vad hon gör när föräldraskapet blir tufft och hur det är att arbeta tillsammans med sin man i sin föräldrauppsats. Visdomsord från Claudia Galli Concha om föräldraskap. Hälsning, Claudia! Hej hur mår du idag?

Hej! Idag mår jag ganska bra. Även om jag tillbringade förmiddagen med hushållsarbete, bytte min man plats med mig vid lunchtid så att jag kunde delta i en affärslunch. Det är en vacker torsdag, och jag drar nytta av den genom att genomföra en intervju när jag är ute och promenerar. Perfekt! Åh, vad härligt. För den som inte känner dig. Hur skulle du karakterisera Claudia Galli Concha? Oj, det är en bra fråga. Jag skulle vilja se mig själv som någon som är nyfiken, reflekterande, optimistisk, kreativ, livsälskande och familjeorienterad.

Claudia Galli Concha vill spendera så mycket tid som möjligt med sina döttrar Chloe och Celeste. Ingen av ungarna har börjat skolan än, så skridskoåkarna har spridit nyheten på Instagram att de kan stanna hemma ett år till tills skällen börjar gälla de äldsta systrarna.

Ok tjejer. Vi stannar hemma ett år. Ett år innan Chloe måste börja skolan enligt hennes årskurs. Hmm. Vad sägs om att vi kopplar upp oss? Vi planerar att göra en film, besöka många roliga platser, ha spännande semestrar och uppskatta livet varje dag under sommaren. Hon skriver “Jag är med dem dygnet runt” och lägger upp ett leende foto på sig själv och sina barn.

Familjen har också flyttat in hos chefen. Claudia Galli Concha skriver på sin blogg att de nu jobbar på en långfilm och att när det är dags för filmens premiär kommer alla i skådespelarna och crewet att behöva vara närvarande. lite med utelek och då ska vi förstås Kommer ha tagit ett gäng leksaker, haha, jag tror att barn är lika flexibla när det gäller att byta plats som jag är för deras leksaker.

Irriterad av kommentarsfältet

Claudia Galli Concha har i många år skrivit öppet om sina två döttrar på sin blogg. I en artikel från 2017 skrev hon om hur ofta hon utsätts för trakasserier och kränkande kommentarer. Hon har bland annat kritiserats av de som inte håller med om hennes beslut att hålla sina barn borta från skolan.

Claudia Galli Barn

Vi bestämde oss i förväg, innan Chloe kom, hur vi skulle ställa in allt. Vi skulle stanna hemma med våra barn så mycket vi kunde. Vi borde arbeta tillsammans så att vi alltid är tillsammans. Vad vi gör. Och eftersom hon och hennes man åtnjuter fullständig självständighet i sina egna hem, insåg de snabbt att de inte skulle behöva skicka sina barn till skolan så snart.

Hon uppmanade folk att sluta skicka hatkommentarer och istället koncentrera sig på sina egna liv.Att slappna av sparar er energi till något annat. Ni har ingen aning om vad ni pratar om, och det finns så många bättre saker du kan gör istället för att skriva dumheter på den här sidan.

Express söker Claudia Galli Concha.

Claudia Galli Concha vill lägga upp en hjärtevärmande bild på sig själv på sociala medier för att hedra sin avlidne far. Skaterskan har delat med sig av sina tankar om träning och anledningarna till att hon har ändrat sin inställning till träning genom åren i ett nytt Instagram-inlägg. Claudia Galli Concha, en 41-årig skridskoåkare och influencer, och hennes man, 38-årige Manuel Concha, har två döttrar på 4 respektive 3 år. Claudia har redan lagt upp artiklar på sociala medier där hon reflekterar över sin roll i dotardernas framtid.

Redo för lite sol, bad och en picknick? Hitta sommarens bästa picknickmat här! Länkar till Aller Media (på svenska) I april förra året delade Claudia Galli Concha en Instagram-bild på sig själv gå barfota och bikini-klädd längs stranden med sina barn. Eftersom jag är mamma till två döttrar har jag ansvaret att lära dem att vårda sitt hår. Claudia Galli Concha skrev då, “Jag tar det här uppdraget på allvar och måste påminna mig själv om det varje dag.”

Jag hade aldrig lagt upp en sådan här bild förut. Jag skulle ha valt en där jag fick i mig den eller, mer troligt, en där jag inte såg den alls. Men vid det här laget är allt upp till mig. Som jag ser det här. Magen är inte en trång plats. Men jag känner mig vacker och mäktig. Sedan dess har hon lagt upp ett antal attraktiva självporträtt utan att ändra eller retuschera dem, och hennes följare har lagt märke till det.

Träna inte om du vill hålla dig liten.

I ett nytt Instagram-inlägg återkommer Claudia Galli Concha till ämnet och förklarar sina tankar kring träning. Skadespelerskan i gym utan träningskläder avbildas på bilden och i den tillhörande texten diskuterar Claudia hur hennes perspektiv på träning har utvecklats genom åren. Jag ska bara träna tills jag blir smal.

Om jag hade en dollar för varje gång jag någonsin har tänkt så i mitt liv, skulle jag vara snuskigt rik vid det här laget. Idag är det träning, som det ska vara varje dag, något som är självklart för mig av nästan alla andra skäl än att bli mindre, som Claudia Galli Concha skriver på Instagram.

Läs mer

“Träning gör mig glad, kreativ, energisk och ångestfri, därför värderar jag det mycket mer än storleken på mina kläder. Nu är det mitt jobb att ändra folks uppfattning om mina barn. Ingen ska någonsin behöva slösa tid på något lika dumt som det jag har gjort. Den intetsägande Claudia Galli Conchas följare är de många som håller fast vid henne och stärker den allvarliga artikeln.

Claudia Galli Barn
Claudia Galli Barn

Leave a Comment