David Hellenius Föräldrar

David Hellenius Föräldrar
David Hellenius Föräldrar

David Hellenius Föräldrar – Bland TV4:s mest kända ansikten har David Hellenius varit värd för sin egen talkshow, Hellenius hörna, i ett antal år.Och på kvällen har David insett sina komplicerade känslor för sin far. Jag har tjatat och mopat, säger han i programmet. En av Sveriges största tv-personligheter och showrunners är 47-årige David Hellenius.

Han jobbar för närvarande på TV4 och har gjort det från 2006 till 2020, under vilken tid han var involverad i succéprogrammet Let’s dance. Bortsett från det har han även spelat rollen som skridskoåkare i ett antal filmer, inklusive bland annat Summer with Goran och Once Upon a Time in Phuket.

Han är för närvarande värd för Masked Singer på TV4, och sedan 2010 har han haft sin egen talkshow, Hellenius hörna. Och det är tiden på natten då Hellenius hörna, hans egen talkshow som han varit värd för sedan 2010, sänds.Och det är precis när Hellenius går och lägger sig som han blir märkbart rufsig och nära till tårar under ett samtal om sina personliga problem.

David Hellenius son, Leo, går in genom rampen.David har varit gift med Renée Nyberg, 55, i tjugofem år. Nyberg är en populär och välrenommerad kanalvärd i sin egen rätt. Många vet att hon leder till Renees pir och staden Bytt är öde. När programmet Slussen sändes första gången 2002 klockan 22:00 var det första gången maskinerna någonsin träffade varandra.

Först året efter, efter att Renée tagit avstånd från Jan Zachrisson, blev de ett officiellt par. Båda delar vårdnaden om en 15-årig son som heter Leo, som går i sina föräldrars fotspår och ser allt mer av världen genom prisman av skenande materialism. Han har redan etablerat sig i TV-schemat och medverkar i program som TV4:s Finaste familjen och TV4:s komedikalender Selmas saga (2016).

Att Leo också har en karriär inom fotbollen är något som säkert många inte vet. Han är med i IF Brommapojkarnas U15-lag och för några dagar sedan sågs han på en P15-landslagslista.Terroriserad över händelserna i Hellenius hörna försöker David Hellenius fly i en båt.

I torsdagskvällens avsnitt av välrenommerade Hellenius hörna gästade GES tillsammans med Niklas Strömstedt, Anders Glennmark, och Thomas “Orup” Eriksson samt showrunner Fredrik Skavlan och OS-silvermedaljören Malin Baryard Johnsson.

Och det var då Malin berättade för David om hur hans pappa Pelle alltid hejade på honom när han idrottade som liten och väckte fram fina minnen från Davids barndom.David börjar med att säga: “Jag gjorde bra ifrån mig i idrotten, jag spelade tennis väldigt länge”, och antyder att det var svårt att vara nära någon som presterade så bra.

Kvaliteten var inte bra och det slutade med att jag reste över hela Sverige. Och min pappa var där hela tiden, så han var nog lite kladdig också. Mycket av hans uppmärksamhet drogs till dessa känslor. Det är något jag nästan känner mig likgiltig inför. Jag har proppat i ansiktet på varje hamburgerställe i Sverige och grubblat mig igenom menyn.

Ingen borde bli förvånad över att “Finaste familjen” sänds i stermalm.Det var så tråkigt att mina föräldrar förvandlades till trollkarlar.I den nya TV4-serien “Finaste familjen” spelar han rollen som Magnus, en väldigt ostadig individ. Något David Hellenius, 42, känner sig hemma med ännu en gång.

NICHOLAS DAVID HELLENIUS

Skadespelare, programvärdar (‘Hellenius hörna’, ‘Idol’, ‘Let’s Dance’ med flera) är också eftertraktade. Bor i Radhus i Bromma. Leo, Renée, och Emma och Tom Nyberg, 10, 21 och 16 år , plus bonussonen Tom, 16 år. I TV4-serien “Finaste familjen”, som David skapade tillsammans med regissören Staffan Lindberg.

De andra rullarna kan se bland annat Kajsa Ernst, Tommy Körberg, och Helena af Sandeberg. Ett nytt avsnitt sänds den 25 mars klockan 21:30.Jag fick många idéer till showen från kändisbilder som lagts upp på sociala medier, och inte bara på svenska. Du är bekant med bilder märkta “bästa av lycka” eller “lyckligaste familjen”.

Det är lite att skylla på dem att vi alla vill leva idealiska liv. Den finns inte om du inte har skrivit den på skrift eller på film.Att vara ensam kan vara ganska charmigt. Det handlar inte om att vara oärlig, men jag har svårt att få kontakt med människor som inte är medvetna om mina känslomässiga ärr, samtidigt som jag har en hög tolerans för de som är öppna med sina egna.

Någon som heter Ove”

Filmen gjorde både Renée och jag helt hänförda. Jag har en Ove boende hos mig; min far lärde mig att vara lite av ett orakel.Som däremot “jag vet att du är jävligt tjatig och slarvig, och ändå säger du att jag har en helt annan tlamod.”Också jag är något återhållsam; Jag säger inte alltid exakt vad jag tycker utan försöker istället hitta en fras som passar situationen.

David Hellenius Föräldrar

Jag har svårt för mormödrar som insisterar på att alla barnsängar ska vara lika höga eller som försöker stoppa in sina barn i sina egna ladugårdssängar, och det slutar med att jag slår ihop händerna i frustration eftersom jag helt enkelt inte kan reda ut den här röran.Jag har insett att de bästa ögonblicken på min dag inträffar när min familj och jag alla äter gott tillsammans.

Jag kräver inte så många utlandsutflykter och farliga sysslor. Det är när vi alla är ledigt klädda och äter en god måltid tillsammans en fredagskväll som jag känner mig mest lyckligt lottad.Att ha skrattat och gråtit för mycket i livet är något jag längtar djupt. Ganska för lätt att grymta, men helt förtjusande.”

Alla pratar alltid om hur svårt det är att vara en toner, och det är verkligen sant. Frågan är om eller inte åldersgruppen 30 till 40 börjar konkurrera med den stereotypen, då bör man vara på ett visst sätt: attraktiv, framgångsrik i sin karriär, resebesatt, med bra kost och ett bekvämt hem.

Jag tror att det är svårt att veta vilken åldersgrupp som är mest anställningsbar just nu. David Hellenius ser sig omkring och känner sig nere på soptippen. Vi träffas på Karlaplan i Stockholm och omges av män från hans nya komediserie “Finaste familjen”.Det handlar om att vara helt felfri, enligt Hellenius.

Broms Restaurant är nästan för cool för ord. Du kan köpa allt du behöver att äta i butiken där, och det blir både hälsosamt och miljövänligt. Du kommer att vara övertygad om att du är en statistik i en TV-komedi efter cirka 45 minuter. Därför är det ingen överraskning att han spelar en roll i det sista familjedramat. David säger: “

Jag har alltid velat göra en serie som fångar vår tids anda” när han stoppar i sig ett mellanmål av silad yoghurt och exotisk frukt som serveras i ett miniatyrglas.Det är den typen av show som skulle ha varit omöjlig att göra ens för fem eller tio år sedan, och det sätter stopp för vår besatthet av säsonger. Vi har aldrig varit mer bekymrade över våra egna uppfattningar om oss själva än vi är just nu.

Nyckeln är att presentera en bild av absolut perfektion och att visa den för alla att se. David är en ivrig läsare och kan vara lite urskuldande ibland. Hans osäkerhet och vilja att visa världen vem han verkligen är lyfts båda upp till ytan.Det är omöjligt att säga när han börjar på en tanke eller när han släpper en annan, om det beror på att han inte har någon aning om vad han vill säga eller för att han bara vill vara säker på att allt blir som han förväntat sig.

Skaffa en livforsränning

Magnus, i mogen ålder av fyrtio år, är en linoleum- och Adidas-klädd personlig tränare som kommer från en välklädd, ekonomiskt säker familj. I ett försök att lindra sin ångest väljer han en ryggtatuering istället för en ny flickvän i 40-årspresent, och hans oberäkneliga känsla av självmedvetenhet leder till att han ofta drar sig tillbaka från sociala situationer.

Allt skulle vara bra om Magnus bara kunde vara sig själv och sluta oroa sig för vad hans familj och samhället förväntar sig av honom.David känner igen sig i Magnus 40-årskris, men hans kris kom tidigare och var närmare en kris på liv eller död. Upprinnelsen till denna tro var Davids och Renée Nybergs son, Leo, död under deras bröllopsceremoni.

Jag insåg att jag höll på att dö för första gången i det ögonblicket. Slutresultatet blev mer eller mindre en mashup av “ta reda på livet” och “undrar om jag blir sjuk” Vem är ansvarig för barn?David kallar det en hälsosam ålder, men andra kallar det hypokondri. Det slutade, hur du vill, med terapi och livscoaching.

Under loppet av två år höll han sig till alla tillgängliga hälsoregementen, genomgick 25-30 EKG årligen, en skiktröntgen och en självuppfyllande profetia om att han hade blod i aortaklaffen och skulle dö i cancer.Det är ingen slump att serien sänds på stermalm. Vi ska få det att verka som att alla alltid tror att lyckan är någon annanstans.

Dessutom känner jag igen en del av mig själv i det; det är något jag utvecklat vid sidan av. Familjen jämförde sig med andra på gatan och i grannskapet. Det här handlar om någon form av strategi, men ingen verkar veta vad målet är.Samtidigt tror han att även män i Bromma, Skövde och Spnga kan återupptäcka sin självkänsla.

Men det finns en hake här. Varje detalj här måste vara oklanderlig. Det var inte så här när jag flyttade hit från Jakobsberg. Du ville vara bra och ha tur, men du var inte villig att ge bort så mycket som du ville.I medelklassen som jag växte upp i fick jag intrycket av att framgång berodde på att göra det bästa av varje given omständighet.

Inte så många långsiktiga mål stod på spel. Ändå minns jag att jag kände någon form av spänning där också, en sådan jag har känt tidigare i min egen kropp. Men nu har jag det under kontroll, säger han med ett brett leende. Nu vill jag inte veta — det är nästan för länge sedan vi senast hörde från kungen.

David Hellenius Föräldrar
David Hellenius Föräldrar

Leave a Comment