Eva Longoria Et Son Fils

Eva Longoria Et Son Fils
Eva Longoria Et Son Fils

Eva Longoria Et Son Fils – Engagerat moderskap beskriver Eva Longoria. Skådespelerskan födde sitt första barn, en son vid namn Santiago, i juni 2018. Hon och hennes man, affärsmannen Jose Antonio Baston, har ett barn. De två började dejta 2013, och de knöt ihop 2016 i Mexiko. Sedan dess har “Desperate Housewives”-stjärnan levt det goda livet med sin man och deras barn.

Trots att hon är hemlighetsfull om sitt romantiska liv är l’Oréals arvtagare ganska öppen med sitt barn och lägger upp flera bilder och videor på honom på sociala medier. Dessutom la hon upp en söt bild på sin Instagram den 28 november. Det går att se Eva Longoria hålla Santiago i famnen. Småbarnet lägger sin hand på den senares leksak och flinar brett. En rörande mor-son-stund vid havet. Skådespelerskan skrev “Min favoritperson” i kommentarsfältet i hennes senaste tidningsartikel.

Eva Longoria är en kär mamma till sina barn. De tillbringar mycket tid tillsammans. Senast de två sågs tillsammans var på en resa till Disneyland Paris. Skådespelerskan hade en privat stund med ELLEs mikrofon på filmfestivalen i Cannes 2022, där hon avslöjade sin vardagliga moderskapsstil: “Jag är en galen mamma, han är galen i mig och jag är galen i honom.

Maman, sluta omfamna mig !” Han finns alltid vid min sida. Hon hade avslöjat särskilt information om sin sons personlighet: “Han är rolig, full av liv och kärlek. Det är ganska ljust. Eva Longorias son Santiago är det vackraste som någonsin hänt henne. På måndagen lade Eva Longoria upp en video montage till hennes Instagram för att fira sin son Santiagos födelsedag.

Eva Longoria blev mamma för första gången för fem år sedan. Den amerikanska skådespelerskan firade Santiagos födelsedag den 19 juni genom att lägga upp ett videomontage på sitt Instagramkonto. “Här väntar ännu ett år av skratt och glädje med den här lilla människan. Jag hade ingen aning om att en så vidsträckt kärlek existerade. “Grattis på födelsedagen, älskling, jag älskar dig så mycket!” önskade hon.

Foton och videor visas medan Israel Kamakawiwo’oles “Over the Rainbow” spelas i bakgrunden. Deras 5-åriga pojke, resultatet av hennes äktenskap med affärsmannen José Antonio Bastón, ses laga mat, hoppa på en studsmatta, springa på stranden och till och med dansa med sin mamma i filmen.

Efter denna annons

Bara en månad efter att hon lämnat Franska Rivieran, återvänder Eva Longoria för ett L’Oréal Paris-evenemang (hon har varit ambassadör för företaget sedan 2005). För några dagar sedan såg stjärnan i “Desperate Housewives” sin ex-älskare på röda mattan av “Flamin’ Hot”s premiär. Gabrielle Solis tolk poserade stolt med Jesse Metcalfe.

Även om hon reser mycket, lämnar Eva Longoria aldrig sin 4-årige son Santiago bakom sig. Om skådespelerskans uttalanden till “Télé 7 jours” är sanna, kan mor-son-äventyr ha en djupt positiv effekt på utvecklingen av en ung pojke.

När den 76:e upplagan av filmfestivalen i Cannes startade i maj, häpnade Eva Longoria på röda mattan i fängslande couture. Och den 48-åriga skådespelerskan skuggades av sin 4-årige son Santiago. I tidningskiosk den senaste måndagen den 12 juni löd rubriken “Il voyage toujours avec moi”, som avslöjar att pojken i fråga är en frekvent resesällskap till sin berömda mor.

En demonstration av mitt volontär- och samhällstjänstarbete skulle betyda mer för mig än ord någonsin skulle kunna uttrycka. Jag tror att jag kan beskriva honom som snäll, generös och respektfull. Dess genomslag blir dock större om det förs direkt till barnhem där barn är i nöd.

“Resor formar ungdomen”, som Montaigne uttryckte det, och besättningen på Desperate Housewives verkar hålla helhjärtat med filosofen. Som Global Gift Foundations ambassadör har Eva Longoria gjort det till sitt uppdrag att samla in pengar till och ge hjälp till behövande runt om i världen.

En världsresenär med ett gott inflytande som skulle kunna ingjuta feminism i unga Santiago, som hon anförtrodde till våra gemensamma vänner: “Det är avgörande för mig att väcka honom till jämställdhet mellan könen. Att vara i närheten av starka, självständiga kvinnor har jag ingen tvivlar på att han snart kommer att inse att kvinnor verkligen kan åstadkomma vad de vill.

Och att de kan vara överlägsna män på vissa områden. Enligt hennes egna ord växte hon upp i ett hushåll där kvinnorna var starka, kapabla, och självförsörjande. Modeller runt omkring mig. Och jag behövde inte gräva för djupt ner i fantasins avgrund för att ta reda på vem jag kan vara. Alla kvinnor i mitt liv var fantastiska.

Eva Longoria Et Son Fils

Sedan Santiago Enrique kom in i Eva Longorias liv den 19 juni 2018 har många saker förändrats till det bättre. På frågan om födelsen av deras son Gala, svarade José Antonio Bastons fru, “C’était magique”, i en intervju som gavs till Gala kort efter hans födelse.

Jag låg på sjukhuset, utmattad efter förlossningen och kände mig lite desorienterad bland mängden läkare och sjuksköterskor som omgav min säng. Och så fortsatte hon, “Jag har inte hört ett pip sedan jag hämtade barnet.” Bara vi två, han och jag. Jag förstod att vi hade känt varandra för alltid. Ett uppenbart faktum.

I juni 2018 födde Eva Longoria sitt första barn, en son som heter Santiago. Skådespelerskan delade en ögonblicksbild av sitt barn, som nu är 3 och ett halvt år gammal, på Instagram den 5 april. Många blev häpna över Eva Longorias besked om graviditet 2017, då hon var 42 år gammal.

Den gravida amerikanska stjärnan var framträdande på flera röda mattor, och uppfyllde en långvarig önskan att uppleva moderskapets glädje. Internet blev vilt när nyheten om Eva Longorias graviditet bröt ut, och kändisar över hela världen, inklusive Line Renaud, skickade sina lyckönskningar till den blivande mamman.

Den 47-åriga skådespelerskan missar inte ett slag när det kommer till att dela glimtar av sitt dagliga liv, även om hon sällan lägger upp bilder på sitt barn eller make, José Antonio Baston. Mer än 8,5 miljoner människor följer Eva Longoria på Instagram, där hon gör inlägg om sin dagliga rutin att träna för att hålla sig i form, delta i välgörenhets- och konstevenemang av alla slag och dyka upp i fantastiska fotograferingar för stora tidningar.

Ett lyckligt moderskap kommer naturligt för Eva Longoria. Den 19 juni 2019 födde huvudrollsinnehavaren från ABC sitcom Desperate Housewives sitt första barn, en son som heter Santiago. Sedan dess har skådespelerskan gjort det till en vana att dokumentera sitt liv med pojkvännen José Antonio Boston och kid på sociala medier.

Faktum är att hon precis laddade upp en söt video till den sociala medieplattformen Tik Tok. Hon återupplivar en populär trend genom att sjunga låtens text från den animerade serien Phineas and Ferb. Även om hon visas i början av videon lyckas hon ändå överraska sin publik genom att presentera sitt barn.

Naturlig Eva Longoria med sin son Santiago

I publiken har Eva Longoria tappat fattningen och börjat skratta. En kedja av händelser som har lämnat internetanvändare och skådespelerskor i chock. Många människor har påpekat den slående likheten mellan Santiago och hans mor, medan andra har berömt skådespelerskan för att hon svikit henne och delat uppriktiga ögonblick av sitt liv med sitt barn. Du måste ge det till Eva Longoria – hon älskar att visa upp verkliga, ofiltrerade ögonblick från sitt liv som mamma för sina fans.

Santiagos ankomst har förändrat skådespelerskans liv totalt. Det var magiskt, du vet. Trött på att föda, förvirrad och omgiven av främlingar (inklusive läkare och sjuksköterskor) befann jag mig på sjukhuset. Efter att jag hämtat bebisen blev det helt tyst. Bara vi två, han och jag. När hon sa till Gala: “Jag hade intrycket av att vi har känt varandra för alltid”, menade hon det.

Komikern gav en ofiltrerad redogörelse för sitt dagliga liv och sa: “Det är otroligt.” Det är bara fantastiskt. Denna person är en god sovande, ätare och resenär. Den där ungen är verkligen otrolig. Jag måste säga att turen har varit på min sida. Det är det enda sättet att komma i form, tror jag att Gud sa till honom.

Eva Longoria Et Son Fils
Eva Longoria Et Son Fils

Leave a Comment