Filippa Toremo

Filippa Toremo
Filippa Toremo

Filippa Toremo – Abort är inte längre ett alternativ Filippa fick reda på att hon inte kunde göra abort eftersom hennes graviditet var för långt på kliniken. Abort är lagligt i Sverige fram till 18:e graviditetsveckan, då krävs tillstånd från Socialstyrelsen.

Ändå kan godkännande sökas fram till den 22:a graviditetsveckan (plus sex dagar). I “Gravid utan att veta” visar Filippa upp journalanteckningarna hon gjorde efter att ha fått veta att hon snart skulle bli mamma.

Föda eller adoptera ett barn?

Hon skriver i “Gravid utan att veta” att att bli mamma och få barn aldrig var saker hon förväntade sig att göra. Filippa avslöjar också att hon var inställd på att adoptera barnet. Hon slog numret till familjerätten och förklarade sin situation för en domare.

Filippa hade problem med att bearbeta sina känslor, så kvinnan hon pratade med föreslog att hon skulle ringa igen om en månad. En månad senare konsulterade Filippa en terapeut och tog beslutet att behålla barnet. Vid 41 veckor började hon få sammandragningar och några timmar senare föddes Todd.

Sedan ger jag honom en allvarlig blick och inser hur gärna jag vill det här. Genom hela filmen uttrycker hon sin önskan att skaffa barn trots att hon först uttryckt starkt motstånd. Filippa har flyttat ihop med pappan men har ännu inte meddelat pappans identitet. Han blev förvånad över nyheten att han skulle bli pappa och behövde lite tid att bearbeta det.

Den här gången kommer vi definitivt att göra det på vårt sätt. Filippa kommenterar kopplingen i SVT:s “Gravid utan att veta” och säger: “Det känns så fantastiskt att han verkligen deltar på något sätt.”

Filippa har redan berättat att hon och pappan till hennes barn inte är romantiskt inblandade utan är bekanta. Men bara några dagar efter förlossningen flyttade Fillipa och barnets pappa från den mindre lägenheten till den större.

Det hände nyss, det är helt sjukt. Min plan var att börja om på min egen plats och sköta allt själv. De goda nyheterna slutade dock inte där. Det slutade med att de blev en familj, tillägger hon i filmen. Lägg märke till pilen som indikerar irritabel tarm. Irritabel tarm (IBS), även känd som irritabel tarm i Sverige, är en vanlig matsmältningssjukdom.

arrow Irritabel tarm drabbar cirka 10 % av svenskarna, där kvinnor drabbas oproportionerligt mycket. Irritabel tarm (IBS) är inte livshotande, men det kan orsaka betydande gastrointestinala symtom och försämrad livskvalitet.

arrow Sällsynta tarmrörelser och buksmärtor är båda nödvändiga symtom på Irritable Bowel Syndrome. arrow Varken röntgen eller endoskopi eller något annat medicinskt test kan diagnostisera IBS. arrow Diagnos ställs enligt universella diagnostiska kriterier. När det är möjligt bör andra, mer betydande orsaker till symtomen elimineras först.

arrow Vissa människor upplever olidlig smärta i magen, medan andra känner kramper. Efter att ha ätit ökar smärtan ofta men avtar efter avföring. arrow Vissa människor har matsmältningsproblem som lös avföring eller förstoppning, medan andra har båda. Andra upplever problem med toalettbesök på grund av smärta eller brådska orsakad av magproblem.

Det är inte ovanligt att en person med IBS går många dagar utan att behöva gå på toaletten. Ändå fanns det en mindre oenighet i meddelandet; hon fick inte reda på att hon var gravid förrän vecka 23. Du är nu sex månader på väg i graviditeten.

Filippa Toremo

Jag blev chockad när jag fick veta att jag var gravid i vecka 24.

Hon publicerade ett känslosamt svar på brevet på Instagram. Hon kunde uttrycka sin misstanke om att det var IBS vid den tiden (IBS). Symtomen inkluderar gaser, gaser, diarré, förstoppning och en känsla av ofullständig tömning, som beskrivs av hälsodirektoratet.

Tonje Garvik och Lene Sleperud, som blev gravida nästan samtidigt, diskuterar de svårigheter de stött på under hela graviditeten, inklusive sug och yrsel. Jenny Emilie Aas är reporter. Klipp: Luna

Inblandad

SVT Edit har producerat en dokumentär om Toremo med titeln “Gravid utan att veta”, runt tidpunkten för deras son Todds födelse i slutet av februari. Där berättar hon att hon till sist bestämde sig för att behålla barnet efter att ha haft en intensiv inre dialog med sig själv. Tar upp ämnet babyrykten

Hon citeras i Aftonbladet för att säga “Det känns fantastiskt att han verkligen är involverad, på ett sätt”, vilket är en positiv syn på deras koppling. Hon och bebisens pappa har uppgraderat från en studio till en lägenhet med två sovrum.

Innehåller både tobak och alkohol

Det är sjukt, och det hände nyss. De goda nyheterna slutade dock inte där. Toremos graviditetsbesked kom trots att hon hade tagit flera negativa graviditetstester och använde preventivmedel.

Sjokkvending efter positivt graviditetstest

Hennes känslomässiga Instagram-inlägg berättade historien. Helsedirektoratet säger att det orsakas av ökande fall av symtom som smog, gasbildning, diarré, trötthet och känslan av att du inte får en hel natts sömn.

Ett tag experimenterade de med att ge upp barnet. An På sociala medier har några av hennes följare kommenterat att deras kärlek inte var verklig. Nu vill Anis Don Demina sätta stopp för de dåliga ryktena.

När förhållandet avslöjades var Anis Don Demina aktuell programledare för “Melodifestivalen”. Kort därefter stod det klart att han skulle delta i Let’s Dance, och det var just hans berömmelse som fick rykten att spridas. Flera personer hävdar att hon använder hans berömmelse för att få fler följare. Däremot har varken Anis Don Demina eller Filippa Toremo tagit itu med kommentarerna.

Så länge hon och jag vet att vi har varandra spelar det ingen roll. Vi är väldigt säkra på varandra, så det har aldrig varit någon diskussion, säger Anis Don Demina Under ”Let’s dance” hade han stort stöd av sin flickvän som tittar på programmet och röstar varje vecka. Filippa är den mest stöttande vännen i världen, hon är helt fantastisk, helt magisk. Jag är så glad att jag har det, säger Anis Don Demina.

Filippa Toremo
Filippa Toremo

Leave a Comment