Gert Fylking Sjuk

Gert Fylking Sjuk
Gert Fylking Sjuk

Gert Fylking Sjuk – Udda ord av Gert Fylking: “Kan tvingas amputera.” Samma symtom dök upp omedelbart efter TV-aversion och visade sig vara en kronisk och försvagande sjukdom. Nu 78 år gammal berättar radiopersonligheten Gert Fylking om sjukvårdskrisen och ornitologins framtid. Brådskande operation krävdes för Gert Fylking som fördes till sjukhus.

De där dramatiska radiodagarna Gert Fylking, 73, ligger i kritiskt tillstånd på sjukhuset efter att ha drabbats av en blodtransfusion. Han är äntligen på väg om sin sjukdom. Det är inte kul att ligga i sängen och skriva när man tror att man ska dö, sa han till Nöjesbladet. Ungefär två veckor hade gått sedan en ambulans hade fört Gert Fylkings röntgenprofil till akuten.

Han rapporterade till Rix Morronzoo i fredags att han hade varit inlagd på sjukhus i fem dagar på grund av blodförgiftning. Infektiösa orsaker överges nu av honom. Eftersom jag var bekant med rutten var jag redan på väg till jobbet. Situationen förvärrades sedan stadigt.

Jag kunde inte stå stående särskilt länge. Jag har haft det förut, men det här är det längsta jag någonsin haft det. Det enda sättet Gert Fylking visste att det skulle fungera var att checka in sig själv på sjukhuset, berättade han för Nöjesbladet. Fylking ringde efter en ambulans som skulle köras till Södersjukhuset för inläggning.

Det var då det förvandlades till en fantastisk helvete på min sida. Jag har aldrig haft något liknande under alla år jag varit häftare. Jag var så kall att jag var rädd att jag skulle frysa tungan och det var omöjligt att värma mig. Inte den mest modellpatienten, för att uttrycka det på ett annat sätt. Fylking skrek på hjälp, men personalen var vänlig och kunde hjälpa till.

Även om jag inte var den bästa patienten på avdelningen någonsin, klagade jag mycket och skickade många brev. Men jag var medveten om det, och det var roligt. Radioaktiva profiler av penicillin och droppar gavs ut. Att definiera sina kategorier var en kamp i uppförsbacke.

Blodet sprutade ut ur näsan som någon typ av fruktig dryack. Flera undersökningar var nödvändiga innan cancer kunde uteslutas. Men det var uppenbart att hans prostata var för stor för hans kropp. Sedan ganska lång tid tillbaka har jag vetat att lutning har vuxit, som den naturligtvis gör när man åldras. Den sprider sig dock genom urinvägarna som en löpeld och är lika obehaglig som en vtdräkt.

Om du undertrycker dina känslor blir det svårt att kyssa. Doften av urinering består och hon fortsätter att sitta där. I mitt fall, när det fanns så många bakterier att en infektion utvecklades, skulle det vara säkert att anta att någon form av blodförgiftning hade inträffat. Sedan penicillins upptäckt förra seklet har fylking kunnat frossa i det.

Trött. Ja, jag är nu en fullt utbildad läkare. Men, jävlar, krafterna där var dränerade. Jag har försökt jobba lite mer på mig själv så att jag kan komma igång idag igen, säger han. Penicillin-piller är något jag har ätit; faktiskt tog jag en igår (läs: onsdag). Min lycka var att jag blev inbjuden till Dominika Peczynskis och Anders Borgs bröllop och hamnade på sjukhuset. Det var flera mycket prövande tider. Jag måste ha missat det, men jag är ledsen.

Nu får Gert Fylking vänta på operation. Nästa utmaning är att jag måste hygienisera den prostituerade. om det förblir så här blir jag glad. Mer utrymme görs tillgängligt för urinering genom att förkorta nedböjningen. Fylking måste dock vänta minst ett år innan det kan träda i kraft. vara villig att prova lyckan i andra länder.

Men i vid bemärkelse är det samma sak. Om det året är där, kommer det att bli ett bra ett runt om. Akutvrden har fungerat bra docka. De gjorde precis vad de skulle och servicen var oklanderlig. Det tar dock ett helt år att fixa och se att en person inte längre behöver akut vård och istället kan bli frisk och robust. Fylking erbjöd en garanti och det håller jag med honom om.

Trots allt är han nöjd med sitt sjukhusrums klagoml

Trots att de har mig som trogen kund gjorde de ett enastående jobb. Gert Fylking skrev ett kortfattat meddelande till sjukhuset: “Kunde inte st.” Gert Fylking fördes till sjukhus i ambulans efter att ha kollapsat av blodförgiftning. I fem dagar förblev han i kritiskt tillstånd efter att ha blivit inlagd.

Fylking beskriver sin liknande upplevelse på sjukhuset veckan innan i “Rix morronzoo.” I ett svenskt morgonradioprogram sa Gert Fylking: “De tog in mig och laddade direkt, jag har aldrig haft sån pluggar i hela mitt liv.” Gert Fylking började månaden mycket sjuk och fick föras till sjukhus.

I den svenska morgonradion “Rix Morronzoo” med Roger Nordin och Laila Bagge berättar Gert Fylking om sin hektiska vecka. Programmet sänds på torsdagar. Roger Nordin svarar på radion “Du har haft en skitvecka.”

Gert Fylking Sjuk

Exekutivproducenten Roger Nordin undrar om läkarna kunde ha gjort något för Fylking medan han var så fruktlöst sjuk av blodförgiftning.LÄS MER: Efter omröstningen kan Gryphons nya front ses från Nya Hotellets fönster. Vad de kunde göra, och vad de gjorde, spreds infektioner. Därför skriver jag varje tisdag, som Gert Fylking uttrycker det.

Programledaren Laila Bagge blev rörd till tårar av beskedet att Gert Fylking måste ligga kvar på sjukhuset i fem dagar innan han förklarade sig frisk nog att skickas hem. Laila Bagge nyktert sas, vad händer.” ,” sa Gert Fylking om sin sjukdom. Bankbranschen antar felaktigt att Gert Fylking har cancer. Gert Fylking, 62, fördes under torsdagen akut till sjukhus i kritiskt tillstånd.

TV- och radioprofilerna var allvarligt infekterade och situationen var mycket spänd. Cancerrensarna saknas nu. Det är ett enormt åtagande. Min gemenskap ger mig mycket stöd, säger Gert Fylking. Sanning är den bästa policyn som finns. Till midsommar ska vi ha svarat på alla Gert Fylkings frågor. Idag ska han in på lungröntgen. Han känner sig nere i hälen.

Okej då. Efter att ha varit vaken i fyra timmar måste jag verkligen sova nu. Gert Fylking återupptar med den blodförtunnande medicinen efter en månad. Hjärtat var lite överansträngt. Nu när mitt blodtryck är högt är det ännu svårare att göra mitt jobb. Det är allmänt känt att om man inte utövar due diligence i detta avseende riskerar man att bli sjuk.

Uppenbarligen upptäcktes höga värden efter rutininspektion. Gert Fylking har träffat läkare regelbundet ända sedan han fick diagnosen borrelios för runt ett år sedan. Trots detta har hans hälsa fortsatt att försämras. Jag var ovanligt trög på vintern. När Gert Fylking kom till sjukhuset en fredag var det för en rutinkontroll. Jag hade dock hög feber och tillbringade hela dagen i sängen även efter att ha fått intravenös penicillinbehandling.

Hade du inte varit rädd? Det finns ett helt annat universum på sjukhuset. Jag suckar och suckar över mycket av det. Försökte få in lite tidig morgonläsning. När jag funderade på om detta var oacceptabelt eller inte, slutade jag inte tänka på det. Sjukhusatmosfären är dock verkligen nedslående. Död och döende är frekventa samtalsämnen. Gert Fylking har återvänt hem, men han letar ständigt efter nya bevis.

Enligt min mening dukar de alla så småningom för cancer. Det finns inga detekterbara tumörer. Det vi har här är i huvudsak en blandning av allt som nämnts hittills. För att sätta ihop två och två försöker kungarna. Och nej, det är inte alltid två av dem.

Känner du dig trygg i din miljö

Defenitivt Ja. Mina chefer och arbetskamrater, såväl som mina vänner och bekanta, är alla överens om att jag ska ta det lugnt. Vill inte ha någon del av självbeskrivningen Jag började jobba i samma takt när jag var 25 och jag är 62 år nu. Dessutom fungerar det inte. Stryker från Muskogee. Även om jag jobbar hårt och gör ett bra jobb är mitt jobb en ständig källa till oro för mig. Kroppen talar genom tecken. Det är inte vad mandatet säger.

Gert Fylking har bestämt sig för självmedicinering och kommer istället att jobba vidare på “RIX MorronZoo” fram till sommarens mitt. Det är dags för resultaten av testerna också. Utan att förlora ironin säger han: “Ja, det är ocks bra tajmat.”

Att vänta så här länge är ganska svårt. För detta har hela min familj offrat. “Jag har aldrig haft ett sånt här problem i mitt liv”, skrek Gert Fylking chockat. Många radioprogramledare har haft svårt att tro att 73-årige Gert Fylking faktiskt är rolig och full av liv. Ingen är sjuk, som Gert upptäckte när han fick åka ambulans till sjukhuset mitt i natten.

Gert Fylking, en välkänd radio- och tv-personlighet, drabbades av en blodtransfusion vid 73 års ålder och skickades till sjukhuset. För en vecka sedan, när jag blev riktigt svag på grund av blodförgiftning, verkade allt starta för snabbt.

Jag åkte ambulans för att träffa vår husläkare på Södersjukhuset på Södermalm i Stockholm. I Rix Morronzoo “tog de in och släppte in dem direkt”, som Gert Fylking berättar. Fylking säger att han aldrig varit i den här positionen tidigare.

Gert Fylking Sjuk
Gert Fylking Sjuk

Leave a Comment