Isa Östling Som Barn

Isa Östling Som Barn
Isa Östling Som Barn

Isa Östling Som Barn – Isa, en ung svensk kvinna på bara 19 år, blir ett internetfenomen efter att ha lagt upp videor på TikTok-plattformen. Hon har över 270 tusen följare på TikTok och lägger ofta upp videor som är både upplyftande och nedslående. För sitt internetfandom planerar unga blonda Isa stling från norr att besöka Stockholm.

Västers Tidning slog sig ner med Isa stling, västerlänningsexpert, för en intervju på ett centralt beläget café en solig dag i mitten av januari 2018. Hennes dåvarande TikTok-konto var bland Sveriges mest populära. Beskriv ditt liv när du växte upp i norden. Det stod ut för mig som ovanligt. När jag var ung ägnade jag mig inte så mycket uppmärksamhet åt mina föräldrars förändringar. Av affärsskäl fick jag rusa till Stockholm idag.

Vad innebär en vanlig dag för dig?

Efter att ha blivit överväldigad av mitt ansvar från middag till efter 01:00 varje dag, planerar jag att ägna de kommande två timmarna åt att förbereda mig för att lämna min tjänst permanent. Eftersom kvällarna är när jag känner mig som mest produktiv och kreativ, är det då jag brukar spela in de flesta av mina videor. Eftersom det är osannolikt att någon kommer att se dem om jag lämnar dem ute under natten, väntar jag tills imorgon med att göra det.

Isas generation präglas av en förkärlek för att göra allt online. Hon hävdar dock att det var varje individs ansträngningar att sprida ordet som gjorde rädsla till något mer än en förbigående modefluga. När det var dags för corona började jag arbeta med TikToks API eftersom jag kände mig helt säker och kunde gå snabbt fram. Man kan säga att jag aldrig har haft ett riktigt jobb, och det var därför jag slutade här.

Två miljarder och femtio miljoner glada campare

Isa har 273 500 TikTok-följare och 43 000 Instagram-följare när detta skrevs. Sociala inbjudningar som skickats till Isa på senare tid har gett resultat och hon räknar nu bland sina vänner några formidabla konkurrenter. När tillfälle gavs valde jag att resa från den lilla staden i nordväst.

På vilka sätt upplever du tillfredsställelse?

För mig är de bara en annan djurart. Berätta ändå för mig vad du gör dagligen i verkligheten. När människor på TikTok delar sina mörkaste känslor med världen. Wow, det är ganska sött. Sedan starten har TikTok har utvecklats till en plattform där användare kan göra lite annat än spionera på andras “liv”. Det är därför jag har börjat sakta ner lite.

Problemet med TikTok: hur man hanterar det. Många människor har försökt använda mig i filmer och tv-program, men jag tycker att det är respektlöst att de ens försöker. Isa tror att nyckeln till hennes framtid är hennes vilja att vara öppen och omfamna andra. Folk verkar tycka att jag är snäll eftersom jag inte har några färdigheter och istället ägnar min tid åt att prata i telefon, titta på film och själv vara ensam.

Det är inte som hemma, och jag känner mig inte som mig själv här. Jag pratar om saker som inte borde pratas om inför så många män, men det verkar ofta som om vi bara umgås och har gruppgråtsessioner över FaceTime. När jag börjar titta på en video frågar jag mig alltid: “Vad såg jag just?” och byt sedan snabbt kanal.

Hur hanterar du kritik som riktar sig specifikt mot dig och din personlighet?

Jag tycker om att tro att folk tycker mycket om mig eftersom jag aldrig låter kritik komma till mig och alltid hittar ett sätt att svara med sarkasm. Isa tror att detta har stärkt hennes beslutsamhet och självmedvetenhet att gå över till kvinnligt kön.

För närvarande har den genomförts i tillfredsställande grad. Vissa människor kommer att vara fientliga mot dig på grund av din överlägsna status; om så är fallet bör du bara undvika att komma in i deras synfält.

Att känna vetskapen om att så många män tittar på dina videor och följer dig på sociala medier får mig att undra hur det får dig att känna. På grund av hur blind det gör en kan jag helt enkelt inte förstå det. Jag kanske har fel, men jag skulle säga att 30 000 sidvisningar inte är så mycket. Ändå är det två Globes, och det räcker för att skrämma bort vem som helst.

Kan du berätta allt jag behöver veta för att göra det stort på TikTok?

Att vara en intressant och engagerande person är avgörande. Om du inte har några utmärkande egenskaper kan du inte bara ta upp en kamera, börja fotografera och hoppas att folk tittar. Om du tänker efter, kommer du att inse hur enkelt det är. För att undvika att känna mig isolerad planerar jag att checka in för uppdateringar två gånger om dagen.

Sex par med betydande inflytande inom sina respektive områden vill försöka hitta frid på en öde thailändsk strand utan alla bekvämligheter. De spännande bakgrundshistorierna i “Good Luck Guys” är det som har gjort premiären den 10 november på Prime Video så efterlängtad.

Isa Östling Som Barn

Efter att ha växt upp i närliggande Västers flyttade Isa till Stockholm för att få ut det mesta av sina internetresurser. Efter att ha växt upp i närliggande Västers flyttade Isa till Stockholm för att få ut det mesta av sina internetresurser.

Michaela Ericzén mugshot

Den nya säsongens deltagande kvitterades i slutet av augusti, och bland dem fanns svenska YouTubern och TikTok-stjärnan Isa stling. I sin strävan att skapa den livfulla och blonda Lag Rosa, tävlar hon head-to-head med Tilda Törnqvist.

Alla ögon vändes västerut när en av hennes videor blev viral på Tiktok. Enligt Aftonbladet är Tilda också ganska känd på Tiktol, men hon fick först ett erkännande för sin roll i “Paradise Hotel” 2021. Deras motståndare är bland andra Ann Söderlund och Fi Lindfors från Orange, Johanna holm och Sebastian Tardos från Blues, Sara Bolay och Elin “Woodie” Skog från Reds, och Oscar “Gordon” Dewoon och Victor Dewoon från Greens.

Kodjo Akolor är flockens ledare. Född den 21 september 2003 bor Isa nu i Västers på Skogsvägen 9 B med sin hane-familj. Han flyttade in i sitt nuvarande hus eller villa den 31 juli 2020. Hans rumskamrater här heter Linda och Elias.

Isas hjälp är ofta eftertraktad. Vi har nämnt honom 2777 gånger den här månaden. Isa är styrelseledamot för ett företag eller en tankesmedja i området. Majoriteten av människor som använder denna tjänst för att hitta Isa bor i Stockholm. En ovanlig variation av ft papi. The Isa That HurtsAlla önskar att de kunde dö och komma till paradiset, men det är inte alltid lätt att ta sitt eget råd.

Efter att ha avslutat ett kapitel i sitt liv har Ida Asperud och Alicia Lauterbach öppnat ett nytt. Hela samtalet fångas i denna podcast. Allt du någonsin velat veta om moderna kvinnors optimistiska och pessimistiska synsätt har nu raderats ur ditt minne.

Endast de mest moraliskt perfekta männen kommer att hitta ett hem i himlen, och att ta sig dit beror på att det enda sättet att ta sig dit är att vara god. En helt ny säsong av programmet är på gång. Säsong två av Amazon Primes originalserie “Good Luck Guys” har bekräftats. Nedan är en komplett lista över Good Luck Guys Class 2023.

Good Luck Guys kommer tillbaka för en andra säsong nästa vinter och kommer med nya spännande äventyr. När Kodjo Akolor och hans grupp sexiga movers och shakers försöker sätta sig igenom sina steg på en öde thailändsk strand, kommer allmänheten att vara där för att titta på.

De måste visa att i denna moderna nya värld kan sociala medier göra mer än att bara hålla oss sysselsatta. I en värld där både mat och telefoner är kraftigt begränsade, är det här människor sätter upp sitt dagliga trots mot den hårda verkligheten. Ann Söderlund, 50, och Fi Lindfors, 43, bär båda orange.

Ann Söderlund, som har varit verksam inom journalistik, programmering och skrivande i över 25 år, är en utmärkt gäst i podden Inte din mama med Sanna Lundell. Feministen, debattören och talföraren Fi Lindfors’s Big Dick Energy: The Ultimate Guide to What Women Want to Have trendar just nu. Marcus Dübois, 27, och Ilona Thörner, 23: Det är ett gäng hooey.

Den professionella motorcrossföraren Marcus Dübois håller sin YouTube-kanal aktuell med inbjudningar att följa med på hans spännande bedrifter med honom varje dag. Sedan dess har han och hans fru, Ilona Thörner, spelat in YouTube-videor av deras dagliga liv. Ilona är en influencer på sociala medier som är besatt av sina egna profiler.Isa stling, 19, och Tilda rnqvist, 26. Allt är i sin ordning.

En västerländsk influencer vars videor blev virala på Tiktok, Isa stling, blev snabbt berömmelse. Tilda Törnqvist, reality-tv-stjärna, gästar Paradise Hotel år 2021. Hon har blivit en medieälskling tack vare hennes extraordinära insatser för att främja transparens.

Sebastian Tardos, 26; Johanna Holm, 28; släpat efter

Tack vare sina YouTube-kanaler Jocke & Jonnas Spökjakt och Gustav & Johanna är Johanna Holm redan ett känt namn i Sverige. Trots sina många utmärkelser är intetsägande Sebastian Tardo bara den femte mest inflytelserika YouTubern i Sverige.

Isa Östling Som Barn
Isa Östling Som Barn

Leave a Comment