Joel Adolphson Pappa

Joel Adolphson Pappa
Joel Adolphson Pappa

Joel Adolphson Pappa – I Täby är Carl Joel Adolphson bosatt i en bostadsrätt. Han bodde tillsammans med Isa Forsander. Hans födelsedag är den 26 mars och namnsdag den 13 juli. Värdet på Hans bostadsrätt är cirka 4 860 000 kr. En bravur decemberkväll, som jag tror det var i 2007, kom min kollega Joel, som han önskade god jul. Han hade en julklapp till Dotter 1 med sig. En teddybjörn.

Ihop det riktigt fick Dotter 1, eftersom hon var dryga två år vid tidpunkten. Ihop, lätt blandades björnen och givaren. Från spelat en stor roll i hennes liv, döptes Björnen kort och gott till Joel. Joel skulle medfölja på årets fjällvandring, men det var inte föremål för diskussionen. Joel finns självklart med i ryggsäcken när vi släppts från Storulvåns fjällstation. Inte längre fanns han där när vi återkommer tre dygn senare.

Dotter 1 hade gått sönder. Här gömfördet inte många kända föräldraförmaningar mellan ordning, reda och ansvar. Heller tröst, lock eller pock hjälpte inte. En av de tycke historikern om Plupps fjälltrollet som gick handlängd på kvarglömda nallar på fjället kammade noll och intet.

Goda råd dyra var nu. Så kom jag på det. Ah-ha! Sanningen är alltid det bästa alternativet. Jag berättade den sörjande över kamraten, äventyraren, vännen och pappa bergsbestigaren i nallen. Joel, trollkarlen, skapar sig själv som en hobby med frasen “de ligger ju där.” Menade Joel inte skulle klara ett i sammanhanget blygsamt jämtländskt fjäll på 1300 meter över havet, det fanns ju inte en chans i världen.

Jag kan möjligen överdrivit Joels äventyr en smula i tröst-ivern. Väldigt tråkigt för jag vet inte så mycket mer om dem än så, och det var ägt rom. Nöden har inte lag emellertid. Dotter 1 tittade upp mot fjället igen och torkade tårarna.

“Då klarar han sig själv nu?” splittrad hon. Jag tillstod att man måste således på det under alla omständigheter. Hon tyst en stund tyst satt. Restaurad, trädde hon ett farväl till Joel och travade iväg sjungandes på den snapsvisa hon gillar att sjunga i skolan för att genera ses fram till hennes lärare.

Gå i fjällen är inte särskilt billigt. Man kan påstå att det blivit en sport som är överklassar. En vecka på turistföreningens flaggskepp Vålådalen, Abisko eller Storulvån genomförs knappast på 20 000 kronor för en familj. Han föll i gummistövlar på 80-talet och bodde endast i undantagsfall på station.

Jag går mycket i fjällen sedan jag kom i lag med Den Änglaljuva. Detta var en stor sak för hennes familj eftersom sporten var nära besläktad med dem. På 1960-talet firade Svärföräldrarna sin bröllopsresa genom att omfatta två veckor i Sarek.

Ihop min egen utrustning har jag önskat och köpt under de tolv år vi varit gifta. Som är billiga grejer för det? Jag har faktiskt upptäckt en väldigt oroande upptäckt: skor, matattiraljer, ryggsäck, kläder och tält som står pall. Mygg och regn kan ta humören ur de flesta, oftast det senare. Det kan också vara en kvartalsutrustning mellan pina och njutning.

En del har kostat det alltså. Men när utrustningen väl är etablerad är kostnaderna för den nuvarande gården och gårdsproduktionen lika stora. Svågern säger att fjällvatten och choklad är en kombo soslagbar.

Det är verkligen svårt att ta sig in i skogen. Att ta med sig några mackor och en termos och gå mellan stugor är kanske enklare då. I råd måste man säga? Dock: gärna toppat med ett bad är det inte mycket som klår en klar dag på fjället. Det är en grov uppskattning, kanske mellan 6 och 8 betyg i betyg, men vilken munsbit!

Man känner sig kropp efter en sådan naturupplevelse och renad till sinne. I tidig ålder ser jag som karaktärsdanade att ge den vanan i arv till döttrarna redan i trots, den något ålderdomliga formuleringen till trots. Hursomhelst en familjenöje är fjällvandring, helt klart.

Men säg den att vara lycka. Joel, Teddybjörnen, är och blir borta.Man tänker ju så stort och fritt på vidderna till sist årets skörd av fjällfilosofi: Ju fetare lår desto bättre klatch (när man slår handflatan mot regnstället). En tältmorgon hur en fet tvestjärt kunde ha hamnat i hennes sovsäck var uppbragt av den Änglaljuva.

I vilt tillstånd i fjällmiljö finns de väl inte? Jag svarade lågmält att jag hade ingen aning därvidlag om hon nu inte avsåg undertecknad. Om Dracula hade varit en vampyr hade romanen inte varit lika underhållande. Av humoristiska sketcher firar tio år med YouTube-trion IJustWantToBeCool.

En heltidsjobb som kombinerar nio anställda och kontor i stan är det oseriösa hobbyn.
Samtidigt känner gruppen stundom av svenska humoreliten missförstådda.Vi kan också föreställa oss att andra komiker stirrar på oss och frågar: “Vad gör de?” säger Joel Adolphson.

La tre unga killar grunden för sina framtida karriärer den 17. december 2011. Joel Adolphson publicerade tonåringarna Victor Beer, Emil Beer och Joel Adolphson sin första sketch på plattformen – “Svenskar älskar Justin Bieber” – med inspiration av de stora amerikanska YouTuberna van dags, som Julian Smith.

Joel Adolphson Pappa

Det är chockerande att vi måste ta itu med detta på tre år. Vi visste det redan, men det har varit en otrolig upplevelse. Superbly mellow och träffat så mycket människor. I dag, det gick bra för “Svenskar älskar Justin Bieber”, och de trion bestämde sich för att sätta klipp till hela tiden.

Vi började göra en en i veckan. Inför vår undersökning hackades videorna och gjordes “virala”, vilket innebär att 2000–3000 bilder togs. Det gav oss mer energi och vilja att fortsätta.
Vi blev också mycket inspirerade av den svenska kanalen Dunderhumor. Vi ansåg att det var orättvist att det inte fanns fler än 20 000 prenumeranter i Sverige.

I JustWantToBeCool gick bättre än så bra, nästan 50 gånger så bra. I dag har humorgruppen tri kanaler, där de klippar, streamar och laddar upp sketcherna när de spelar datorspel. Den ursprungliga kanalen, där Justin Biebers sketcher publicerades, har 960 000 prenumeranter när detta skrivs. En kanal från deras följd har över 700 000 fans.

Detta är bara vårt 9–17 jobb. Vi har ett bankkonto där det är nio anställda. Vi var helt ensamma i januari, men nu har vi hjälp med arkivering och redigering. Vi ska färdiga inspelningsplatser så att vi enkelt kan äta och skapa så mycket som är praktiskt.
Joel Adolphson klargör att gruppen inte fungerar som ett reglerat “frilansliv”.

Vi bestämmer alltid över vårt innehåll och gör det vi vill. Samtidigt tog jag fyra veckors termin, det var första gången på ett år där vi jobbar hårt. Att vara ledig på det sättet är ju svårt. Vi har bara vår podd och våra kanaler; det är inte vettigt att säga att vi inte är aktiva.

De mest framgångliga videor på Youtube har innebär att mycket arbetat utanför moderatoren. Trion har skrivit musik för både fotbolls-EM och VM samt gjort flera serier för SVT och TV4. Joel Adolphson skådespelade förra året som antagonisten “onda Ernst” i julkalendern.

Men kan grupper ibland känna sig missförstådda trots de otaliga succéerna.
Vi har alltid känt oss lite som eldkastarna. Många säger att vår humor är barnslig och att vi borde skämmas för den, men det betyder inte att vi inte tänker bra på det.

Vi kanske också föreställer oss att andra serier tittar på oss och frågar: “Vad gör de?”Joel Adolphson säger, “Tittarna ville ha kortare klipp men i dag är det längre mer välarbetat material som gäller.”

Innehållt i Sverige har blivit mycket mer mottaget, nu känns det som fler vuxna kollar. Då var det plattform för tolvåringarna. Mina kvinnor har en helt bra koll på YouTube hela tiden och säger vad som är trending. De avgudar Mustiga Mauri och avgudar allt han har åstadkommit.

Joel Adolphson minst tio år till får bestämma håller han gärna på med YouTube. Men för någon av streamingtjänsterna har trion drömmar om att göra en stor tv-serie.Det är vår dröm just nu, men snart kommer det att förändras.

Men YouTube är fortfarande vår bästa vän, som vi älskar väldigt mycket. Oliver Ingrosso är restaurangägare och chef för Olli Restaurang i Stockholm. Han jobbar även som DJ och synsskribent med tv-programmet “Wahlgrens värld”, som leds av Pernilla Wahlgren.

Dessutom har han dykt upp som errättare för Erik Videgård, kaffebryggaren, i TV4:s “Nyhetsmorgon” under några dagar.Därmed har han handlett kriminalpsykologiprofessor Leif GW Persson, som är inbjuden gäst i läroplanen. Oliver får frågan vem som är den jobbigaste kändisen han har träffat svarar han Leif GW Persson i Malin Norlanders senaste YouTubevideo.

Joel Adolphson Pappa
Joel Adolphson Pappa

Leave a Comment