Karolina Widerström Gravid

Karolina Widerström Gravid
Karolina Widerström Gravid

Karolina Widerström Gravid – Radiovärden Karolina Widerström, 35, väntar sitt första barn. I torsdagens avsnitt av “Gry Forssell med vänner” på Mix Megapol bröt hon den goda nyheten. Det känns som att det har gått lång tid och jag har kämpat för att behålla denna komfort. Alla vill ju veta sanningen. Du måste berätta historien för våra lojala lyssnare som hänger med oss varje dag. Och nu vill jag berätta för er härliga lyssnare att jag ska få barn, säger Karolina.

Karolinas medarbetare i radiostudion, Jacob qvist (52) och Gry Forssell (50), var snabba med att gratulera henne på plats. Det är så gulligt att det gör ont. Grattis. Vad tycker du om det? Hur sätter du ord på det? Gry säger. Det känns jobbigt varje gång jag måste säga det eftersom det är så långt där ute. Men just nu verkar det riktigt trevligt, och att ha ett hem är en betydande affär. Ingen gillar det, säger Karolina.

Den snart blivande mamman avslöjar för Aftonbladet att hon räknar med att föda sitt första barn någon gång i slutet av mars nästa år. Det är ganska roligt och spännande att uppleva. Klockan har precis slagit 12 när min kollega Jonas och jag börjar promenera i mot stan.

Även om det är en hemsk idé för mig, kommer jag att bege mig in mot staden för att vårt förhållande är så trevligt. Jag planerar att plocka upp lite snus och lite ostbricka till kvällen. I slutet av min resa gör jag alltid ett stopp på Brandstationen, en fantastisk butik där jag alltid hittar något nytt.

Richard och jag hade ett chansmöte på Folkbaren. Vi kommer inte att gå ut och äta middag, eftersom det inte blir riktigt sent. Vi grävde upp lite is och kex från min tur på stan medan vi skålade för tonerna av Richards obekanta låtar med en klunk rött vin.

Efter lunch slår vi oss ner i soffan framför P:s salong, appen i handen. För att parafrasera: “Det gr ganska bra fss nss nss nss nss nss nss nss” och ” När föreställningen slutar sätter vi upp en film, men min tidiga morgon som en av Gry Forsells programledare med vänner på Mix Megapol får mig att bli distraherad halvvägs genom videon och övertygar mig om att det är dags att snooze.

På fredagsmorgnar sover jag i, vilket jag anser vara en arbetsrisk. Det kan dock lika gärna vara min utslagslösning. Jag har i alla fall turen att ligga kvar i sängen en kort stund innan jag går upp ur sängen. Det bästa jag vet att äta på en söndagsmorgon är rosti bröd, medan rastlösheten får mig att vilja gå ut och bete mig som en sjutton.

Det kommer att bli en lång promenad. Eftersom jag har anmält mig till Göteborgsvarvet borde jag ge mig ut och springa, men det är så långt borta, och en promenad med Richard är mycket trevligare.

Jag kunde säkra ett bord till mig själv och mina tre systrar på Café Nizza för dagen. Varje gång jag behöver boka ett flyg slutar jag med att vänta till sista minuten, men den här veckan såg jag till att planera i förväg eftersom två av mina syskon var tvungna att resa hela vägen från olika delar av Sverige för att vara med mig. Jag njuter just nu av en utsökt agnolotti fylld med ricotta och svamp. Vi kommer att vara här ett bra tag innan vi går vidare till nästa stopp på vår resa för att se musikalen Alltid vara vi p Stadsteatern.

Vi gillar verkligen Veronica Maggio och Oskar Linnros, vars musik ligger till grund för musikalen. Som en lätt sovande behöver jag kontrollera mig själv så att jag inte mörknar under mina favoritlåtar. En av mina närmaste vänner kommer sedan över för att sova i nostalgisk pyjamas när vi har avslutat våra ärenden.

“Paradigm” är ett registrerat varumärke som tillhör Paradigm Publishing Company. Jag äter frukost medan jag tittar på damernas världscup i skicross. Richard och jag hämtar min syster på flygplatsen så att vi kan bege oss ut till Fruängen, där det finns en riktigt bra begagnad affär, i min lilla bil som vi kallar Polly. Vi gör lasagne på söndagskvällarna och äter den i diskhon nära vattnet medan vi ser bröderna Händel spela.

Författare: KAROLINA WIDERSTRM

På förmiddagarna på Mix Megapols Gry Forssell med vänner täcker Karolina Widerström hela Sverige. Måndag eftermiddag/kväll. Jag står i den gröna fängelsedräkten och kan känna klaustrofobin sippra in i mina strumpor.

Det är bara några veckor innan Laserman har premiär och under allt det sminkningen kommer han att kunna kryptera sin roll som John Ausonius i sin hårbotten. Jobbrelaterade bekymmer försvinner när jag hämtar mitt barn från skolan några minuter senare och vi njuter av en sedvanlig kokos glas.

Karolina Widerström Gravid

Det gamla vindsrummet i huset jag hyr som kontor är där jag går i pension varje eftermiddag. Blick de manuskript: Paradise lost vs. found. Det är så mycket folk här att A4-sidorna kläms ihop, så jag kan inte ens få en glimt av min stora passion, som är att förvandla möbler till små prydnadssaker.

Torsdagsmorgonmötet sattes efter en tid av manusplugging av Laserman. Medan mamma och pappa tittar på en skrämmande underhållande fredagsshow lägger vi oss i soffan för nästa del av vårt Marvel-filmmaraton. Vi försöker sätta dem i kronologisk ordning, vilket är jobbigt, men vi inser hur dumt det är när vi väl är igång. Efter att barnen har gått och lagt sig häller vi upp ett glas vin från Moder Natur och kopplar av på balkongen. I den kalla natten drömmer vi om att stanna inomhus, och klockan verkar ticka på över midnatt.

Innan vi fortsätter till Smdalarö, där mamma och hennes sambo bor, stannar vi till för laxbagels vid Dndimpen under de tidiga morgontimmarna. Solen värmer, så vi tar en runda på min hemgjorda tuffbåt som drivs av en elmotor. Det är för kallt för en dubbelfilt, men min västkustfru har lärt mig att det inte finns något som heter att vilja ha för mycket värme. Och det är bara bra. Jag tänker inte på det när jag sover, men det gör jag efteråt.

Jag umgås med mina barndomsvänner på natten. “Vi kommer att börja på Bar Ninja på Katarina Bangata,” meddelade den bästa planeraren. Vi äter några små tallrikar och tar några glas vin innan vi beger oss ner till Riche Fenix. Jag tar en whisky sour och vi pratar om livets toppar och dalar.

Några timmar senare lämnar vi Götgatsbacken och strosar över stan den kalla Stockholmsnatten. Det här är en lämplig teori. När jag går och lägger mig på kvällen föreslår jag för min partner att vi gör något kulturellt; vi kanske kollar in Laurie Anderson-utställningen på Moderna museum. Hon är fortfarande kvar.

Tonen ändrades på söndagen. Ingen i familjen verkar veta varför de är så gamla. Min fru, som har en svaghet för smöriga scones till frukost, går upp och börjar jobba. Världen kommer återigen att fyllas av glädje. Nutidsmuseet får vänta på dig. Detta är en omskrivning av frasen, “I ett nötskal: Om du kan ta dig igenom den initiala besvärligheten kommer du att klara dig.

När jag kommer hem sätter jag på stereon och lyssnar på Tom Waits. När dagen går mot sitt slut, sällar jag mig till min vietnamesiska vän Hoàng ông, vars YouTube-kanal jag har följt i flera år, för en natt av samtal och skratt. Han har byggt en enorm herrgård, men han har varit sjuk ett tag nu. Nu när han är tillbaka kan jag sova gott medan Hoàng jobbar med att bygga fiskdammen. Tidig fredagsmorgonsamling i Dramaten.

Alla som spelar schack är med. Lyckligtvis kom vi med en bra plan i går kväll: majoriteten av scenen, inklusive klimax, ska filmas i 360 grader. gips. Vi börjar med att sitta alldeles för länge och diskutera hur vi ska gå ti. Det bästa sättet att gå till väga för oss är att stoppa in stora tygbitar inuti gips och låta dem tork tills de exploderar. Vi ringer sedan vår producent Albin i torsdags och fråga om han kan ta sig in, trots att han har helt andra arbetsuppgifter och ett halvtrask knä. köp 250 kilo gips.

Albin är förvånansvärt lugn över lunchen. Han är skadad och kan inte bära mig. The Vibrant Paradise Salon Det är en riktig utmaning i ‘hator lsen. Händerna lsenhurra! Vi får saker gjorda snabbt; gipset här runt är hett! Visst, Klagomlen böFilip Aladdin startar upp skruvdragaren för att göra sig redo för den kommande striden. landa gipset. Adam Axelsson, som hade pausat något för tidigt,a, får gips i ögat.

På natten placeras tygbitarna på golfbanan. Inget på himlen, inget papper, för mycket tid. Vi lägger på sista handen och fyller scenen för ovationsceremonin.nfor. När dagen är över har vi fångat allt vi kan. På kvällen får jag ett sms som påminner mig om att vi måste flytta om duvorna som nu upptar tvättstugan vid midnatt. Gör det i morgon bitti.

Karolina Widerström Gravid
Karolina Widerström Gravid

Leave a Comment