Kosovare Asllani Föräldrar

Kosovare Asllani Föräldrar
Kosovare Asllani Föräldrar

Kosovare Asllani Föräldrar – Problemet med dödssången Efter att ha tillbringat 2017 i Manchester City, England, återvände Kosovare hem till Sverige. Hennes kamp mot sin dödssång återspeglades starkt i hennes beslut att återanvända den. Det härrörde från min insikt att vi inte har oändlig tid i universum. Asllani sa i en intervju med SportExpressen, “Tanken att en inte alltid kommer att hittas är extremt nedslående.”

Asllani Har Kosovare en pojkvän

Asllanis relationsstatus är en av de vanligaste frågorna. I en intervju med SportExpressen avslöjade hon att hon hade en nära vän; ändå har hon inga planer på att gå offentligt ut om deras förhållande. Hon tror att missuppfattningar om damfotbolls koppling till homosexualitet ligger till grund för varför folk söker efter det.

Diamantbollen

Ingen har någonsin missat att märka att Kosovare är extremt slampiga. Hon är helt och hållet fåfäng, efter att ha vunnit “Diamantbollen” på en auktion 2017 för ett mycket rimligt pris.

Rets anfallare

Årets dam-VM i fotboll vanns av Sverige. Asllani, en Kosovo, utsågs till “årets anfallare” vid 2019 års Fotbollsgalan prisutdelning för sin prestation under hela året. Det smakar fantastiskt och jag delar priset med bygden efter sommarbråket. Så jag är ganska stolt, sa hon utanför skärmen och skrev för Football Channel.

Asllanikontraktet

Tillsammans med Kia Motors i Sverige utarbetade Kosovo Asllani-kontraktet för att erkänna barns rätt att leka, ha roligt och utvecklas i sin egen takt, fria från vuxnas förväntningar på prestation. Jag anser att fotboll ska vara tillgänglig för alla, inte bara för ett fåtal utvalda. Och jag vill att det ska ändras nu, säger Kosovo Asllani i en annons för Asllani-kontraktet, som träder i kraft i maj 2020.

Alla svenska fotbollsklubbar är välkomna att skriva på kontraktet och förbinda sig att arbeta aktivt för att alla barn ska ha tillgång till fotboll under samma regler inom förbundet.Idrottsgalan 2019 avslutades på måndagen. Många långa och kapabla idrottare lades fram för nominering. Men till slut tog Armand Duplantis och Sarah Sjöström hem priserna för manliga respektive kvinnliga idrottare.

Stadions årliga Idrottsgalan ägde rum på måndagskvällen, till stor glädje för tv-tittarna. Det är den tid på dygnet då våra mest hängivna idrottare hedras för de enastående prestationer de har levererat på planen. På söndagseftermiddagen spelade Sverige om brons i fotbolls-VM i Frankrike. England var motståndarlaget och efter ett mycket spännande möte ser det ut som att Sverige ska ta bronsmedaljen i årets fotbolls-VM.

Extraordinärt före Kickoff

Och ja, det var en väldigt nervkittlande tävling. Kosovare Asllanis öde, en stjärnspelare, var tveksamt på väg in i bronsspelet efter att hon blev utvisad för ett rött kort i den första halvleken av matchen mot Nederländerna. En kort stund innan avspark kom det glada beskedet: Asllani kommer att spela. Samtidigt fick vi veta att Fridolina Rolfö, som blivit utslagen i semifinalen, och Nathalie Björn, som hade feber, båda var friska nog att återvända till spel.

En riktig tjatbitare

Sverige har fått sin drömstart. Asslani från Kosovo satte Sverige upp med 1-0 på en straffspark bara två minuter in i matchen. Sofia Jakobsson gjorde det andra målet för Sverige bara två minuter senare. Om England får en tuff start är det desto bättre för Sverige.

2009 ledde Asllani Linköping FC till seger i SM Guld, Svenska Cupen och Supercupen. På jakt efter nya utmaningar skrev Asllani på med Chicago Red Stars. Klubbens första kontrakt var på två år, med ytterligare ett års optioner.

Efter att säsongen 2010 avslutades i USA återvände hon till Linköping FC i början av augusti för att spela sommarsäsong. Tidigare var Asllani kvar i samma klubb under hela säsongen 2011. Asllani var en skaderabbad redan vintern 2011. Trots att hon var en ordinarie medlem i truppen från slutet av 2008 till mitten av 2010 och även hade deltagit i truppen vid EM 2009, ledde detta till att hon lämnades från det svenska landslagets lista inför VM 2011 i Tyskland.

Asllani, en Kosovo, har etablerat sig som en av svensk fotbolls genom tiderna stora målvakter. Asllani gick till pressen sommaren 2014 efter att ha blivit avstängd av rivaliserande förbundskaptenen Pia Sundhage i en VM-kvalmatch mot Polen och förutspådde att landets försvar hade stärkts som svar på ett galleri hon inte kommit in på. Jag kanske hade fått spela från start om jag hade pratat annorlunda, skrivit och dansat och gjort något för mig själv, sa Asllani.

Balkankonflikt: Aslani’s Take

I intervjuserien Stjärnmötet diskuterar Asllani hur den kosovoalbanska rötter hon växte upp med att äta hjälpte henne att landa en särställning i Blgult. Hon har redan erkänt att hon känner ett stort ansvar i sin roll som rasistisk politisk underhuggare. Jag var den första infödda som bosatte sig i min hemstad.

Jag är väl medveten om att många ögon dras till mig. Den känsla jag hör oftast från både vuxna och barn är: “Jag kan slappna av för du är villig att göra det här.” Jag försöker förändra så mycket jag kan genom min karriär och genom att säga vad jag tror på.

Det var i Kosovo som Asllanis föräldrar föddes och växte upp. De kom till Sverige på 1980-talet och utbildade sig om Balkans störtande via tv-sändningar. Jag minns att det var ganska bisarrt. Föräldrar som alltid varit ganska strikta. Asllani hävdar att ingen med säkerhet visste om gruppen fortfarande levde eller inte.

Tid är av yttersta betydelse.

Asllani kommer ursprungligen från Vimmerby och nådde stora framgångar i Kosovo. Men som ung kvinna har hennes fotbollskarriär tagit henne till platser som Paris och Manchester, som båda ödelades av terroristattacker medan Asllani bodde och arbetade där. Asllani, en stjärnspelare från Kosovo, har dykt upp för flera europeiska toppklubbar. Deras föräldrar flydde till Sverige från Kosovo innan fientligheterna bröt ut, men tvingades lämna sina barn bakom sig när konflikten eskalerade.

Kosovare Asllani Föräldrar

Är Asllanis ambassad i Kosovo en fästning?

Enligt de rapporter som Nyheter24 har sammanställt är kosovaren Asllani inte inblandad i några romantiska förhållanden. Hon har tidigare diskuterat hur utmanande det är att behålla personliga relationer samtidigt som hon gör en professionell fotbollskarriär i en intervju med Femina.

Eftersom jag lever en okonventionell livsstil, måste han ändra sitt förhållningssätt för att passa mig. Det är inte sant att en healer bara kan sätta in familjen i bilen och köra iväg för att köpa en gård. Hon sa då att det skulle vara högst ovanligt att en hel familj deltar i damfotbol.

Hur praktiska är pengarna från Kosovare Asllani?

Enligt hans personliga hemsida, lönello.se, tjänar Kosovare Asllani ungefär $5 000 000 (SEK) per år. Det skulle innebära att hon tar hem nära $41 666,66 per månad. Det exakta inkomstbeloppet, inklusive eventuella sponsringsavtal, är förhandlingsbart. Var kommer föräldrarna till Kosovare Asllanis ifrån?

Familjen Asllani, ursprungligen från Kosova, föddes och växte upp där. De kom till 1980-talets Sverige. Asllani från Kosovo har berättat för den svenska tidningen Expressen hur hans folk lade kriget på is samtidigt som de ständigt höll utkik efter alla som kunde höra dem.

Jag minns att det var ganska bisarrt. Föräldrar som alltid varit ganska strikta. I en intervju med Expressen sa hon att ingen med säkerhet visste om de saknade fortfarande levde eller inte. I en intervju med Femina sommaren 2022 diskuterade hon vikten av att hitta en karriär som skulle göra det möjligt för henne att “betala tillbaka” sin mamma för sin uppväxt.

Det är lätt att bli förvånad över hur långa svenska spelare är när de väntar på bänken innan en match. Svensk fotbolls styrande organ har klagat till Nyheter24 på att det inte finns någon officiell data eller sammanställd information om spelarnas längder.

Hon är en formidabel kraft inom svensk feminism och hjälpte sitt land till VM-brons 2019. Däremot har hon många fler ballonger som svävar i luften. Hur välinformerad är du om den bosniska fotbollsstjärnan Asllani? Sverige vann brons i fotbolls-VM 2019, och ett namn som många kommer att minnas efter prisutdelningen är Kosovos egen Asllani.

Unika foundations

Många Kosovare har djupa känslomässiga band till landet på grund av dess betydelse för deras familjehistoria. Hon använde frasen “den albanska dubbelhövda balansgången” efter hennes lags nederlag mot det ukrainska landslaget.

Det var ett bakslag för Kosovo, mitt ursprungsland. Detsamma gäller för mina gör-det-själv-bröder: en liten väska till var och en av er. De var hemma och måste ha känt samma skräck. Detta var inte politiskt, även om det fick en del uppmärksamhet under VM-administrationen på grund av vem som stod bakom det. Detta är ett hej och ett hurra för mina yngre bröder. Asllani sa till Sportbladet efter matchen att beslutet var helt oplanerat och ett “häpnadsväckande” sådant.

Kosovare Asllani Föräldrar
Kosovare Asllani Föräldrar

Leave a Comment