Zecira Musovic Föräldrar

Zecira Musovic Föräldrar
Zecira Musovic Föräldrar

Zecira Musovic Föräldrar – Media har en så stor inverkan på samhället att de till och med kan påverka hur vi uppfattar något så vardagligt som vädret. Det är möjligt att en spelare vi inte följer faktiskt är “en riktigt bra spelare”, men vi kan skriva av dem som “alltid nedslående” om vi inte gillar deras spelstil.

Därför tycker jag att media har en stor skyldighet gentemot allmänheten. Plikten att sätta ihop ett CV innan det släpps till allmänheten. Under mina två år med kanalen har jag tyckt att detta är mer och mer användbart, därför skulle jag vilja se några förbättringar här.

Jag har varit på Fotbollskanalen i snart tre år och jag är sugen på att prova något nytt, ta mig an en ny utmaning och ta dig med på resan på ett speciellt sätt. Som ett resultat kommer jag inte längre att bidra till detta outlet utan kommer istället att utforska alternativa möjligheter där jag kan skapa material utifrån mina egna prioriteringar och prioriteringarna för min tilltänkta publik. Jag låter dig stanna här där jag inte behöver oroa mig för att få klick eller tillhandahålla mycket extra material.

Nu när vi har det ur vägen vill jag uttrycka min tacksamhet för den positiva feedback du har gett mig genom dina gilla-markeringar och kommentarer på mina textinlägg på fotbollskanalen. Vi har lärt oss mycket om livet av varandra och haft många insiktsfulla samtal.

Du har inspirerat mig att fortsätta att tänja på min fantasi och ta risker. Fotbollskanalen har gett mig förtroende för att jag kan klara mig som mediaproffs. Möjligen en kvinnlig Olof Lundh. I inga osäkra ordalag. Enkelt uttryckt, han är för bra.

Sedan ett tag tillbaka har hemmalagets fotboll gått åt ett håll som jag inte gillar. Andra leksaker än RC-fordon kommer att fasas ut eftersom kostnaden blir mer av en övervägande. Kvinnliga fotbollslag får äntligen spela på samma arenor som sina manliga motsvarigheter. Infantino från FIFA vill utöka sporten, men allt jag har sett hittills är isolerade slagsmål. Likväl kommer kontanter in som planerat.

FIFA-presidenten Gianni Infantino sa igår vid en presskonferens planen att öka antalet klubbar som deltar i hjältesidans virtuella möte till 32. Medan vi spelare protesterar och kräver att vår hälsa ska ges större vikt, kastar FIFA bensin på elden.

Kortare viloperioder till följd av ökad konkurrens har och kommer att ha skadliga konsekvenser för spelare runt om i världen. Både de fysiska skadorna på grödor och förekomsten av psykiska sjukdomar ökar oroande. Varningsflaggorna har vajat ett tag. Resonemanget bakom slutsatserna verkar vara blinda för ras.

Ökad matchmaking har visat sig vara skadligt för hjältespelarna. Det kommer att finnas mer information om de potentiella effekterna av detta på kvinnliga spelare. Så vad ger? Det har inte skett någon särskilt långsam utveckling inom damfotbollen, så alla lag har tillräckligt med pengar för att ge sina spelare optimala spelförhållanden.

Ribban är hög för de finaste lagarna, men att navigera i dem kan vara svårt nog som det är. Storleken på listan, placeringen av medicinska anläggningar, orienteringen av fältet och utformningen av tränings- och spelfält är alla föremål för regler.

Några anmärkningsvärda fall där det finns en betydande skillnad mellan lagstiftning. Här är några anledningar till varför det är orealistiskt att schemalägga mer än ett par matcher per vecka. Inom en inte alltför avlägsen framtid kommer många människor att överge sina dödliga spolar.

Slutet av säsongen innebär att du har extra stillestånd att njuta av. Först på resplanen var en vecka tillbringad på Balkan, nämligen i den historiska bosniska huvudstaden Sarajevo. vistas hos lokalbefolkningen, äta och dricka vad man vill (utan att gå upp i vikt), och fördjupa sig i en kultur där helt främlingar är vänliga och villiga att hjälpa till. Balkan är en del av Europa som fortfarande inte är tillbaka till det normala efter förra seklets krig.

På långt håll sticker staden Sarajevos infrastruktur ut särskilt, med sina ultramoderna högre våningar som döljer krigsreliker på stadens nedre våningar. Medan låga inkomster och relativt höga levnadskostnader i USA skapar en konflikt som hämmar samhällets utveckling, är det tvärtom i Sverige.

Innan jag gick och la mig, varnade mina föräldrar mig för några oroande berättelser de hade hört. Min mamma skämtade alltid om att hon måste tjäna miljoner tack vare all hjälp hon ger andra. Miljoner?! Deltar du i damfotboll?

Kanske kommer mitt lag, Chelsea FC, att bli en framträdande plats tillsammans med dem och bidra till deras många titlar. Så fort jag landade visste jag att de menade allvar med att tro det. En lat person började diskutera affärer med mig och frågade om det fanns något sätt vi kunde etablera en restaurang på helgen.

De var på lagets varumärke, och jag var i en position att förespråka för bygglånet. Att titta på honom fick mig att inse hur lite kraft han faktiskt hade. Folk har sagt vänliga saker om mina föräldrars arbete och hur jag kommer att kunna försörja familjen ekonomiskt som vuxen. Med ett ord, nej. De borde vara väldigt stolta över sin dotter, och det är de förmodligen, men de har inte tjänat i närheten av en miljon dollar på det.

Du kan räkna med åtminstone en stor gofika och, i de flesta fall, en hel kvällsmat av äkta balkankost om du gör ett besök på en slackline. Oavsett om du är hungrig eller inte, kommer du att bli tvungen att konsumera mat och dryck. Kultur fungerar så här. Det ska finnas tillräckligt med mat till alla.

Gå bara på det sättet med en guide som behöver bli av med en massa pengar. Fördelarna med en professionell ställning visas här. Människor jag har träffat blev i allmänhet förbluffade när de fick reda på att jag inte åt allt jag ville.

Zecira Musovic Föräldrar

Det fanns inga förutsättningar, och jag kunde välja och vraka vad jag åt på min egen fritid. Herregud, det är hemskt. Frukt och dryck hopades på bordet. Detta görs för att begränsa yrkesutövarens omkostnader. Wow, vilken generös grupp människor. Jag var inte ren om det faktum att jag inte följer någon teori. Det var en tur.

På Balkan är det fortfarande inte självklart att vara fysiskt aktiv av de flesta kvinnor. Medan jag var där blev jag ombedd att medverka i ett nyhetsprogram som heter Nyhetsmorgon, som är Sveriges motsvarighet till måndagsmorgonens nyhetsprogram i USA.

Där fick jag berätta om min yrkeserfarenhet, kvinnors framtid på arbetsplatsen i Sverige och de viktigaste frågorna enligt mig. Att få chansen att göra det är oerhört viktigt för mig. Att visa framtida generationer av grodor och pytonslangar och deras vårdgivare att vissa prestationer är möjliga, snarare än att gå med i en massiv kanal.

Framgång inom sport för en kvinna från Balkan är osannolik, särskilt i en mansdominerad sport som fotboll. Efter att ha sett det från första hand, omfamnar jag det nu entusiastiskt. Det möttes av ett brett godkännande.

Kanske, bara möjligen, kommer detta att öppna dörren till radikala förändringar i långvariga trosuppfattningar. Jag tog upp en mycket viktig punkt. Jag tjänar inte bara en förmögenhet på mitt arbete, utan jag motiveras inte heller av ekonomisk vinning. Drivenheten som håller mig igång är min kärlek till sport.

Jag började medverka i Fotbollskanalen för snart tre år sedan. Min avsikt var att ge en spelares syn på de olika sakerna vi diskuterade. Eftersom jag älskar att skriva och inte är rädd för svårigheter kändes det naturligt att ta det här steget. Ändå var jag övertygad om att jag inte skulle bli en av de där vidriga damfotbollsspelare som tror att hon är bättre än killarna.

Jag ville att min röst skulle höras utan hänsyn till några förutfattade meningar om min bakgrund, såsom min ras eller sociala nivå. Fotbollskanalen gav mig lite utrymme att manövrera, och med det kom möjligheten att producera något av värde.

Många fotbollsmyndigheter är tillgängliga för att ge vägledning om ett brett spektrum av ämnen, och nya förfrågningar tas alltid upp. Vi är välkända för vår skicklighet som spelare, men vi måste vara försiktiga med vad vi säger offentligt.

Kanske har vi skapat det som är normalt. Jag tror att det är avgörande att vi använder regnbågen på bästa sätt för mänsklighetens bästa. Det är underbart när folk är villiga att anstränga sig för att driva en debatt. Så länge vi arbetar utifrån antagandet att vi alla vill förbättra oss själva ser jag inga problem med att sträcka ut händerna och ge min välsignelse.

Att vara en del av medievärlden har varit både spännande och svårt. Det jag tror kommer att få folk intresserade och motiverade har till stor del motbevisats. Vad som får läsare att klicka och vad som motiverar dem att vidta åtgärder är nu kristallklart för mig. När ett avsnitt är formaterat på ett sätt som inte helt kommunicerar innehållet förstår jag varför de ansvariga parterna gjorde det som de gjorde.

En annan spelare kontaktade mig en gång och ifrågasatte mitt bildval och hävdade att problemet var irrelevant för spelaren. Bilden och kategorin var inte de jag hade valt, kände jag snart igen. Men allt är som det ser ut, och det var just detta faktum som fick mig att undersöka mina egna kapitel.

Zecira Musovic Föräldrar
Zecira Musovic Föräldrar

Leave a Comment