Linda Pira Pojkvän

Linda Pira Pojkvän
Linda Pira Pojkvän

Linda Pira Pojkvän – “Be my friend forever” Visas också ett brev från Poj Night där följande står skrivet på engelska: “Linda Pira presents you with me and bli min fru for all evighet.” Det verkar som att paret har flyttat utomlands, men det är oklart var exakt. En färdig måltid för två kan ses på bordet mellan scenerna av en pool och en strand i filmen. Det är ingen hemlighet vem Linda Piras nya pojkvän är. Artisten brukade vara nära vän med sin kollega Dani M, men de är inte samma person.

Många välbekanta namn kommer att hälsa den nyälskade i kommentarsfältet. Bland personerna som skickar kärlek till artisten finns Alexandra Nilsson, Jasmine “Jasse” Gustafsson, och Lisa Maria Jönsson. Linda Pira har varit strippa i över tjugo år och är just nu aktuell i den svenska tv-serien The Island.

Fram till i somras har Linda Pira varit med i den svenska dokusåpan “The Island Sverige”, som sänds på Kanal 5 och Discovery+ och även med kända personligheter som Dragomir Mrsic och skridskoåkaren Emma Igelström. Linda Pira bor nu också i Marbella, Spanien, där hon tillbringar mycket tid med att odla sina relationer och fostra sina passioner.

På tisdagskvällen bekräftade Linda Piera också att nuvarande idéer kan komma vidare när pojkvännen väl har släppt henne. I ett videoklipp på Instagram ser vi hur Linda Pira blir bortskämd av att få ett hotellrum på en okänd plats, där hon får tillbringa kvällen i lugn och ro.

Efter att ha släppt sitt första album, Legendarisk, våren 2019, har Linda Pira fokuserat på sin roll som influencer och entreprenör för och med många varumärken. Kingsize Magazine 4 2019 omslag, där hon avslöjade sin kärlek till rap trots att hon tidigare fokuserat på andra saker i branschen:

Jag har varit borta ett tag, men rap är mitt liv. Ingen kan ta det ifrån mig, och jag vet det. Det känns som att jag börjar om. Min husdjurskanin syns här. Jag förstår äntligen vad jag vill förmedla och hur jag vill gå tillväga för att göra mitt arbete. Jag gillar att fokusera på hur jag personligen upplever och tolkar musik.

Framtida release av ny musik från Linda Pira är fortfarande osäker.

Trots ett svårt år ekonomiskt efter det katastrofala partnerskapet med Kanye West, fortsätter den tyska sportklädesjätten att lansera nya lovande partnerskap. Nu, i samarbete med modekraften Gucci, lanserar vi en ny kollektion lagom till vår och sommar. Kollektionen kretsar kring sneakermodellen ZX 8000 och ett brett utbud av kompletterande patchar, som alla släpps samtidigt med ett antal olika silhuetter.

Partnerskapet beskrivs så här på adidas hemsida:

Kontrasten mellan nätverksmotivet och de vita 3-Stripes diskuteras i det andra kapitlet av Adidas och Gucci-samarbetet, och GG-monogrammet är återigen ihopkopplat med Trefoil-logotypen. “Inspirerade av den kreativa regissörens minnen från 1980- och 1990-talen kombinerar vi motiv från det ikoniska modehuset med den legendariska sportetiketten för att skapa en serie hybridlooks.

Från och med den 3 april 2023 kan du handla Gucci x adidas ZX 8000 och Gazelle på Gucci.com. Butiken adidas.se börjar sälja dem fredagen den 7 april. Ant Wans har hyllats för sina musikaliska kompositioner i ett antal år, vilket bland annat lett till en nominering till årets Grammisgala. De senaste veckorna har “The Only Wan”, ett nytt album, streamats över 50 miljoner gånger på Spotify.

Nu ser det ut som att Ant Wan kommer att uppträda i själva staden, vilket nästan säkert kommer att bli hans största show hittills. I ett pressmeddelande heter det “Ända sedan debuten har Ant Wan konsekvent valt att gå sin egen väg. Vägen har tagit honom till toppen av svensk hiphop, och han har stannat där. Toppen har följt toppen. Det finns nu många fler följare. Fansen är mer ivriga än någonsin att se honom på konsert.

Från och med den 30 september 2023 kommer Ant Wan att kalla Hovet i Stockholm, Sverige, hem. Biljetter släpps torsdagen den 12 april kl 10:00 via www.hovetarena.se. I det första numret av det nya året riktar vi uppmärksamheten mot Parham, en svensk rappare, sångare och ska-djävul som precis har släppt ett nytt album som heter “Lev Länge” lagom till sommaren. På sommaren kan du fånga Parham på Lollapalooza Stockholm.

Jag har varit spänd ett tag nu. Jag har gjort teater och fokuserat på annat, och jag tror att vissa saker har landat i mig: jag vill leva ett lugnt och soligt liv och jag vill leva länge, säger Parham i översiktsintervjun. Det här numret har en intervju med Rami, färsk efter släppet av hans debutalbum “96”, och ett nytt album av Malmöbaserade Mattis, lagom till våren.

Vi har också träffat sångaren Bishat, som precis släppt en EP för första gången, och r&b-duon Lennixx, som släpper sitt debutalbum i mars. I det här numret finns också en intervju med den svenska hiphoplegenden Masta Ace, som turnerar landet runt i slutet av februari.

Det här numret innehåller också en presentation av “Årets album 2022”, som röstats fram av läsarna och redaktionen, och en resa genom år 2022 inom musik. Dessutom sätter Spotify och adidas “KLASS 2023”-program ståldubbar på en grupp unga talanger som förväntas bryta ut i år.

Kolla in platserna nedan för att hämta ett exemplar av Kingsize Magazine i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Tidningen kommer även att finnas tillgänglig i Uppsala, Västers, rebro, Karlstad, Norrköping, och många Bastard Burgers över hela landet.

Linda Pira Pojkvän

Kolla in hela listan nedan. Tänk på att tidningar endast trycker ett begränsat antal exemplar och så småningom kommer att ta slut i lager. Du kan nu läsa tidningen och betala din prenumerationsavgift digitalt om du inte bor i området eller glömt att hämta ett exemplar. Om du registrerar din förskottsbetalning här får du ett mail så snart det nya numret blir tillgängligt.

För att fira hiphopens 50-årsjubileum i år har Stüssy släppt en samarbetskollektion inklusive design som hedrar den legendariska duon Gang Starr (Guru och DJ Premier). Många spår på albumet “Take It Personal” och “Day Operation” innehåller klassiska text-endast tolkningar av låtarna.

Nyligen firade Gang Starr och DJ Premier 25-årsjubileum av deras klassiska album “Moment of Truth”, som ursprungligen släpptes 1998. I samband med detta minialbum släppte Preemo också en produktlinje baserad på låtarnas namn. Kollektionen innehåller ett brett utbud av toppar och sweatshirts, som alla kan köpas på www.gangstarr.global.

Musikfestivaler på flera stora festivaler i de nordiska länderna inleder festivalsäsongen och sommaren. Sedan förra året har Roskilde Festival bokat in Kendrick Lamar, Burna Boy och Central Cee, bara för att nämna några. En lång lista med artister har tillkommit, och bland dem finns hiphoplegenden Busta Rhymes. Arrangören beskriver sina musikaliska intressen:

På 1980-talet började den legendariska rapparen bygga grunden för en banbrytande karriär som medlem i New York-gruppen Leaders of the New School, som fick ett känt namn efter att ha varit med på en Public Enemy-turné. Ändå skulle Rhymes komma till sin rätt på 90-talet, med början med släppet av hans debutsoloalbum, 1996:s “The Coming”, och fortsatte med en rad kritikerrosade album under hela decenniet. Sedan dess har Busta Rhymes blivit en stöttepelare i branschen, hans inflytande kändes av rappare så olika som Eminem och Kendrick Lamar.

Samtidigt introduceras ett stort antal karaktärer där vi kanske känner igen artister som Lizzo, D-Block Europe, Latto och Loyle Carner. Netflix har meddelat premiären av en ny svensk thrillerserie.

Miniserien “Helikopterrnet” är baserad på faktiska händelser och är karaktärsdriven; det skapar dramatik bakom en av Sveriges mest spektakulära järnvägar i historien. Den åttadelade miniserien är baserad på Jonas Bonniers roman “Helikopterrnet”, som anpassades för tv av serieskaparen Ronnie Sandahl och regisserades av Daniél Espinosa.

Jag vill berätta för dig ett skurk-epos om enorma drömmar och ännu större faror. En fartfylld, karaktärsdriven heist-serie om vänskap, adrenalin och hybriditet. Jag kunde inte ha bett om en bättre regissör för serien än Daniél Espinosa, och jag är verkligen glad att han har bestämt sig för att graciöst buga sig, säger skaparen Ronnie Sandahl.

Ett pressmeddelande beskriver seriens hanteringsmetoder:

Världens alla ögon var riktade mot ett litet Stockholmskvarter en lugn septembermorgon 2009. Polisen kan bara se när en helikopter landar på vägen som leder till landets säkraste guldgruva, och passagerarna flyr med flera miljoner pund. Inte ens en enda strumpa försvinner. Helikopterrnet är en rolig och rolig berättelse om svek och upprättelse, ilska och faderskap. Men kanske viktigast av allt: en episk och intensiv Ikaros-berättelse om att vinna allt eller förlora allt.

Detta är den första tv-serien regisserad av Daniél Espinosa.

Sedan detta hände har jag följt med och tyckt att historien är fascinerande. När möjligheten dök upp att göra det ordentligt, med Ronnie och Netflix och hela gänget som backade upp mig, kunde jag inte tacka nej.

Linda Pira Pojkvän
Linda Pira Pojkvän

Leave a Comment