Malin Gramer Sjuk

Malin Gramer Sjuk
Malin Gramer Sjuk

Malin Gramer Sjuk – I december samma år åkte hon till sjukhuset på grund av blåmärken, men tester visade att det inte var något fel på hennes hjärta. I artikeln beskriver hon hur hon känner sig frisk under korta intervaller innan hon återfaller i sjukdom. Hon var försvagad av en mängd olika faktorer, inklusive en sju veckor lång anfall av bihleinflammation.

Hon fick så småningom diagnosen allvarlig depression, långvarig sorg och sorg efter förlossningen. Trots sina många konsultationer med psykologer, fortsätter hon att beskriva sitt sinne som “katastrofiskt”, sitt hjärta som “dunkelt” och sitt namn som “dunkelt”.

I februari 2022 drabbades hon av covid-19 och var sjuk i två veckor. Efter det fortsätter hon att ha “huvudvärk” och “feber till och från”. Malin Gramer, 44, är en allmänt erkänd och respekterad tv-personlighet. Tidigare var hon alltid aktuell, men det kommer att ändras till sommaren 2022. Efter att ha fått åka in och ut från sjukhuset fick Malin sjukskriva sig.

Hej alla! Jag är en fullständig och fullkomlig tönt. Jag har en aning om något, men jag kan inte säga säkert vad det är. Ändå behöver jag läkarvård. Nu när jag faktiskt ska åka hem till Sverige i kväll och checka in på ett sjukhus sa hon i podcasten Midlife Crisis: She’s Getting Better.

Detta berodde på hjärnhinneinflammation som gjorde att hon inte kunde röra sig medvetet eller tala under flera dagar. I ett öppet Instagram-inlägg avslöjade hon sin sjukdom och tackade alla som visat stöd.” Stort tack till de få som hör mig och förstår hur jag känner.

De senaste två veckorna har jag varit sjuk och gått in och ut från sjukhuset.Det kom till den punkt att jag var tvungen att resa tillbaka till Sverige för att träffa en läkare för att jag var så sjuk.Danderyds läkare har äntligen kartlagt mitt tillstånd: hjärnhinneinflammation.tar en hel dag och har ingenting med samhället att göra.

Jag har ätit antidepressiva sedan december, säger Malin Gramer. Inget tyder på att saker och ting har förbättrats dramatiskt vid denna tidpunkt. Malin har pratat om sina erfarenheter med en psykiater och de råd hon fick av sin läkare i podden som hon är värd för tillsammans med Jessica Lasses, med titeln “Mitt in livet”.

Även om vi inte har diskuterat det började jag ta antidepressiva i december; att känna sig nere är en vanlig bieffekt av att hantera kronisk hjärninflammation.- På grund av hjärninflammation var det som om någon hade lyft en vikt från sina axlar eller dragit tillbaka en filt, och plötsligt blev livet lättare, gladare och jag var allmänt orolig om färre saker.

Samlas för en familjegrillning

Malin fortsätter med att förklara att hon nyligen gått upp i vikt men är osäker på om hon faktiskt behöver mer sömn eller om hennes förvirring bara beror på att. Hennes familj har också härjats av sjukdom i form av influensa och hon är just nu instängd inne under en särskilt turbulent tid.

– Det var lite det jag pratade om om jag blir bättre på sånt och liknande, men det är svårt att säga när man har varit i en virvelvind, i en sån överväldigande situation som vi har haft den här veckan. Jag har varit så överväldigad. Det har varit över 39 grader Fahrenheit i mitt hus, och jag har frusit och eländigt hela tiden, medan Calle har varit sjuk och utmattad. Den nya säsongen av “True love Sverige” på Discovery Plus markerar återkomsten av programledaren, Malin Gramer, till svensk tv.

Malin Gramer Sjuk

Men att ta sig hit har varit svårt på grund av våra allvarliga hälsoproblem. Det finns fortfarande några allvarligt sjuka män där ute, och det är bara super halt. På grund av detta är jag ganska lättad över att rapportera att jag känner mig frisk och bra igen (som det står i profilen).

Den svenska dejtingshowen “True Love Sverige” (vars första säsong sändes förra året) kommer tillbaka till Discovery Plus i sommar. Den nya säsongen introducerar Malin Gramer, 45, programledare med erfarenhet av både “Talang” och “Paradise hotel”.

Det har gått ett tag sedan fansen senast såg henne på rutnätet, och nu är hon mer ivrig än någonsin att ta reda på hur det gick med förra årets försäsongsprognoser.
Trots att jag var där och tror att jag vet allt så är det faktiskt ingen som gör det. Folk argumenterar och säger saker hela tiden; hon spår att det kommer att bli riktigt sött nu när det har premiär.

Jag tycker om att älska och bli älskad, och jag tycker att mellanmänskliga kontakter är oändligt fascinerande. Dessutom är en lögndetektor inbyggd här. Om du ger några av dem ett försök och kommer därifrån och tror att de är riktigt snälla, det är då du vet att de inte har riktiga känslor. Det är en riktigt överraskande händelseutveckling.

Är det möjligt att uppleva kärlek genom en tv-skärm?

Det är uppenbart att detta fungerar; det är en klar affär. Oavsett hur mycket tid man spenderar på att sitta och stirra ut i rymden, är oddsen att verkligen träffa någon i den verkliga världen och lära sig känna äkta empati och koppling till dem mycket högre. Det är obestridligt att kärleken kan återuppväckas. Det är trots allt det bästa sättet att sätta det i världen.

Mer fokuserad på kärlek och mindre på intriger än andra program?

Det är oundvikligt att det skulle finnas intriger, men tyngdpunkten här ligger på kärlek och skratt och all munterhet. Men det är uppenbart att det kan bli spänt mellan de tre. När hon fortsätter blir det ganska tydligt att man kan bli överdrivet cynisk när det gäller tillgivenhet.

Läget var ganska swinläskigt, som man säger.Det finns andra saker i livet att vara ledsen över, som Malin Gramer har lärt sig den hårda vägen under de senaste åren. Pandemin härjade hårt för många, men vissa mer än andra.

Som många andra saker blev gram en sur röra av förvirring. Sedan mådde hon illa igen och igen. Nästan två år av hennes liv tillbringades gömd i en låda. Att gå runt med feber i två år och konstant huvudvärk, få händerna att sluta fungera osv var bara toppen av isberget av allt som gick fel med min kropp och hjärna.

Jag tittade på ett glas och ville säga “Ge mig glaset”, men sa istället: “Ge mig den höga skjortan.” Hur lång tid det skulle ta att bosätta sig var ett mysterium; kommer det alltid att vara så här? Blir jag bättre snart? Det finns fortfarande några allvarligt sjuka män där ute, och det är bara super halt. På grund av detta är jag ganska glad att jag äntligen känner mig frisk och hel igen.

Jag låg framför en stor skärm i ett mörkt rum, och jag tittade antingen på några fåniga serier eller försökte att inte tänka för mycket på någonting genom att välja något som var lätt att förstå. Eller så kunde jag bara ha stannat i mitt mörka rum och inte gjort någonting. Men jag har en podcast som heter “Mitt i livet”, så en gång i veckan blev jag tvungen att skapa innehåll, sätta mig upp i sängen och säga: “Nu måste vi spela in.”

Behövde du verkligen det eller vad?

Även om jag inte gillar att erkänna det, har jag kommit att identifiera mig med mitt arbete, som många gör: “Jag är vad du ser här; jag är programmeraren som ansvarar,” och jag arbetade så hårt för det lång. Det har varit ganska utmanande för mig att hitta mening med livet utan en stabil anställningshistoria. Men jag tycker också att det var uppfriskande att börja tänka på vem man egentligen är och vad man verkligen gillar och hur mycket kontroll man har över sin egen identitet.

Och vad har du kommit fram till?

Jag började äntligen ta hand om mig själv. Jag spelar på att få det jag vill ha, vad jag är bra på och vad jag vill ha mycket mer av. Jag har hållit på med yoga och satsat på lärarutbildningen ett tag nu. I första hand ger jag mina tankar till min hälsa.

Malin Gramer Sjuk
Malin Gramer Sjuk

Leave a Comment